2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkınızda hayırlısı olsun canım....

Damlacımm,gözun aydııın! ne guzel eve de gelmişsiiniz.. cok sevindim cnm. Allah analı babalı buyutsun[/B]

gozunn aydin cnmmm maassallah mert bebisede sanadasende dogurdun atlattin biz daha beklemekteyizzz ayyy nasil bi duygu bebisinin kollarinda olmasii yaaaaaaa bende dogurmak istiyorummmm:84::84::84::84::83::83:

nbr kızlar buralar baya bı bosaldı ...benım dogumuma bıle kımse kalmıcak sanırım bende 15 martta kadar olabıldıgınce sızınleyım ama benım dogumuma zaten kımsecıkler olmıcak...mervemden haberı olan varmı?

Merhaba arkadaşım, ben 2011 haziran annelerinden, sizlere bir bakayım dedim.. Yazını gördüm.. Öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun.. Benim ilk kızımda aynen senin anlattığın gibiydi.. ve sütümde o kadar çoktu ki çocuk eme eme bir hal oluyordu, doysa da hayor demiyordu ve sonrasında da deli gibi kusuyordu.. Bu bebeklerin emme içgüdüleri sanırım biraz fazla oluyor.. Sütte çok olunca işte malesef bunlar oluyor ama benim kızım hep iştahlı bir çocuk oldu senin kızında öyle olur inşallah.. Fakat bende senin gibi çok telaşlanıyordum o tıkanınca, hatta birgün öyle tıkandı ki mosmor oldu kızım o zaman bacaklarından tutup başaşağı salladım geçti Allah a şükür.. Eğer çok tıkanırsa bunu tavsiye ederim.. Kendine ve bebeğine iyi bak canım..

Merhaba arkadaşım, ben 2011 haziran annelerinden, sizlere bir bakayım dedim.. Yazını gördüm.. Öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun.. Benim ilk kızımda aynen senin anlattığın gibiydi.. ve sütümde o kadar çoktu ki çocuk eme eme bir hal oluyordu, doysa da hayor demiyordu ve sonrasında da deli gibi kusuyordu.. Bu bebeklerin emme içgüdüleri sanırım biraz fazla oluyor.. Sütte çok olunca işte malesef bunlar oluyor ama benim kızım hep iştahlı bir çocuk oldu senin kızında öyle olur inşallah.. Fakat bende senin gibi çok telaşlanıyordum o tıkanınca, hatta birgün öyle tıkandı ki mosmor oldu kızım o zaman bacaklarından tutup başaşağı salladım geçti Allah a şükür.. Eğer çok tıkanırsa bunu tavsiye ederim.. Kendine ve bebeğine iyi bak canım..

canım tekrardan gozunaydın. Mert bebegin fotograflaını bekliyoruz.

bebişine de sana da maşallah canım.çok sevindim iyi olmanıza. hemen emmeye başladımı pıtırcığın.

kızlar sezeryandan sonra bağlattınız mı göbeğinizi veya korse taktınız mı?
çok sağol canım yok korse takmadım takamamda eşortman altı giydim o bile sıktıaldı şükür emiyor arada almıcam diye tuttursada zorla uzun uğraşlar sonucu veriyoruz :87::87:
Gozunaydin damlacigim
Ay masallah pek cabuk cikmissiniz

Maşallah sana ve Mert'e, gözünaydın!!
çok sağolun teyzeleri

hakkınızda hayırlsı olsun kızlar umarım çok bir kolay doğumla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

Damlacımm,gözun aydııın! ne guzel eve de gelmişsiiniz.. cok sevindim cnm. Allah analı babalı buyutsun[/B]

damlacım eve gelmişsiniz gözün aydın hayırlı olsun canmm

gozunn aydin cnmmm maassallah mert bebisede sanadasende dogurdun atlattin biz daha beklemekteyizzz ayyy nasil bi duygu bebisinin kollarinda olmasii yaaaaaaa bende dogurmak istiyorummmm:84::84::84::84::83::83:
çok sağolun teyzeleriii
Bebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947
canım allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin...bebişin çokgüzel maşallahaynı gün 4bebiş gelmiş
canım tekrardan gozunaydın. Mert bebegin fotograflaını bekliyoruz.
çok sağol ebrucumkoydum bilem1tane ama devamı gelir

Canım çok tebrik ederim, Allah analı babalı büyüttmeyi nasip etsin..Maşalllah kızına.. İsmi de çok tatlı orjinal olmuş..

Damla'cım valla dogumdan sonra bırakmam sizi gelirim dedin.. tuttun sozunu.. :)) Sen olmayınca bomboş gibiydi zaten

Damla,canımsın,anlatsana su spinal sezaryen nasıl oluyo?? bnm durumum net değil ya,bebişim inmediyse öyle bi ihtimalim war,cok korkuyorum ve nasıl oldugunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…