Kızlar biz de geldik kontrolden yine hiçbir doğum belirtisi yok zamanı bekleyeceğiz. 13 günümüz var..
Doktor'un doğum günü 25 Martt benim kızımın da son günü 25 Mart bakalım belki de doktor teyzesiyle aynı gün doğar:)
Bu arada benim çatı kontrolümü 25ine kadar doğmazsa 25'inde yapacakmış.. 25'inden önce sancı falan gelirse sanırım doğum başlamadan kontrol edecek tam anlamadım? son dakika sezeryan mı diyecek ne yapacak ama sürekli en iyisi normal doğum seninki normal doğum olacak bebek bu son haftalarda birden çok çok büyümediği sürece diyor..
Hayırlısı olsun..
kızlarrrrrr ben geldimgeçmişide okudum birikmemiş özlemcim ebrucum gözünüz aydın allah analı babalı büüyütsün...
bugün çıktık hastanedenoğluşum şuanda yanımda neslihanında dediği gibi kilomuz usg.de 4148 iken 3610 gr doğdu demekki baya fark olabiliyormuş boyumuz 54cm.spinal sezeryan oldum ve çok rahattım zaten korkmuyordum doğumdan hatta anestezi uzmanıda dedi rahatlığımı sadece kendinizi kasmayın...müthiş bir duygu allah biran önce doğumu bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin...amilyat sonrası ağrım oldu ama ağrı kesici ile geçti oda gazımda hemen çıktı ve 1günde hastaneden çıktık
Kızlar selam.. Bugün 9 günlük oldu Defne'm. Artık alıştık birbirimize, her şey çok güzel, ama tek bir şey var, kuzum emerken hep tıkanıyor. Sütü bir anda deli gibi alıyor, sanki kaçıracakmışım gibiSonra tıkanıyor, benim de ömrümden ömür gidiyor, elim ayağım boşalıyor Herkes normal diyor ama onu öyle görmek çok kötü, bir de nefes almaya başladığna da tepki vermiyor, hayatına normal devam ediyor, ağlasa filan nefes almaya başladığını anlıcam, ööyle durunca hala mı nefes almıyor diye deliriyorum, beş sene yaşlandım iki günde ya Sütün daha az gelmesi için yapacak bir şey var mı tecrübeli anneler? Ne bileyim memenin ucuna daha çok bastırsam filan daha az süt gelir mi? Biraz büyüse laftan anlasa benim on kere "yavaş kızım" dediğimi anlayacak da.. Şimdilik anlamıyor
Kızlar selam.. Bugün 9 günlük oldu Defne'm. Artık alıştık birbirimize, her şey çok güzel, ama tek bir şey var, kuzum emerken hep tıkanıyor. Sütü bir anda deli gibi alıyor, sanki kaçıracakmışım gibiSonra tıkanıyor, benim de ömrümden ömür gidiyor, elim ayağım boşalıyor Herkes normal diyor ama onu öyle görmek çok kötü, bir de nefes almaya başladığna da tepki vermiyor, hayatına normal devam ediyor, ağlasa filan nefes almaya başladığını anlıcam, ööyle durunca hala mı nefes almıyor diye deliriyorum, beş sene yaşlandım iki günde ya Sütün daha az gelmesi için yapacak bir şey var mı tecrübeli anneler? Ne bileyim memenin ucuna daha çok bastırsam filan daha az süt gelir mi? Biraz büyüse laftan anlasa benim on kere "yavaş kızım" dediğimi anlayacak da.. Şimdilik anlamıyor
Bebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947
Bebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947
gözünaydın yaylagüzeli....Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş...çok tatlı maşallah narin bebişeBebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947
kızlarrrrrr ben geldimgeçmişide okudum birikmemiş özlemcim ebrucum gözünüz aydın allah analı babalı büüyütsün...
bugün çıktık hastanedenoğluşum şuanda yanımda neslihanında dediği gibi kilomuz usg.de 4148 iken 3610 gr doğdu demekki baya fark olabiliyormuş boyumuz 54cm.spinal sezeryan oldum ve çok rahattım zaten korkmuyordum doğumdan hatta anestezi uzmanıda dedi rahatlığımı sadece kendinizi kasmayın...müthiş bir duygu allah biran önce doğumu bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin...amilyat sonrası ağrım oldu ama ağrı kesici ile geçti oda gazımda hemen çıktı ve 1günde hastaneden çıktık
bebişine de sana da maşallah canım.çok sevindim iyi olmanıza. hemen emmeye başladımı pıtırcığın.
çok sağol canım yok korse takmadım takamamda eşortman altı giydim o bile sıktıkızlar sezeryandan sonra bağlattınız mı göbeğinizi veya korse taktınız mı?
Gozunaydin damlacigim
Ay masallah pek cabuk cikmissiniz
Maşallah Damlacım nazar değmesin canım..Gerçekten çok çabuk çıktın, normal doğum gibi ..Senin ve oğlunun iyi olmasını çok sevindim..
Oğlunun boyu kilosu maşallah çok iyi manken gibi yakışıklı bir erkek olacak..
Mert'e Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin annesi ve babasıyla..
çok sağolun teyzeleriMaşallah sana ve Mert'e, gözünaydın!!
Kızlar biz de geldik kontrolden yine hiçbir doğum belirtisi yok zamanı bekleyeceğiz. 13 günümüz var..
Doktor'un doğum günü 25 Martt benim kızımın da son günü 25 Mart bakalım belki de doktor teyzesiyle aynı gün doğar:)
Bu arada benim çatı kontrolümü 25ine kadar doğmazsa 25'inde yapacakmış.. 25'inden önce sancı falan gelirse sanırım doğum başlamadan kontrol edecek tam anlamadım? son dakika sezeryan mı diyecek ne yapacak ama sürekli en iyisi normal doğum seninki normal doğum olacak bebek bu son haftalarda birden çok çok büyümediği sürece diyor..
Hayırlısı olsun..
hakkınızda hayırlsı olsun kızlar umarım çok bir kolay doğumla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızmaşallah canım ya gözünaydın Allah analı babalı büyütsün ben hala burdayım biraz sancım var öğlen 12 den beri 10 dk da gelen düzenli kasılmalar oluyo ama sancı çok az hiç ümidim yok sancıdan çığlık atmadığım sürece gitmiycem hastaneye çünkü yalancı sancılar yüzünden kendimi yalancı hissediyorum artık
canımmm valla kafam okadar karışıktıki dün aklımda tam kalmamış kilo ve boyu mert bebişin kusura bakma tatlım......
tekrar tebrik ediyorum canım seni ve eşini....Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...maşallah mert beyesıkıntısız rahat bir sezaryen geçirdiğine sevindim canım....darısı başıma inş...
Damlacımm,gözun aydııın! ne guzel eve de gelmişsiiniz.. cok sevindim cnm. Allah analı babalı buyutsun[/B]
damlacım eve gelmişsinizgözün aydın hayırlı olsun canmm
çok sağolun teyzeleriiigozunn aydin cnmmm maassallah mert bebisede sanadasende dogurdun atlattin biz daha beklemekteyizzz ayyy nasil bi duygu bebisinin kollarinda olmasii yaaaaaaa bende dogurmak istiyorummmm:84::84::84::84::83::83:
canım allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin...bebişin çokgüzel maşallahBebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947
çok sağol ebrucumcanım tekrardan gozunaydın. Mert bebegin fotograflaını bekliyoruz.
Damla'cım valla dogumdan sonra bırakmam sizi gelirim dedin.. tuttun sozunu.. :)) Sen olmayınca bomboş gibiydi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?