hiç gerilme hayırlısı ne ise o olur tatlım
rica ederim azicik katkimiz olsun..paylaşım için saol canım
Allah kolaylık versin canım, burada o kadar çok işlem var ki yapılması gereken..senin raporun da yurtdışından olacağı için daha çok işlemlerin var tabi....
benim 2. doğumum olucak, dua ediyorum inşallah kesik olmaz diye. gerekli görmezsek kesi atmıyoruz 2. doğumda dedi doktorum.. hayırlısı artık, detayına takılmıyorum çok fazla. sağlıkla gelsinler de..
hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsunay kızlar baglantımda sorun var galiba
kaç kez yazdım gitmio
bnm de yarın son kontrolum var.umarım bebegım kanala inmiştir ve normali beklemeye dewam ederiz. inmediyse,daha beklemem demişti dr. neden öle dedi kiii:26:
heyecan dorukta bende de.
cok merak ediorum yarın ne dicek...
merhaba herkese ..bnm sat 26 subattı su anda kasıklarım belim goguslerım cok agrıyo şiştiler ve uclar pütür pütür oldu.sabahları az bı sure de olsa mıdem bulanıyo halsızlıgım ve akıntım cok fazla sizce bu kadar erken belırtı verırmı bılenler ltf cevaplasın yaa sabırsızlanıyorummmmmmmmmm :2:
arkideşler size bir anket sorusu........
bebişim için ekin ve yaren isimleri arasında kaldım. sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. farklı fikirlere de açığım bu arada
çok güzel örmüşsün canım eline sağlık...iyi günlerde giysin kızın inş...damlacım tebrik ederim.doğuran bütün arkadaşların gözleri aydın darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah..bakın kızıma elbbise ördüm beğendiniz mi teyzeleri???:
Eki Görüntüle 158324
Eki Görüntüle 158323
maşallah bebişineyayla güzelinin bebişi daha 1 gunluk ama ne guzel maşallah.
ben bugun dr cıkısı eşimle son gezmemi yapıyım dedim. kolpaçino 2 filmine gittik guzeldı gulduk ama luzumsuz kufurler vardı. bir de guzel bi yerde yemek yiyyip eve geldik. ama bizim sokak hala paten pisti gibi. evin önünde indim arabadan ama korktum ya düşücem diye. havalar bir güzelleşseydi. bebeğim 3120 gr olmuş. ama dogdugunda kılosu cooook farklı olabiliyormus baksanıza 500 gr az doğan bile var. onun için anne karnındaki bebeğin kilosunu takıp etmek anlamsız anladım
ben de sezeryan çeşidine bir türlü karar veremedim. bir gün genel enestezı dıyorum ertesı gun epidural diyorum. çok zor karar vermek. bazıları 2 sinden de memnun kalırken 2 sini de olup pişman olanlar var. sanırım kişiden kişiye değişiyor.
kolay hayırlı doğum olur inş.canım....kızlar yaa ciddden dün geceden beri sadece 6 sayfa geçmiş. kimsecikler yok topikte çok sessiz....
yarın hamileliğimin son günü ve ben felaket heyecan yaptım. duygusallıkta hat safhada herşeye ağlıyoum düşünün annemi aradım tlf cvp vermedi başladım ağlamaya kesin birşey oldu bana söylemiyolar diye.....kafayı yiyorm herhalde..... son günler ve artık hiç geçmiyor... pazartesi günü genel anestezi ile sezeryan olacağım allah nasip kısmet ederse... biraz erken doğum olacak dikişlerim inceldiğinden dr erken alacak bebişi... kızlar ne olur dualarınızda bende olayım bebişim sağlıkla gelsin..............
yarın doğum yapacak kimse yoktu sanırım. sürpriz yapacak olan bebişlere ve annelerine allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşalllahhh.............
hakkınızda hayırlısı olsun canım....Gunaydin kizlar kimse kalmamis topikde ee doguran bebisiyle ilgilenmekten pek vakit bulamio benim gibi hala bekleyenler cok az kisi kaldik darisi basimiza ins.dun bebisimin esyalarida geldi besigi falan tek kizim eksik oda gelseydi yaaa artik bende kucagima almak istiyorum normalde haftaya ayin 18 dogum terminim ins erken gelir
maşallah bebişine ayşecimBebeklerine kavuşan annelerimizi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlardan olsunlar.
Damlacım, Maşşallah Mert'e bebişin evet basketci olacak galiba. Burcu'dan haber var mı? Yaylagüzeli'nin Narin'i de çok tatlı Allahım esirgesin.
Dün doktor kontrolümüz vardı, bebişim 3 kilo olmuş, boyunu sormayı gene unuttum. Bebek düz duruyormuş, doğum pozisyonuymuş, artık bekliyoruz bebeği dedi. Zaten birkaç gündür iyice kasılmalarım mı kramplarım mı neyse arttı. 26 Mart'a kontrol için gün verdi. Zaten SAT'a göre 30 Mart gözüküyor verdiği kontrol tarihine bakın. Artık daha sık görüşeceğiz değil mi dedim evet dedi ama şu tarihe bakın. Neyse bebeğin başı iri falan diyordu daha önceden, şimdi doğum şekli için bir şey demedi. Başı iriyse nasıl doğuracam dedim. Offf bu doktorun rahatlığı beni telaşlandırıyor. Hemoroidimi sordum, 2 gün önce kan gelmişti, doğumda bir problem olur mu diye, olmaz ama hemoroid daha da kötüleşir dedi, ıkınınca falan.
Akıntım devam ediyor, kaşıntılı, sarı renkli falan diyince fitil verdi, daha önceki verdiğini kullanmamıştım, sağolsun eşim atlayıp söyledi, mahcup oldum doktora, doktor da zararı yok kullanabilirsin dedi. Evde açılmamış kutuyu kullanayım bari. NST'ye girdim. Orda 3 saat önce doğum yapmış bebeğini emziren bir annecik vardı. Bebişi görseniz 3 kilo doğmuş ama miniminnacıktı yaa. Kızcağız annesinin yardımıyla bebişi kucağına alıp emzirmeye çalışıyordu, bebek ememiyormuş minik daha. Ben orda boş dururmuyum NST'ye bağlandığım yatakta uzanmışım bıcırbıcır aklıma takılanları ona sordum. Hastaneye geldiğinde 6 cm açıklığı varmış, hiç ağrısı, sancısı yokmuş, sanırım ağrı eşiğiyle alakalı. Annesi söyledi, sabah kasıklarımda ağrı var demiş, bir de pembe lekesi gelmiş hastaneye geldiklerinde 6 cm açıklık. Hemşireler bile sancıyı hissetmedin mi demişler.1 saatte doğurmuş. Ama bir dahamı hayıır dediğini hatırlıyorum. Öyle deme sonra 2.'yi, 3.'yü doğurursun dedim. Annesi 1 aydır kızının yanındaymış, gözlerim doldu o ara, kendimi yalnız hissettim. Annem ben doğurunca gelecek. Bir eşim yanımda var. Düşünsenize kızın yanında annesi ihtiyacı için koşturuyor, erkekleri almıyorlar. Özel oda yok böyle hayal etmemiştim. Sanırım sezeryan da odaya çıkılıyor. Özel hastane halbuki. Ben orda normal doğum olursa sonra bebeğimle ilgilenirken kim yanımda olacak, eşimi de almazlarsa yanıma. Bir de bunun için üzülür, ağlarım.
Halaa görenler hiç kilo almamışsın diyorlar. İnşallah bebişim usg deki kiloyu almıştır. Karnım da küçücük, bir de buna kafayı takıyorum.
Sizi seviyorum kendinize iyi bakın kızlarr.....
şimdiden gözünaydın canımgunaydınlar kızlar. bugun İstanbuldan annnem gelecek cok mutluyum hamilelik boyunca yalnızdım. Umarım herkes iyidir.
negüzel kolay bir doğum yapmışsın canım....maşallah çok üzmemiş bebişin annesinimerhaba canım 40+4 dü haftam .ama ayrıntılı usg ye göre 1 hafta geriydik 16 mart tahmini tarihti.
doğumum çok kolay oldu Allahım herkese böyle bir doğum nasip etsin.akşam yürüyüş yaptık ama altım çok ağrıyordu kemik özellikle.neyse evegeldik yemek yedik ben dinleniyim diye yattım arada sancılar girmeye başladı takip ettim 5 dk biraynen şok oldum.saat 22.00 dı yarım saat böyle devam etti.wc ye gittim çişey varmı diyo yoktu.geri yattım biraz zaman geçti içimden bir tıpa açıldı sankiiii suyum geldi sandım kaltım ıslaklık varmı diye kontrol ettim yoktu wc ye gittim bide ne göreyim nişan gelmişşş
öyle heycanlandımki ağlamaya başladım.eşimde beni tuvalete oturmuş ağlar vaziyette görünce ne oldu dedi bebek geliyor herhalde dedim ayyyy bizim adam yerinde duramıyo bir oyana bir bu yana gidip geliyo.duş aldım son temizlik işini hallettim.hastaneyi aradım suyumu sordular yok gelmedi dedim.istersen biraz daha bekle dedi yada gel dedi.geleceğim dedim.kızımda var daha uyumamıştı onuda arkadaşlara bırakacaktık hazırladık kızımla çantasını derken ben unuttum hastaneye gideceğimizi.gel kızım yatalım suda gelmedi zaten dedim tam yatağa oturdum sıcaaakkk bişey gitti
wc ye koştum suyum gelmiş.doğru hastaneye gittik kızımıda arkadaşlara bıraktık.ama sancım yok hala.geldik nst ye bağladılar sonra sancılar gelmeye başladı 1 saat yattım nst de bebeğin kafası kanala girmemiş dediler.doğum odasına aldılar beni bu arada saat 02.00 hafif sancılar geliyo fana yarım saat sonra baya acıtmaya başladı.oksijen maskesi çok iyi geliyordu.derken ben sarhoş gibi oldum eşimde yanımda konuşa konuşa saçmalaya saçmalaya devam ediyorumaçılma varmı diye sürekli bakıyorlar 3-5-7 derken 10cm oldu.bir sancıyla beraber ilk ıkıntı geldii bebeğin kafası çıktı ikinci ıkıntıda tamamen çıktı saat 03.44.kesilme yırtılma yok çok şükür.çok çok hafif hemoroid çıktı.başıma gelecekleri bildiğim için çantama fitil koymuştum odama geçince yıkandıktan sonrada fitil koydum ohhh hiiiçç sıkıntım olmadı.şimdi hala hastanedeyiz bugün yollayacaklar dr kontrolundan sonra.bide kendime Türk arkadaş bile buldum canım onun çok zor olmuş 2 gün uğraşmışlar sezeryanda yapmamışlar .
yaa okadar harika bişeyki bide çok küçük yavrum şöyle şapır şupur öpüp koklamak istiyorum ama çok narin şimdiki adı gibi çok kırılganannesinin kuzusuuuuu
hakkınızda hayırlısı olsun canımay kızlar baglantımda sorun var galiba
kaç kez yazdım gitmio
bnm de yarın son kontrolum var.umarım bebegım kanala inmiştir ve normali beklemeye dewam ederiz. inmediyse,daha beklemem demişti dr. neden öle dedi kiii:26:
heyecan dorukta bende de.
cok merak ediorum yarın ne dicek...
arkideşler size bir anket sorusu........
bebişim için ekin ve yaren isimleri arasında kaldım. sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. farklı fikirlere de açığım bu arada
yaren güzel canım bu ikisinden..
bence de yaren daha hoş canım
teşekkürler arkadaşlar. bu isim işi ne kadar zormuş yaw.
canım ben ekin i begendim.arkideşler size bir anket sorusu........
çok güzel örmüşsün canım eline sağlık...iyi günlerde giysin kızın inş...
maşallah bebişinecanım
kolay hayırlı doğum olur inş.canım....
hakkınızda hayırlısı olsun canım....
maşallah bebişine ayşecimsağlıklı sıhhatli olsun inş.önemli olan o karnın küçük olmasını düşünüpte kendini strese sokma tatlım...hakkınızda hayırlısı olsun canım
şimdiden gözünaydın canım
negüzel kolay bir doğum yapmışsın canım....maşallah çok üzmemiş bebişin annesini
hakkınızda hayırlısı olsun canım
bende yaren diyorum...
kızlarrrrrr ben geldimgeçmişide okudum birikmemiş özlemcim ebrucum gözünüz aydın allah analı babalı büüyütsün...
bugün çıktık hastanedenoğluşum şuanda yanımda neslihanında dediği gibi kilomuz usg.de 4148 iken 3610 gr doğdu demekki baya fark olabiliyormuş boyumuz 54cm.spinal sezeryan oldum ve çok rahattım zaten korkmuyordum doğumdan hatta anestezi uzmanıda dedi rahatlığımı sadece kendinizi kasmayın...müthiş bir duygu allah biran önce doğumu bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin...amilyat sonrası ağrım oldu ama ağrı kesici ile geçti oda gazımda hemen çıktı ve 1günde hastaneden çıktık
bende yaren diyorum...
Evet çok zor, biz de henüz bulamadık
üstelik büyük kızım (4 yaşında) ında beğeneceği bir isim olması gerekiyor :)
gülce beyza
dide beyza
bu iki isim hoşumuza gidiyor. gülce nin yanına yakışacak başka bir isim bulursak beyza dan vazgeçebiliriz.. belki de bu isimlerden hiçbirini koymıcaz, çünkü hala çoooook kararsızız.. ha bugün doğarsa düşünecek zamanımız kalmadığı için bu iki isimden birini de koyabilirizçok karışık durumlar anlıcanız
kızlaaar kusura bakmayın giremiyorum bugünlerde. düne kadar annemlerde kaldım söylemiştim rahatsızdım diye. dünde geldik evimiz temizlendi. kızımın eşyaları hazırlandı. bugünde kendi temizliğimi yaptım. şimdide eşimle bişeyler almaya gidecez. çooooook az kaldı kızlaaar. çok heyecanlıyım. yarın bu saatlerde kızım kollarımda olacak İnşallah yaaaaaa. inanamıyorum. sabah 7:30 da hastanede olacaz. en geç 9:30 da çıkmış olursun dedi doktor. ya çok tuhaf. bi ağlamak bi gülmek geliyor içimden. dün akşam kızımın eşyalarına bakıp deli gibi ağladım. sanki onu benden alacaklar gibi yaaa. ne bilim kavuşmakta istiyorum. karnımda öyle alıştım ki. dua edin kızlarrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?