2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşım için saol canım
rica ederim azicik katkimiz olsun..

amin canim hepimize..benim ilk dogumda basima gelmeyen kalmamisti epidral ise yaramadi suni sanci cok geldi en son vakmla dogdu kizim burda sezeryana kolaykolay almiyorlar..esim ben senin yerinde olsam bi daha dogrmazdim demisti unutmuyorm ama sonra ikimizde unuttuk..helede dogum sonrasinda bu meme basi catlagi anne ile bebek arasindaki en özel bagi acili hale getiriyo üstelik bide bende anal fissur olustu cok zorlanmaktan..bu sefer düsünmem ve bakmam gereken bide kizim var insallah kolay ve sorunsuz atlatirim..atlatiriz..

hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun
scapula paylaşım için çok teşekkürler.
bu arada ilk hamilleliğin gerçekten çok zorlamış seni. inşallah bunda herşey kolaycacık olur.

arkideşler size bir anket sorusu........
bebişim için ekin ve yaren isimleri arasında kaldım. sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. farklı fikirlere de açığım bu arada

6 haftadan sonra başlıyor canım bulantılar. adet öncesinde de bahsettiğin tarz belirtiler olabiliyor. Bence gebelik testi al canım, belki o sonuç verir. ben adet tarihimin üzerinden 1 ay geçince testte çıkmıştı. erken dönemde de sonuç vern testler var galiba canım..

ama saydığın belirtiler tek başına gebeliğin göstergesi değildir canım..

çok güzel örmüşsün canım eline sağlık...iyi günlerde giysin kızın inş...
maşallah bebişine canım
kolay hayırlı doğum olur inş.canım....
hakkınızda hayırlısı olsun canım....
maşallah bebişine ayşecimsağlıklı sıhhatli olsun inş.önemli olan o karnın küçük olmasını düşünüpte kendini strese sokma tatlım...hakkınızda hayırlısı olsun canım
gunaydınlar kızlar. bugun İstanbuldan annnem gelecek cok mutluyum hamilelik boyunca yalnızdım. Umarım herkes iyidir.
şimdiden gözünaydın canım
negüzel kolay bir doğum yapmışsın canım....maşallah çok üzmemiş bebişin annesini
hakkınızda hayırlısı olsun canım

teşekkürler arkadaşlar. bu isim işi ne kadar zormuş yaw.

Evet çok zor, biz de henüz bulamadık

üstelik büyük kızım (4 yaşında) ında beğeneceği bir isim olması gerekiyor :)

gülce beyza
dide beyza

bu iki isim hoşumuza gidiyor. gülce nin yanına yakışacak başka bir isim bulursak beyza dan vazgeçebiliriz.. belki de bu isimlerden hiçbirini koymıcaz, çünkü hala çoooook kararsızız.. ha bugün doğarsa düşünecek zamanımız kalmadığı için bu iki isimden birini de koyabiliriz çok karışık durumlar anlıcanız

arkideşler size bir anket sorusu........
bebişim için ekin ve yaren isimleri arasında kaldım. sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. farklı fikirlere de açığım bu arada
canım ben ekin i begendim.

tesekkur ederim canım.

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün
Kilosu gayet iyi maşallah Mert bebeğe

kızlaaar kusura bakmayın giremiyorum bugünlerde. düne kadar annemlerde kaldım söylemiştim rahatsızdım diye. dünde geldik evimiz temizlendi. kızımın eşyaları hazırlandı. bugünde kendi temizliğimi yaptım. şimdide eşimle bişeyler almaya gidecez. çooooook az kaldı kızlaaar. çok heyecanlıyım. yarın bu saatlerde kızım kollarımda olacak İnşallah yaaaaaa. inanamıyorum. sabah 7:30 da hastanede olacaz. en geç 9:30 da çıkmış olursun dedi doktor. ya çok tuhaf. bi ağlamak bi gülmek geliyor içimden. dün akşam kızımın eşyalarına bakıp deli gibi ağladım. sanki onu benden alacaklar gibi yaaa. ne bilim kavuşmakta istiyorum. karnımda öyle alıştım ki. dua edin kızlarrr.

bende yaren diyorum...

siz beğeneceksiniz bi de 4 yaşındaki prensesiniz beğenecek . sizin işiniz daha zor cano ya.
gülce benim isim listemde de vardı. iki isimli biri olarak sana tavsiyem. iki isim koyma. ben çok çektim. en nefret ettiğim soru size hangi isminizle hitap etmemi istersiniz

Allah yardımcın olsun canım....kolay hayırlı bir doğum olur inş.kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...

merhaba annecikler,

Bende 8 martta kızımı epidural sezeryan ile dünyaya getirdim. Ancak girebildim ağrılarım çok oldu doğumdan sonra zor kalktım ayağa. Ağrı kesiciler pek fayda etmedi açıkcası ( ama kızım sağlıklı 3550 kg ve 51 cm doğdu. Gece uyanmaları dışında bi zorluğu yok sanki. çok güzel bir duygu Allah hepinizi bir an önce kavuştursun bebişlerinize..Hepinizi öpüyorum fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Burada çok şeyler paylaştık, dertleştik şimdi bunları yazarken çok duygulandım inanın. en son girdiğimde hamile bi bayandım şimdi anneyim. Kendinize çok iyi bakın, sevgiler...

herkese merhaba sadece 1 sayfa oncesine baktim. ondada damlanin dogum yaptigini gordum. bizde eve ciktik bugun 2 gece kalip hastanede. bende genel derken son dakikada hemsireler fikrimi degistirdi ameliyat masasina yatmadan karar degistirdim ve spinal anesteziyle oldum. su an bel agrim var biraz. uzun sure ayni pozisyonda ve ayakta kalamiyorum.. oglusum iyi cok sukur. abisinin huysuzluklariyla ugrasiyoruz malesef.. insallah cabuk gecer su huysuzluk olaylari. yipraniyoruz cok.. sonra detaylica yazmaya calisacagim.. sevgiler. dogum yapamnlara hayirli olsun dogum yapacaklara hayirli dogumalr insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…