Yaa bu arada doğum yapan arkadaşları okudukça, iyice bir heveslendim. bir an önce doğurmak istiyorum ben de yaaa , ben de bebeğimi emzirmek, öpmek-koklamak istiyorum :95: :95: :95:
nbr kızlar bugun evım temızlendı ve aksama besıgımı kurcam hersey hazırlanıcak ınsallah ve salı sabahı ALLAH'ımın ıznıyle bebegıme kavısucam cok heycanlıyım oysakı daha 2 sene olmustu ama sankı ınsan daha bılınclı heycanlanıyor ..kızlar benım en buyuk sorunum efemın etkılenmesınden cok korkuyorum dua edın benım ve oglum ıcım cok uzulmesın tabı batum ıcınde cunku oglum sımdıden emzırmeme ızın vermıyor cokkk zorlu bı surec benı beklıyor..
kızlar merhaba ben çok fazla giremiyorum ama takip ediyorummmm...doğum yapan arkadaşlarımm gözünüz aydın ,Allahım sağlıklı ,sıhhatli, hayırlı ömürler versin bebişlerinize ...bende hala doğum yapmadımmm ayın 21ine kadar bekleyeceğiz normal gelirse gelecek eğer normal olmazsa 21 inden sonra gün alacağız sezeryan için :18:...sezeryan olarak epidural düşünüyorumm inşallaaahh :97: .... şuanda tek derdim çocuğum sağlıklı olacakmıı en çokkk onu merak ediyorummm eli ayağı düzgün sağlıklı olsun Allahım inşallahhh hepimizinkininde de :18:
slm kızlar son hazırlıklarda bugun bıttı sukur kaldı 5 günümüz...sımdı bendende sıze bırkac ısım alternatıflerı bende kararsız kaldım bakalım hangılerı hosunuza gıdıcekzümra:ılk seceneklerden biri benim için belinay ecmel hüma dilruba ceylin yaren idil şu an düşündüklerim.en agır zümra basıyo dıger kızım 4 bucuk yasında onunda adı azra bırbırıne uyuyor sanırım
nbr kızlar bugun evım temızlendı ve aksama besıgımı kurcam hersey hazırlanıcak ınsallah ve salı sabahı ALLAH'ımın ıznıyle bebegıme kavısucam cok heycanlıyım oysakı daha 2 sene olmustu ama sankı ınsan daha bılınclı heycanlanıyor ..kızlar benım en buyuk sorunum efemın etkılenmesınden cok korkuyorum dua edın benım ve oglum ıcım cok uzulmesın tabı batum ıcınde cunku oglum sımdıden emzırmeme ızın vermıyor cokkk zorlu bı surec benı beklıyor..
Merhaba kızlar, geçmişe bakamadım daha ama bir arkadaşımızdan haber getirdim. nigemisu (Serap) arkadaşımız cuma sabahı doğum yaptı. öğrenmem de tesadüf oldu. cuma günü benim çatı kontrolüm ve muayenem vardı. Serap ile doktorlarımız aynı. ben hastanedeyken beni dr.'dan sormuş nasıl Tuğba falan diye. facebooktan da arkadaş olmuştuk. dr. da biliyor internette mart 2011 anneleri diye bir grup olduğumuzu. neyse, randevum cuma sabah 9'da idi. karşıdan eşimle geçtiğim için erkenden orada oluyorum. nst'ye bağlanıcam nasılsa diye saat 8:20 gibi çıktım kadın doğum katına. bir tek benim dr. orada. ameliyat kıyafetleri ile. doğuma mı gidiyorsunuz dedim, yok gece buradaydım da dedi. sonradan muayene sırasında da sizin internetteki gruptan Serap adlı arkadaşınız gece sabaha karşı geldi fitillere rağmen açılma olmadığından, bebeği almak zorunda kaldık dedi. hemen hangi odada olduğunu öğrenip ziyaretine gittim. genel anestezi ile doğum yapmış. Duru'su 3300 g. doğmuş. emzirme sorunları yok. Duru bebek çook tatlı.eşiyle kan uyuşmazlıkları olduğundan doğum için sonuna kadar beklememeleri, sancı çekmemesi gerekiyormuş, pıhtılaşma sorunu oluyormuş. ondan suni sancı da verememişler. nst de çok yüksek kasılmalar çıkmasına rağmen de açılma olmamış.
ben gittiğimde ağrıları yoktu ya da başlamamıştı. her şey yolundaydı maşallah.
kızlar hepinizin gözüaydın....Allah bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş. maşallah hepsine
canım senide tekrar tebrik ederim....sıkıntılı günler geçirmişsiiniz ilk zamanlar ama şükür şimdi yoluna girmiş herşey
Yaa bu arada doğum yapan arkadaşları okudukça, iyice bir heveslendim. bir an önce doğurmak istiyorum ben de yaaa , ben de bebeğimi emzirmek, öpmek-koklamak istiyorum :95: :95: :95:
gerçekten kabusa dönmüş ya. bu insanlar neden böyle anlayışsız. annen ortalığı yıkmasa belki de daha çok ağlardı bebişin . çok iyi yapmış annen.
belli değil mi canım doğumun nasıl olacağı
Allah razı olsun canım. normal oldu çok şükür.cnm hayirli ugurlu olsun
allah anali babali buytsun nasildi normalmi yoksa sezeryanmi??
canım hayırlı olsun sen de kavuştun bebişine. artık hepimizin sayılı günleri kaldı. benim de son 8 gün
Allah razı olsun. Allah yardımcın olsun cnm. Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin.
merveeee doğurmadınmııı şekerim:26::26::26:neyse senin bebiş 11ini bekliyorrr 11inde 3tane bebiş geliyor 4.süde senin bebiş inş
hayırlısı olsun sizin için
ayy hadi bakalım inş doğum sancılarındır
hiç yazmadı canım buaraya
nişandır bence bebişler sırayla gelemeye başlıyor
bi tuhaf oldum okurken paylaşımın için çok sağol
yıldıızcımm ne ara doğum yaptın ayollllllll daha yeni isim soruyordunacaba ne koydun...tebrik ederim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
eevettt tatlım malesef boşaldı çıktığımdan beri kaç sayfa birikmiş bir elin 5 parmağını geçmiyor
bizimde 24 marttı son günümüz normal olsaydı arimcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
gözünaydın canım....Allah analı babalı büyütmeyi nasip etin...
hakkınızda hayırlsı olsun....
üzme kendini canım sağlıklı olsunda doğduktan sonra alır kilo...sen kendini üzüp bebişinide strese sokma
canım yeri daraldığı için öyle oluyordur...yinede varlığını hissettiriyormuş bak anneciğine
hoşbuldum canım
Günaydın arkadaşlar,
Geç saatlere kadar uyumuyorsunuz.. Siz de sabah uykusu keyfi yapıyorsunuzdur ne güzel.. Ben akşam 8 de uyuyorum sabah 6 da kalkıyorum.. Ben de sabahları uyuyamıyorum sabah uyumayı da çok severim aslında..
Erken yatınca da az su içmiş oluyorum bu sabaha doğru bacağıma krap girdi kramp ağrısıyla uyandım eşim kramp uzmanı oldu uyanmadan yardım edebiliyor :))
sabah sabah çok duygulandım güzel Allahım bir an önce hayırlısıyla bizlere meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. ben de hep böyle düşünürdüm yazık bebişler bu dünyaya gelmeye korkuyorlardır( karnımızda onların da bir dünyası var rahat ve mutlular o yüzden ağlıyorlar doğar doğmaz diye düşünürdüm sağlıklla gelsinler inşallah..
canım çok tebrik ederim.. Allah analı babalı büyütsün sağlılkı hayırlı uzun ömürler versin..
çok teşekkür ederim Allah razı olsun. sweet cim adını Ahsen Gül koyduk. benim bebiş erken gelmedi de biz isme karar vermekte geç kalmışız. herkese dua ettim. Hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alın inşallah...
maşallah hoşgelmiş duru bebek. serapında gözü aydın... darısı tüm bekleyenlerin başına...
çatı kontrolünde doktor normal doğum yapıp yapamayacağını söylüyor mu? bende salı günü gideceğim doktora. benimde çatı kontrolüm var... bazıları bunun doğumu tetikliyor diye söylüyor...
Çatı kontrolünde rahmin normal doğuma uygun olup olmadığı,açılma var mı onlara bakılıyor canım.
Ben doğumu tetiklediğini hiç duymadım.Özellikle drlar tarafından 37.haftadan sonraya bırakılıyor ki doğum zamanı yaklaştığı için uygun karar verilebilsin.
perşembeden beri de ara ara jöle gibi beyaz bi şey geliyo.cuma doktora gittim nişan olduğunu söyledi.bebek kilolu eğer çarşambaya kadar doğmazsa çrş gel suni sancı vereim dedi. ben de kilo tahminlerini çok tutarlı bulmuyorum.çrş günü su,kanama gelmeden sadce suni sanci ile normal doğumun olabileceğini de pek zannetmiyorum.napacağımı bilmiyorum.inş çrş kadar doğar
Merhaba kızlar, geçmişe bakamadım daha ama bir arkadaşımızdan haber getirdim. nigemisu (Serap) arkadaşımız cuma sabahı doğum yaptı. öğrenmem de tesadüf oldu. cuma günü benim çatı kontrolüm ve muayenem vardı. Serap ile doktorlarımız aynı. ben hastanedeyken beni dr.'dan sormuş nasıl Tuğba falan diye. facebooktan da arkadaş olmuştuk. dr. da biliyor internette mart 2011 anneleri diye bir grup olduğumuzu. neyse, randevum cuma sabah 9'da idi. karşıdan eşimle geçtiğim için erkenden orada oluyorum. nst'ye bağlanıcam nasılsa diye saat 8:20 gibi çıktım kadın doğum katına. bir tek benim dr. orada. ameliyat kıyafetleri ile. doğuma mı gidiyorsunuz dedim, yok gece buradaydım da dedi. sonradan muayene sırasında da sizin internetteki gruptan Serap adlı arkadaşınız gece sabaha karşı geldi fitillere rağmen açılma olmadığından, bebeği almak zorunda kaldık dedi. hemen hangi odada olduğunu öğrenip ziyaretine gittim. genel anestezi ile doğum yapmış. Duru'su 3300 g. doğmuş. emzirme sorunları yok. Duru bebek çook tatlı.eşiyle kan uyuşmazlıkları olduğundan doğum için sonuna kadar beklememeleri, sancı çekmemesi gerekiyormuş, pıhtılaşma sorunu oluyormuş. ondan suni sancı da verememişler. nst de çok yüksek kasılmalar çıkmasına rağmen de açılma olmamış.
ben gittiğimde ağrıları yoktu ya da başlamamıştı. her şey yolundaydı maşallah.
Naber annecikler?
yine kimse yok:26:
Sultancım,yarın dogum yapacaksın,Allah yardımcın olsun... Gelecem zaten yanına insallah...
evet ya kimsecikler yok
bende girip bakıyorum kimse yok yine çıkıyorum tekrar...
nerdee sayfalarca geçmişi okuyacağım diye uğraştığımız zamanlar...
bakalım doktorum ne diyecek? ben normal düşünüyorum ama hayırlısı. Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
merhaba arkadaşlar. doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın,bebeklerini analı babalı, sağlıka huzurf ve mutlulukla büyütsünler inşallah.
ben de kafayı üşütme derecesindeyim.herkes arayıp sancın var mı yoksa doğum yaptınmı diye sordukça iyice fıttırıyorum. birilerini resmen dövesim var, iyice sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?