2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa bu arada doğum yapan arkadaşları okudukça, iyice bir heveslendim. bir an önce doğurmak istiyorum ben de yaaa , ben de bebeğimi emzirmek, öpmek-koklamak istiyorum :95: :95: :95:

Aynennnnnn cnm ya biz nezaman doguracazz doguranlari gordukce daha cok sabirsizlaniYorummm:84::83::84::84:

kızlar merhaba ben çok fazla giremiyorum ama takip ediyorummmm ...doğum yapan arkadaşlarımm gözünüz aydın ,Allahım sağlıklı ,sıhhatli, hayırlı ömürler versin bebişlerinize ...bende hala doğum yapmadımmm ayın 21ine kadar bekleyeceğiz normal gelirse gelecek eğer normal olmazsa 21 inden sonra gün alacağız sezeryan için :18:...sezeryan olarak epidural düşünüyorumm inşallaaahh :97: .... şuanda tek derdim çocuğum sağlıklı olacakmıı en çokkk onu merak ediyorummm eli ayağı düzgün sağlıklı olsun Allahım inşallahhh hepimizinkininde de :18:

nbr kızlar bugun evım temızlendı ve aksama besıgımı kurcam hersey hazırlanıcak ınsallah ve salı sabahı ALLAH'ımın ıznıyle bebegıme kavısucam cok heycanlıyım oysakı daha 2 sene olmustu ama sankı ınsan daha bılınclı heycanlanıyor ..kızlar benım en buyuk sorunum efemın etkılenmesınden cok korkuyorum dua edın benım ve oglum ıcım cok uzulmesın tabı batum ıcınde cunku oglum sımdıden emzırmeme ızın vermıyor cokkk zorlu bı surec benı beklıyor..

Allah yardımcın olsun canım...inş. zorlu bu süreci en kısa zamanda sıkıntısız atlatırsınız

güzel dileklerin için kocaman AMİNNNNNNNN en hayırlısı nezamansa ozaman gelsin inş. bebişin canım

Merhaba kızlar, geçmişe bakamadım daha ama bir arkadaşımızdan haber getirdim. nigemisu (Serap) arkadaşımız cuma sabahı doğum yaptı. öğrenmem de tesadüf oldu. cuma günü benim çatı kontrolüm ve muayenem vardı. Serap ile doktorlarımız aynı. ben hastanedeyken beni dr.'dan sormuş nasıl Tuğba falan diye. facebooktan da arkadaş olmuştuk. dr. da biliyor internette mart 2011 anneleri diye bir grup olduğumuzu. neyse, randevum cuma sabah 9'da idi. karşıdan eşimle geçtiğim için erkenden orada oluyorum. nst'ye bağlanıcam nasılsa diye saat 8:20 gibi çıktım kadın doğum katına. bir tek benim dr. orada. ameliyat kıyafetleri ile. doğuma mı gidiyorsunuz dedim, yok gece buradaydım da dedi. sonradan muayene sırasında da sizin internetteki gruptan Serap adlı arkadaşınız gece sabaha karşı geldi fitillere rağmen açılma olmadığından, bebeği almak zorunda kaldık dedi. hemen hangi odada olduğunu öğrenip ziyaretine gittim. genel anestezi ile doğum yapmış. Duru'su 3300 g. doğmuş. emzirme sorunları yok. Duru bebek çook tatlı. eşiyle kan uyuşmazlıkları olduğundan doğum için sonuna kadar beklememeleri, sancı çekmemesi gerekiyormuş, pıhtılaşma sorunu oluyormuş. ondan suni sancı da verememişler. nst de çok yüksek kasılmalar çıkmasına rağmen de açılma olmamış.
ben gittiğimde ağrıları yoktu ya da başlamamıştı. her şey yolundaydı maşallah.

arkadaşlar herkese iyi akşamlar... umarım herkes iyidir. biz oğlum mertle çok şükür iyiyiz.
bugün hava güzel olduğu için ağır ağır yürüyüşümüzüde yaptık. evde oturmaktan çok sıkılıyorum ama çokta hareket edemiyorum. hemen yoruluyorum....

bende ceylin ismini beğendim. zümra adı bence telaffuzu zor ama tabii anlamını bilmiyorum.. zümremi zümra mı diye sorarlar gibime geliyor. ama tabii içine hangisi siniyorsa onu koyun...

işlerin bitince için rahat etmiştir. ne güzel... gönlünü hoş tut canım. Allahım kolaylığını verecektir.

maşallah hoşgelmiş duru bebek. serapında gözü aydın... darısı tüm bekleyenlerin başına...

çatı kontrolünde doktor normal doğum yapıp yapamayacağını söylüyor mu? bende salı günü gideceğim doktora. benimde çatı kontrolüm var... bazıları bunun doğumu tetikliyor diye söylüyor...

Teşekkür ederim canım.

Yaa bu arada doğum yapan arkadaşları okudukça, iyice bir heveslendim. bir an önce doğurmak istiyorum ben de yaaa , ben de bebeğimi emzirmek, öpmek-koklamak istiyorum :95: :95: :95:

Az kaldı canım sende bizim aramıza katılacaksın

Sağol canım, kimse bebeğine hazır mama vermek istemez ama şartlar bazen mecbur kılıyor.
Annelerimiz olmasa ne yaparız hiç bilmiyorum,iyi ki varlar.

cnm hayirli ugurlu olsun
allah anali babali buytsun nasildi normalmi yoksa sezeryanmi??
Allah razı olsun canım. normal oldu çok şükür.

Çatı kontrolünde rahmin normal doğuma uygun olup olmadığı,açılma var mı onlara bakılıyor canım.
Ben doğumu tetiklediğini hiç duymadım.Özellikle drlar tarafından 37.haftadan sonraya bırakılıyor ki doğum zamanı yaklaştığı için uygun karar verilebilsin.

bakalım doktorum ne diyecek? ben normal düşünüyorum ama hayırlısı. Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

merhaba arkadaşlar. doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın,bebeklerini analı babalı, sağlıka huzurf ve mutlulukla büyütsünler inşallah.
ben de kafayı üşütme derecesindeyim.herkes arayıp sancın var mı yoksa doğum yaptınmı diye sordukça iyice fıttırıyorum. birilerini resmen dövesim var, iyice sıkıldım artık

perşembeden beri de ara ara jöle gibi beyaz bi şey geliyo.cuma doktora gittim nişan olduğunu söyledi.bebek kilolu eğer çarşambaya kadar doğmazsa çrş gel suni sancı vereim dedi. ben de kilo tahminlerini çok tutarlı bulmuyorum.çrş günü su,kanama gelmeden sadce suni sanci ile normal doğumun olabileceğini de pek zannetmiyorum.napacağımı bilmiyorum.inş çrş kadar doğar

Son düzenleme:

canım benim en hayırlı nezamansa ozaman gelsin bebişin...

maşallah duru bebişeserap arkadaşımızı da tebrik ediyorum...gözüaydın...Allah analı babalı büyütsün inş..

Naber annecikler?
yine kimse yok :26:
Sultancım,yarın dogum yapacaksın,Allah yardımcın olsun... Gelecem zaten yanına insallah...

Naber annecikler?
yine kimse yok :26:
Sultancım,yarın dogum yapacaksın,Allah yardımcın olsun... Gelecem zaten yanına insallah...

evet ya kimsecikler yok
bende girip bakıyorum kimse yok yine çıkıyorum tekrar...
nerdee sayfalarca geçmişi okuyacağım diye uğraştığımız zamanlar...

evet ya kimsecikler yok
bende girip bakıyorum kimse yok yine çıkıyorum tekrar...
nerdee sayfalarca geçmişi okuyacağım diye uğraştığımız zamanlar...

evet cnm,ben de bakıp çıkıyorum kimse olmayınca...
şimdi de film izlicez kocacımla,, basbasa son gunler sanırım sonra bi prenses katılacak aramıza insallah
bu arada bi arkadas zümra demiş isim olarak.. bence zümre ile karıştırılabilir,biiz ögretmenler cok kullanıoruz zümre toplantısı fln.. bence yaren olsun..

Sonunda bizde fırsat bulup doğum hikayemizi paylaşabildik.Forum son derece sessiz kalmış bebek sahibi olan bizler bebeklerden fırsat bulup da foruma giremiyoruz.
1 ay sonra biz bebeklere bebekler bize biraz olsun alışacağı için forumda eski formuna kavuşur gibi geliyor.

bakalım doktorum ne diyecek? ben normal düşünüyorum ama hayırlısı. Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Hakkında hayırlısı olsun canım.Umarım doğum gönlüne göre olur.

İnsanların ne dediklerini hiç umursama canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…