2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tebrik ederim canım.Güle güle büyüt bebeğini

çok değişik düşünceler oluşuyor kafamda bazen . ne hissediyorsun desen boşluktan başka hiçbirşey yok gibi. allah yardıcın olsun canım.

canım zorluk çekmişsin ama maşşallah kzın iyiymiş. allah bundan sonra sıkıntı, acı göstermesin hanene canım.

:80::80:slm kızlar ben geldim oğluşum uyudu az önce..iyiyiz çok şükür ağrılarım sızılarım epey azaldı dün banyomuzu da yaptık oohhh dedim dünya varmış...sizler nasılsınız? damla da doğum yapmış maşallah bebişine doğum yapan tüm hamişleri tebriik ediyorum...bekleyen hamişlere de sabır diliyorumçok zordu beklemek hatırlarsanız ben hiç doğurmayacakmışım gibi hissederdim bir anda oluverdi oğluşum..çoookkk tatlı bir oğluşum var teyzelerimisss gibi kokuyo...hala öpemedim.kıyaftlerini öpmekle yetiniyorum..yakında maceralı doğum hikayemi de anlatırım film gibi doğum hikayem var hepiniz Allah'a emanet olun...

canım tebrikler. bebişini almışsın kucağına. en kısa zamanda abimiz de duruma alışır inşallah. tecrübem yok ama duyduklarıma göre. bebek bir hediye getirmiş gibi abiye bu hediyeyi vermek(tabi yaşına göre uygulanabilir) iyi geliyormuş. deneyebilirsiniz canım

tebrikler canım. en yakın zamanda hikayelerinizi bekliyoruz.
sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar sütünüz hemen geldi mi. gelmediyse bebişe mama mı verdiniz. kaşık mı biberon mu kullandınız. ne çok soru sordum ama.......bu ara doğumu geçtim en büyük kaygım bu oldu ya.

Hepimize insallah canım. Zaten bir avuc kaldık dogum yapmayan. Hayırlısı olsun hepimiz icin.

Evet canım daha simdiden rahatladım. umarım sen daha iyisindir.
iyiyim canım şükür arada dikiş yerlerim acıyor ama okadarı olucak...
Damlacım,paylaştıgın için coook tesekkurler canım bnm...
rica ederim tatlımm
sağol dilekcim
Damla canım senide tebrik ederim.Allahım güle güle büyütmek nasip etsin.başka kim doğum yapacaktı unuttum valla 4 bebiş gelmiş bizle beraber.güle güle büyüsünler inşallah
çok sağol zeynepcim sağlıkla büyütelim
nuraycım güzel haberlerini bekliyoruz
çok sağol canım seninde biran önce sağlıkla kucağına alırsın allahında izniyle
teşekkürler arkadaşlar. bu isim işi ne kadar zormuş yaw.
bende yaren diyorum canım
Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün
Kilosu gayet iyi maşallah Mert bebeğe
çok sağol artecim
bitanemmmmmm sağlıkla alıcaksın allahında izniyle bu saatlerde kızın kollarında emiyor olucak inşallah
sibelcim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah tam prenses bir kızın var maşallah 41 kere
özlemcim çok sağolbiz en son doğurcaktık sözüm onnaaasağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğluşunubekliyoruz doğum hikayeni..
burcucumcanım tebrik ederim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah bende bel ağrısı yok umarım bel ağrın geçer...

Ben de 3 Mart'ta spinal sezaryn ile doğum yaptım. İlk günden geldi sütüm ama çok fazla değildi. Yine de o gece çok ağlayınca acaba doymadı mı diye hemşirelere sorduk, mama getirdiler ve almadı kızım, hemşire doyduğunu söyledi.. 3. gün sütüm iyice bollaştı, ilk günlerde çok sık emziriyordum, şimdi daha az.. Ama eğer mama alacak olsaydı da minik mama bardakları vardı, onunla vereceklerdi, biberonla değil. Mama verecek olursanız da biberonla vermeyin, ama inşallah gerek kalmaz..

Ancak ara ara fırsat bulup girebiliyorum.Doğum yapan tüm arkadaşlarımın gözü aydın.
Bebeklerimize de kocamannn

Bende spinal sezeryan yöntemiyle doğum yaptım canım.
Süt gelmesi ilk günler problem oldu,hemşireler gelip bebeği kucağına verip emzirmeni istiyorlar.Bunun öncesinde göğsünü sıkıp kontrol ediyorlar.1-2 damla süt çıktığında tamam sütün gelmiş deyip kestirip atıyorlar.Ama bizde bu çok büyük problem oldu.1-2 damla dışında süt gelmediği için kızım 2. gün açlıktan ağlamaktan katıldı.Sabah 9 da ağlamaya başladı akşam 8 e kadar.Hemşireleri defalarca çağırmamıza rağmen her seferinde sütünüz geliyor bebek dış dünyaya alışmaya çalışıyor diye geçiştirdiler.Akşam annem sağolsun hastaneyi ayağa kaldırdı bu çocuk açlıktan ağlıyor diye.Benim doğum yaptığım özel hastanenin sağlık bakanlığından sertifikası olduğu için yenidoğanlara anne sütü dışında hazır mama verilmiyormuş.Hemşireler bebeğinize tokluk şeker testi yapalım aç olup olmadığı ortaya çıkar dediler.10 dk sonra kızımızı geri getirip şeker testinin 85 olduğu söylendi.Biraz kurcalayınca aslında test bile yapılmadığı ortaya çıktı.
Kavga dövüş kızıma yazılı onay vererek hazır mama verdirdik.
Ben her ihtimale karşı yanıma hem kaşık hem biberon almıştım ama ikisine de gerek kalmadan yenidoğan servisinde biz olmadan bebeğim mamasını aldı.
Hastanede ki 2. günümüz kabus gibi geçmişti.
4. gün sütüm gelmeye başladı.İlk 1 hafta mama takviyesi yaptık.Şimdi kendi sütüm yettiği için sorunsuz bir şekilde emzirebiliyorum.

Güle güle büyütün bebeklerinizi kızlar.. darısı bizim başımıza artık.. bu gidişle en sona ben kalacağım

kızlar hepinizin gözüaydın....Allah bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş. maşallah hepsine

canım senide tekrar tebrik ederim....sıkıntılı günler geçirmişsiiniz ilk zamanlar ama şükür şimdi yoluna girmiş herşey

slm güzel anneler valla buraya girmeye pek fırsat bulamıyoum umarım herkes cok iyidir facebooktan takip ediyorum sizleri bakıp cıkıyorum orayada malum artık bebeislerden fırsat olmuyo

kızlar bizimde oğlum zorlandı almadı bazen ozaman hemşireleri çağırdık sağolsunlar hemen baktılar verdirdiler gece geldiler ve şekeri için topuk kanı almaya götürdüler 83 dediler çok iyiymiş ayrıca kakasını yaptımı diye sordular evt dedik ozaman sütünü almış dediler...ek mama ve biberon asla verdirmediler bulunduğum hastane şuandada memeyi almayı öğrendi ama çok çabaladık bazen 40dakika uğraştık alması için:26::26::26:ağlayınca ağlamamamk için kendimi zor tuttum

Yaa bu arada doğum yapan arkadaşları okudukça, iyice bir heveslendim. bir an önce doğurmak istiyorum ben de yaaa , ben de bebeğimi emzirmek, öpmek-koklamak istiyorum :95: :95: :95:

canım benim kıyamam sana maşallah mert bebişe öğrenmiş artık meme almayıbugün nasılsın damlacım....oğluş nasıl....

Çok teşekkür ederim, madem durduracak bir şey yok, benim soğukkanlı olmam gerekiyor galiba:26:

Benim de göğüslerim çok yara oldu, kan akmıyor gerçi ama kendi doktoruma dikişler için muayeneye gittiğimde eğer ilerlerse o şekilde emzirmenin tehlikeli olacağını söyledi, memeden parça kopup bebeğin boğazına takılabilir diye:18::18: Eczanelerde satılan emzirme aparatlarında alıp bir iki gün onunla emzir dedi, o arada iyileşsin göğüslerim diye. Tabi bir ilaç kullanman lazım, doktor garmastan merhem vermişti bana, lansinoh kullananlar da çok memnun ama. İnşallah düzelir bir an evvel..

Bayıldım, eline sağlık, güle güle giysin kızın

Ayy ben son zamanlarımda sinemaya gidip oturacak durumda değildim iki saat; maşallah sana
Genel anestezide anestezi bebeğe de geçiyormuş ya, sanki diğeri daha güvenli gibi.. Ama onda, iğne olurken, bel ağrısı dışında bir ağrı hissdilirse mutlaka uzmana haber vermek gerekiyormuş, aklınızda olsun..

gerçekten kabusa dönmüş ya. bu insanlar neden böyle anlayışsız. annen ortalığı yıkmasa belki de daha çok ağlardı bebişin . çok iyi yapmış annen.
Güle güle büyütün bebeklerinizi kızlar.. darısı bizim başımıza artık.. bu gidişle en sona ben kalacağım
belli değil mi canım doğumun nasıl olacağı

slm kızlar son hazırlıklarda bugun bıttı sukur kaldı 5 günümüz...sımdı bendende sıze bırkac ısım alternatıflerı bende kararsız kaldım bakalım hangılerı hosunuza gıdıcek zümra:ılk seceneklerden biri benim için belinay ecmel hüma dilruba ceylin yaren idil şu an düşündüklerim.en agır zümra basıyo dıger kızım 4 bucuk yasında onunda adı azra bırbırıne uyuyor sanırım

elbisemizi beğeenen teyzelere teşekkürler...
artık biz de doğursak ta alsak kuzuları kucağımıza kıskandım valla doğuranları.hepsine tekrar kocamannnn maşallahhh

anlamı neymiş canım zümra'nın. dediğin gibi azra ile de uyumlu. ceylin de güzel benim yeğenimin adı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…