2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de buna benzer şeyler okudum ama sanırım çatı kontrolü zaten geç haftalarda yapıldığından, zaten başlayacak olan doğumun başlaması bazı hamilelerde çatı kontrolünden hemen sonraya tekabül etmiş olabilir.
dr. çatımın normal olduğunu, bu büyüklükte bir bebekte zorluk yaşamayacağımı söyledi (3300 g olmuşuz). ama daha büyük bebeklerde sorun olabileceği gibi bişiler söyledi. herhalde 4 kg falan için dedi bunu. ayrıca açılma olmadığını, ama yumuşamanın başladığını, bunun da iyi bişey olduğunu söyledi. biraz canım yanınca da, kendimi kastığımı ama doğum zamanındaki çatı, açılma muayenelerinin böyle acımayacağını söyledi.
valla ertesi gün bile içim acıyordu sanki. dr lekelenmen olabilir dedi ama olmadı bende.

Selamlar herkese kızlar,
Bayağı oldu foruma yazmayalı, hazırlık koşturmalarından sadece bakıp okuyup, kimler doğurmuş diye öğrenip çıkıyorum forumdan
Artık son zamanlar ve bıdık iyice sıkıştırmaya kısıtlamaya başladı, artık sabredemiyorum yaaa, gelsinnn :78:

Ya ben artık dayanamıyorum, o kadar merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum ki, Bi an önce gelsin istiyorum aha bööyle devirsin popişini ya.. of..
Eşim de diyo artık bastırıcam ben yukardan göbeğini dayanamıycam çıksın diye

slm kızlar biz iyice hayattan koptuk gündüz uyuyor gece saat 10da uyanıyor şimdi annem bakıyor sabah 9akadar hiç ama hiç uyumuyor valla biz bittik okeye dönüyoruz sizleri çok özlüyorum ama inanın gelenden gidenden birde eda hanımdan fırsat bulamıyorum şimdi bile ağlıyor hepinizi öpüyorum hoşçakalın

deniz arkadaşım bana özel msj yazmışsın ama benım 100 msj olmadığı için özel msj atamadı.doğum iznini burdan anlatayım.ben 6 hafta erken doğum yaptım.yeni cıkan torba yasasında premature doğum yapanlar kullanamadıkları izinleri aktarabılıyorlardı.bende hastaneden 6 hafta erken doğum yaptım dıye yazı aldım ve okul mudur yard verdım.onlarda kabul ettı.hala ızındeyım.eskı ıznım ilsiste var ama yenısını hala eklememişler iznımın uzerıne.ama sorun yok cunku mdr yardımcım yenı goreve baslama tarıhımı soyledı.ekledı yanı.sorun olsa aralardı ıdarecıler.umarım yardımcı olmuşumdur.sanada hayırlı olsun canım.ankara sıncandayım.

Merhaba Kızlar,
Öncelikle doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum, inş. sağlıkla huzurla büyütürler bebişlerini...
Üç gündür girememiştim nete, ama geçmişi okumak tahminimden çok daha kısa sürdü, ahh ahhh buralarda bu saatlerde yapılan geyikleri bile özledim...
Bizim de ayın onunda kontrolümüz vardı, çatı muayenesi oldum aslında normal doğum yapabilirmişim şuan hiç açılma yok ama kemik yapım müsaitmiş. korkuyorum biraz normalden. drum istersen 17sinde gel sezeryanla alalım istersen gününü bekle dedi... Benim beklenen doğum tarihi 27 mart, açıkçası 17 si çok erken geldi... Her durumda sancıyı yada nişanı beklemeye karar verdim, nasılsa normal doğum yapamayacağımı düşündüğüm zaman yine sezeryan olabilirim diye... Salı sabahı eşim gelecek allah nasip ederse, ayın 30 una kadar izin aldı, artık bebeğim ne zaman isterse gelebilir Çarşamba tekrar kontrolümüz var inş. herşey yolundadır..
Son günlerde kendimi hamileliğin başındaki kadar rahat hissediyorum hatta allah nasip ederse pazar günü üds sınavına gireceğim ki eşim kızıyor olmaz diye bakalım artık hayırlısı...
İyi geceler hepinize...

normal doğum olacak canım bir aksilik çıkmazsa.. e onun da ne zaman geleceği belli olmuyor :) her an gelebilir

aynı endişeler bende de var canım , inşallah sağlıkla gelirler..

üds de başarılar canım. eğer bebeğin geleceği sinyalini verdiği zamana kadar beklersen bence de daha iyi olur sezeryan için.. gelişimi tamamlamış olur.. ikiniz için de hayırlısı olsun..

Bu arada lafı dolandırıpduruyorum, çünkü sanırım sancım geliyor ama kabullenmek istemiyorum. 22.30 dan beri her 15 dk da bir geliyor ama ne şiddeti arttı , ne aralıkları azaldı ne de sancı süresi uzadı.. bir yandan gelmesini istiyorum bir yandan da korkumdan gitmesini istiyorum :18::18::18:

Ayyy Canım dikkat et, iyice dinlemeye devam et kendini.. İnşallah hayırlısıysa gelsin bebişin..
Heyecanlandım okuyunca şimdi ya..

kızlarr günaydın... şimdi dualarınzı isteme sırası bana geldi......bugün büyük gün birazdan çıkıcaz evden. allah nasip kısmet ederse bugün oğlumu kucağıma alacağım... inşallah kolay bi doğum olur... ne olur bana dua edin sağlıkla sıhhatle gelsin ve zor bi bebek olmasın.... sanırım çarşamba evde oluruz ilk fırsat bulduğumda yazıcam size........... son son

Canım Allah yardımcın olsun iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.. Şimdiden çok tebrik ederim..

kimse yok diye yakınıyo arkadaşlar okuduguma göre çogu bebişlerine kavuşmuş artık biz yeni hamileler devam edicez sanırım

Canım ne yaptın acaba? Merak ettim şimdi.. hastanedeysen Allah kolay rahat bir doğum nasip etsin bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

günaydın annecikler , tatlı bebişler...
umarım herkes iyidir.
bugun dogum yapacakların Allah yardımcısı olsun..

herkese günaydınlar. umuyorum hepiniz iyisinizdir. ben mertle birlikte iyiyiz. yarın doktor kontrolüm var. bakalım hayırlısı...

Allah yardımcınız olsun canım. Sağlıkla inşallah alırsın kucağına bebeğini... Güzel haberlerini bekliyoruz...

inşallah doğum sancılarındır da biran önce güzel bebişini alırsın kucağına. ne kadar korkarsan o kadar sancıyı tetikliyormuşsun. güzel şeyleri düşün ve Allahım bir an önce doğurmanı nasip etsin...

günaydın annecikler , tatlı bebişler...
umarım herkes iyidir.
bugun dogum yapacakların Allah yardımcısı olsun..

Sanada günaydın canım...

Herkese günaydın kızlar..
Bugün doğum yapıcaklara allah kolaylık versin, en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah..

periliev naptı acaba? gecekiler doğum sancısı mıymış, çok meraktayım..

canım dualrımız seninle inş kolayca anlatırsınız bu süreci
maşallah kuzusuna allah analı babalı büyütsün

ayy canım belkide şuanda bebişin kollarındadır sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr sultan elif eylülünü kucağına almış maşallah ikiside iyiymiş seside çok iyi geliyordu sallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Damlacım hazır online görmüşken sana aklıma takılan bir şeyi sorayım dedim.
Sanıyorum sende spinal anestezi ile doğum yapmışsın benim gibi.Benim merak ettiğim doğum sonrası seninde karnın kocaman kaldı MI?
ilk gün neredeyse doğum yapmamış gibi karnım yerinde duruyordu drum 2 hafta içinde karnın iner dedi,bugün tam 2 hafta oldu yarı yarıya indi ama yine de karnım 4-5 aylık hamile gibi.Sende de böyle bir durum söz konusu mu?
2 hafta süresince dikiş yerlerimin ağrısından pek önemsemiyordum ama yavaş yavaş canım sıkılmaya başladı.

Canım inşallah kolay bir doğumla bebeğini kucağına sağlıklı sıhhatli alır.sın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…