maşallah hoşgelmiş duru bebek. serapında gözü aydın... darısı tüm bekleyenlerin başına...
çatı kontrolünde doktor normal doğum yapıp yapamayacağını söylüyor mu? bende salı günü gideceğim doktora. benimde çatı kontrolüm var... bazıları bunun doğumu tetikliyor diye söylüyor...
ben 22 kilo aldım doğuma kadar da 25 olur sanırımbu gidişle ama napimm yaaa veririz inşallah ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım 2 haftada 19 kilo vermiştim ama o zmn emzirememiştim çok sıkıntım vardı ondan sanırım
gerçekten kabusa dönmüş ya. bu insanlar neden böyle anlayışsız. annen ortalığı yıkmasa belki de daha çok ağlardı bebişin . çok iyi yapmış annen.
belli değil mi canım doğumun nasıl olacağı
kızlar merhaba ben çok fazla giremiyorum ama takip ediyorummmm...doğum yapan arkadaşlarımm gözünüz aydın ,Allahım sağlıklı ,sıhhatli, hayırlı ömürler versin bebişlerinize ...bende hala doğum yapmadımmm ayın 21ine kadar bekleyeceğiz normal gelirse gelecek eğer normal olmazsa 21 inden sonra gün alacağız sezeryan için :18:...sezeryan olarak epidural düşünüyorumm inşallaaahh :97: .... şuanda tek derdim çocuğum sağlıklı olacakmıı en çokkk onu merak ediyorummm eli ayağı düzgün sağlıklı olsun Allahım inşallahhh hepimizinkininde de :18:
Merhaba Kızlar,
Öncelikle doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum, inş. sağlıkla huzurla büyütürler bebişlerini...
Üç gündür girememiştim nete, ama geçmişi okumak tahminimden çok daha kısa sürdü, ahh ahhh buralarda bu saatlerde yapılan geyikleri bile özledim...
Bizim de ayın onunda kontrolümüz vardı, çatı muayenesi oldum aslında normal doğum yapabilirmişim şuan hiç açılma yok ama kemik yapım müsaitmiş. korkuyorum biraz normalden. drum istersen 17sinde gel sezeryanla alalım istersen gününü bekle dedi... Benim beklenen doğum tarihi 27 mart, açıkçası 17 si çok erken geldi... Her durumda sancıyı yada nişanı beklemeye karar verdim, nasılsa normal doğum yapamayacağımı düşündüğüm zaman yine sezeryan olabilirim diye... Salı sabahı eşim gelecek allah nasip ederse, ayın 30 una kadar izin aldı, artık bebeğim ne zaman isterse gelebilirÇarşamba tekrar kontrolümüz var inş. herşey yolundadır..
Son günlerde kendimi hamileliğin başındaki kadar rahat hissediyorumhatta allah nasip ederse pazar günü üds sınavına gireceğim ki eşim kızıyor olmaz diye bakalım artık hayırlısı...
İyi geceler hepinize...
Bu arada lafı dolandırıpduruyorum, çünkü sanırım sancım geliyor ama kabullenmek istemiyorum. 22.30 dan beri her 15 dk da bir geliyor ama ne şiddeti arttı , ne aralıkları azaldı ne de sancı süresi uzadı.. bir yandan gelmesini istiyorum bir yandan da korkumdan gitmesini istiyorum :18::18::18:
kızlarr günaydın... şimdi dualarınzı isteme sırası bana geldi......bugün büyük gün birazdan çıkıcaz evden. allah nasip kısmet ederse bugün oğlumu kucağıma alacağım... inşallah kolay bi doğum olur... ne olur bana dua edin sağlıkla sıhhatle gelsin ve zor bi bebek olmasın.... sanırım çarşamba evde oluruz ilk fırsat bulduğumda yazıcam size........... son son
Bu arada lafı dolandırıpduruyorum, çünkü sanırım sancım geliyor ama kabullenmek istemiyorum. 22.30 dan beri her 15 dk da bir geliyor ama ne şiddeti arttı , ne aralıkları azaldı ne de sancı süresi uzadı.. bir yandan gelmesini istiyorum bir yandan da korkumdan gitmesini istiyorum :18::18::18:
kızlarr günaydın... şimdi dualarınzı isteme sırası bana geldi......bugün büyük gün birazdan çıkıcaz evden. allah nasip kısmet ederse bugün oğlumu kucağıma alacağım... inşallah kolay bi doğum olur... ne olur bana dua edin sağlıkla sıhhatle gelsin ve zor bi bebek olmasın.... sanırım çarşamba evde oluruz ilk fırsat bulduğumda yazıcam size........... son son
günaydın annecikler , tatlı bebişler...
umarım herkes iyidir.
bugun dogum yapacakların Allah yardımcısı olsun..
canım dualrımız seninle inş kolayca anlatırsınız bu sürecinbr kızlar bugun evım temızlendı ve aksama besıgımı kurcam hersey hazırlanıcak ınsallah ve salı sabahı ALLAH'ımın ıznıyle bebegıme kavısucam cok heycanlıyım oysakı daha 2 sene olmustu ama sankı ınsan daha bılınclı heycanlanıyor ..kızlar benım en buyuk sorunum efemın etkılenmesınden cok korkuyorum dua edın benım ve oglum ıcım cok uzulmesın tabı batum ıcınde cunku oglum sımdıden emzırmeme ızın vermıyor cokkk zorlu bı surec benı beklıyor..
maşallah kuzusuna allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar, geçmişe bakamadım daha ama bir arkadaşımızdan haber getirdim. nigemisu (Serap) arkadaşımız cuma sabahı doğum yaptı. öğrenmem de tesadüf oldu. cuma günü benim çatı kontrolüm ve muayenem vardı. Serap ile doktorlarımız aynı. ben hastanedeyken beni dr.'dan sormuş nasıl Tuğba falan diye. facebooktan da arkadaş olmuştuk. dr. da biliyor internette mart 2011 anneleri diye bir grup olduğumuzu. neyse, randevum cuma sabah 9'da idi. karşıdan eşimle geçtiğim için erkenden orada oluyorum. nst'ye bağlanıcam nasılsa diye saat 8:20 gibi çıktım kadın doğum katına. bir tek benim dr. orada. ameliyat kıyafetleri ile. doğuma mı gidiyorsunuz dedim, yok gece buradaydım da dedi. sonradan muayene sırasında da sizin internetteki gruptan Serap adlı arkadaşınız gece sabaha karşı geldi fitillere rağmen açılma olmadığından, bebeği almak zorunda kaldık dedi. hemen hangi odada olduğunu öğrenip ziyaretine gittim. genel anestezi ile doğum yapmış. Duru'su 3300 g. doğmuş. emzirme sorunları yok. Duru bebek çook tatlı.eşiyle kan uyuşmazlıkları olduğundan doğum için sonuna kadar beklememeleri, sancı çekmemesi gerekiyormuş, pıhtılaşma sorunu oluyormuş. ondan suni sancı da verememişler. nst de çok yüksek kasılmalar çıkmasına rağmen de açılma olmamış.
ben gittiğimde ağrıları yoktu ya da başlamamıştı. her şey yolundaydı maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?