2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecikler . bişey sorucam. benim dogum oncesi iznim 21 mart pazartesi bitiyor. dogum da o aralar olacak ama tam sezeryan tariihi belli değil . diyelim ki ptesi değil de persembe oldu sezeryan. aradaki o 3 gun ıcın ne yapmak gerekıyor rapor acısaından

eğer doğum olmazsa doktora o raporu götürüyorsun yeniliyor raporu eğer doğum yaparsan doğum sonrası için yeniden düzenliyor.bütün iş doktorda bitiyor yani.sen bir daha ki kontrole gidince doktora danış istersen..

Canım dualarımız seninle allah kolaylık versin....

ben dogum oncesı raporu baska hastaneden almıştım da şımdıkı drum bılemedı ne yapacagını. yenılıyor derken ne yazıyor yenı rapora dogum henuz gercekleşmedı falanmı yoksa kalan ıznı mı baslatıyor. mesela benım dogum oncesınden 3 hafta sonrasından da 8 hafta kalmıs lacak ptesı gunu

Canım bildiğim kadarı ile doğum henüz gerçekleşmediği için 10 günlük bir ek rapor yazıyor. Doğum beklenen tarihte gerçekleşmedi hala bekleniyor gibi, dr'un bu tarz şeylerle daha sık karşılaştığı için biliyor olmalı aslında... olmassa bir meslektaşından bilgi alsın o da...

Topik ne kadar sezsiz inanılmaz ama bu iyiye işaret sanırım herkes melekleri ile ilgileniyor

Darısı başımıza inşallah

sağlıkla al bebişini kucağına hayırlı haberlerle gel doya doya kokla mis kokulunu

bu konuda bilgiye ulasinca benide bilgilendirirsen cokkk minnettar olurum..ben yurtdisindayim ve burda öyle bi sistem yok..rica edecem rapor düzenleyecekler umarim bi sorun olmaz..

:80:slm kızlar oğluşumu uyuttum geldim nasılsınız...geçmişi okuyamıyorum kimler doğum yaptı hiç bilmiyorumdoğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum...doğum yapacaklarada kolay doğumlar diliyorum

kızlar son gunumuz bende yarın ALLAH'ımın ıznıyle ogluma kavusuyorum...benım ıcın dua edın sayılı gundu ve gectı bıttı benle bırlıkta dogu m yapıcak kımler vardı? ben 1 kac kısı daha hatırlıyorum..

hakkınızda hayırlısı olsun canım
Allah yardımcın olsun canım belki de şuanda kuzun kollarındadır
canım herşey yolunda gidip inşbebişini kucağına almışsındır...haberlerini bekliyoruz
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr sultan elif eylülünü kucağına almış maşallah ikiside iyiymiş seside çok iyi geliyordu sallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
maşallah elif eylülle anneciğineAllah analı babalı büyütsün inş.
:80:slm kızlar oğluşumu uyuttum geldim nasılsınız...geçmişi okuyamıyorum kimler doğum yaptı hiç bilmiyorumdoğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum...doğum yapacaklarada kolay doğumlar diliyorum

doğumu bekleyenlerden birir olarak kocaman AMİNNNNN diyorum

negüzel yarın yavruna kavuşuyorsun Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kolay bir doğum olur inş..darısı başımıza...

viyole cnm senle satlarımız aynı sanırım dogumun ne zaman senın sezeryanmı normalmı dusunuyosun bebsının kılosu nasıl kendını nasıl hıssedıyosun bana 18 marta gun verdı sezeryan ama daha once dogurcam gıbı gelıyo

kızlar az önce oğluşumun altını değiştirirken birde ne göreyim göbüşümüz düşmüşakşama banyo yaptırırız artık ben çıkıyorum artık..Allah'a emanet olun...

Son düzenleme:
bu konuda bilgiye ulasinca benide bilgilendirirsen cokkk minnettar olurum..ben yurtdisindayim ve burda öyle bi sistem yok..rica edecem rapor düzenleyecekler umarim bi sorun olmaz..

cnm ınternetten arastırdıgıma gore dogum oncesı ıznın bıttıgı gun kendı dr umuz postmature izin belgesi doldurabılıyormus 10 gune kadar. dogum gercekleştıgınde ise dıger ızınlerımız baslıyormus dogum raporu alıyomusuz. ben bunları kendı druma yarın kontrolum var anlatıcam bakalım ne dıcek

canım ben epidural sezaryen düşünüyorum sata göre doğum 30 mart ama doktorum normali beklemiyeceksek 20-25 mart arası alalım diyor bende 23ü gibi düşünüyorum....bu cuma tekrar kontrole gidicez ogün artık kesin gününü belirleriz valla kilosu en son 36+3 te 3400 grdı artık bilmiyorum doğumda kaç olur

hayırlısı olsun tatlım...benımde 29 mart sata gore ama benım dr erkenmı verdı tarıhı ne bu cuma 9 da sezeryana gel dedı genel anestezı yapıyolarmıs hastane olarak ama bende epıdural ıstıyorum persembe arayıp konusucam tekrar bebegının kolısunane yedın kıs okadar doguma kadar 4 olur heralde benım bebık cok ufak en son 5 gun once 2900 dedı 3 kıloyla dogurursun demıstı bakalım agzım bos durmuyo son gunlerde bıraz kılo alsın dıye barı bu arada nerde yasıyosun hangı hastanede dogum planlıyosn

slm kızlar...kızçemin göbüşü düştü nihayet :87: artık rahatça banyosunu yapabiliriz
martın 26 sındada aşımız var...

slm kizlarrr bende bugun son hazirliklarimi tamamladim bebisimin odasi bitti nihayett bi eksik o kaldiii oda nezaman gelir bilinmezzz
kizlar size bi sorum olCAK su son aylarimda surekli akinti gelioodu ama rengii beyazimsi birseydii sanirim bu hepinizdee oolduu ama bugun kahverengi bi akintim geldii bu onceki akintilarima benzemiyorr ben suan 39.3 gunluk hamileyim sizce nedemek oluyor bu akindi bi bilgisi olan yardimci olabilirmiii cunkmuu bu sefer akintimin oldugunu hissettim yoksa nisanimmi geldii ama nisan kanlii sumuksu birsey diolarr

merhaba canım bende yarın epidural anesteziyle 13.00 gibi bebişimi elime alacağım
çok heyecanlıyımmumarım ikimizde hayırlısıyla doğum yaparızz
kızlar banada dua edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…