eğer doğum olmazsa doktora o raporu götürüyorsun yeniliyor raporu eğer doğum yaparsan doğum sonrası için yeniden düzenliyor.bütün iş doktorda bitiyor yani.sen bir daha ki kontrole gidince doktora danış istersen..merhaba annecikler . bişey sorucam. benim dogum oncesi iznim 21 mart pazartesi bitiyor. dogum da o aralar olacak ama tam sezeryan tariihi belli değil . diyelim ki ptesi değil de persembe oldu sezeryan. aradaki o 3 gun ıcın ne yapmak gerekıyor rapor acısaından
kızlarr günaydın... şimdi dualarınzı isteme sırası bana geldi......bugün büyük gün birazdan çıkıcaz evden. allah nasip kısmet ederse bugün oğlumu kucağıma alacağım... inşallah kolay bi doğum olur... ne olur bana dua edin sağlıkla sıhhatle gelsin ve zor bi bebek olmasın.... sanırım çarşamba evde oluruz ilk fırsat bulduğumda yazıcam size........... son son
eğer doğum olmazsa doktora o raporu götürüyorsun yeniliyor raporu eğer doğum yaparsan doğum sonrası için yeniden düzenliyor.bütün iş doktorda bitiyor yani.sen bir daha ki kontrole gidince doktora danış istersen..
ben dogum oncesı raporu baska hastaneden almıştım da şımdıkı drum bılemedı ne yapacagını. yenılıyor derken ne yazıyor yenı rapora dogum henuz gercekleşmedı falanmı yoksa kalan ıznı mı baslatıyor. mesela benım dogum oncesınden 3 hafta sonrasından da 8 hafta kalmıs lacak ptesı gunu
kızlarr günaydın... şimdi dualarınzı isteme sırası bana geldi......bugün büyük gün birazdan çıkıcaz evden. allah nasip kısmet ederse bugün oğlumu kucağıma alacağım... inşallah kolay bi doğum olur... ne olur bana dua edin sağlıkla sıhhatle gelsin ve zor bi bebek olmasın.... sanırım çarşamba evde oluruz ilk fırsat bulduğumda yazıcam size........... son son
bu konuda bilgiye ulasinca benide bilgilendirirsen cokkk minnettar olurum..ben yurtdisindayim ve burda öyle bi sistem yok..rica edecem rapor düzenleyecekler umarim bi sorun olmaz..merhaba annecikler . bişey sorucam. benim dogum oncesi iznim 21 mart pazartesi bitiyor. dogum da o aralar olacak ama tam sezeryan tariihi belli değil . diyelim ki ptesi değil de persembe oldu sezeryan. aradaki o 3 gun ıcın ne yapmak gerekıyor rapor acısaından
hakkınızda hayırlısı olsun canımMerhaba Kızlar,
Öncelikle doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum, inş. sağlıkla huzurla büyütürler bebişlerini...
Üç gündür girememiştim nete, ama geçmişi okumak tahminimden çok daha kısa sürdü, ahh ahhh buralarda bu saatlerde yapılan geyikleri bile özledim...
Bizim de ayın onunda kontrolümüz vardı, çatı muayenesi oldum aslında normal doğum yapabilirmişim şuan hiç açılma yok ama kemik yapım müsaitmiş. korkuyorum biraz normalden. drum istersen 17sinde gel sezeryanla alalım istersen gününü bekle dedi... Benim beklenen doğum tarihi 27 mart, açıkçası 17 si çok erken geldi... Her durumda sancıyı yada nişanı beklemeye karar verdim, nasılsa normal doğum yapamayacağımı düşündüğüm zaman yine sezeryan olabilirim diye... Salı sabahı eşim gelecek allah nasip ederse, ayın 30 una kadar izin aldı, artık bebeğim ne zaman isterse gelebilirÇarşamba tekrar kontrolümüz var inş. herşey yolundadır..
Son günlerde kendimi hamileliğin başındaki kadar rahat hissediyorumhatta allah nasip ederse pazar günü üds sınavına gireceğim ki eşim kızıyor olmaz diye bakalım artık hayırlısı...
İyi geceler hepinize...
Allah yardımcın olsun canım belki de şuanda kuzun kollarındadırBu arada lafı dolandırıpduruyorum, çünkü sanırım sancım geliyor ama kabullenmek istemiyorum. 22.30 dan beri her 15 dk da bir geliyor ama ne şiddeti arttı , ne aralıkları azaldı ne de sancı süresi uzadı.. bir yandan gelmesini istiyorum bir yandan da korkumdan gitmesini istiyorum :18::18::18:
canım herşey yolunda gidip inşbebişini kucağına almışsındır...haberlerini bekliyoruzkızlarr günaydın... şimdi dualarınzı isteme sırası bana geldi......bugün büyük gün birazdan çıkıcaz evden. allah nasip kısmet ederse bugün oğlumu kucağıma alacağım... inşallah kolay bi doğum olur... ne olur bana dua edin sağlıkla sıhhatle gelsin ve zor bi bebek olmasın.... sanırım çarşamba evde oluruz ilk fırsat bulduğumda yazıcam size........... son son
maşallah elif eylülle anneciğineslm kızlarrrrrrrrrrrrrrr sultan elif eylülünü kucağına almış maşallah ikiside iyiymişseside çok iyi geliyordu sallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
:80:slm kızlar oğluşumu uyuttum geldim nasılsınız...geçmişi okuyamıyorum kimler doğum yaptı hiç bilmiyorumdoğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum...doğum yapacaklarada kolay doğumlar diliyorum
kızlar son gunumuz bende yarın ALLAH'ımın ıznıyle ogluma kavusuyorum...benım ıcın dua edın sayılı gundu ve gectı bıttı benle bırlıkta dogu m yapıcak kımler vardı? ben 1 kac kısı daha hatırlıyorum..
bu konuda bilgiye ulasinca benide bilgilendirirsen cokkk minnettar olurum..ben yurtdisindayim ve burda öyle bi sistem yok..rica edecem rapor düzenleyecekler umarim bi sorun olmaz..
viyole cnm senle satlarımız aynı sanırım dogumun ne zaman senın sezeryanmı normalmı dusunuyosun bebsının kılosu nasıl kendını nasıl hıssedıyosun bana 18 marta gun verdı sezeryan ama daha once dogurcam gıbı gelıyo
canım ben epidural sezaryen düşünüyorum sata göre doğum 30 mart ama doktorum normali beklemiyeceksek 20-25 mart arası alalım diyor bende 23ü gibi düşünüyorum....bu cuma tekrar kontrole gidicez ogün artık kesin gününü belirleriz valla kilosu en son 36+3 te 3400 grdıartık bilmiyorum doğumda kaç olur
kızlar son gunumuz bende yarın ALLAH'ımın ıznıyle ogluma kavusuyorum...benım ıcın dua edın sayılı gundu ve gectı bıttı benle bırlıkta dogu m yapıcak kımler vardı? ben 1 kac kısı daha hatırlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?