2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen bendede 4aylık bir göbek kaldı malesef ama arkadaşıma sordum oda doktora sormuş rahım hemen küçülmüyormuş,içerisinde kan oluyormuş yani adet kanı... rahım kapanana kadar böleymişiz logusalk 10 hafta sürermiş 2,5 ay sonra eskı kilomuza dönermişiz:44::44:
Topik ne kadar sezsiz inanılmaz ama bu iyiye işaret sanırım herkes melekleri ile ilgileniyor

Darısı başımıza inşallah
canım bebekler dışında misafir gelmese giricemde birde misafir faslı var kimse yoksa hemen giriyorum
canım yarın için hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle canım
kızlar az önce oğluşumun altını değiştirirken birde ne göreyim göbüşümüz düşmüşakşama banyo yaptırırız artık ben çıkıyorum artık..Allah'a emanet olun...
gözünüz aydın özlemcimbu kupa oğluna heee sana yok
slm kızlar...kızçemin göbüşü düştü nihayet :87: artık rahatça banyosunu yapabiliriz
martın 26 sındada aşımız var...
azizecim seninde gözün aydın

geliyorrrrrrrr bebişin canım2günün var demek en fazla hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba canım bende yarın epidural anesteziyle 13.00 gibi bebişimi elime alacağım
çok heyecanlıyımmumarım ikimizde hayırlısıyla doğum yaparızz
kızlar banada dua edinn
tatlım kzını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah kolay bir doğum diliyorum demek bu saatlerde kuzun kollarında olucak

hala haber yok sanirim umarim bu kendi sancinla rahat bi dogum yaptiginin isaretidir..

bende istiyorm bende günüm gelsin artik oglumu kucagima alayim

umarim vaktinde dogururum..bide o raporu al tercüme yaptir onaylat kabl edilecegini bilsem sorn degilde..ben burda esimin saglik güvencesini kullaniyorm umarim sorun yasamam..

biraz bekleyip görmek lazim büyük bi ihtimalle nisan düser.ilk habercile olabilir..darisi basimiza..

benide doğum topiğine ekleyebilir listeyi yapan arkadaş,günümüz kesinleşti nasılsa
sata göre:5 haziran doğum tarihi:15 mart ,kızımın adaı:ada derin

herkese selam
ben 4 martta anne oldum, oğluşum doğduğundan beri küvezde. moralim çok bozuk. ama doğumum (epidural sezeryan) çok rahat ve sorunsuzdu. şu an ameliyat geçirmemiş gibiyim umarım hepiniz benim gibi tez zamanda iyileşirsiniz. bi de bebişimi kucağıma alabilsem keşke. bebiş için gün sayan herkese sabır diliyorummm sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.

merhaba çok üzüldüm inşallah biran önce küvezden çıkar dualarımız küçük bebişinle peki neden küveze girdi sorun neydi

ayyyyysaolun kizlarrr cevaplariniz icinnn insallahhh hadiii bakalim dediginiz gibidir ya heycanlandim simdidennn

bu cuma olması çokta erken sayılmaz herhalde canım doktorun bizden daha iyi biliyordur değilmi belki daha ileriye bırakıpta normal doğum sancıların olmaması içindir....madem istiyorsun epidural içinde bir konuş bakalım belki de böyle bir uygulama olabliyordur....canım ben kilo açısından özellikle birşey yemedim öncden ne yiyorsam aynen o şekilde....tek fark hergün haşlanmış yumurta yiyorum...haftada bir kezde balık...sende istersen cumaya kadar hersabah bir yumrta haşla belki faydası olur...canım ben muğlada yaşıyorum sen?????
slm kızlar...kızçemin göbüşü düştü nihayet :87: artık rahatça banyosunu yapabiliriz
martın 26 sındada aşımız var...
gözünüzaydın azize.....
merhaba canım bende yarın epidural anesteziyle 13.00 gibi bebişimi elime alacağım
çok heyecanlıyımmumarım ikimizde hayırlısıyla doğum yaparızz
kızlar banada dua edinn
hayırlı kolay bir doğum olur inş. canım

Allah yardımcınız olsun canım tez vakitte küvezden çıkar inş bebişin

damlacım naber tatlım
nasıl gidiyor emişmeler
yakışıklı oğlunun resmini nezaman görücez

Damlacım nasılsın mert bebek nasıl canım?
gökçencim çok iyiyiz mert bebişde iyi uyuyor o uyuyorken hazır face resim yükliyim dedim derken ağlamaya başladık
damlacım naber tatlım
nasıl gidiyor emişmeler
yakışıklı oğlunun resmini nezaman görücez

canım face koydum ben msnii açıyım beklersen emziriyim ağlıyor yollıyım sana emii

Arkadaşlar nasılsınız?Özledim siziUmarım herkes iyidir.Kk ya girme fırsatım olmuyor.Dogum yapan arkadaşlar varsa tebrik ediyorum onları.Emir uyurken sizinle hasret gidermek istedim.

resimler çok güzel canım çok heveslendim heyecanlandım böyle bir aile olmak için.. ben de kızım hayırlısıyla cuma günü gelsin istiyorum.. sen oğlunlla ilgilen canım.. merti öpüyorum..

yahya paşayla ananemizi uyuttum kaçtım geldim buraya
nasılsınız arkadaşlar?? herşeyin ucunu kaçırdım ben:2:kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor tam bilemiyorum.Allah doğum yapan arkadaşlarımızın bebişlerine uzun ömürler versin.sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.henüz bekleyen arkadaşlarımızada gayret kuvvet versin.inş.hayırlısıyla vaktiyle sağlıklı doğumlar yaparlar...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.dün hastaneden çıktık.normal doğum olmasına rağmen 3 gün tutuyorlar burada.biz çok iyiyiz emip uyuyoruz emip uyuyoruz keyfimiz yerinde valla.
daha 4 günlüğüz ama gezmeye başladık bile nabeerrr.ciciler aldık kendimize havada çok güzeldi güneşlendik arabanın içinde azcıktopuk kanımızı aldılar bide bugün hiç ağlamadık çok cesurduk.

Son düzenleme:

Arkadaşlar nasılsınız?Özledim siziUmarım herkes iyidir.Kk ya girme fırsatım olmuyor.Dogum yapan arkadaşlar varsa tebrik ediyorum onları.Emir uyurken sizinle hasret gidermek istedim.

hoşgeldiniz kızlar:)
sizin ve bebeklerinizin iyi olmanıza çok sevindim.. Ben ve birkaç arkadaş bekliyoruz..

nasılsınız ebrucum
resimler çok güzel canım çok heveslendim heyecanlandım böyle bir aile olmak için.. ben de kızım hayırlısıyla cuma günü gelsin istiyorum.. sen oğlunlla ilgilen canım.. merti öpüyorum..
az kaldı canım kızın kollarında olucak çokda teşeekkür ediyoruz
olsun canım doğurmayan az kişi kaldı bugunde sultan kollarına aldı bebişini

oyy maşallah narine cesur bebiş bakalım yarında bizim alıncak ne yapıcak bizim paşa

Gökçencim inş. en kısa zamanda sende bizlerden olacaksın.O kadar güzel bir duygu ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…