- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
canım aynen bendede 4aylık bir göbek kaldı malesef ama arkadaşıma sordum oda doktora sormuş rahım hemen küçülmüyormuş,içerisinde kan oluyormuş yani adet kanı... rahım kapanana kadar böleymişiz logusalk 10 hafta sürermiş 2,5 ay sonra eskı kilomuza dönermişiz:44::44:Damlacım hazır online görmüşken sana aklıma takılan bir şeyi sorayım dedim.
Sanıyorum sende spinal anestezi ile doğum yapmışsın benim gibi.Benim merak ettiğim doğum sonrası seninde karnın kocaman kaldı MI?
ilk gün neredeyse doğum yapmamış gibi karnım yerinde duruyordu drum 2 hafta içinde karnın iner dedi,bugün tam 2 hafta oldu yarı yarıya indi ama yine de karnım 4-5 aylık hamile gibi.Sende de böyle bir durum söz konusu mu?
2 hafta süresince dikiş yerlerimin ağrısından pek önemsemiyordum ama yavaş yavaş canım sıkılmaya başladı.
Canım inşallah kolay bir doğumla bebeğini kucağına sağlıklı sıhhatli alır.sın
canım bebekler dışında misafir gelmese giricemde birde misafir faslı var kimse yoksa hemen giriyorumTopik ne kadar sezsiz inanılmaz ama bu iyiye işaret san ırım herkes melekleri ile ilgileniyor
Darısı başımıza inşallah
canım yarın için hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle canımkızlar son gunumuz bende yarın ALLAH'ımın ıznıyle ogluma kavusuyorum...benım ıcın dua edın sayılı gundu ve gectı bıttı benle bırlıkta dogu m yapıcak kımler vardı? ben 1 kac kısı daha hatırlıyorum..
gözünüz aydın özlemcimkızlar az önce oğluşumun altını değiştirirken birde ne göreyim göbüşümüz düşmüş akşama banyo yaptırırız artık ben çıkıyorum artık..Allah'a emanet olun...
azizecim seninde gözün aydınslm kızlar...kızçemin göbüşü düştü nihayet :87: artık rahatça banyosunu yapabiliriz
martın 26 sındada aşımız var...
slm kizlarrr bende bugun son hazirliklarimi tamamladim bebisimin odasi bitti nihayett bi eksik o kaldiiioda nezaman gelir bilinmezzz
kizlar size bi sorum olCAK su son aylarimda surekli akinti gelioodu ama rengii beyazimsi birseydii sanirim bu hepinizdee oolduu ama bugun kahverengi bi akintim geldii bu onceki akintilarima benzemiyorr ben suan 39.3 gunluk hamileyim sizce nedemek oluyor bu akindi bi bilgisi olan yardimci olabilirmiii cunkmuu bu sefer akintimin oldugunu hissettim yoksa nisanimmi geldiiama nisan kanlii sumuksu birsey diolarr
tatlım kzını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah kolay bir doğum diliyorum demek bu saatlerde kuzun kollarında olucakmerhaba canım bende yarın epidural anesteziyle 13.00 gibi bebişimi elime alacağım
çok heyecanlıyımmumarım ikimizde hayırlısıyla doğum yaparızz
kızlar banada dua edinn
hala haber yok sanirim umarim bu kendi sancinla rahat bi dogum yaptiginin isaretidir..Bu arada lafı dolandırıpduruyorum, çünkü sanırım sancım geliyor ama kabullenmek istemiyorum. 22.30 dan beri her 15 dk da bir geliyor ama ne şiddeti arttı , ne aralıkları azaldı ne de sancı süresi uzadı.. bir yandan gelmesini istiyorum bir yandan da korkumdan gitmesini istiyorum :18::18::18:
bende istiyorm bende günüm gelsin artik oglumu kucagima alayimkızlar son gunumuz bende yarın ALLAH'ımın ıznıyle ogluma kavusuyorum...benım ıcın dua edın sayılı gundu ve gectı bıttı benle bırlıkta dogu m yapıcak kımler vardı? ben 1 kac kısı daha hatırlıyorum..
umarim vaktinde dogururum..bide o raporu al tercüme yaptir onaylat kabl edilecegini bilsem sorn degilde..ben burda esimin saglik güvencesini kullaniyorm umarim sorun yasamam..cnm ınternetten arastırdıgıma gore dogum oncesı ıznın bıttıgı gun kendı dr umuz postmature izin belgesi doldurabılıyormus 10 gune kadar. dogum gercekleştıgınde ise dıger ızınlerımız baslıyormus dogum raporu alıyomusuz. ben bunları kendı druma yarın kontrolum var anlatıcam bakalım ne dıcek
biraz bekleyip görmek lazim büyük bi ihtimalle nisan düser.ilk habercile olabilir..darisi basimiza..slm kizlarrr bende bugun son hazirliklarimi tamamladim bebisimin odasi bitti nihayett bi eksik o kaldiiioda nezaman gelir bilinmezzz
kizlar size bi sorum olCAK su son aylarimda surekli akinti gelioodu ama rengii beyazimsi birseydii sanirim bu hepinizdee oolduu ama bugun kahverengi bi akintim geldii bu onceki akintilarima benzemiyorr ben suan 39.3 gunluk hamileyim sizce nedemek oluyor bu akindi bi bilgisi olan yardimci olabilirmiii cunkmuu bu sefer akintimin oldugunu hissettim yoksa nisanimmi geldiiama nisan kanlii sumuksu birsey diolarr
herkese selam
ben 4 martta anne oldum, oğluşum doğduğundan beri küvezde. moralim çok bozuk. ama doğumum (epidural sezeryan) çok rahat ve sorunsuzdu. şu an ameliyat geçirmemiş gibiyim umarım hepiniz benim gibi tez zamanda iyileşirsiniz. bi de bebişimi kucağıma alabilsem keşke. bebiş için gün sayan herkese sabır diliyorummm sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.
hala haber yok sanirim umarim bu kendi sancinla rahat bi dogum yaptiginin isaretidir..
bende istiyorm bende günüm gelsin artik oglumu kucagima alayim
umarim vaktinde dogururum..bide o raporu al tercüme yaptir onaylat kabl edilecegini bilsem sorn degilde..ben burda esimin saglik güvencesini kullaniyorm umarim sorun yasamam..
biraz bekleyip görmek lazim büyük bi ihtimalle nisan düser.ilk habercile olabilir..darisi basimiza..
geliyorrrrrrrr bebişin canım 2günün var demek en fazla hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
tatlım kzını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah kolay bir doğum diliyorum demek bu saatlerde kuzun kollarında olucak
bu cuma olması çokta erken sayılmaz herhalde canım doktorun bizden daha iyi biliyordur değilmi belki daha ileriye bırakıpta normal doğum sancıların olmaması içindir....madem istiyorsun epidural içinde bir konuş bakalım belki de böyle bir uygulama olabliyordur....canım ben kilo açısından özellikle birşey yemedim öncden ne yiyorsam aynen o şekilde....tek fark hergün haşlanmış yumurta yiyorum...haftada bir kezde balık...sende istersen cumaya kadar hersabah bir yumrta haşla belki faydası olur...canım ben muğlada yaşıyorum sen?????hayırlısı olsun tatlım...benımde 29 mart sata gore ama benım dr erkenmı verdı tarıhı ne bu cuma 9 da sezeryana gel dedı genel anestezı yapıyolarmıs hastane olarak ama bende epıdural ıstıyorum persembe arayıp konusucam tekrar bebegının kolısunane yedın kıs okadar doguma kadar 4 olur heralde benım bebık cok ufak en son 5 gun once 2900 dedı 3 kıloyla dogurursun demıstı bakalım agzım bos durmuyo son gunlerde bıraz kılo alsın dıye barı bu arada nerde yasıyosun hangı hastanede dogum planlıyosn
gözünüzaydın azize.....slm kızlar...kızçemin göbüşü düştü nihayet :87: artık rahatça banyosunu yapabiliriz
martın 26 sındada aşımız var...
hayırlı kolay bir doğum olur inş. canımmerhaba canım bende yarın epidural anesteziyle 13.00 gibi bebişimi elime alacağım
çok heyecanlıyımmumarım ikimizde hayırlısıyla doğum yaparızz
kızlar banada dua edinn
herkese selam
ben 4 martta anne oldum, oğluşum doğduğundan beri küvezde. moralim çok bozuk. ama doğumum (epidural sezeryan) çok rahat ve sorunsuzdu. şu an ameliyat geçirmemiş gibiyim umarım hepiniz benim gibi tez zamanda iyileşirsiniz. bi de bebişimi kucağıma alabilsem keşke. bebiş için gün sayan herkese sabır diliyorummm sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.
gökçencim çok iyiyiz mert bebişde iyi uyuyor o uyuyorken hazır face resim yükliyim dedim derken ağlamaya başladıkDamlacım nasılsın mert bebek nasıl canım?
damlacım naber tatlım
nasıl gidiyor emişmeler
yakışıklı oğlunun resmini nezaman görücez
gökçencim çok iyiyiz mert bebişde iyi uyuyor o uyuyorken hazır face resim yükliyim dedim derken ağlamaya başladık
canım face koydum ben msnii açıyım beklersen emziriyim ağlıyor yollıyım sana emii
gökçencim çok iyiyiz mert bebişde iyi uyuyor o uyuyorken hazır face resim yükliyim dedim derken ağlamaya başladık
canım face koydum ben msnii açıyım beklersen emziriyim ağlıyor yollıyım sana emii
yahya paşayla ananemizi uyuttum kaçtım geldim buraya
nasılsınız arkadaşlar?? herşeyin ucunu kaçırdım ben:2:kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor tam bilemiyorum.Allah doğum yapan arkadaşlarımızın bebişlerine uzun ömürler versin.sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.henüz bekleyen arkadaşlarımızada gayret kuvvet versin.inş.hayırlısıyla vaktiyle sağlıklı doğumlar yaparlar...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.dün hastaneden çıktık.normal doğum olmasına rağmen 3 gün tutuyorlar burada.biz çok iyiyiz emip uyuyoruz emip uyuyoruz keyfimiz yerinde valla.
daha 4 günlüğüz ama gezmeye başladık bile nabeerrr.ciciler aldık kendimize havada çok güzeldi güneşlendik arabanın içinde azcık topuk kanımızı aldılar bide bugün hiç ağlamadık çok cesurduk.
Arkadaşlar nasılsınız?Özledim siziUmarım herkes iyidir.Kk ya girme fırsatım olmuyor.Dogum yapan arkadaşlar varsa tebrik ediyorum onları.Emir uyurken sizinle hasret gidermek istedim.
nasılsınız ebrucumArkadaşlar nasılsınız?Özledim siziUmarım herkes iyidir.Kk ya girme fırsatım olmuyor.Dogum yapan arkadaşlar varsa tebrik ediyorum onları.Emir uyurken sizinle hasret gidermek istedim.
az kaldı canım kızın kollarında olucakresimler çok güzel canım çok heveslendim heyecanlandım böyle bir aile olmak için.. ben de kızım hayırlısıyla cuma günü gelsin istiyorum.. sen oğlunlla ilgilen canım.. merti öpüyorum..
yahya paşayla ananemizi uyuttum kaçtım geldim buraya
nasılsınız arkadaşlar?? herşeyin ucunu kaçırdım ben:2:kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor tam bilemiyorum.Allah doğum yapan arkadaşlarımızın bebişlerine uzun ömürler versin.sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.henüz bekleyen arkadaşlarımızada gayret kuvvet versin.inş.hayırlısıyla vaktiyle sağlıklı doğumlar yaparlar...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.dün hastaneden çıktık.normal doğum olmasına rağmen 3 gün tutuyorlar burada.biz çok iyiyiz emip uyuyoruz emip uyuyoruz keyfimiz yerinde valla.
daha 4 günlüğüz ama gezmeye başladık bile nabeerrr.ciciler aldık kendimize havada çok güzeldi güneşlendik arabanın içinde azcık topuk kanımızı aldılar bide bugün hiç ağlamadık çok cesurduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?