- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Arkadaşlar nasılsınız?Özledim siziUmarım herkes iyidir.Kk ya girme fırsatım olmuyor.Dogum yapan arkadaşlar varsa tebrik ediyorum onları.Emir uyurken sizinle hasret gidermek istedim.
yahya paşayla ananemizi uyuttum kaçtım geldim buraya
nasılsınız arkadaşlar?? herşeyin ucunu kaçırdım ben:2:kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor tam bilemiyorum.Allah doğum yapan arkadaşlarımızın bebişlerine uzun ömürler versin.sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.henüz bekleyen arkadaşlarımızada gayret kuvvet versin.inş.hayırlısıyla vaktiyle sağlıklı doğumlar yaparlar...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.dün hastaneden çıktık.normal doğum olmasına rağmen 3 gün tutuyorlar burada.biz çok iyiyiz emip uyuyoruz emip uyuyoruz keyfimiz yerinde valla.
daha 4 günlüğüz ama gezmeye başladık bile nabeerrr.ciciler aldık kendimize havada çok güzeldi güneşlendik arabanın içinde azcık topuk kanımızı aldılar bide bugün hiç ağlamadık çok cesurduk.
3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
slmm kızlarr bizde bugün son kontrolümüze gittik tam günüm çarşamba ama çarşambada olmazsa cumaya suni sancı ile alacak bilginiz varmı kimisi çok kötü diyor suni sancıya benim tosun 3800olmuş çok bekletmeyelim dedi doktor ama çook korkuyorum yaa nasıl doğar bu bebiş
3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
maşallah kuzuna canımAllah yardımcın olsun hayırlı kolay bir doğum olur inş..
canım ikisine de maşallah çok tatlılar Allah bağışlasın
çok teşekkür ederiz teyzeleriiiAyy ikiside çok tatlıMiniğine canım.Bende en kısa zamanda resimini ekliycem oğlumun.
merhaba annecikler....
haber verme sırası bende.....
bugun dr randevumuz vardı..randevudan once gittik,sultan'cıgımı gördük. maşallah cok iyiydi,spinal sezaryanla bebişini kucagına almıştı.maşallah kilosu da 3700dü,bebişi de coooook tatlıydı... Nazar boncugunu taktım hemen elif Eylul'e...
Neyse sonra kontrole girdim..odaya girer girmez Dr. bebiş inmemiş dedi,muayene etti,bebek cok yukarda dedi.Sonra ultrasonda baktı.
bebegim maşallah 3900 olmuş ve iri bebek dedi... dogum kanalına da hiiiii. inmemiş ve %99 inmez dedi... ama yine de sen bilirsin bi kaç gun daha beklerim dersen bekle ama normal olmaz dedi... ben de Dr.uma cok güveniyorum...
VEEEEEE yarın sabah 7.30 da Allah nasip ederse spinal sez. ile kızım geliyor... duyar duymaz 2 goz 2 çeşme baya bi agladım...cok karışık duygular içindeyim... Saolsun Sultan beni rahatlattı,uzun uzun anlattı... tek hayal kırıklıgım eşim giremicek doguma,kesinlikle yasakmış.. halbuki cok istiyorduk...
Neyse kızlar,bana dua edin nolur,hala elim ayagım titiriyor,son hazırlıkları yapacagım...
Yarın kısmetse Anne olacagıma inanamıyorum...........
merhaba annecikler....
bugun dr randevumuz vardı..randevudan once gittik,sultan'cıgımı gördük. maşallah cok iyiydi,spinal sezaryanla bebişini kucagına almıştı.maşallah kilosu da 3700dü,bebişi de coooook tatlıydı... Nazar boncugunu taktım hemen elif Eylul'e...
Neyse sonra kontrole girdim..odaya girer girmez Dr. bebiş inmemiş dedi,muayene etti,bebek cok yukarda dedi.Sonra ultrasonda baktı.
bebegim maşallah 3900 olmuş ve iri bebek dedi... dogum kanalına da hiiiii. inmemiş ve %99 inmez dedi... ama yine de sen bilirsin bi kaç gun daha beklerim dersen bekle ama normal olmaz dedi... ben de Dr.uma cok güveniyorum...
VEEEEEE yarın sabah 7.30 da Allah nasip ederse spinal sez. ile kızım geliyor... duyar duymaz 2 goz 2 çeşme baya bi agladım...cok karışık duygular içindeyim... Saolsun Sultan beni rahatlattı,uzun uzun anlattı... tek hayal kırıklıgım eşim giremicek doguma,kesinlikle yasakmış.. halbuki cok istiyorduk...
Neyse kızlar,bana dua edin nolur,hala elim ayagım titiriyor,son hazırlıkları yapacagım...
saolasın canım benim
kızlar merhaba ne guzel herkes sırayla kavusuyor bebislerine bende yarın gidicem doktora insallah bu hafta icin gun verir bana. bebeklerine kavusanların gozu aydın. Kavusamayan bizler icin darısı basımıza.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar biz kaçtık iyi akşamlar herkese
merhaba annecikler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?