2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))

İyiyim damlacım.Sen ve mert nasıl?Dikişlerimin acısı gögüslerimin yarası derken mahfoldumElektirikli pompa aldık gögsümü boşalttık.Bu şekilde verdim ogluma.Şimdi çok şükür sütüm gelmeye başaldı ve gögsümün yarasıda geçti ama şimdide emir gögsümü almıyorNapıcam bilmiyorum.Dr. gögsünde süt birikirse ısıtmalanırsın ve gögsünde beze oluşur dedi.EE napayım hem oğlum doysun sütüm gelsin diye mecbur sagıp verdim şimdi almıyorİşte ben bu haldeyim. ya sen?

slmm kızlarr bizde bugün son kontrolümüze gittik tam günüm çarşamba ama çarşambada olmazsa cumaya suni sancı ile alacak bilginiz varmı kimisi çok kötü diyor suni sancıya benim tosun 3800olmuş çok bekletmeyelim dedi doktor ama çook korkuyorum yaa nasıl doğar bu bebiş

Arkadaşlar nasılsınız?Özledim siziUmarım herkes iyidir.Kk ya girme fırsatım olmuyor.Dogum yapan arkadaşlar varsa tebrik ediyorum onları.Emir uyurken sizinle hasret gidermek istedim.

hoşgeldiniz kızlar
buakşam biraz hareketlendi burası valla...öksüz kaldı topik....
topu topu bikaç kişi kaldık şunun şurasında.....

merhaba annecikler....
haber verme sırası bende.....
bugun dr randevumuz vardı..randevudan once gittik,sultan'cıgımı gördük. maşallah cok iyiydi,spinal sezaryanla bebişini kucagına almıştı.maşallah kilosu da 3700dü,bebişi de coooook tatlıydı... Nazar boncugunu taktım hemen elif Eylul'e...

Neyse sonra kontrole girdim..odaya girer girmez Dr. bebiş inmemiş dedi,muayene etti,bebek cok yukarda dedi.Sonra ultrasonda baktı.
bebegim maşallah 3900 olmuş ve iri bebek dedi... dogum kanalına da hiiiii. inmemiş ve %99 inmez dedi... ama yine de sen bilirsin bi kaç gun daha beklerim dersen bekle ama normal olmaz dedi... ben de Dr.uma cok güveniyorum...
VEEEEEE yarın sabah 7.30 da Allah nasip ederse spinal sez. ile kızım geliyor... duyar duymaz 2 goz 2 çeşme baya bi agladım...cok karışık duygular içindeyim... Saolsun Sultan beni rahatlattı,uzun uzun anlattı... tek hayal kırıklıgım eşim giremicek doguma,kesinlikle yasakmış.. halbuki cok istiyorduk...

Neyse kızlar,bana dua edin nolur,hala elim ayagım titiriyor,son hazırlıkları yapacagım...

Yarın kısmetse Anne olacagıma inanamıyorum...........

maşallah kuzuna canımAllah yardımcın olsun hayırlı kolay bir doğum olur inş..

kızlar merhaba ne guzel herkes sırayla kavusuyor bebislerine bende yarın gidicem doktora insallah bu hafta icin gun verir bana. bebeklerine kavusanların gozu aydın. Kavusamayan bizler icin darısı basımıza.

öncelikle elif eylüle maşallah
sanada kolay bir doğum diliyorum moonlightcim....Allah yardımcın olsun....hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş. bebişini....
sizleri okudukça bende sabırsızlanıyorum artık.....

Heyecan yapma canım sakin ol moralini yüksek tut.,İnş. yarın sag saglim kavuşacaksın bebegine.Dualarımız seninle...

en güzel annelerden biri olacaksın canım hiç telaş yapma Allah yardımcın olacaktır dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…