2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gozun aydın masallah bebegıne allah kolaylık versin.bı yandan ne guzel yarın gel demesı heycan yapma sakın bana 5 gun once verdı tarıhımı zaman gecmıyo bes gun oldu bes yıl bı dort gun daha var nasıl geccek bılmıorum keske bana da yarın gel alalım deseydi.şimdiden gözun aydın rabbim senın ve bebıkının yardımcısı olsun...

yanlıs alıntı yapmısım monlıghttan alıntı yapcaktım...

cnm ben bazen gunde ıkı tane yumurta yıyom bır lıtreye yakın sut ıcıyorum meyvemı sebzemıde yoyorum ama en son 2900 du bakalım kac olcak cumaya kadar

canım hadi hayırlısı. senin için çok ani olmuş valla. bana doktor 1 hafta sonra dediğin de bile elim ayağım birbirine karımıştı. hakkınızda hayırlısı olsun canım. bebişini sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kucağına alırsın inşallah

kızlar ıyı aksamlar bılıyorsunuz bende yarın sabah oglusuma kavusuorum..darısı sız guzel annelerin basına kızlar sızlerı cok sevıorum ark kendınıze ıyı bakın...bende sabahtan hast olucagım ıcın sımdıden yazıyım sıze dedım...opuyorumm...

canım allah yardımcın olsun. dualarımız seninle

senin dualrı istediğin vakitte ben doğum yapmışım canım

şüphelendiğim kadar varmış, gittikçe aniden şiddeti ve sıklığı arttı..

Canım ne yaptın acaba? Merak ettim şimdi.. hastanedeysen Allah kolay rahat bir doğum nasip etsin bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Herkese günaydın kızlar..
Bugün doğum yapıcaklara allah kolaylık versin, en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah..

periliev naptı acaba? gecekiler doğum sancısı mıymış, çok meraktayım..

Eveettt arkadaşlar.. bebeğim kollarımda

Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:

3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artık değilim, alışmam zaman alıcak

darısı bebeğini bekleyen diğer annelere olsun diyorum..

oiy maşallah kolay bi doğum olmuş çok sevindim hayrlı olsun bebişinede maşallah Allah analı babalı büyütsün...

ay canım maşallah... çok özendim umuyorum oğlumuda senin gibi kısa sürede alırım kucağıma. bebeğinle sana maşallah... mutluluklar.

oiy maşallah kolay bi doğum olmuş çok sevindim hayrlı olsun bebişinede maşallah Allah analı babalı büyütsün...

ya kızlar ben geçen hafta çarşmba gitmiştim doktora. Çatı kontrolnde yumşma war ama daha açılma yok salı gel sabahtan bakalım açılman varsa yatışını yaparız demişti :18::18: acayip bi korku var içmde ama annatamam :18: sizce olmuşmudur yumşamayla açılma arası yakınmıdır :18::18:

cnm ben bazen gunde ıkı tane yumurta yıyom bır lıtreye yakın sut ıcıyorum meyvemı sebzemıde yoyorum ama en son 2900 du bakalım kac olcak cumaya kadar
sağlıklı olsunda annesi sonrada alır kilo bebişin onu düşünüpte canını sıkma canım...

Allah yardımcın olsun canım kolay doğum olur inş...

maşallah kızına da sanada canım kolay bir doğum olmuş gözünaydın....Allah analı baalı büyütsün inş.ve darısı için kocaman AMİNNNNNNNNN diyorum

hos geldinminik bebek..gözün aydin canim..ilk dogmun ne kadar sürmüstü??

3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))

Hayırlı olsun canım, maşallah bebeğine...

Canım allah kolaylık versin, dilerim herşey gönlünce olur, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...

maşallah canım ne güzel, sen anlatırken doğuma dair korkularım azaldı valla... Sağlıkla büyüt bebeğini...

kızlar merhaba ne guzel herkes sırayla kavusuyor bebislerine bende yarın gidicem doktora insallah bu hafta icin gun verir bana. bebeklerine kavusanların gozu aydın. Kavusamayan bizler icin darısı basımıza.
canım güzel haberlerini bekliyorz
3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
maşallah canım yusuf kayranıza gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
geçmiş olsun ebrucum biraz sabır ilk günler zor olur diyorlar bizde iyiyiz şükür öyle sorunlar yaşamıyoruz biz biraz zorlandık ilk gün ama sonunda becerdik
maşallah kuzunabende sadece duydum suni sancı kötüü diye
oyyyyyyyyyy 2kızınada maşallahhhhhhhhhhh
canım yaaaaaaaaa çok mutlu oldum demek bu saatlerde seninde kızın kollarında olucak buarada prensesin adı ne şimdi...:26::26:sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah güzel haberlerini bekliyoruuz demek sultanla 1gün arayla doğum yapmış olcaksınızama tutturdum bak yanyana odalarda yatasınızsultanla bende konuştum sesi çok iyiydi elif eylülede kocaman maşallah
dularımız seninle edacım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
ayyy bebişlerimiz ard arda gelmişler tatlım gözün aydın tebrik ediyorum allah sağlıkla büyütmyi nasip etsin maşallah kuzuna

inşallah olmuştur tiaracım korka sakın herşey çok güzel olucak

Cnm gozun aydinnn Masaalah bebisinede sanada normal dogum yapmisin benimkide normal dogum olck kismetse nasildii biraz anlatsa dikis atmalari ne kadar surdu dogumdan sonra agrin sizin oldumu ha bide bu sanci nasil birsey benimde bugun adet sancisu gibi belimde agri var bude kassiklarima bicak sapliolarmis gibi oldu bi kac kere sence bunlar ne oluoo ay cok soruu sordum galiba cnm kusuruma bakma napim norma dogum yapan az bide hazir taze dogum yapmisken sorayim dedimm:78:

annecikler dua isteme sırası bende... cok ama çok heyecanlıyım..
uyumaya calışıcam artık...
bebişim de cıkacagını anladı mı ne,cok hareketlii..
ne ilginç bi duyguymus ya....

Geçmişi tam okuyamadım,kolay dogum dileyen herkese cok tşk ederim... hepinizi cok seviyorm,iyi ki varsınız ve burdan birbirimize destek oluyoruz..

Dualarınız esirgemeyin...

Kızlar yarın sabah eşim geliyor, çook mutluyum... Ay bu gece uyuyamam artık, ama eşim beni bir ay sonra ilk kezz görecek pörtlemiş gözlerle de karşısına çıkmak istemem :82: Allahım inş. bebeğimiz vaktiyle gelir, ayın 30una kadar izinli eşim, Hüma hanım acele etse iyi olacak... Ama kızımın hiiç kendiliğinden gelesi yok gibi :26: ağrı sancı hiçbişiy hiçbisinyal yok yane bilemiyoruuumm...
Bana dua edin de eşim buradayken bebeğimize kavuşalım, çok korkuyorum ya doğumda yanımda olamassa die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…