kızlar merhaba ne guzel herkes sırayla kavusuyor bebislerine bende yarın gidicem doktora insallah bu hafta icin gun verir bana. bebeklerine kavusanların gozu aydın. Kavusamayan bizler icin darısı basımıza.
öncelikle elif eylüle maşallah
sanada kolay bir doğum diliyorum moonlightcim....Allah yardımcın olsun....hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş. bebişini....
sizleri okudukça bende sabırsızlanıyorum artık.....
cnm gozun aydın masallah bebegıne allah kolaylık versin.bı yandan ne guzel yarın gel demesı heycan yapma sakın bana 5 gun once verdı tarıhımı zaman gecmıyo bes gun oldu bes yıl bı dort gun daha var nasıl geccek bılmıorum keske bana da yarın gel alalım deseydi.şimdiden gözun aydın rabbim senın ve bebıkının yardımcısı olsun...
bu cuma olması çokta erken sayılmaz herhalde canım doktorun bizden daha iyi biliyordur değilmi belki daha ileriye bırakıpta normal doğum sancıların olmaması içindir....madem istiyorsun epidural içinde bir konuş bakalım belki de böyle bir uygulama olabliyordur....canım ben kilo açısından özellikle birşey yemedim öncden ne yiyorsam aynen o şekilde....tek fark hergün haşlanmış yumurta yiyorum...haftada bir kezde balık...sende istersen cumaya kadar hersabah bir yumrta haşla belki faydası olur...canım ben muğlada yaşıyorum sen?????
gözünüzaydın azize.....
hayırlı kolay bir doğum olur inş. canım
Allah yardımcınız olsun canım tez vakitte küvezden çıkar inş bebişin
canım hadi hayırlısı. senin için çok ani olmuş valla. bana doktor 1 hafta sonra dediğin de bile elim ayağım birbirine karımıştı. hakkınızda hayırlısı olsun canım. bebişini sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kucağına alırsın inşallahmerhaba annecikler....
haber verme sırası bende.....
bugun dr randevumuz vardı..randevudan once gittik,sultan'cıgımı gördük. maşallah cok iyiydi,spinal sezaryanla bebişini kucagına almıştı.maşallah kilosu da 3700dü,bebişi de coooook tatlıydı... Nazar boncugunu taktım hemen elif Eylul'e...
Neyse sonra kontrole girdim..odaya girer girmez Dr. bebiş inmemiş dedi,muayene etti,bebek cok yukarda dedi.Sonra ultrasonda baktı.
bebegim maşallah 3900 olmuş ve iri bebek dedi... dogum kanalına da hiiiii. inmemiş ve %99 inmez dedi... ama yine de sen bilirsin bi kaç gun daha beklerim dersen bekle ama normal olmaz dedi... ben de Dr.uma cok güveniyorum...
VEEEEEE yarın sabah 7.30 da Allah nasip ederse spinal sez. ile kızım geliyor... duyar duymaz 2 goz 2 çeşme baya bi agladım...cok karışık duygular içindeyim... Saolsun Sultan beni rahatlattı,uzun uzun anlattı... tek hayal kırıklıgım eşim giremicek doguma,kesinlikle yasakmış.. halbuki cok istiyorduk...
Neyse kızlar,bana dua edin nolur,hala elim ayagım titiriyor,son hazırlıkları yapacagım...
Yarın kısmetse Anne olacagıma inanamıyorum...........
kızlar ıyı aksamlar bılıyorsunuz bende yarın sabah oglusuma kavusuorum..darısı sız guzel annelerin basına kızlar sızlerı cok sevıorum ark kendınıze ıyı bakın...bende sabahtan hast olucagım ıcın sımdıden yazıyım sıze dedım...opuyorumm...
kızlarr günaydın... şimdi dualarınzı isteme sırası bana geldi......bugün büyük gün birazdan çıkıcaz evden. allah nasip kısmet ederse bugün oğlumu kucağıma alacağım... inşallah kolay bi doğum olur... ne olur bana dua edin sağlıkla sıhhatle gelsin ve zor bi bebek olmasın.... sanırım çarşamba evde oluruz ilk fırsat bulduğumda yazıcam size........... son son
Bu arada lafı dolandırıpduruyorum, çünkü sanırım sancım geliyor ama kabullenmek istemiyorum. 22.30 dan beri her 15 dk da bir geliyor ama ne şiddeti arttı , ne aralıkları azaldı ne de sancı süresi uzadı.. bir yandan gelmesini istiyorum bir yandan da korkumdan gitmesini istiyorum :18::18::18:
Canım ne yaptın acaba? Merak ettim şimdi.. hastanedeysen Allah kolay rahat bir doğum nasip etsin bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Herkese günaydın kızlar..
Bugün doğum yapıcaklara allah kolaylık versin, en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah..
periliev naptı acaba? gecekiler doğum sancısı mıymış, çok meraktayım..
hakkınızda hayırlısı olsun canım
Allah yardımcın olsun canım belki de şuanda kuzun kollarındadır
canım herşey yolunda gidip inşbebişini kucağına almışsındır...haberlerini bekliyoruz
doğumu bekleyenlerden birir olarak kocaman AMİNNNNN diyorum
Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artıkdeğilim, alışmam zaman alıcak
darısı bebeğini bekleyen diğer annelere olsun diyorum..
Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artıkdeğilim, alışmam zaman alıcak
sağlıklı olsunda annesi sonrada alır kilo bebişin onu düşünüpte canını sıkma canım...cnm ben bazen gunde ıkı tane yumurta yıyom bır lıtreye yakın sut ıcıyorum meyvemı sebzemıde yoyorum ama en son 2900 du bakalım kac olcak cumaya kadar
Allah yardımcın olsun canım kolay doğum olur inş...kızlar ıyı aksamlar bılıyorsunuz bende yarın sabah oglusuma kavusuorum..darısı sız guzel annelerin basına kızlar sızlerı cok sevıorum ark kendınıze ıyı bakın...bende sabahtan hast olucagım ıcın sımdıden yazıyım sıze dedım...opuyorumm...
hos geldinminik bebek..gözün aydin canim..ilk dogmun ne kadar sürmüstü??Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
merhaba annecikler....
bugun dr randevumuz vardı..randevudan once gittik,sultan'cıgımı gördük. maşallah cok iyiydi,spinal sezaryanla bebişini kucagına almıştı.maşallah kilosu da 3700dü,bebişi de coooook tatlıydı... Nazar boncugunu taktım hemen elif Eylul'e...
Neyse sonra kontrole girdim..odaya girer girmez Dr. bebiş inmemiş dedi,muayene etti,bebek cok yukarda dedi.Sonra ultrasonda baktı.
bebegim maşallah 3900 olmuş ve iri bebek dedi... dogum kanalına da hiiiii. inmemiş ve %99 inmez dedi... ama yine de sen bilirsin bi kaç gun daha beklerim dersen bekle ama normal olmaz dedi... ben de Dr.uma cok güveniyorum...
VEEEEEE yarın sabah 7.30 da Allah nasip ederse spinal sez. ile kızım geliyor... duyar duymaz 2 goz 2 çeşme baya bi agladım...cok karışık duygular içindeyim... Saolsun Sultan beni rahatlattı,uzun uzun anlattı... tek hayal kırıklıgım eşim giremicek doguma,kesinlikle yasakmış.. halbuki cok istiyorduk...
Neyse kızlar,bana dua edin nolur,hala elim ayagım titiriyor,son hazırlıkları yapacagım...
canım güzel haberlerini bekliyorzkızlar merhaba ne guzel herkes sırayla kavusuyor bebislerine bende yarın gidicem doktora insallah bu hafta icin gun verir bana. bebeklerine kavusanların gozu aydın. Kavusamayan bizler icin darısı basımıza.
maşallah canım yusuf kayranıza gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
geçmiş olsun ebrucum biraz sabır ilk günler zor olur diyorlar bizde iyiyiz şükür öyle sorunlar yaşamıyoruz biz biraz zorlandık ilk gün ama sonunda becerdikİyiyim damlacım.Sen ve mert nasıl?Dikişlerimin acısı gögüslerimin yarası derken mahfoldumElektirikli pompa aldık gögsümü boşalttık.Bu şekilde verdim ogluma.Şimdi çok şükür sütüm gelmeye başaldı ve gögsümün yarasıda geçti ama şimdide emir gögsümü almıyor Napıcam bilmiyorum.Dr. gögsünde süt birikirse ısıtmalanırsın ve gögsünde beze oluşur dedi.EE napayım hem oğlum doysun sütüm gelsin diye mecbur sagıp verdim şimdi almıyor İşte ben bu haldeyim. ya sen?
maşallah kuzunaslmm kızlarr bizde bugün son kontrolümüze gittik tam günüm çarşamba ama çarşambada olmazsa cumaya suni sancı ile alacak bilginiz varmı kimisi çok kötü diyor suni sancıya benim tosun 3800olmuş çok bekletmeyelim dedi doktor ama çook korkuyorum yaa nasıl doğar bu bebiş
oyyyyyyyyyy 2kızınada maşallahhhhhhhhhhh
canım yaaaaaaaaa çok mutlu oldum demek bu saatlerde seninde kızın kollarında olucak buarada prensesin adı ne şimdi...:26::26:sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah güzel haberlerini bekliyoruuz demek sultanla 1gün arayla doğum yapmış olcaksınızmerhaba annecikler....
dularımız seninle edacım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahkızlar ıyı aksamlar bılıyorsunuz bende yarın sabah oglusuma kavusuorum..darısı sız guzel annelerin basına kızlar sızlerı cok sevıorum ark kendınıze ıyı bakın...bende sabahtan hast olucagım ıcın sımdıden yazıyım sıze dedım...opuyorumm...
ayyy bebişlerimiz ard arda gelmişler tatlım gözün aydın tebrik ediyorum allah sağlıkla büyütmyi nasip etsin maşallah kuzunaKızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
ya kızlar ben geçen hafta çarşmba gitmiştim doktora. Çatı kontrolnde yumşma war ama daha açılma yok salı gel sabahtan bakalım açılman varsa yatışını yaparız demişti :18::18: acayip bi korku var içmde ama annatamam :18: sizce olmuşmudur yumşamayla açılma arası yakınmıdır :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?