- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
gözün aydın canım inşallah bebişinde gelirde biran önce babasıyla daha çok vakit geçirirKızlar yarın sabah eşim geliyor, çook mutluyum... Ay bu gece uyuyamam artık,ama eşim beni bir ay sonra ilk kezz görecek pörtlemiş gözlerle de karşısına çıkmak istemem :82: Allahım inş. bebeğimiz vaktiyle gelir, ayın 30una kadar izinli eşim, Hüma hanım acele etse iyi olacak... Ama kızımın hiiç kendiliğinden gelesi yok gibi :26: ağrı sancı hiçbişiy hiçbisinyal yok yane bilemiyoruuumm...
Bana dua edin de eşim buradayken bebeğimize kavuşalım, çok korkuyorum ya doğumda yanımda olamassa die...
annecikler dua isteme sırası bende... cok ama çok heyecanlıyım..
uyumaya calışıcam artık...
bebişim de cıkacagını anladı mı ne,cok hareketlii..
ne ilginç bi duyguymus ya....
Geçmişi tam okuyamadım,kolay dogum dileyen herkese cok tşk ederim... hepinizi cok seviyorm,iyi ki varsınız ve burdan birbirimize destek oluyoruz..
Dualarınız esirgemeyin...
senin dualrı istediğin vakitte ben doğum yapmışım canım
şüphelendiğim kadar varmış, gittikçe aniden şiddeti ve sıklığı arttı..
Eveettt arkadaşlar.. bebeğim kollarımda
Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artıkdeğilim, alışmam zaman alıcak
darısı bebeğini bekleyen diğer annelere olsun diyorum..
annecikler dua isteme sırası bende... cok ama çok heyecanlıyım..
uyumaya calışıcam artık...
bebişim de cıkacagını anladı mı ne,cok hareketlii..
ne ilginç bi duyguymus ya....
Geçmişi tam okuyamadım,kolay dogum dileyen herkese cok tşk ederim... hepinizi cok seviyorm,iyi ki varsınız ve burdan birbirimize destek oluyoruz..
Dualarınız esirgemeyin...
ben burdayım ama kimse konuşmuyorrrrrrrrr bebiş uyurken 2 dakika muhabbet edelim dedim aama yok hiç ses
ben burdayım ama kimse konuşmuyorrrrrrrrr bebiş uyurken 2 dakika muhabbet edelim dedim aama yok hiç ses
Ücretsiz olarak doğum fotoğrafını çektirmek isteyen anne adayları varmı aranızda? Fotoğrafçılık bölümü mezunuyum mesleğimi doğum fotoğrafçısı olarak devam ettirmek istiyorum portfolyom için istanbul ve çanakkalede gönüllü anne adaylarına ihtiyacım var ne zormuş fotoğraf çektirmek isteyeni bulmak ailede ve yakınlarımızdada hiç hamile yok yardım edin lütfen
Canım öncelikle iyi dileklerin için sağol, bende bir saattir foruma bakıyorum sürekli son yazılan msj olarak kendiminkini gösteriyordu... Dondu kaldı mı net nedir bilemedimyoksa buradayım ve bebeğin uyurken seve seve sana eşlik edebilirim... Uyuyamıyorum heyecandan bende...
ohhhhhh eviniz mis oldu desene canım bir bebiş kaldı beklediğiniz...oğluşda uyuyor canım bende takılıyorum burda misafir olmasa giricem daha fazla ama tam giriyorum kapı çalıyormerhaba canım geçmişi okudum.sohbete ancak sıra geldi.biz bugün deli gibi temizlik yaptık, el değmedik yer kalmadı koca evd.şükür doğum temizliği de bitti artık içim daha rahat.ben sadece ortalıkta gezindim ama yorgunluktan ölüyorum.bu akşam doğurmazsam son güne kadar bekler herhalde bebişimsen nasılsn mert bebiş nasıl?az önce gördüm fotoğrafları maşallahı kuzunun Allah nazardan saklasın
canım bende yeni girdim ama netim çok ağır oyüzden çıkıcam seni bulmuşken sohbet etmeyi çok isterdim artık başka zaman tatlım....
herkese iyigeceler arkadaşlar........
Kızlar kalabalık gözüküyoruz ama pek ses yokbizde yatıyoruz artık... Babamız bizi uykusuz görmesin gelince,
canım bende yeni girdim ama netim çok ağır oyüzden çıkıcam seni bulmuşken sohbet etmeyi çok isterdim artık başka zaman tatlım....
herkese iyigeceler arkadaşlar........
iyi gecelerr rahat doğumlu rüyalarKızlar kalabalık gözüküyoruz ama pek ses yokbizde yatıyoruz artık... Babamız bizi uykusuz görmesin gelince,
ohhhhhh eviniz mis oldu desene canım bir bebiş kaldı beklediğiniz...oğluşda uyuyor canım bende takılıyorum burda misafir olmasa giricem daha fazla ama tam giriyorum kapı çalıyor
iyi gecelerr rahat doğumlu rüyalar
evet canım evimiz mis oldu gerçekten.şimdi önce annemi sonra da duru'yu bekliyorum kısmetse.sende yoğunsun misafirlerden ama mert bebiş gelmiş herkes görmeye geliyo haliyle yakışıklıyı.bu arada benim kardeşimin adı da mert ve aynı onun bebekliğine benziyo senin mert.kardeş olsa bu kadar benzer.boyu posu, sere serpe pehlivan gibi yatışı maşallah
demek benziyor oğluşum kardeşine herkes ismi gibi mert olsun diyorlar inşllah öyle olur annen ne zaman gelcek peki birde normal doğuma engel durum yoktu demi sende canım
buarada eylülde hiç girmiyor artık oda terk etti demek topiği:44::44::44:
evet canım inşallah ismi gibi olur.bizimki öyle gerçekten gözü kara, cesur, hakkını yedirmez kimseye oğluşun da öyle olur umarım.annem cumartesi akşamı gelcek kısmetse.normal doğum görünüyo bi sorun yoktu canım, cuma da kontrol var bakalım bi değişiklik var mı, bebişim ne alemde merak ediyorum
amin canım az kalmış ozaman annenin gelmesine inşallah normal doğum olur sorun olmadı sezeryanda ama hareketlerim kısıtlı gıcık oluyorum bu duruma :78::78::78:normalde öncesinde çekiyorsun sonrasında rahatsın bebişinle rahat rahat ilgileniyorsun
ben çıkıyorum kızlarrrrrr emziriyim sonrada yatııyım bari öptüm muckkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?