2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay maşallah çok sevindim ne güzel hemen bebişini kucağına almışsın canım gerçekten çok sevindim Allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsin..

Canım benim inşallah çok kolay rahat bir doğumun olur sağlıkla bebeğini alırsın kucağına dualarım seninle.. iyi haberini bekliyoruz.. Şimdiden tebrik ederim..

3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))

Maşallah Yusuf Kayra'ya ismi de çok güzelmiş.. Allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsin..

ikisi de birbirinden güzel maşallah Allah bağışlasın canım bahtları şansları kaderleri güzel olsun inşallah..

günaydın güzel annecikler, topik çok sessizleşmiş yaaaw.
Doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlardan olsunlar.
Bugün bebeklerine kavuşacak 3 arkadaş var diye biliyorum okuduklarımdan. Moonliggtt Nuraycığım İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun neee güzel:)Rüyamda ikimizin bebişi yanyanaydı. Ama bak sen doğuruyorsun. Sanırım en sona ben, tubabilmez, caretta, viyole kaldık. Hayırlısı İnşallah. Renkrekciğim sana da İnşallah hayırlı doğumlar diliyorum. Haaa bir de bugün melikey Ada Derin'ine kavuşacak sanırım. Hadi hayırlı doğumlar:)
burcukutluyu çok merak ediyorum yaaa haber alan yok mu geçmişi okudum birkaç sayfa hariç kaçırmış olabilirim, n'oldu doğum şekli falan merak ediyorum. İnşallah iyidirler.
Damlacığım, face'ye koymuşsun bebişini okuduğuma göre, benim facem yok, buraya neden koymadın?
Yaylagüzeli çocukların çok tatlı Allah bağışlasın canım
Gökçenciğim ve Emelciğim geçen yazıma gösterdiğiniz ilgi için çoook teşekkürler. Rahatlattınız beni sağolun.

herkese merhaba. dogum yapanlar olmus, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. tek cocuklular sanirim vakit ayirabiliyor gruba :) ama ben gibi 2 liler sanirim daha seyrek oluyor. Buyuk oglum Can kardesine degilde bize karsi pek bir huysuzlasti. yemek yemiyoruz. kardesine surekli dokunmak (!) istiyor. ozellikle bingildak ve kulaga. nasil vazgecirecegim bilemiyorum. yapma deyince pis, git kustum diyor ve daha hasin saldiriyo dokundugu yere. hele bir kre resmen suratina tokat atti yavrumun. kizsam bir turlu kizmasam bir turlu ne yapacagimi sasirdim.. tiyo alabilirim eger varsa cozumunu bulan arkadadslardan.. onun disinda sarilik basladi malesef. sık sık emzirmeye calisiyorum. insallah gecer kendiliginden isina gerek kalmadan..

herkese sevgiler.

Emelciğim merhabalar, posta kutun dolu olduğu için özel mesaj gönderemedim. Bir ara onları boşalt istersen:) Gerçekten haklısın,doktorun 37. haftadayken 2 hafta sonraya randevu vermesi, düşün SAT'a göre 30 Mart gözüküyor yaa doğum terminim, 4 gün öncesini veriyor yaa. Bir de sık sık görüşeceğiz değil mi bundan sonra dediğimde evet diyip böyle yapması. Allahım İnşallah herşey yolunda olur korkuyorum valla.
Senin sezeryan tarihin netleşmedi değil mi? 21 Mart'ta iznim bitiyor demiştin, napacaksın rapor işini, İnşallah halladersin canım.
Daha önce konuşmuştuk ben atanamayan öğretmenlerdenim:) İnan artık sinirden, stresten gülümsüyorum napıcam herşeyin hayırlısı, sağlıklısı, önceden çok üzüldüm şimdi bebişimin etkilenmesini istemiyorum.
Bu arada hemorid konusunu çok önemsiyorum, önemsemem mi, ilkel veya modern her türlü yönteme açığım. Dediğin gibi hele bu yöntemi öneren Prof'sa. Evet ne yapmam gerektiğini, Prof'un önerdiği yöntemi yazarsan çok minnettar olurum. Allah razı olsun, duacınım canım:)
15 senedir yok diyorsun demek kurtuldun ne güzel. Ben de nerdeyse 10 senedir var canım. Doktora gitmedim bunun için. Ama belirtilerini, meme şeklinde olmasını, kan gelmesini v.s bildiğim için ve en önemlisi abim bundan ameliyat oldu, ondan öğrendiğim için biliyorum. Dış hemoroid, meme bir kaç tane oldu. Yediklerime dikkat etmiyorum, sanırım, domates, patlıcan, pirinç pilavı falan şiddetlendiriyor, kabız olmamak lazım ama, kronik kabızlık da var. Hele hamileyken bu durumda o kanı görünce şaşkınlığımı, korkumu anlatamam. Doktora söyledim, doğumda etkilemez, ama daha da kötüleşebilir dedi, ıkınmanın etkisiyle. Offf herşeyden tırsar, korkar oldum.
NST'deyken yazdım ya 3 saat önce doğum yapan kız orda doğurmuş, orda da bebeğini emzirmeye çalışıyor, hayalimde ayrı oda filan düşününce biraz hayal kırıklığı yaşadım. Acaba normal doğum yapanları orda mı tutup eve yolluyorlar diye. Çünkü kız eve gidelim anne diyordu. Eşime de anlattım. Bilmiyorum yaa, ben 2-3 saat olsa bile odaya çıkmak isterim. Eşim yanıma gelsin, psikolojik olarak iyi olayım diye. Ailem G.Antepte, annem gel burda doğumunu yap diye ısrar etti ama herkes kendi evinde rahat olur düşüncesiyle burda kalmak istedim. İnşallah Allah yardımcımız olur.
Emelciğim, Allah'a emanet ol, Almila Ece Şimşek'ine sağlıkla kavuşman dileğiyle. Sevgiler

herkese günaydınlarrrrr.
en son 7 mart sabahı hastaneye giderken yazmıştım. 07-03- pazartesi saat 11.30 da oğluma kavuştum hayırlısıyla. spinal sezaryenle 3.490 kg ,51 cm boyunda bir oğlumuz oldu. benim doğum sonrası zor oldu iyileşmem uzun sürdü ancak yazabildim. umarım herkes çoook iyidir doğum yapanları tebrik ediyorum mutluluk sağlık diliyorum bekleyenlere de aynı şekilde öncelikle sağlık sonra kolay doğum diliyorum.
geçmişi okuyamadım eminim doğum yapanlar da aynı şeyi; ne kadar güzel bi duygu olduğunu insanın bakmaya koklamaya doyamadığını yazmıştır.
geçmişi okumaya başlayayım sizlerden haber almak istiyorum herkese sevgiler.....

Günaydın yeni annelere ve annne adaylarına

.Bende varım

slm kızlar herkes dourmuş abbim acılarını yaşatmasın tüm arkaaşlarımın gözü aydın.sizi bırakmayan ben oglumun kalbinin 7 mm bir acılma oldugunu ögrendim yıkıldım şimdi artık aglamazsa bile kucagımdan inmiyor aglamaması gerekiyormuş bol bol ilgileniyorum sizleri cok seviyorum dua edin bize heinizi öptüm allaha emanet olun

maşallah ikisi de çok tatlı Allah bağışlasın
sanırım bebişini aldın kollarına..tebrik ederim şimdiden...
kızlar merhaba ne guzel herkes sırayla kavusuyor bebislerine bende yarın gidicem doktora insallah bu hafta icin gun verir bana. bebeklerine kavusanların gozu aydın. Kavusamayan bizler icin darısı basımıza.
seninle haftamız aynı.neden doktorun gün vermesini istiyorsun sezaryen mi olacak kesin?benim de yarın kontrolüm.bugün doktordan gelince gelişmelerden haberdar eder misin malum 3-5 kişi kladı doğurmayan
çok güzel yaa hayalimdeki doğum şekli darısı başıma inşallah...sen nerede doğum yaptın canım?

Allah analı babalı büyütsün

canım benim Allah şifasını verir inşallah..büyümez inşallah açılması kıyamam bebişine.ilgilen bol bol iyileşecek en kısa zamanda moralini yüksek tut...

canım benim Allah şifasını verir inşallah..büyümez inşallah açılması kıyamam bebişine.ilgilen bol bol iyileşecek en kısa zamanda moralini yüksek tut...

saol tatlım aglamaktan sütüm kacacak artık yıkıldım rabbim bize bagışlasın yavruşlarımızı hadi allaha emanet olun

kızlar nurayın bebişi olmuş:) kendisiyle konuşamadım eşiyle konuştum bebek ve kendisi iyiymiş çok sevindim..

ayyy canım harika seninde ben gibi alelacele olmuş olmuş.ikinciler böyle kolay oluyo demekki.güle güle büyüt tatlım

kızlar KK'ya sık giremiyorum. annemler burada. telefonumdan fb'a girip bakıyorum gelen bebişlere, doğuma gideceklerin haberlerini de oradan alıyorum. geçmişin hepsini okumadım daha. ama epey doğum yapan arkadaş var. bazılarını, KK'ya girebildiğimde tebrik etmiştim.
umarım herkes iyidir. biz bugün 39. haftamıza girdik. bekliyoruz bakalım....
geçmişe bir bakayım, yeni anneleri ve bebeklerini bir tebrik edeyim... (hala inanamıyorum teker teker doğuma gidiyoruz, ne kadar da uzak geliyordu bugünler başlarda....)

canim cok cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. moralini yuksek tut, insallah duzelecek her sey.

38 hfta 5 gunluguz henuz bellı bıle degıl normal sezeryan ...beklemekteyız ama camasırımda su gıbı akıntı oluyo anlamıyorum ne oldugnu..benzer durumda olanlar varmıdır...
dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum...darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…