canlarım,ben herzmnki gibi uyuyamıyorum...
son saatler insallah... dua ettim seedin bana tatlı annecikler...
Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artıkdeğilim, alışmam zaman alıcak
darısı bebeğini bekleyen diğer annelere olsun diyorum..
kızlar ıyı aksamlar bılıyorsunuz bende yarın sabah oglusuma kavusuorum..darısı sız guzel annelerin basına kızlar sızlerı cok sevıorum ark kendınıze ıyı bakın...bende sabahtan hast olucagım ıcın sımdıden yazıyım sıze dedım...opuyorumm...
3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
günaydın güzel annecikler, topik çok sessizleşmiş yaaaw.
Doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlardan olsunlar.
Bugün bebeklerine kavuşacak 3 arkadaş var diye biliyorum okuduklarımdan. Moonliggtt Nuraycığım İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun neee güzel:)Rüyamda ikimizin bebişi yanyanaydı. Ama bak sen doğuruyorsun. Sanırım en sona ben, tubabilmez, caretta, viyole kaldık. Hayırlısı İnşallah. Renkrekciğim sana da İnşallah hayırlı doğumlar diliyorum. Haaa bir de bugün melikey Ada Derin'ine kavuşacak sanırım. Hadi hayırlı doğumlar:)
burcukutluyu çok merak ediyorum yaaa haber alan yok mu geçmişi okudum birkaç sayfa hariç kaçırmış olabilirim, n'oldu doğum şekli falan merak ediyorum. İnşallah iyidirler.
Damlacığım, face'ye koymuşsun bebişini okuduğuma göre, benim facem yok, buraya neden koymadın?
Yaylagüzeli çocukların çok tatlı Allah bağışlasın canım
Gökçenciğim ve Emelciğim geçen yazıma gösterdiğiniz ilgi için çoook teşekkürler. Rahatlattınız beni sağolun.
maşallah ikisi de çok tatlı Allah bağışlasın
sanırım bebişini aldın kollarına..tebrik ederim şimdiden...merhaba annecikler....
haber verme sırası bende.....
bugun dr randevumuz vardı..randevudan once gittik,sultan'cıgımı gördük. maşallah cok iyiydi,spinal sezaryanla bebişini kucagına almıştı.maşallah kilosu da 3700dü,bebişi de coooook tatlıydı... Nazar boncugunu taktım hemen elif Eylul'e...
Neyse sonra kontrole girdim..odaya girer girmez Dr. bebiş inmemiş dedi,muayene etti,bebek cok yukarda dedi.Sonra ultrasonda baktı.
bebegim maşallah 3900 olmuş ve iri bebek dedi... dogum kanalına da hiiiii. inmemiş ve %99 inmez dedi... ama yine de sen bilirsin bi kaç gun daha beklerim dersen bekle ama normal olmaz dedi... ben de Dr.uma cok güveniyorum...
VEEEEEE yarın sabah 7.30 da Allah nasip ederse spinal sez. ile kızım geliyor... duyar duymaz 2 goz 2 çeşme baya bi agladım...cok karışık duygular içindeyim... Saolsun Sultan beni rahatlattı,uzun uzun anlattı... tek hayal kırıklıgım eşim giremicek doguma,kesinlikle yasakmış.. halbuki cok istiyorduk...
Neyse kızlar,bana dua edin nolur,hala elim ayagım titiriyor,son hazırlıkları yapacagım...
Yarın kısmetse Anne olacagıma inanamıyorum...........
seninle haftamız aynı.neden doktorun gün vermesini istiyorsun sezaryen mi olacak kesin?benim de yarın kontrolüm.bugün doktordan gelince gelişmelerden haberdar eder misin malum 3-5 kişi kladı doğurmayankızlar merhaba ne guzel herkes sırayla kavusuyor bebislerine bende yarın gidicem doktora insallah bu hafta icin gun verir bana. bebeklerine kavusanların gozu aydın. Kavusamayan bizler icin darısı basımıza.
çok güzel yaaKızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artıkdeğilim, alışmam zaman alıcak
Allah analı babalı büyütsünherkese günaydınlarrrrr.
en son 7 mart sabahı hastaneye giderken yazmıştım. 07-03- pazartesi saat 11.30 da oğluma kavuştum hayırlısıyla. spinal sezaryenle 3.490 kg ,51 cm boyunda bir oğlumuz oldu. benim doğum sonrası zor oldu iyileşmem uzun sürdü ancak yazabildim. umarım herkes çoook iyidir doğum yapanları tebrik ediyorum mutluluk sağlık diliyorum bekleyenlere de aynı şekilde öncelikle sağlık sonra kolay doğum diliyorum.
geçmişi okuyamadım eminim doğum yapanlar da aynı şeyi; ne kadar güzel bi duygu olduğunu insanın bakmaya koklamaya doyamadığını yazmıştır.
geçmişi okumaya başlayayım sizlerden haber almak istiyorum herkese sevgiler.....
slm kızlar herkes dourmuş abbim acılarını yaşatmasın tüm arkaaşlarımın gözü aydın.sizi bırakmayan ben oglumun kalbinin 7 mm bir acılma oldugunu ögrendim yıkıldım şimdi artık aglamazsa bile kucagımdan inmiyor aglamaması gerekiyormuş bol bol ilgileniyorum sizleri cok seviyorum dua edin bize heinizi öptüm allaha emanet olun
canım benim Allah şifasını verir inşallah..büyümez inşallah açılması kıyamam bebişine.ilgilen bol bol iyileşecek en kısa zamanda moralini yüksek tut...
ayyy canım harika seninde ben gibi alelacele olmuşKızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
slm kızlar herkes dourmuş abbim acılarını yaşatmasın tüm arkaaşlarımın gözü aydın.sizi bırakmayan ben oglumun kalbinin 7 mm bir acılma oldugunu ögrendim yıkıldım şimdi artık aglamazsa bile kucagımdan inmiyor aglamaması gerekiyormuş bol bol ilgileniyorum sizleri cok seviyorum dua edin bize heinizi öptüm allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?