2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım....
gözünüzaydın canım maşallah oğluşuna
eylülcüm Allah acil şifalar versin canım Allahın izniyle inş.açılma kapanıcak allah yardımcınız olsun
kızlar nurayın bebişi olmuş:) kendisiyle konuşamadım eşiyle konuştum bebek ve kendisi iyiymiş çok sevindim..
nurayında gözü aydın....Allah analı babalı büyütsün inş.
bende martın 1de epidural normal yaptım kusura bakmayın yazmakta biraz geç kaldım
tebrikler canım

canım su gibi akıntılar bende de oluyor doktor normal demişti...

slm annecikler..
geçmişi okuyamadım..bende doğurdum sonunda ama çok zor şeyler yaşadık oğluşumla cumartesi gecesi saat 23:13 te 3250 gr 48 cm genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi oğlum..normal die aldılar ama kordon 2 kez kordon boynuna dolanmış yawrumun acil sezeryana alındık..oğlum iyiydi ama ben hiç kalkamadım yürüyemedim hastalandım..bugün geldik ama oğlumda sarılık çıktı ve ateşlendi yarın tekrar hastaneye gidicez sizleri çok öpüyorum uzun bi süre giremeyebilirim topiğe..

merhaba, bende 36 haftalıkken nisan gelmisti yaklasik 2 hafta sabahları 1-2 damla suyum geldi ve 38+6 da suyum boşalmaya basladığından acil doguma gittim. Hazırlıklı olmanı tavsiye ederim canım..Allah kurtarsın..

Allah acil şifalar versin canımm:2:

selam arkadaslar bizde 17 mart sabahı sezeryan olmasına karar verdik ama simdide spinal mi genel mi olacak ona karar vermeye calısıyorum bana lütfen yardımcı olun özellikle bu türlerden birinden dogum yapanlardan yardım bekliyorum:18::18:

merhaba bayadır kk ne giremiyorum.25 şubatta kızımı normal doğumla kucağımıza aldık.tüm bebeği olanlara gözünüz aydın diyorum,bekleyenlere ise hayırlı doğumlar diliyorum

ne guzel doguran dogurana ben hale bekliyorummm SIKINTIDAN kendimi temizlige verdim hemen hemen hergun evimi bastan asagi temizliyorumm bugunde temizlik yaptim evim mis kokuoo buiurdaaa hava cok guzel adeta yaz geldi buralaraaa ve benim hic disari cikasim yookkk:83::83: dogurmakkk istiyoruuummm bendeee:84::84::84::84::84:doguran annisler suan bebisleriyle ugrasio ne guzel bende halaaa tik yokbakalim cuma gunu normalde dogurmam lazim hesaplamalara göreee ama bu gidisle ben daha cok cuma görcegim galiiba

ben genel oldum ama inan hiç tavsiye etmiyorum 26 şubatta doğum yaptım dikişlerim acıyor hala zorlanıyorum bu benim fikrim allah yardımcın olsun herkesin bir olmaz
benim sıkıntılı geçti belkide ondan

ah canım benim çok geçmiş olsun rabbim korusun muhammedi annesi sen iyi olki bebişde iyi olsun

merhabalar herkese topik boş artık herkes doğurdu galiba ben de fırsat bulamıyorum artık tüm gün bebişle geçiyo.herkes iyidir umarım.doğuranların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.

canım dualarımız muhammedle.Allah şifasını versin.

canım çok yorma kendini. dinlen artık. bebişin geldiğinde enerjıye ihtiyacın olacak
ne zor bilinmeyeni beklemek...ne zaman nasil off offf..
bileni de beklemek zor canım emin ol....çok stresliyim çok. 17.03 bizim günümüz

canım çok geçmiş olsun allah tez vakitte şifa versin.

benimde oluyor genelde.38 haftalığız.yarın kontrolüm var soracağım doktora bakalım ne diyecek?

burada spinal veya epidural olan arkadaşlar var baya memnunlar ama ben sezaryen olursam genel olucam heyecanlanırım kaldıramam bayılırım gibi geliyorr:26::26:
ohh ne güzel ben de yapsam güzel olacak:))senin haftan da önde şansın yurtdışında olman burda olsan çoktannn alırlardı ameliyatabakalım ben de 38 im yarın doktorum ne diyecek normal olur inşallah...

ben genel oldum ama inan hiç tavsiye etmiyorum 26 şubatta doğum yaptım dikişlerim acıyor hala zorlanıyorum bu benim fikrim allah yardımcın olsun herkesin bir olmaz
benim sıkıntılı geçti belkide ondan

tmm canım cok saol teşekkür ederim bende genelden korkuyorum zaten ama biliyosun bu durumlarda herkes bişey söylüyo korkutanlar oluyo offff neyseki vaktim az kaldıcok korkmayada vaktim olmayacak

Merhabalar,,,,
Bende 17 martta dogum yapacagım allahın ıznıyle. Spınal olacak benımkı. Zaten bastan berı sezeryan ıstıyordum doktorumla konustum en ıyısının spınal olacagını soyledı bakalım hayırlısı.Genel sezeryanı bende ıstemedım cunku gormek ıstedım oglumun dogum anını sonrasında uyanmakta gucluk cekecegımden falan korktum sanırım. Sende spınal anestezıyı dusun derım. Hayırlı dogumlar. Son 1 gunumuz kaldı. Saglıcakla alırız ınsallah bebıslerımızı kucagımıza aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar herkese iyi akşamlar. umuyorum keyifleriniz iyidir. ben bugün kontrole gittim. sabah 9 daydı randevum ama 11 e kadar sistemde sorun olduğu için kalmak zorunda kaldım. bunun için normal şartlarda akşama kadar bile kalsam şikayet etmezdim ama gerçekten perişan oldum... çok şükür kontrolümde bir sıkıntı çıkmadı. tabii çatı muayenesini ilk kez oldum ve herkes gibi bende hiç hoşlanmadım. ama doktor artık her muayenede yapacağız dedi.

bebeğim mert 3600 gr mış. bir hafta önden gidiyor. şuanda 38+3 deyim. ayrıca suyumda azalma varmış ama sorun oluşturmuyormuş. bakalım kuzum ne zaman gelecek??
inşallah bende normal doğum yaparım- yapabilirim...

herkese sağlıklı, rahat doğumlar diliyorum. ayrıca doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın....

selam güzel annişler tatlı kuzuları
dogum yapanlar cogalmıs tebrık ederim genel olaraktan
gecmisi okumaya zaman yok malum
kuzumla ugrasmaktan giremiyorum nete ama aklım burada
dogumu bekleyenler RAbibm hayırlısıyla kurtarsın sizleri de sagsalim kavustrusn yavrularınıza
dilerim yavrularınız cuk cuk emer emme sorunu yasamazsınız hicbiriniz

abrelim cok üzüldüm kuzuna ama gecer annesi korkma kucuk bebeklerde olabiliyormsu zamanla kapanıyormus duam sizlerle canım Allah yardımcın olsun
bebişi sarılık olanlar Allah acil sifa versin aman ac bırakmayın kuzuları biz cok zor toparladık sarılık ve aclıktan sonra

biz hala emmiyoruz sürekli süt sagıyorum pompayla göğüslerim mahvoldu yara bere icinde
biberonle cok cok emiyor memeyi tutmuyor biberona alıstı diye degil öncesinde de tutmuyordu
memeler büyük uclar kücük olunca zor gelıyor biraz tutuyor bırakıyor anında kızıyor sonra
cok ugrasıyorum savas verıyorum resmen ama nafıle
bir süt sıtması oldum aman yarabbım evlerden ırak dehset ötesi bişeymiş
iki gündür kırk derece atesle yatıyorum nasıl ter bosanıyor anlatamam
üstünü az acıp ferahlayaym desem donuyorum göğüslerim ates gibi oldu rengi kırmızılastı
süt gelmiyor pompayla da kanallar tıkanmıs hem benı mahvetti hem kuzuma süt az geliyor
mecburen takviye yapmak durumunda kalıyorum arada
insanlar kolay sanıyor kendı yasamayınca mama vermeyın emzirin mamaya hayır falan
herkes akıl verıp duruyor sen ugras ılla alıcak dıye ama kazın ayagı öyle degıl işte
emmeyen cocuk emmıyor ben ıstemez mıyım emsın yavrum en cok cıleyı ben cekıyom böyle
yedi yirmidört pompyal yasam ne fecı anlatamam cıglık atıyorum artık sagarken
az geliyor zaten sıtmadan ona da üzülüyorum
cocugumun aclıktan hastalıktan cansız yattıgını gördügümden beri
bütün yapmam karsıyım dediklerimin hic oldugunu gördüm ben
yasamadan bilinmyor işte o iyi olsun yeter ki ben savas veriyorum kendimce gerisi nasip işi
RAbbim yardımcımız olsun umarım emmeyi ögrenir de rahat ederiz o da ben de
yoksa benım gidişat feci yarın kontrolümüz var kilomuz geriydi bakalım aldık mı
biraz toparladı gibi sanki sükrediom gene ilk günlere göre daha iyi hamdolsun
umarım güzel haberlerle gelirim doktordan
valla dogurma hicbiseymis kırk kere olsa gene dogururum ben
bütün mesele emzirmedeymiş ahh cok zor Allahım kımseye yasatmasın
ates düştügü yeri yakıyor kızlar valla dua edin bize de

kızlar az kalsın bugun normal kontrolde bebegımı sezeryanla alacaklardı. cok korktum ya. gece pek uyuyamamıştım. sabah 9 da nst ye gittim bebek hareketsızdı. begenmedı dr. 10 da bı daha gırdım . yemek ve çikolata yiyip girmiştim ama yıne hareketı cok azdı. dr um cok ayrıntıcı ve önlemcidir sağolsun. dediki ya emel kordon boynuna dolanmıs olabılır bır daha gır yıne aynı olursa rıske atamayız hemen almamız gerekır dedı. neye ugradıgımı şaşırdım hıc boyle bısey beklemıyordum. 12 de girdim nsttye ve allahtan bu kez normaldı hersey. dr ben yorgun oldugum ıcın oyle olduguna karar verdı. gercı 37 yı doldurdugumuz ıcın allahın ıznıyle bısey olmazdı da olsun. buyuk ıhtimal ptesı olacak sezeryanım. ctesı kesınleşecek

gecms olsun emilyy korkmusun ama neyse sorun yokmus
benim kzuum üc kat kordona dolanmıs dogdu
neyseki sezeryandı RAbbim korudu ihmale gelmiyor aman RAbbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…