Allah yardımcın olsun canım....herkese merhaba. dogum yapanlar olmus, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. tek cocuklular sanirim vakit ayirabiliyor gruba :) ama ben gibi 2 liler sanirim daha seyrek oluyor. Buyuk oglum Can kardesine degilde bize karsi pek bir huysuzlasti. yemek yemiyoruz. kardesine surekli dokunmak (!) istiyor. ozellikle bingildak ve kulaga. nasil vazgecirecegim bilemiyorum. yapma deyince pis, git kustum diyor ve daha hasin saldiriyo dokundugu yere. hele bir kre resmen suratina tokat atti yavrumun. kizsam bir turlu kizmasam bir turlu ne yapacagimi sasirdim.. tiyo alabilirim eger varsa cozumunu bulan arkadadslardan.. onun disinda sarilik basladi malesef. sık sık emzirmeye calisiyorum. insallah gecer kendiliginden isina gerek kalmadan..
herkese sevgiler.
gözünüzaydın canım maşallah oğluşunaherkese günaydınlarrrrr.
en son 7 mart sabahı hastaneye giderken yazmıştım. 07-03- pazartesi saat 11.30 da oğluma kavuştum hayırlısıyla. spinal sezaryenle 3.490 kg ,51 cm boyunda bir oğlumuz oldu. benim doğum sonrası zor oldu iyileşmem uzun sürdü ancak yazabildim. umarım herkes çoook iyidir doğum yapanları tebrik ediyorum mutluluk sağlık diliyorum bekleyenlere de aynı şekilde öncelikle sağlık sonra kolay doğum diliyorum.
geçmişi okuyamadım eminim doğum yapanlar da aynı şeyi; ne kadar güzel bi duygu olduğunu insanın bakmaya koklamaya doyamadığını yazmıştır.
geçmişi okumaya başlayayım sizlerden haber almak istiyorum herkese sevgiler.....
eylülcüm Allah acil şifalar versin canım Allahın izniyle inş.açılma kapanıcak allah yardımcınız olsunslm kızlar herkes dourmuş abbim acılarını yaşatmasın tüm arkaaşlarımın gözü aydın.sizi bırakmayan ben oglumun kalbinin 7 mm bir acılma oldugunu ögrendim yıkıldım şimdi artık aglamazsa bile kucagımdan inmiyor aglamaması gerekiyormuş bol bol ilgileniyorum sizleri cok seviyorum dua edin bize heinizi öptüm allaha emanet olun
nurayında gözü aydın....Allah analı babalı büyütsün inş.kızlar nurayın bebişi olmuş:) kendisiyle konuşamadım eşiyle konuştum bebek ve kendisi iyiymiş çok sevindim..
tebrikler canımbende martın 1de epidural normal yaptım kusura bakmayın yazmakta biraz geç kaldım
38 hfta 5 gunluguz henuz bellı bıle degıl normal sezeryan ...beklemekteyız ama camasırımda su gıbı akıntı oluyo anlamıyorum ne oldugnu..benzer durumda olanlar varmıdır...
dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum...darısı basımıza
38 hfta 5 gunluguz henuz bellı bıle degıl normal sezeryan ...beklemekteyız ama camasırımda su gıbı akıntı oluyo anlamıyorum ne oldugnu..benzer durumda olanlar varmıdır...
slm annecikler..
geçmişi okuyamadım..bende doğurdum sonunda ama çok zor şeyler yaşadık oğluşumla cumartesi gecesi saat 23:13 te 3250 gr 48 cm genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi oğlum..normal die aldılar ama kordon 2 kez kordon boynuna dolanmış yawrumun acil sezeryana alındık..oğlum iyiydi ama ben hiç kalkamadım yürüyemedim hastalandım..bugün geldik ama oğlumda sarılık çıktı ve ate
şlendi yarın tekrar hastaneye gidicez sizleri çok öpüyorum uzun bi süre giremeyebilirim topiğe..
selam arkadaslar bizde 17 mart sabahı sezeryan olmasına karar verdik ama simdide spinal mi genel mi olacak ona karar vermeye calısıyorum bana lütfen yardımcı olun özellikle bu türlerden birinden dogum yapanlardan yardım bekliyorum:18::18:
slm kızlar herkes dourmuş abbim acılarını yaşatmasın tüm arkaaşlarımın gözü aydın.sizi bırakmayan ben oglumun kalbinin 7 mm bir acılma oldugunu ögrendim yıkıldım şimdi artık aglamazsa bile kucagımdan inmiyor aglamaması gerekiyormuş bol bol ilgileniyorum sizleri cok seviyorum dua edin bize heinizi öptüm allaha emanet olun
slm kızlar herkes dourmuş abbim acılarını yaşatmasın tüm arkaaşlarımın gözü aydın.sizi bırakmayan ben oglumun kalbinin 7 mm bir acılma oldugunu ögrendim yıkıldım şimdi artık aglamazsa bile kucagımdan inmiyor aglamaması gerekiyormuş bol bol ilgileniyorum sizleri cok seviyorum dua edin bize heinizi öptüm allaha emanet olun
canım çok yorma kendini. dinlen artık. bebişin geldiğinde enerjıye ihtiyacın olacakne guzel doguran doguranaben hale bekliyorummm SIKINTIDAN kendimi temizlige verdim hemen hemen hergun evimi bastan asagi temizliyorumm bugunde temizlik yaptim evim mis kokuoo buiurdaaa hava cok guzel adeta yaz geldi buralaraaa ve benim hic disari cikasim yookkk:83::83: dogurmakkk istiyoruuummm bendeee:84::84::84::84::84:doguran annisler suan bebisleriyle ugrasio ne guzel bende halaaa tik yok bakalim cuma gunu normalde dogurmam lazim hesaplamalara göreee ama bu gidisle ben daha cok cuma görcegim galiiba
bileni de beklemek zor canım emin ol....çok stresliyim çok. 17.03 bizim günümüzne zor bilinmeyeni beklemek...ne zaman nasil off offf..
benimde oluyor genelde.38 haftalığız.yarın kontrolüm var soracağım doktora bakalım ne diyecek?38 hfta 5 gunluguz henuz bellı bıle degıl normal sezeryan ...beklemekteyız ama camasırımda su gıbı akıntı oluyo anlamıyorum ne oldugnu..benzer durumda olanlar varmıdır...
burada spinal veya epidural olan arkadaşlar var baya memnunlar ama ben sezaryen olursam genel olucam heyecanlanırım kaldıramam bayılırım gibi geliyorr:26::26:selam arkadaslar bizde 17 mart sabahı sezeryan olmasına karar verdik ama simdide spinal mi genel mi olacak ona karar vermeye calısıyorum bana lütfen yardımcı olun özellikle bu türlerden birinden dogum yapanlardan yardım bekliyorum:18::18:
ohh ne güzel ben de yapsam güzel olacak:))senin haftan da önde şansın yurtdışında olman burda olsan çoktannn alırlardı ameliyatane guzel doguran doguranaben hale bekliyorummm SIKINTIDAN kendimi temizlige verdim hemen hemen hergun evimi bastan asagi temizliyorumm bugunde temizlik yaptim evim mis kokuoo buiurdaaa hava cok guzel adeta yaz geldi buralaraaa ve benim hic disari cikasim yookkk:83::83: dogurmakkk istiyoruuummm bendeee:84::84::84::84::84:doguran annisler suan bebisleriyle ugrasio ne guzel bende halaaa tik yok bakalim cuma gunu normalde dogurmam lazim hesaplamalara göreee ama bu gidisle ben daha cok cuma görcegim galiiba
ben genel oldum ama inan hiç tavsiye etmiyorum 26 şubatta doğum yaptım dikişlerim acıyor hala zorlanıyorum bu benim fikrim allah yardımcın olsun herkesin bir olmaz
benim sıkıntılı geçti belkide ondan
selam arkadaslar bizde 17 mart sabahı sezeryan olmasına karar verdik ama simdide spinal mi genel mi olacak ona karar vermeye calısıyorum bana lütfen yardımcı olun özellikle bu türlerden birinden dogum yapanlardan yardım bekliyorum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?