moralini yüksek tut canım umarım biran önce düzelir...:26:selam güzel annişler tatlı kuzuları
dogum yapanlar cogalmıs tebrık ederim genel olaraktan
gecmisi okumaya zaman yok malum
kuzumla ugrasmaktan giremiyorum nete ama aklım burada
dogumu bekleyenler RAbibm hayırlısıyla kurtarsın sizleri de sagsalim kavustrusn yavrularınıza
dilerim yavrularınız cuk cuk emer emme sorunu yasamazsınız hicbiriniz
abrelim cok üzüldüm kuzuna ama gecer annesi korkma kucuk bebeklerde olabiliyormsu zamanla kapanıyormus duam sizlerle canım Allah yardımcın olsun
bebişi sarılık olanlar Allah acil sifa versin aman ac bırakmayın kuzuları biz cok zor toparladık sarılık ve aclıktan sonra
biz hala emmiyoruz sürekli süt sagıyorum pompayla göğüslerim mahvoldu yara bere icinde
biberonle cok cok emiyor memeyi tutmuyor biberona alıstı diye degil öncesinde de tutmuyordu
memeler büyük uclar kücük olunca zor gelıyor biraz tutuyor bırakıyor anında kızıyor sonra
cok ugrasıyorum savas verıyorum resmen ama nafıle
bir süt sıtması oldum aman yarabbım evlerden ırak dehset ötesi bişeymiş
iki gündür kırk derece atesle yatıyorum nasıl ter bosanıyor anlatamam
üstünü az acıp ferahlayaym desem donuyorum göğüslerim ates gibi oldu rengi kırmızılastı
süt gelmiyor pompayla da kanallar tıkanmıs hem benı mahvetti hem kuzuma süt az geliyor
mecburen takviye yapmak durumunda kalıyorum arada
insanlar kolay sanıyor kendı yasamayınca mama vermeyın emzirin mamaya hayır falan
herkes akıl verıp duruyor sen ugras ılla alıcak dıye ama kazın ayagı öyle degıl işte
emmeyen cocuk emmıyor ben ıstemez mıyım emsın yavrum en cok cıleyı ben cekıyom böyle
yedi yirmidört pompyal yasam ne fecı anlatamam cıglık atıyorum artık sagarken
az geliyor zaten sıtmadan ona da üzülüyorum
cocugumun aclıktan hastalıktan cansız yattıgını gördügümden beri
bütün yapmam karsıyım dediklerimin hic oldugunu gördüm ben
yasamadan bilinmyor işte o iyi olsun yeter ki ben savas veriyorum kendimce gerisi nasip işi
RAbbim yardımcımız olsun umarım emmeyi ögrenir de rahat ederiz o da ben de
yoksa benım gidişat feci yarın kontrolümüz var kilomuz geriydi bakalım aldık mı
biraz toparladı gibi sanki sükrediom gene ilk günlere göre daha iyi hamdolsun
umarım güzel haberlerle gelirim doktordan
valla dogurma hicbiseymis kırk kere olsa gene dogururum ben
bütün mesele emzirmedeymiş ahh cok zor Allahım kımseye yasatmasın
ates düştügü yeri yakıyor kızlar valla dua edin bize de
Allah korusun ben de deliriyorum hareket etmyince edince de mahvediyor canımı çok acıtıyor ama yapacak birşey yok yeter ki hareket etsin...doğum izni konusunda ne dedi doktorun merak ettim?benim de kontrolüm var yarın sabah annem de gelecek keşke sancı çıksa nst de sonra da çatı muayenesi yapsa ve doğum başlamış dese oooooooff çok şey istedim sanırımkızlar az kalsın bugun normal kontrolde bebegımı sezeryanla alacaklardı. cok korktum ya. gece pek uyuyamamıştım. sabah 9 da nst ye gittim bebek hareketsızdı. begenmedı dr. 10 da bı daha gırdım . yemek ve çikolata yiyip girmiştim ama yıne hareketı cok azdı. dr um cok ayrıntıcı ve önlemcidir sağolsun. dediki ya emel kordon boynuna dolanmıs olabılır bır daha gır yıne aynı olursa rıske atamayız hemen almamız gerekır dedı. neye ugradıgımı şaşırdım hıc boyle bısey beklemıyordum. 12 de girdim nsttye ve allahtan bu kez normaldı hersey. dr ben yorgun oldugum ıcın oyle olduguna karar verdı. gercı 37 yı doldurdugumuz ıcın allahın ıznıyle bısey olmazdı da olsun. buyuk ıhtimal ptesı olacak sezeryanım. ctesı kesınleşecek
moralini yüksek tut canım umarım biran önce düzelir...:26:
Allah korusun ben de deliriyorum hareket etmyince edince de mahvediyor canımı çok acıtıyor ama yapacak birşey yok yeter ki hareket etsin...doğum izni konusunda ne dedi doktorun merak ettim?benim de kontrolüm var yarın sabah annem de gelecek keşke sancı çıksa nst de sonra da çatı muayenesi yapsa ve doğum başlamış dese oooooooff çok şey istedim sanırım
selam güzel annişler tatlı kuzuları
dogumu bekleyenler RAbibm hayırlısıyla kurtarsın sizleri de sagsalim kavustrusn yavrularınıza
abrelim cok üzüldüm kuzuna ama gecer annesi korkma kucuk bebeklerde olabiliyormsu zamanla kapanıyormus duam sizlerle canım Allah yardımcın olsun
bebişi sarılık olanlar Allah acil sifa versin aman ac bırakmayın kuzuları biz cok zor toparladık sarılık ve aclıktan sonra
biz hala emmiyoruz sürekli süt sagıyorum pompayla göğüslerim mahvoldu yara bere icinde
biberonle cok cok emiyor memeyi tutmuyor biberona alıstı diye degil öncesinde de tutmuyordu
memeler büyük uclar kücük olunca zor gelıyor biraz tutuyor bırakıyor anında kızıyor sonra
üstünü az acıp ferahlayaym desem donuyorum göğüslerim ates gibi oldu rengi kırmızılastı
süt gelmiyor pompayla da kanallar tıkanmıs hem benı mahvetti hem kuzuma süt az geliyor
insanlar kolay sanıyor kendı yasamayınca mama vermeyın emzirin mamaya hayır falan
herkes akıl verıp duruyor sen ugras ılla alıcak dıye ama kazın ayagı öyle degıl işte
emmeyen cocuk emmıyor ben ıstemez mıyım emsın yavrum en cok cıleyı ben cekıyom böyle
yasamadan bilinmyor işte o iyi olsun yeter ki ben savas veriyorum kendimce gerisi nasip işi
slm annecikler..
geçmişi okuyamadım..bende doğurdum sonunda ama çok zor şeyler yaşadık oğluşumla cumartesi gecesi saat 23:13 te 3250 gr 48 cm genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi oğlum..normal die aldılar ama kordon 2 kez kordon boynuna dolanmış yawrumun acil sezeryana alındık..oğlum iyiydi ama ben hiç kalkamadım yürüyemedim hastalandım..bugün geldik ama oğlumda sarılık çıktı ve ateşlendi yarın tekrar hastaneye gidicez sizleri çok öpüyorum uzun bi süre giremeyebilirim topiğe..
selam güzel annişler tatlı kuzuları
kızlar az kalsın bugun normal kontrolde bebegımı sezeryanla alacaklardı. cok korktum ya. gece pek uyuyamamıştım. sabah 9 da nst ye gittim bebek hareketsızdı. begenmedı dr. 10 da bı daha gırdım . yemek ve çikolata yiyip girmiştim ama yıne hareketı cok azdı. dr um cok ayrıntıcı ve önlemcidir sağolsun. dediki ya emel kordon boynuna dolanmıs olabılır bır daha gır yıne aynı olursa rıske atamayız hemen almamız gerekır dedı. neye ugradıgımı şaşırdım hıc boyle bısey beklemıyordum. 12 de girdim nsttye ve allahtan bu kez normaldı hersey. dr ben yorgun oldugum ıcın oyle olduguna karar verdı. gercı 37 yı doldurdugumuz ıcın allahın ıznıyle bısey olmazdı da olsun. buyuk ıhtimal ptesı olacak sezeryanım. ctesı kesınleşecek
o zaman sen de 21 inde yap doğumu nasıl olsa sezaryen olacak bebişinle daha fazla zaman geçirirsin:)ama sanırım sen de öğretmensin raporla falan kapanır dönem nasıl olsa.ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bebişin:))evet canım anlatıyım. hastanenın rapor onaylama kısmına gıttım. prosedur soyleymıs. o gun dogum gerceklesmezse dr bır rapor hazırlayıp su kadar gun raporludur yazıyomus. sonra da dogum sırasında aldıgın raporda o sure dogum sonrası ıznınden dusuyomus. yanı ekstradan fazla bır sure kazanılmıyor
benimde oluyor genelde.38 haftalığız.yarın kontrolüm var soracağım doktora bakalım ne diyecek?
burada spinal veya epidural olan arkadaşlar var baya memnunlar ama ben sezaryen olursam genel olucam heyecanlanırım kaldıramam bayılırım gibi geliyorr:26::26:
ohh ne güzel ben de yapsam güzel olacak:))senin haftan da önde şansın yurtdışında olman burda olsan çoktannn alırlardı ameliyatabakalım ben de 38 im yarın doktorum ne diyecek normal olur inşallah...
canım çok yorma kendini. dinlen artık. bebişin geldiğinde enerjıye ihtiyacın olacak
bileni de beklemek zor canım emin ol....çok stresliyim çok. 17.03 bizim günümüz
canım çok geçmiş olsun allah tez vakitte şifa versin.
biz doktora göre 41 hafta olduk ama bizde tık yok. en son perşembeye kadar beklerim dediği için perşembe gününe sezeryan randevusu aldık.
canım profile koydum oğluşumun resminigünaydın güzel annecikler, topik çok sessizleşmiş yaaaw.
Doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlardan olsunlar.
Bugün bebeklerine kavuşacak 3 arkadaş var diye biliyorum okuduklarımdan. Moonliggtt Nuraycığım İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun neee güzel:)Rüyamda ikimizin bebişi yanyanaydı. Ama bak sen doğuruyorsun. Sanırım en sona ben, tubabilmez, caretta, viyole kaldık. Hayırlısı İnşallah. Renkrekciğim sana da İnşallah hayırlı doğumlar diliyorum. Haaa bir de bugün melikey Ada Derin'ine kavuşacak sanırım. Hadi hayırlı doğumlar:)
burcukutluyu çok merak ediyorum yaaa haber alan yok mu geçmişi okudum birkaç sayfa hariç kaçırmış olabilirim, n'oldu doğum şekli falan merak ediyorum. İnşallah iyidirler.
Damlacığım, face'ye koymuşsun bebişini okuduğuma göre, benim facem yok, buraya neden koymadın?
Yaylagüzeli çocukların çok tatlı Allah bağışlasın canım
Gökçenciğim ve Emelciğim geçen yazıma gösterdiğiniz ilgi için çoook teşekkürler. Rahatlattınız beni sağolun.
burcucum çok zor sizin için gerçektende zorlu bir süreçten geçiyorsunuz umarım can hemen alışırherkese merhaba. dogum yapanlar olmus, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. tek cocuklular sanirim vakit ayirabiliyor gruba :) ama ben gibi 2 liler sanirim daha seyrek oluyor. Buyuk oglum Can kardesine degilde bize karsi pek bir huysuzlasti. yemek yemiyoruz. kardesine surekli dokunmak (!) istiyor. ozellikle bingildak ve kulaga. nasil vazgecirecegim bilemiyorum. yapma deyince pis, git kustum diyor ve daha hasin saldiriyo dokundugu yere. hele bir kre resmen suratina tokat atti yavrumun. kizsam bir turlu kizmasam bir turlu ne yapacagimi sasirdim.. tiyo alabilirim eger varsa cozumunu bulan arkadadslardan.. onun disinda sarilik basladi malesef. sık sık emzirmeye calisiyorum. insallah gecer kendiliginden isina gerek kalmadan..
herkese sevgiler.
gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinherkese günaydınlarrrrr.
en son 7 mart sabahı hastaneye giderken yazmıştım. 07-03- pazartesi saat 11.30 da oğluma kavuştum hayırlısıyla. spinal sezaryenle 3.490 kg ,51 cm boyunda bir oğlumuz oldu. benim doğum sonrası zor oldu iyileşmem uzun sürdü ancak yazabildim. umarım herkes çoook iyidir doğum yapanları tebrik ediyorum mutluluk sağlık diliyorum bekleyenlere de aynı şekilde öncelikle sağlık sonra kolay doğum diliyorum.
geçmişi okuyamadım eminim doğum yapanlar da aynı şeyi; ne kadar güzel bi duygu olduğunu insanın bakmaya koklamaya doyamadığını yazmıştır.
geçmişi okumaya başlayayım sizlerden haber almak istiyorum herkese sevgiler.....
eylülcüm çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda iyileştirsin acil şifalar diliyorumslm kızlar herkes dourmuş abbim acılarını yaşatmasın tüm arkaaşlarımın gözü aydın.sizi bırakmayan ben oglumun kalbinin 7 mm bir acılma oldugunu ögrendim yıkıldım şimdi artık aglamazsa bile kucagımdan inmiyor aglamaması gerekiyormuş bol bol ilgileniyorum sizleri cok seviyorum dua edin bize heinizi öptüm allaha emanet olun
ayyyyy çok sevindim gökçencim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin allahkızlar nurayın bebişi olmuş:) kendisiyle konuşamadım eşiyle konuştum bebek ve kendisi iyiymiş çok sevindim..
gözünüz aydın allah sağlıkla byütmeyi nasip etsinbende martın 1de epidural normal yaptım kusura bakmayın yazmakta biraz geç kaldım
tuğbacım sizinde çok az kaldıkızlar KK'ya sık giremiyorum. annemler burada. telefonumdan fb'a girip bakıyorum gelen bebişlere, doğuma gideceklerin haberlerini de oradan alıyorum. geçmişin hepsini okumadım daha. ama epey doğum yapan arkadaş var. bazılarını, KK'ya girebildiğimde tebrik etmiştim.
umarım herkes iyidir. biz bugün 39. haftamıza girdik. bekliyoruz bakalım....
geçmişe bir bakayım, yeni anneleri ve bebeklerini bir tebrik edeyim... (hala inanamıyorum teker teker doğuma gidiyoruz, ne kadar da uzak geliyordu bugünler başlarda....)
doğuma yakın akıntı artar demişti bana doktor38 hfta 5 gunluguz henuz bellı bıle degıl normal sezeryan ...beklemekteyız ama camasırımda su gıbı akıntı oluyo anlamıyorum ne oldugnu..benzer durumda olanlar varmıdır...
dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum...darısı basımıza
mervecim tebrik ederim canım maşallah oğluşuna allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinslm annecikler..
geçmişi okuyamadım..bende doğurdum sonunda ama çok zor şeyler yaşadık oğluşumla cumartesi gecesi saat 23:13 te 3250 gr 48 cm genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi oğlum..normal die aldılar ama kordon 2 kez kordon boynuna dolanmış yawrumun acil sezeryana alındık..oğlum iyiydi ama ben hiç kalkamadım yürüyemedim hastalandım..bugün geldik ama oğlumda sarılık çıktı ve ateşlendi yarın tekrar hastaneye gidicez sizleri çok öpüyorum uzun bi süre giremeyebilirim topiğe..
ben spinal oldum ve çokda memnun kaldım genel asla istemiyordum bu muhteşem buluşmayı kaçırma derimselam arkadaslar bizde 17 mart sabahı sezeryan olmasına karar verdik ama simdide spinal mi genel mi olacak ona karar vermeye calısıyorum bana lütfen yardımcı olun özellikle bu türlerden birinden dogum yapanlardan yardım bekliyorum:18::18:
gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinmerhaba bayadır kk ne giremiyorum.25 şubatta kızımı normal doğumla kucağımıza aldık.tüm bebeği olanlara gözünüz aydın diyorum,bekleyenlere ise hayırlı doğumlar diliyorum
fatooooooscum az kaldı biraz daha sabırne guzel doguran doguranaben hale bekliyorummm SIKINTIDAN kendimi temizlige verdim hemen hemen hergun evimi bastan asagi temizliyorumm bugunde temizlik yaptim evim mis kokuoo buiurdaaa hava cok guzel adeta yaz geldi buralaraaa ve benim hic disari cikasim yookkk:83::83: dogurmakkk istiyoruuummm bendeee:84::84::84::84::84:doguran annisler suan bebisleriyle ugrasio ne guzel bende halaaa tik yok bakalim cuma gunu normalde dogurmam lazim hesaplamalara göreee ama bu gidisle ben daha cok cuma görcegim galiiba
tez zaamanda kavuşursunuz inşallah onurcuk allahında izniylebabaanne geldi yarın da anneanne geliyor sıra sen de nehir bekletme beni ve sabırsız babanı
gel artık canım kızım..
maşallah kuzunaaarkadaşlar herkese iyi akşamlar. umuyorum keyifleriniz iyidir. ben bugün kontrole gittim. sabah 9 daydı randevum ama 11 e kadar sistemde sorun olduğu için kalmak zorunda kaldım. bunun için normal şartlarda akşama kadar bile kalsam şikayet etmezdim ama gerçekten perişan oldum... çok şükür kontrolümde bir sıkıntı çıkmadı. tabii çatı muayenesini ilk kez oldum ve herkes gibi bende hiç hoşlanmadım. ama doktor artık her muayenede yapacağız dedi.
bebeğim mert 3600 gr mış. bir hafta önden gidiyor. şuanda 38+3 deyim. ayrıca suyumda azalma varmış ama sorun oluşturmuyormuş. bakalım kuzum ne zaman gelecek??
inşallah bende normal doğum yaparım- yapabilirim...
herkese sağlıklı, rahat doğumlar diliyorum. ayrıca doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın....
çok geçmiş olsun canım benimde hafiften yara oldu inşallah az hasarla atlatırızselam güzel annişler tatlı kuzuları
kıyamam yaaa emelcim zor saatler yaşamışsın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar az kalsın bugun normal kontrolde bebegımı sezeryanla alacaklardı. cok korktum ya. gece pek uyuyamamıştım. sabah 9 da nst ye gittim bebek hareketsızdı. begenmedı dr. 10 da bı daha gırdım . yemek ve çikolata yiyip girmiştim ama yıne hareketı cok azdı. dr um cok ayrıntıcı ve önlemcidir sağolsun. dediki ya emel kordon boynuna dolanmıs olabılır bır daha gır yıne aynı olursa rıske atamayız hemen almamız gerekır dedı. neye ugradıgımı şaşırdım hıc boyle bısey beklemıyordum. 12 de girdim nsttye ve allahtan bu kez normaldı hersey. dr ben yorgun oldugum ıcın oyle olduguna karar verdı. gercı 37 yı doldurdugumuz ıcın allahın ıznıyle bısey olmazdı da olsun. buyuk ıhtimal ptesı olacak sezeryanım. ctesı kesınleşecek
herkese iyi akşamlar.
bende topic'in hemen hemen başından beri sessiz takipçilerindenim....
bende 17 mart'ta spinal sezeryan olacam. tabii oğluşum kendinden gelmeye kalkmazsa.
herkes doğum yapmış, bebişlerle uğraşıyorlar herhalde.
topic de kimse kalmamış konuşan....
damla bu arada allah analı babalı büyütsün, maşallah mert çok tatlıı...
herkes topiğin sessizleşmesinden şikayetçi..haydi kızlar canlandıralım topiği:)):82::82:
doğum yapanlar mis kuzularıyla ilgileniyorlar onlara da haksızlık etmeyelim
biraz toparlansınlar hepsi geri gelecektir merak etmeyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?