2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar.
bende topic'in hemen hemen başından beri sessiz takipçilerindenim....
bende 17 mart'ta spinal sezeryan olacam. tabii oğluşum kendinden gelmeye kalkmazsa.

moralini yüksek tut canım umarım biran önce düzelir...:26:

Allah korusun ben de deliriyorum hareket etmyince edince de mahvediyor canımı çok acıtıyor ama yapacak birşey yok yeter ki hareket etsin...doğum izni konusunda ne dedi doktorun merak ettim?benim de kontrolüm var yarın sabah annem de gelecek keşke sancı çıksa nst de sonra da çatı muayenesi yapsa ve doğum başlamış dese oooooooff çok şey istedim sanırım

evet canım anlatıyım. hastanenın rapor onaylama kısmına gıttım. prosedur soyleymıs. o gun dogum gerceklesmezse dr bır rapor hazırlayıp su kadar gun raporludur yazıyomus. sonra da dogum sırasında aldıgın raporda o sure dogum sonrası ıznınden dusuyomus. yanı ekstradan fazla bır sure kazanılmıyor

sermestcim öncelikle bebişinle mutluluklar. süt ateşi ile ilgili olarak ayşe önerin seminerinde anlattıklarının belki sana faydası olur diye anlatmak istedim. anlattığın gibi göğüslerinin içinde süt toplanıp yanlarında acayip ağrı olması ve de ayrıca üşüme hissi geldiğinde göğüslere ılık bezlerle pansuman yapıp ayrıca göğüslere masaj yapılması gerektiğini belirtti. ılık duşta iyi geliyormuş ama üşüdüğünüz zaman duş almak istemeyebilirsiniz dedi. bebekler ayrıca meme emerken biberondan 3-4 kat daha efor sarfettiği için emmek istemez ama mideleri küçücük olduğundan endişelenmeyin alışır demişti ama tabii bu konuda uzaktan konuşmamak lazım. umarım en yakın zamanda sıkıntılarını atlatırsın...

allah anali babali buyutmek nasip etsin canim..

cok gecmis olsun canim benim. Allah acil sifalar versin, bol bol gelsin sutun, bebisinde alsin memeyi insallah..

Hakkinizda hayirlisi olsun canim.

o zaman sen de 21 inde yap doğumu nasıl olsa sezaryen olacak bebişinle daha fazla zaman geçirirsin:)ama sanırım sen de öğretmensin raporla falan kapanır dönem nasıl olsa.ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bebişin:))

evt belkide turkiyede olsaydim dedigiin gibi coktan kucagimdaydii bebisim ama ben gende istemezdiiimm sezeryana karsiyim mecbur kalmadigim surece tabi herkessin kendi fikri ins seninkide normal olur cnm hayirli haberlerini beklioruzzz cnm yarinn...

evt cnm haklisin ama napiyimm evdeyim disari cikmiyorum bari evde hareket ediyimm diyorumm veriyorum kendimi temizuligee

ben daha doğum yapmadım burdayım yazılanları okuyorum
preşembe belli olcak benim kesin tarihde, sezeryan olucam bugün tam 38 haftalık oldum

biz doktora göre 41 hafta olduk ama bizde tık yok. en son perşembeye kadar beklerim dediği için perşembe gününe sezeryan randevusu aldık.

biz doktora göre 41 hafta olduk ama bizde tık yok. en son perşembeye kadar beklerim dediği için perşembe gününe sezeryan randevusu aldık.

maşallah seninkinin çıkmaya niyeti yokmuş yeri rahat geldi galiba perşembeye kadar gelir belki normal olarak ,hayırlısı olsun.

canım profile koydum oğluşumun resmini
burcucum çok zor sizin için gerçektende zorlu bir süreçten geçiyorsunuz umarım can hemen alışır
gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
eylülcüm çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda iyileştirsin acil şifalar diliyorum
kızlar nurayın bebişi olmuş:) kendisiyle konuşamadım eşiyle konuştum bebek ve kendisi iyiymiş çok sevindim..
ayyyyy çok sevindim gökçencim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin allah
bende martın 1de epidural normal yaptım kusura bakmayın yazmakta biraz geç kaldım
gözünüz aydın allah sağlıkla byütmeyi nasip etsin
tuğbacım sizinde çok az kaldı daha dün konuşuyorduk doğumdan şimdi bebişler kucaklarımızda
doğuma yakın akıntı artar demişti bana doktor
mervecim tebrik ederim canım maşallah oğluşuna allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...zor bir süreç olmuş sizin için inş sarılık düşük seviyededir
ben spinal oldum ve çokda memnun kaldım genel asla istemiyordum bu muhteşem buluşmayı kaçırma derim
merhaba bayadır kk ne giremiyorum.25 şubatta kızımı normal doğumla kucağımıza aldık.tüm bebeği olanlara gözünüz aydın diyorum,bekleyenlere ise hayırlı doğumlar diliyorum
gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
fatooooooscum az kaldı biraz daha sabır
babaanne geldi yarın da anneanne geliyor sıra sen de nehir bekletme beni ve sabırsız babanı
gel artık canım kızım..
tez zaamanda kavuşursunuz inşallah onurcuk allahında izniyle
maşallah kuzunaa
çok geçmiş olsun canım benimde hafiften yara oldu inşallah az hasarla atlatırızarkadaşım 10tane çocuk doğururum ama emzirmek çok zor diyordu haklıymış kız
kıyamam yaaa emelcim zor saatler yaşamışsın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
herkese iyi akşamlar.
bende topic'in hemen hemen başından beri sessiz takipçilerindenim....
bende 17 mart'ta spinal sezeryan olacam. tabii oğluşum kendinden gelmeye kalkmazsa.

herkes doğum yapmış, bebişlerle uğraşıyorlar herhalde.
topic de kimse kalmamış konuşan....

bebişini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah..evet herkescikler bebişleriyle ilgileniyor canım:26::26::26::26:bende buraya uğramazsam içim rahat etmiyor

sata göre 40 haftamız yarın doluyor, ama doktor ve usg ye göre 1 hafta ileriden gidiyozz. ama benimki dediğin gibi tembelllll cnm....

pöffffffffff amma çok alıntı yapmışımgözlerinizi yorduk desenize
bizde bugün sağlık ocağına gittik topuk kanı alındı oğluşum ağladı tabiineyseki hemşireler çok üzmedi bizi dedi kanı hemen akmışhemşire yaklaşık 100gr almış dedi sabah kalktığımızda isilik gibi bişey vardı gisterdik doktora dediki çocuk doktoruna gösterin isiliğe benziyor ama dedi tabiii hemen panik çocuk doktoruna gittik bi isim dedi ama unuttum yıknamadığı için olurmuş göbeğimizde düşmediği için yapıcak bişey yok yıkamayın dediler zaten...bazı çocuklarda olurmuşş 1-2tane siizinkinde fazla çıkmış dedi silin sadece dedi şükür sarılık gözükmüyor dediordanda kendi doktoruma gittik pansuman yaptı dikişlerim kurumuş artık normal şekilde yıkanabilirmişim

Son düzenleme:
herkes topiğin sessizleşmesinden şikayetçi..haydi kızlar canlandıralım topiği:)):82::82:
doğum yapanlar mis kuzularıyla ilgileniyorlar onlara da haksızlık etmeyelim
biraz toparlansınlar hepsi geri gelecektir merak etmeyinnn

senin ne zaman doğum? kaç haftalık oldunuz?

Slm arkadaşlar:80:.Emirimi emzirdim uyuttum hemen geldim.Sizleri özlüyorum ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Kaç saatlik uykuyla duruyorum bilmiyorum.Bugün hem emirin hem benim dr. kontrolümüz vardı.Emir çok şükür saglıklı ve 150 gr almışBenimde bandajımı aldılar ve agrı kesici igne vurdular.Dikişlerim çok acıyor Ama oğlumun yüzüne bakınca bütün acılarımı unutuyorumÇok şükür gögsüm iyileşti ve zorlada olsa oğlumu tekrar emzirmeye başladım.Sütüm geldi taşıyo bileUmarım herkes iyidir.Doğum yapan arkadaşları merak ediyorum.Allah analı babalı büyütmayi nasip etsin.Hamişlerde kendilerine dikkat etsin ve maratonsuz günlerin tadını çıkarsınlar

mrhaba kizlar uzun zamandir girememistim.Bir geldim herkesler dogurmus.Doguranlarin gozu aydin bekleyenlerde bir an once yavrularina kavusurlar insallah.ben iyiyim ardamda iyi masallah.3gundur biraz balgami var nedendir anlamadim.Kusarak cikariyor.birde gaz sancilarimiz varki sormayin.Oglum azda olsa kolik sanirim.buzuki orhanin cdsini dinliyoruz suan ve uyudu minigim.bazi aksamlar bu saatlerde cok agliyor napacagimi sasiriyorum.Yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede gazli bir bebek.Bu konuyla ilgili onerisi olan olursa sevinirim hepinizi opuyorum minik melekleride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…