2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin ne zaman doğum? kaç haftalık oldunuz?
38 olduk canım bugün.14 gün kaldı doğuma 29 mart tahmini doğum tarihimiz.doğum şeklimiz daha belli değil.senin kaç haftalık??

sana da bebişine de...

topik açmışlar canım bu konuyla ilgili oraya bak istersen

Gözünaydın canım.Bebegin saglıkla huzurla büyüsün inş.

Allah analı babalı büyütsün canım.Benimde hala dikişlerim acıyor ama oğlumun yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum.

Canım oğluna kavuşmuşsun.Bende genel anesteji ile doğum aptım.Aynı zorlukları yaşadım ve hala yatınca yardımsız kalkamıyorumDikişlerim çok acıyor aglıyorum hepÜzülme canım inş. sarılıgı hemencecik atlatır.

canım facede ekledim kusura bakma sen olduğunu bilmiyordum
benimde dikişlerim acıyor canım :78::78:maşallah kuzunaannesi iyi beslemiş maşallah

canım geçmiş olsun gazlı bebekde zordur:26::26:yardımcın olsun

evet cnm drum zaten buyuk ıhtımal 21ınde olur dıyor

slm kızlar
kızım uyurken geldimmm
ay hep bi elini ağzına götürme çabası var
kolları biraz uzasa eli ağzından çıkmayacak sanırım
ne yapsam bilmiyorum. emzik de pek istemiyo.

damla maşallah çok tatlı bebişinnormal canım ben yazmadım mesaj hata bende
bütün fotolarına baktım çok severim foto bakmayı..benim de geceliğim siyah kırmızı şüphelerim vardı nasıl durur diye ama maşallah süper olmuş.

ben de istiyorum nehir'in fotolarını paylaşamayı çokk az kaldı büyük buluşmaya

merhaba arkadaşlar.bizimde cuma 40+0 olacak cuma günü.dr çrş gelin suni sanci vereyim demişti ama biz cuma gitmeye karar verdik. bakalım o zamana kendisi gelmeye hgayret edecek mi bebeğim

damlacım yakışıklı oğluşunu profiline koymuşsun
maşallah mert bebişe
iyi geceler neslihancım:80::80:evet göremeyen arkadaşlar için koydum herkesin face yokya
slm kızlar
kızım uyurken geldimmm
ay hep bi elini ağzına götürme çabası var
kolları biraz uzasa eli ağzından çıkmayacak sanırım
ne yapsam bilmiyorum. emzik de pek istemiyo.
emziklerin markalarını değiştirsen yıldızcım
çok sağol canım sabahlıkda kırmızı siyahdı güzel durdu hatta hemşire sordu nerden aldın diyeaz kaldı sende prensesinin fotolarını koyucaksın ve bizde bakıcaz inşallahhh
merhaba arkadaşlar.bizimde cuma 40+0 olacak cuma günü.dr çrş gelin suni sanci vereyim demişti ama biz cuma gitmeye karar verdik. bakalım o zamana kendisi gelmeye hgayret edecek mi bebeğim
inş kendiliğinden geiverir canım bebişin
Mert in çok yakışıklıymış canım
çok sağol tatlım teşekkür ediyoruz

merhaba arkadaşlar doğumu yapıp evimize geldik çok şşükür anca nete girebiliyorum doğum yapan arkadaşların gözü aydın darısı diğer hamişlerimize

Bebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947

3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))

merhaba bayadır kk ne giremiyorum.25 şubatta kızımı normal doğumla kucağımıza aldık.tüm bebeği olanlara gözünüz aydın diyorum,bekleyenlere ise hayırlı doğumlar diliyorum

bende martın 1de epidural normal yaptım kusura bakmayın yazmakta biraz geç kaldım

Hepinizi tek tek tebrik ederim kızlar. yavrularınızın bahtı her daim açık olsun, sağlıklı, mutlu uzun bir ömürleri olsun inşallah.

tebrik ederim canım. inşallah oğluşun kısa süre sonra küvezden çıkar evine gelir.

tebrik ederim tatlım. bir sürü zorluk çekmişsiniz. inşallah senin ve bebeğinin sağlığı kısa sürede düzelir canım. sarılık birçok yenidoğanda oluyor diye biliyorum. sen güçlü ol annesi. düzelir oğluşun tez zamanda.

ne güzel anlatmışsın canım. maşallah doğumun da kolay olmuş. darısı henüz doğurmayan bizlerin başına.

hayırlı doğumlar canım. şimdiye çoktan almışsındır kucağına bebeğini gerçi..

maşallah Damla'cım. inşallah ben de o kadar rahat olabilirim ve benim de doğumum bu kadar sorunsu geçer.

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr sultan elif eylülünü kucağına almış maşallah ikiside iyiymiş seside çok iyi geliyordu sallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Sultan'ı da tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün elif eylülü inşallah.

canım, yenidoğanlarda kalpte delik olabiliyor diye biliyorum ben. sonra yavaş yavaş kapanıyormuş. çok anormal değilmiş yani. başka bir dr. a daha götürme imkanınız var mı?

kızlar nurayın bebişi olmuş:) kendisiyle konuşamadım eşiyle konuştum bebek ve kendisi iyiymiş çok sevindim..

Nuray'a da tebrikler. prensesinin bahtı açık olsun inşallah.

ben de okuyorum o kitabı canım. amerikada falan bestseller (en çok satan) kitaplardan. bana da mantıklı geliyor kuralları. ama canlı bir tanığını tanımıyorum yani bu kitabı tatbik ederek bebeğini büyütmüş birini.

kızlar geçmişi bitirip cevapları ancak yazabildim. yine yatma saati geldi. iyi geceler, hepinizi öpüyorum. bebekleri olanların bebeklerinin de minicik ayacıklarından dişliyorum mümkünse :)

günaydın kızlar. uykusuz bi gece adha geçti ve çook yorgunum ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum. 14 mart sabahı 8:40 ta kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim çok şükür. 3700 gram ağırlığında. ve o saatten beri neredeyse hiç uyumadım göğüslerim yara oldu dikişlerim acıyor ama kızım canım kızım yaradanına kurban olduğum herşeye değer canım yavrum benim. herkes iyidir İnşallah.yeni doğan bebişlerde hayırlı olsun İnşallah. hepinizi çook seviyoruz hemde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…