38 olduk canım bugün.14 gün kaldı doğuma 29 mart tahmini doğum tarihimiz.doğum şeklimiz daha belli değil.senin kaç haftalık??senin ne zaman doğum? kaç haftalık oldunuz?
Slm arkadaşlar:80:.Emirimi emzirdim uyuttum hemen geldim.Sizleri özlüyorum ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Kaç saatlik uykuyla duruyorum bilmiyorum.Bugün hem emirin hem benim dr. kontrolümüz vardı.Emir çok şükür saglıklı ve 150 gr almışBenimde bandajımı aldılar ve agrı kesici igne vurdular.Dikişlerim çok acıyor Ama oğlumun yüzüne bakınca bütün acılarımı unutuyorum Çok şükür gögsüm iyileşti ve zorlada olsa oğlumu tekrar emzirmeye başladım.Sütüm geldi taşıyo bile Umarım herkes iyidir.Doğum yapan arkadaşları merak ediyorum.Allah analı babalı büyütmayi nasip etsin.Hamişlerde kendilerine dikkat etsin ve maratonsuz günlerin tadını çıkarsınlar
mrhaba kizlar uzun zamandir girememistim.Bir geldim herkesler dogurmus.Doguranlarin gozu aydin bekleyenlerde bir an once yavrularina kavusurlar insallah.ben iyiyim ardamda iyi masallah.3gundur biraz balgami var nedendir anlamadim.Kusarak cikariyor.birde gaz sancilarimiz varki sormayin.Oglum azda olsa kolik sanirim.buzuki orhanin cdsini dinliyoruz suan ve uyudu minigim.bazi aksamlar bu saatlerde cok agliyor napacagimi sasiriyorum.Yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede gazli bir bebek.Bu konuyla ilgili onerisi olan olursa sevinirim hepinizi opuyorum minik melekleride.
Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artıkdeğilim, alışmam zaman alıcak
darısı bebeğini bekleyen diğer annelere olsun diyorum..
herkese günaydınlarrrrr.
en son 7 mart sabahı hastaneye giderken yazmıştım. 07-03- pazartesi saat 11.30 da oğluma kavuştum hayırlısıyla. spinal sezaryenle 3.490 kg ,51 cm boyunda bir oğlumuz oldu. benim doğum sonrası zor oldu iyileşmem uzun sürdü ancak yazabildim. umarım herkes çoook iyidir doğum yapanları tebrik ediyorum mutluluk sağlık diliyorum bekleyenlere de aynı şekilde öncelikle sağlık sonra kolay doğum diliyorum.
geçmişi okuyamadım eminim doğum yapanlar da aynı şeyi; ne kadar güzel bi duygu olduğunu insanın bakmaya koklamaya doyamadığını yazmıştır.
geçmişi okumaya başlayayım sizlerden haber almak istiyorum herkese sevgiler.....
slm annecikler..
geçmişi okuyamadım..bende doğurdum sonunda ama çok zor şeyler yaşadık oğluşumla cumartesi gecesi saat 23:13 te 3250 gr 48 cm genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi oğlum..normal die aldılar ama kordon 2 kez kordon boynuna dolanmış yawrumun acil sezeryana alındık..oğlum iyiydi ama ben hiç kalkamadım yürüyemedim hastalandım..bugün geldik ama oğlumda sarılık çıktı ve ateşlendi yarın tekrar hastaneye gidicez sizleri çok öpüyorum uzun bi süre giremeyebilirim topiğe..
canım facede ekledim kusura bakma sen olduğunu bilmiyordumherkes topiğin sessizleşmesinden şikayetçi..haydi kızlar canlandıralım topiği:)):82::82:
doğum yapanlar mis kuzularıyla ilgileniyorlar onlara da haksızlık etmeyelim
biraz toparlansınlar hepsi geri gelecektir merak etmeyinnn
benimde dikişlerim acıyor canım :78::78:maşallah kuzunaSlm arkadaşlar:80:.Emirimi emzirdim uyuttum hemen geldim.Sizleri özlüyorum ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Kaç saatlik uykuyla duruyorum bilmiyorum.Bugün hem emirin hem benim dr. kontrolümüz vardı.Emir çok şükür saglıklı ve 150 gr almışBenimde bandajımı aldılar ve agrı kesici igne vurdular.Dikişlerim çok acıyor Ama oğlumun yüzüne bakınca bütün acılarımı unutuyorum Çok şükür gögsüm iyileşti ve zorlada olsa oğlumu tekrar emzirmeye başladım.Sütüm geldi taşıyo bile Umarım herkes iyidir.Doğum yapan arkadaşları merak ediyorum.Allah analı babalı büyütmayi nasip etsin.Hamişlerde kendilerine dikkat etsin ve maratonsuz günlerin tadını çıkarsınlar
mrhaba kizlar uzun zamandir girememistim.Bir geldim herkesler dogurmus.Doguranlarin gozu aydin bekleyenlerde bir an once yavrularina kavusurlar insallah.ben iyiyim ardamda iyi masallah.3gundur biraz balgami var nedendir anlamadim.Kusarak cikariyor.birde gaz sancilarimiz varki sormayin.Oglum azda olsa kolik sanirim.buzuki orhanin cdsini dinliyoruz suan ve uyudu minigim.bazi aksamlar bu saatlerde cok agliyor napacagimi sasiriyorum.Yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede gazli bir bebek.Bu konuyla ilgili onerisi olan olursa sevinirim hepinizi opuyorum minik melekleride.
o zaman sen de 21 inde yap doğumu nasıl olsa sezaryen olacak bebişinle daha fazla zaman geçirirsin:)ama sanırım sen de öğretmensin raporla falan kapanır dönem nasıl olsa.ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bebişin:))
canım facede ekledim kusura bakma sen olduğunu bilmiyordum
benimde dikişlerim acıyor canım :78::78:maşallah kuzunaannesi iyi beslemiş maşallah
canım geçmiş olsun gazlı bebekde zordur:26::26:yardımcın olsun
iyi geceler neslihancım:80::80:evet göremeyen arkadaşlar için koydum herkesin face yokyadamlacım yakışıklı oğluşunu profiline koymuşsun
maşallah mert bebişe
emziklerin markalarını değiştirsen yıldızcımslm kızlar
kızım uyurken geldimmm
ay hep bi elini ağzına götürme çabası var
kolları biraz uzasa eli ağzından çıkmayacak sanırım
ne yapsam bilmiyorum. emzik de pek istemiyo.
çok sağol canım sabahlıkda kırmızı siyahdı güzel durdu hatta hemşire sordu nerden aldın diyedamla maşallah çok tatlı bebişinnormal canım ben yazmadım mesaj hata bende
bütün fotolarına baktım çok severim foto bakmayı..benim de geceliğim siyah kırmızı şüphelerim vardı nasıl durur diye ama maşallah süper olmuş.
ben de istiyorum nehir'in fotolarını paylaşamayı çokk az kaldı büyük buluşmaya
inş kendiliğinden geiverir canım bebişinmerhaba arkadaşlar.bizimde cuma 40+0 olacak cuma günü.dr çrş gelin suni sanci vereyim demişti ama biz cuma gitmeye karar verdik. bakalım o zamana kendisi gelmeye hgayret edecek mi bebeğim
çok sağol tatlım teşekkür ediyoruzMert in çok yakışıklıymış canım
günaydın kızlar pazartesi günü oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca acilen sezaryene alındım..çoookkk tatlı bir oğluşum var 18:10 da oğluşum dünyaya gözlerini açtı.3950gr ve 52 cm kendime yeni yeni gelebiliyorum..çoookkk ağrım sancım var yakında tekrar yazarım size
merhaba arkadaşlar doğumu yapıp evimize geldik çok şşükür anca nete girebiliyorum doğum yapan arkadaşların gözü aydın darısı diğer hamişlerimize
Arkadaşlar çarşamba günü saat 14:00 da sezeryanla ogluma kavuştum.3 941 kilo51 cm dogdu.O kadar tatlı ki anlatamam bakmaya doyamıyorum.Perşembe günü sezeryanolacaktım ama çarşamba suyum geldi.Heveslendim normal dogum yapıcam diye.4 saat suni sancı verdiler.ama açılma 2 cm di ve bebegin kafası kanala giremiyordu.Dr. bebegi reske atamayız dedi ve sezeryana aldı.Zor bir dogumsüreci geçirdim ama çok şükür bebegimde bende iyiyiz şimdi biras dikişlerim acıyor okadar.Umarım sizlerde iyisinizdiir.Artık geçmiş okumak diye bi kavram görünmüyo bana.Damlacım bugün sezeryan olcaktı.Umarım oda mert bebekte iyidir.Nasıl olursa olsun ne acıçekilirse çekilsin anne olmak çokgüzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese versin.Nadirde olsa kk girmeye çalışıcam.Hepinizi çok öpüyürum.
Bebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947
merhaba annecikler,
Bende 8 martta kızımı epidural sezeryan ile dünyaya getirdim. Ancak girebildim ağrılarım çok oldu doğumdan sonra zor kalktım ayağa. Ağrı kesiciler pek fayda etmedi açıkcası( ama kızım sağlıklı 3550 kg ve 51 cm doğdu. Gece uyanmaları dışında bi zorluğu yok sanki. çok güzel bir duygu Allah hepinizi bir an önce kavuştursun bebişlerinize..Hepinizi öpüyorum fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Burada çok şeyler paylaştık, dertleştik şimdi bunları yazarken çok duygulandım inanın. en son girdiğimde hamile bi bayandım şimdi anneyim. Kendinize çok iyi bakın, sevgiler...
3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artıkdeğilim, alışmam zaman alıcak
darısı bebeğini bekleyen diğer annelere olsun diyorum..
herkese günaydınlarrrrr.
en son 7 mart sabahı hastaneye giderken yazmıştım. 07-03- pazartesi saat 11.30 da oğluma kavuştum hayırlısıyla. spinal sezaryenle 3.490 kg ,51 cm boyunda bir oğlumuz oldu. benim doğum sonrası zor oldu iyileşmem uzun sürdü ancak yazabildim. umarım herkes çoook iyidir doğum yapanları tebrik ediyorum mutluluk sağlık diliyorum bekleyenlere de aynı şekilde öncelikle sağlık sonra kolay doğum diliyorum.
geçmişi okuyamadım eminim doğum yapanlar da aynı şeyi; ne kadar güzel bi duygu olduğunu insanın bakmaya koklamaya doyamadığını yazmıştır.
geçmişi okumaya başlayayım sizlerden haber almak istiyorum herkese sevgiler.....
merhaba bayadır kk ne giremiyorum.25 şubatta kızımı normal doğumla kucağımıza aldık.tüm bebeği olanlara gözünüz aydın diyorum,bekleyenlere ise hayırlı doğumlar diliyorum
bende martın 1de epidural normal yaptım kusura bakmayın yazmakta biraz geç kaldım
herkese selam
ben 4 martta anne oldum, oğluşum doğduğundan beri küvezde. moralim çok bozuk. ama doğumum (epidural sezeryan) çok rahat ve sorunsuzdu. şu an ameliyat geçirmemiş gibiyim umarım hepiniz benim gibi tez zamanda iyileşirsiniz. bi de bebişimi kucağıma alabilsem keşke. bebiş için gün sayan herkese sabır diliyorummm sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.
slm annecikler..
geçmişi okuyamadım..bende doğurdum sonunda ama çok zor şeyler yaşadık oğluşumla cumartesi gecesi saat 23:13 te 3250 gr 48 cm genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi oğlum..normal die aldılar ama kordon 2 kez kordon boynuna dolanmış yawrumun acil sezeryana alındık..oğlum iyiydi ama ben hiç kalkamadım yürüyemedim hastalandım..bugün geldik ama oğlumda sarılık çıktı ve ateşlendi yarın tekrar hastaneye gidicez sizleri çok öpüyorum uzun bi süre giremeyebilirim topiğe..
merhaba canım 40+4 dü haftam .ama ayrıntılı usg ye göre 1 hafta geriydik 16 mart tahmini tarihti.
doğumum çok kolay oldu Allahım herkese böyle bir doğum nasip etsin.akşam yürüyüş yaptık ama altım çok ağrıyordu kemik özellikle.neyse evegeldik yemek yedik ben dinleniyim diye yattım arada sancılar girmeye başladı takip ettim 5 dk biraynen şok oldum.saat 22.00 dı yarım saat böyle devam etti.wc ye gittim çişey varmı diyo yoktu.geri yattım biraz zaman geçti içimden bir tıpa açıldı sankiiii suyum geldi sandım kaltım ıslaklık varmı diye kontrol ettim yoktu wc ye gittim bide ne göreyim nişan gelmişşş
öyle heycanlandımki ağlamaya başladım.eşimde beni tuvalete oturmuş ağlar vaziyette görünce ne oldu dedi bebek geliyor herhalde dedim ayyyy bizim adam yerinde duramıyo bir oyana bir bu yana gidip geliyo.duş aldım son temizlik işini hallettim.hastaneyi aradım suyumu sordular yok gelmedi dedim.istersen biraz daha bekle dedi yada gel dedi.geleceğim dedim.kızımda var daha uyumamıştı onuda arkadaşlara bırakacaktık hazırladık kızımla çantasını derken ben unuttum hastaneye gideceğimizi.gel kızım yatalım suda gelmedi zaten dedim tam yatağa oturdum sıcaaakkk bişey gitti
wc ye koştum suyum gelmiş.doğru hastaneye gittik kızımıda arkadaşlara bıraktık.ama sancım yok hala.geldik nst ye bağladılar sonra sancılar gelmeye başladı 1 saat yattım nst de bebeğin kafası kanala girmemiş dediler.doğum odasına aldılar beni bu arada saat 02.00 hafif sancılar geliyo fana yarım saat sonra baya acıtmaya başladı.oksijen maskesi çok iyi geliyordu.derken ben sarhoş gibi oldum eşimde yanımda konuşa konuşa saçmalaya saçmalaya devam ediyorumaçılma varmı diye sürekli bakıyorlar 3-5-7 derken 10cm oldu.bir sancıyla beraber ilk ıkıntı geldii bebeğin kafası çıktı ikinci ıkıntıda tamamen çıktı saat 03.44.kesilme yırtılma yok çok şükür.çok çok hafif hemoroid çıktı.başıma gelecekleri bildiğim için çantama fitil koymuştum odama geçince yıkandıktan sonrada fitil koydum ohhh hiiiçç sıkıntım olmadı.şimdi hala hastanedeyiz bugün yollayacaklar dr kontrolundan sonra.bide kendime Türk arkadaş bile buldum canım onun çok zor olmuş 2 gün uğraşmışlar sezeryanda yapmamışlar .
yaa okadar harika bişeyki bide çok küçük yavrum şöyle şapır şupur öpüp koklamak istiyorum ama çok narin şimdiki adı gibi çok kırılganannesinin kuzusuuuuu
kızlarrrrrr nasipse bende yarın sabah sekizde ameliyata giriyorum bizim bebiş dönmedi bol bol dualarınıza ihtiyacım var, epidural yapacağım kısmetse, o kadar heyecanlıyım ki bu duygu başka hiç bir duyguya benzemiyor, bugün sezeryan olacak arkadaşlar inşallah sağ salim almışlardır bebeklerini kucaklarına, darısı da tüm bekleyenlerin başına
kızlarrrrrr ben geldimgeçmişide okudum birikmemiş özlemcim ebrucum gözünüz aydın allah analı babalı büüyütsün...
bugün çıktık hastanedenoğluşum şuanda yanımda neslihanında dediği gibi kilomuz usg.de 4148 iken 3610 gr doğdu demekki baya fark olabiliyormuş boyumuz 54cm.spinal sezeryan oldum ve çok rahattım zaten korkmuyordum doğumdan hatta anestezi uzmanıda dedi rahatlığımı sadece kendinizi kasmayın...müthiş bir duygu allah biran önce doğumu bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin...amilyat sonrası ağrım oldu ama ağrı kesici ile geçti oda gazımda hemen çıktı ve 1günde hastaneden çıktık
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr sultan elif eylülünü kucağına almış maşallah ikiside iyiymişseside çok iyi geliyordu sallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
slm kızlar herkes dourmuş abbim acılarını yaşatmasın tüm arkaaşlarımın gözü aydın.sizi bırakmayan ben oglumun kalbinin 7 mm bir acılma oldugunu ögrendim yıkıldım şimdi artık aglamazsa bile kucagımdan inmiyor aglamaması gerekiyormuş bol bol ilgileniyorum sizleri cok seviyorum dua edin bize heinizi öptüm allaha emanet olun
kızlar nurayın bebişi olmuş:) kendisiyle konuşamadım eşiyle konuştum bebek ve kendisi iyiymiş çok sevindim..
6 günüm kaldı ve bebğime gerektiği gibi bakamazsam diye telaşe düştüm resmen.depresyona gireceğim diye korkuyorum valla. nerdeyse ansiklopedi gibi 2 kitap bitirdim. daha da korktum. tracy hogg'un bebek sorunlarına mucize çözümler kitabını okuyan ve uygulanabilir olduğunu düşünen var mı?
merhaba arkadaşlar.bizimde cuma 40+0 olacak cuma günü.dr çrş gelin suni sanci vereyim demişti ama biz cuma gitmeye karar verdik. bakalım o zamana kendisi gelmeye hgayret edecek mi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?