Canım gozunaydın analı babalı buyusun. Allah saglıklı uzun omur versin. Gozun aydın .günaydın kızlar. uykusuz bi gece adha geçti ve çook yorgunum ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum. 14 mart sabahı 8:40 ta kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim çok şükür. 3700 gram ağırlığında. ve o saatten beri neredeyse hiç uyumadım göğüslerim yara oldu dikişlerim acıyor ama kızım canım kızım yaradanına kurban olduğum herşeye değer canım yavrum benim. herkes iyidir İnşallah.yeni doğan bebişlerde hayırlı olsun İnşallah. hepinizi çook seviyoruz hemde çok
Gunaydın canım.Günaydın arkadaşlar..
Canım umarım biran once dikis acıları ve sarılıktan kurtulabilirsiniz. Gecmis olsun.tum dogum yapan arkdaslari tebrik ediyorum, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. bekleyenlerede Alla-h saglikla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin hayirli zamaninda insallah. biz bildiginiz gibiyiz. dikislerde acima, sarilik gecsin diye sık sık emzirmeye calisma, abiden bebegi korumaya calisma vb.. tatli telaslar :) hepinizi ozledim. insallah, hersey biraz daha rayina oturunca daha fazla vakit ayirabilirim. opuldunuz..
herkese günaydın....
günaydın kızlar. uykusuz bi gece adha geçti ve çook yorgunum ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum. 14 mart sabahı 8:40 ta kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim çok şükür. 3700 gram ağırlığında. ve o saatten beri neredeyse hiç uyumadım göğüslerim yara oldu dikişlerim acıyor ama kızım canım kızım yaradanına kurban olduğum herşeye değer canım yavrum benim. herkes iyidir İnşallah.yeni doğan bebişlerde hayırlı olsun İnşallah. hepinizi çook seviyoruz hemde çok
Günaydın arkadaşlar..
tum dogum yapan arkdaslari tebrik ediyorum, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. bekleyenlerede Alla-h saglikla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin hayirli zamaninda insallah. biz bildiginiz gibiyiz. dikislerde acima, sarilik gecsin diye sık sık emzirmeye calisma, abiden bebegi korumaya calisma vb.. tatli telaslar :) hepinizi ozledim. insallah, hersey biraz daha rayina oturunca daha fazla vakit ayirabilirim. opuldunuz..
Kızlar doktor bana sezeryan icin 26 marta gun verdi. 39+4 olacagım. Ben bu hafta ici verir diye dusunuyordum. Ama henuz suyu falan iyi dedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi. Ben normal dogumdan cok korktugum ıcın sezeryan istemıstım sımdı ya verilen tarih gecse oncesınde sancı baslarsa dıye biraz korktum. Dua edin kızlar kızım 26 martı beklesin. Ben cok panik biri olarak hastaneye aniden sancıyla gitmek istemiyorum. Umaarım planlı bir dogum yapabilirim.
canım allah analı babalı büyütsüngünaydın kızlar. uykusuz bi gece adha geçti ve çook yorgunum ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum. 14 mart sabahı 8:40 ta kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim çok şükür. 3700 gram ağırlığında. ve o saatten beri neredeyse hiç uyumadım göğüslerim yara oldu dikişlerim acıyor ama kızım canım kızım yaradanına kurban olduğum herşeye değer canım yavrum benim. herkes iyidir İnşallah.yeni doğan bebişlerde hayırlı olsun İnşallah. hepinizi çook seviyoruz hemde çok
:26::26::26:yok yaaaaaa kimsecikler kalmamış baksana geceden beri 2 ssayfa birikmiş:26::26:Ah gecelerrr bu sessiz geceler uykusuz geclerKimsecikler yookkk
ebrucum çok sevindim tarihinizin belli olmasına gözünüz aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım kızında sabırlı çıkar demek koç burcu olcak bebişinKızlar doktor bana sezeryan icin 26 marta gun verdi. 39+4 olacagım. Ben bu hafta ici verir diye dusunuyordum. Ama henuz suyu falan iyi dedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi. Ben normal dogumdan cok korktugum ıcın sezeryan istemıstım sımdı ya verilen tarih gecse oncesınde sancı baslarsa dıye biraz korktum. Dua edin kızlar kızım 26 martı beklesin. Ben cok panik biri olarak hastaneye aniden sancıyla gitmek istemiyorum. Umaarım planlı bir dogum yapabilirim.
mervedm
canım nasılsın?
doğum yaptın mı?
günaydın kızlar. uykusuz bi gece adha geçti ve çook yorgunum ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum. 14 mart sabahı 8:40 ta kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim çok şükür. 3700 gram ağırlığında. ve o saatten beri neredeyse hiç uyumadım göğüslerim yara oldu dikişlerim acıyor ama kızım canım kızım yaradanına kurban olduğum herşeye değer canım yavrum benim. herkes iyidir İnşallah.yeni doğan bebişlerde hayırlı olsun İnşallah. hepinizi çook seviyoruz hemde çok
ah canım ya allah kolaylık versin. benim de bugün Hamile olarak son günüm. teşlaş sardı beni de.selam güzel annişler tatlı kuzuları
dogum yapanlar cogalmıs tebrık ederim genel olaraktan
gecmisi okumaya zaman yok malum
kuzumla ugrasmaktan giremiyorum nete ama aklım burada
dogumu bekleyenler RAbibm hayırlısıyla kurtarsın sizleri de sagsalim kavustrusn yavrularınıza
dilerim yavrularınız cuk cuk emer emme sorunu yasamazsınız hicbiriniz
abrelim cok üzüldüm kuzuna ama gecer annesi korkma kucuk bebeklerde olabiliyormsu zamanla kapanıyormus duam sizlerle canım Allah yardımcın olsun
bebişi sarılık olanlar Allah acil sifa versin aman ac bırakmayın kuzuları biz cok zor toparladık sarılık ve aclıktan sonra
biz hala emmiyoruz sürekli süt sagıyorum pompayla göğüslerim mahvoldu yara bere icinde
biberonle cok cok emiyor memeyi tutmuyor biberona alıstı diye degil öncesinde de tutmuyordu
memeler büyük uclar kücük olunca zor gelıyor biraz tutuyor bırakıyor anında kızıyor sonra
cok ugrasıyorum savas verıyorum resmen ama nafıle
bir süt sıtması oldum aman yarabbım evlerden ırak dehset ötesi bişeymiş
iki gündür kırk derece atesle yatıyorum nasıl ter bosanıyor anlatamam
üstünü az acıp ferahlayaym desem donuyorum göğüslerim ates gibi oldu rengi kırmızılastı
süt gelmiyor pompayla da kanallar tıkanmıs hem benı mahvetti hem kuzuma süt az geliyor
mecburen takviye yapmak durumunda kalıyorum arada
insanlar kolay sanıyor kendı yasamayınca mama vermeyın emzirin mamaya hayır falan
herkes akıl verıp duruyor sen ugras ılla alıcak dıye ama kazın ayagı öyle degıl işte
emmeyen cocuk emmıyor ben ıstemez mıyım emsın yavrum en cok cıleyı ben cekıyom böyle
yedi yirmidört pompyal yasam ne fecı anlatamam cıglık atıyorum artık sagarken
az geliyor zaten sıtmadan ona da üzülüyorum
cocugumun aclıktan hastalıktan cansız yattıgını gördügümden beri
bütün yapmam karsıyım dediklerimin hic oldugunu gördüm ben
yasamadan bilinmyor işte o iyi olsun yeter ki ben savas veriyorum kendimce gerisi nasip işi
RAbbim yardımcımız olsun umarım emmeyi ögrenir de rahat ederiz o da ben de
yoksa benım gidişat feci yarın kontrolümüz var kilomuz geriydi bakalım aldık mı
biraz toparladı gibi sanki sükrediom gene ilk günlere göre daha iyi hamdolsun
umarım güzel haberlerle gelirim doktordan
valla dogurma hicbiseymis kırk kere olsa gene dogururum ben
bütün mesele emzirmedeymiş ahh cok zor Allahım kımseye yasatmasın
ates düştügü yeri yakıyor kızlar valla dua edin bize de
canım geçmiş olsun. neyse bebiş biraz kandırmış seni.kızlar az kalsın bugun normal kontrolde bebegımı sezeryanla alacaklardı. cok korktum ya. gece pek uyuyamamıştım. sabah 9 da nst ye gittim bebek hareketsızdı. begenmedı dr. 10 da bı daha gırdım . yemek ve çikolata yiyip girmiştim ama yıne hareketı cok azdı. dr um cok ayrıntıcı ve önlemcidir sağolsun. dediki ya emel kordon boynuna dolanmıs olabılır bır daha gır yıne aynı olursa rıske atamayız hemen almamız gerekır dedı. neye ugradıgımı şaşırdım hıc boyle bısey beklemıyordum. 12 de girdim nsttye ve allahtan bu kez normaldı hersey. dr ben yorgun oldugum ıcın oyle olduguna karar verdı. gercı 37 yı doldurdugumuz ıcın allahın ıznıyle bısey olmazdı da olsun. buyuk ıhtimal ptesı olacak sezeryanım. ctesı kesınleşecek
Allah analı babalı büyütsün maşallah kızınagünaydın kızlar. uykusuz bi gece adha geçti ve çook yorgunum ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum. 14 mart sabahı 8:40 ta kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim çok şükür. 3700 gram ağırlığında. ve o saatten beri neredeyse hiç uyumadım göğüslerim yara oldu dikişlerim acıyor ama kızım canım kızım yaradanına kurban olduğum herşeye değer canım yavrum benim. herkes iyidir İnşallah.yeni doğan bebişlerde hayırlı olsun İnşallah. hepinizi çook seviyoruz hemde çok
en kısa zamanda geçer inş.sarılığınız canım geçmiş olsun....tum dogum yapan arkdaslari tebrik ediyorum, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. bekleyenlerede Alla-h saglikla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin hayirli zamaninda insallah. biz bildiginiz gibiyiz. dikislerde acima, sarilik gecsin diye sık sık emzirmeye calisma, abiden bebegi korumaya calisma vb.. tatli telaslar :) hepinizi ozledim. insallah, hersey biraz daha rayina oturunca daha fazla vakit ayirabilirim. opuldunuz..
gününüz hayırlı olsun canım....Kızlar doktor bana sezeryan icin 26 marta gun verdi. 39+4 olacagım. Ben bu hafta ici verir diye dusunuyordum. Ama henuz suyu falan iyi dedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi. Ben normal dogumdan cok korktugum ıcın sezeryan istemıstım sımdı ya verilen tarih gecse oncesınde sancı baslarsa dıye biraz korktum. Dua edin kızlar kızım 26 martı beklesin. Ben cok panik biri olarak hastaneye aniden sancıyla gitmek istemiyorum. Umaarım planlı bir dogum yapabilirim.
selm kızlar...kızım uyuyoken bi bakıyım dedim.
topik her açışımda eskisi gibi kalabalık değil artık...eee tabi herkez bebişinle meşkulbende kızımı banyo yaptım bugün yıkanmayı çok sevdi hiç ağlamadı maaşallah
havalarda çok güzelleşti cuma günü kızım tam 20günlük olcak Allahın izninle yarı kırkımız oluyo
hele bi tam kırkımız çıksın da kızımı gezmelere götürcem inşallah
kızlar bugün hamiş olarak son günüm yarın saat 7:30 da hastanede olacağım. sıkıntıdan kendimi temizliğe vurdum. spinal sezeryan olacak. ben doktora, çok panik bir insanım genel anestezi yapsak nasıl olur, diye sordum. yok spinal yapalım sen de bir sorun olursa anlar seni iğneyle uyuturuz dedi. korkacak birşey yok dedi.
saol canım Allah razı olsun sende sağlıkla al inşalahhcanım doğum yapmışsın hayırlı olsun ben de seni merak ediyordum bebişini Allah analı babalı büyütsün.. Sen nasılsın bebiş nasıl anne olmak nasıl?
kızlar ankarada felaket bir hava var eşim eve gelemiyor kaldım tek başıma(( aman bişey olmasın da geç de olsa sağ salim gelsin. yalnız yolu izliyorum yollar kapandı arabalar yollarda kaldı kayıyorlar umarım bu gece acil doğuma falan giden olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?