2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tum dogum yapan arkdaslari tebrik ediyorum, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. bekleyenlerede Alla-h saglikla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin hayirli zamaninda insallah. biz bildiginiz gibiyiz. dikislerde acima, sarilik gecsin diye sık sık emzirmeye calisma, abiden bebegi korumaya calisma vb.. tatli telaslar :) hepinizi ozledim. insallah, hersey biraz daha rayina oturunca daha fazla vakit ayirabilirim. opuldunuz..

Canım gozunaydın analı babalı buyusun. Allah saglıklı uzun omur versin. Gozun aydın .

Günaydın arkadaşlar..
Gunaydın canım.
Canım umarım biran once dikis acıları ve sarılıktan kurtulabilirsiniz. Gecmis olsun.
herkese günaydın....

Gunaydın.

Kızlar doktor bana sezeryan icin 26 marta gun verdi. 39+4 olacagım. Ben bu hafta ici verir diye dusunuyordum. Ama henuz suyu falan iyi dedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi. Ben normal dogumdan cok korktugum ıcın sezeryan istemıstım sımdı ya verilen tarih gecse oncesınde sancı baslarsa dıye biraz korktum. Dua edin kızlar kızım 26 martı beklesin. Ben cok panik biri olarak hastaneye aniden sancıyla gitmek istemiyorum. Umaarım planlı bir dogum yapabilirim.

günaydın canım
hayırlı olsun
allah analı babalı büyütsün canım

Günaydın arkadaşlar..

günaydın canım
nasılsın?

canım geçmiş olsun
aynı sorunlar bizde de var
özellikle sarılık en büyük derdimiz

hayırlısıyla sağlıcakla doğur canım
inşallah gönlünce olur zamanını bekler

canım allah analı babalı büyütsün
Ah gecelerrr bu sessiz geceler uykusuz geclerKimsecikler yookkk
:26::26::26:yok yaaaaaa kimsecikler kalmamış baksana geceden beri 2 ssayfa birikmiş:26::26:
ebrucum çok sevindim tarihinizin belli olmasına gözünüz aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım kızında sabırlı çıkar demek koç burcu olcak bebişin
mervedm

canım nasılsın?
doğum yaptın mı?

merve doğum yapmış tatlım ben cevap veriyim

hayırlı olsun canmm...Allah uzun ömürler versin yavruna
şimdi senin ağrıların olur kendine dikkat et canmm...emzirmeyede devam et sakın pes etme benimde meme uclarım çok fena oldu ama hep sık sık emzirdim şimdi hala bile ilk emdikçe nasıl acıyo alıştım meme acısınada yeterki kızım sütünü içsin ben her acıya katlanırım.
anne sütü gibisi varmı yaa...

selm kızlar...kızım uyuyoken bi bakıyım dedim.
topik her açışımda eskisi gibi kalabalık değil artık...eee tabi herkez bebişinle meşkul bende kızımı banyo yaptım bugün yıkanmayı çok sevdi hiç ağlamadı maaşallah
havalarda çok güzelleşti cuma günü kızım tam 20günlük olcak Allahın izninle yarı kırkımız oluyo
hele bi tam kırkımız çıksın da kızımı gezmelere götürcem inşallah

aynen azizecim dün yara olmaya başladı süreklide emince daha fena oldu kremide sürüyorum bugün sanki biraz daha iyi acısada emzirmek lazım emdikçe sütte oluyor ayyy ne güzel banyonuzuda yapıyorsunuz birde biz yapsak keşke göbek düşmeden yıkamayın dedi doktor şu göbek düşsede yıkasak kuzumun cildinde banyo yapmadığı için ismini unuttuğum bişey çıkmış

ah canım ya allah kolaylık versin. benim de bugün Hamile olarak son günüm. teşlaş sardı beni de.
canım geçmiş olsun. neyse bebiş biraz kandırmış seni.

herkese tekrar merhabalar, doğum yapanlar hayırlı olsun, yapmayanlar ne olur iyi dinlenin, her fırsatta dinlenin. Oğlum bir aylık oldu sayılır ve ben toplamda kaç saat uyudum bilmiyorum onlar da bölük pörçük. Erken doğum yaptım 2600 gr çıktık ve 2 saatte bir emzirerek sarılıktan yırttık. 3470 olmuşuz gaz sancılarımız başladı. Valla analık çok zor işmiş, anne olunca anlarsın doğru bir laf. İnsanın içi titriyor, binbir duyguya boğuluyor. Allah hepsini bizlere bağışlasın. Şimdilik böyle. Doğum yapanlar emzirme uyuma gaz vb şeylerle ilgili rutinleriniz hakkında bilgi verirsenz sevinirim benim ilk çocuğum ve fazla yardımcı olan kimse yok. Herkesi öpüyorum bebişleri de tabi. Bu arada doktorumuz ısırganın sütün kalitesini arttırdığını söyledi. Ispanağa karıştırın. Bu arada harika bi doktor tavsiye ederim. Humanayı still tee içiyorum bende işe yaradı. Çemen otu kapsülü de kullanabilirmişiz. Biraz pastırma kokuyoum ama olsun. Pes etmeden emzirin ,süt gerçekten emdikçe artıyor.

Allah analı babalı büyütsün maşallah kızına
en kısa zamanda geçer inş.sarılığınız canım geçmiş olsun....
gününüz hayırlı olsun canım....

yarı kırkınız olmuş hayırlı olsun canım

kızlar bugün hamiş olarak son günüm yarın saat 7:30 da hastanede olacağım. sıkıntıdan kendimi temizliğe vurdum. spinal sezeryan olacak. ben doktora, çok panik bir insanım genel anestezi yapsak nasıl olur, diye sordum. yok spinal yapalım sen de bir sorun olursa anlar seni iğneyle uyuturuz dedi. korkacak birşey yok dedi.

geçmişi okuyamadım ama gözüme çarptı bebeklerin elini ağzına götürmeleine mani olmamak gerekiyormuş. Benimki de yapıyor ve bazen ellerini emiyor ki bu da her zaman aç olduğu anlamına gelmiyormuş bu arada. Emzik önermedi doktorumuz ama beslenme düzenini olumsuz etkileyecek olursa gerektiğinde verebiliriz dedi sanırım emme refleksini tatmin etmek gerekirse ve sadece uykudan önce. Tam açıklayamadm çünkü her doktora gittiğimde bizimki işeyip elimi ayağımı dolandırıyor veya emmek istiyor kadının dediğini kapıdan çıkınca unutuyorum.. Doktor teyzemiz iş kazası diyor ama her bez açılınca durum aynı hatta dün resmen kendi yüzüne işedi sıpa, sidik içinde kaldı bir anda pişik oldu popolin omega diye bi krem kullnadım işe yaradı ama kızarıklık var yine. Öneriniz varsa alayım canlarım. Ha bi de artık bebeğin gün içinde genelde bir sefer uyuduğu 4 5 saatlik uzun uykuyu geceye sarkıtıp gece gündüz ayrımına yavaş yavaş varmasını sağlamamı, gündüz emzirmek için uyandırmamı ve o uzun uykuyu gece uyumasını sağlamamı söyledi. Bizden haberler böyle. İlknur nasıl acaba haberi olan var mı??

benim de hamiş son günüm. yarın sabah 9:30 da spinal anestezi olacak. son günde kendini çok yormaaa bence. dinlen tadını çıkar...

slm annişler oğlum uyuyorken bakıyım dedim nasılsıunız maşlahh bebişler gelmişşş
ben ve oğlum çok şükür iyyiz
hemen hemen kimse kalmamış maşalahh
Rabbim bebişlerimize hayırlı ömürler versin
bi süre gelemedim kayyınvalidem vefat etti anidenn gidemedimde cenazesine annemlerdeydim eve geldim şimdi

canım doğum yapmışsın hayırlı olsun ben de seni merak ediyordum bebişini Allah analı babalı büyütsün.. Sen nasılsın bebiş nasıl anne olmak nasıl?
saol canım Allah razı olsun sende sağlıkla al inşalahh
sen demiştinya yarın doğurursun die öğlede oldu konuştuktan sonra ertesi gün doğurdumm
canım ya anlatılmaz bişeymiş hakkaten bebeği görünce acı falan kalmıyorr

canım işte bu havanın olduğu gün kayınvalidem öldüü
bu havada

bebişlerimiz artmış bi ben kaldım galiba doğuramayan.. Ufak ufak okudum herkesin uykusuzluk emzirme sorunları filan var hepinize Allah yardımcı olsun bebişlerinizide nazarlardan korusun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…