2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar 38hafta 6 gunluk hamıleyım..gogsumun sıyah kısmında sıyah sıvılce bnezerı seyler cıktı normalmıdır var mı benzer durumda olanlarrrrr..........

hayırlısıyla sağlıcakla doğur canım
inşallah gönlünce olur zamanını bekler
tesekkur ederim canım. Belizde iyidir umarım. Opersın bizim yerimize guzel yanaklarından.

Evet canım bir aksilik cıkmazsa koc burcu olacak. Ben balık burcuyum oda koc olsun bakalım.

tesekkur edrim canım. Insallah.

merhaba güzel anneler hala bekleyenler var Allahım onlarıda kolay güzeelll bir doğum nasip etsin inşallah...
bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür adımızıda bulduk sonunda Aybüke oldu.büyük kızımın adı Ayça ay kızlarım diye seviyorumaşklarım beniimmm..doğumdan sonra bi problemim olmamıştı ama şimdi hemoroid belasıyla uğraşıyorum dünden berigece çok sancılandı dayanamadım ağlamaya başladım eşim korktu noluyo diye.Allahtan çocuklar uyanmadı çok fena olmuştum çünkü.ağrıkesici içtim öyle uyuyabildim.inşallah sizlerde olmaz kızlar

Canım hoşgeldin..
Öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm yazık eşin bebeğine mi sevinsin annesine mi üzülsün iki duyguyu aynı anda yaşamış(
Allah rahmet etsin.. Allah sizlere bebeğinize hayırlı uzun ömürler versin..

Bak yarın doğum yaparsın demiştim tutmuş:) Beni de gören herkes sen 2-3 hafta daha doğurmazsın diyor..(( Çünkü daha dudaklarım ve burnum şişmemiş:)) Ben kesin nisan annesi olacam..

Canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin..
İsim harika olmuş ayça aybüke çok hoşlar benim de çok sevdiğim bir isimdir aybüke babam bu ismi bana koymayı çok istemiş annem gökçeni seçmiş çok güzel Türk isimleri.. isimler harika bahtları da şahane olur inşallah..

tmm canım cok saol teşekkür ederim bende genelden korkuyorum zaten ama biliyosun bu durumlarda herkes bişey söylüyo korkutanlar oluyo offff neyseki vaktim az kaldıcok korkmayada vaktim olmayacak

canım korkma korkacak hiçbirşey yok sonu çok güzel küçük ağlayan bir melek verilince kucağına hele ilk memeni tutuşu dünyada yok böyle bir aşk herşeyi unutuyorsun sağ salim kurtulursun inşallah

isilik olmuştur canmm...benim kızımda oldu sıcaktan...şimdi rahatladı cildi bizim göbekin düşmesi uzun sürdü valla doğduktan 2hafta sonra düştü...ama ben yinede bikere yıkadım göbekini kapatıp bu 2.banyosu kızımın
çok sıcakta bebeklere iyi gelmiyo en ideal ısı 23 derece olmalı...

viyola sağol canmm

Selammmm anneler =)))

Oğluşum çok tatlı teyzeleri uyuyordu kaçamak yapayım dedim doğum haberini de eşime yazdırdım

Gçemişi okuma şansım yok kim ne yaptı bilmiyorum Rabbim herkese bu mükkemmel duyguyu tattırsın inş.

Merhaba annecikler...
Ben de 15Mart2011 'de pamuk prensesim NİL'imi kucagıma aldım.. bugun de evimize geldik cok sükür.. Sezaryan cok zormuş,hala agrım var.. herseyi detaylı anlatacagım daha sonra..
kızım cok tatlı masallah
Doğum yapmayanlara da hayorlı dogumlar diliyorum.. hepinizi opuyoruö

Gözün aydın canım.. Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.

Bende sezaryan ile doğum yaptım gerçekten bel ağrısı çok çok zorluyor..Rabbim kolaylık verir inş. bizlere..

hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün nil bebek sezaryan çokkkkkkkkkkkkkkkkk zor kesinlikle doğumlar normalse kesinlikle sezaryan olmayın acısı geçmiyor benim 19gün oldu hala kendi başıma birşey yapamıyorum
kimse korkmasın diye anlatmadım korkmayında zaten herşey meleklerimiz için sadece acısı çok fazla

yayla güzeli benimde hemoroıdim azdı iyice dünden beri çıldırıyorum zaten gece kızım uyutmuyor birde bu dert ağlıyorum artık çocuklar gibi kesin çözüm ameliyat başka çarem yok bebeğim biraz büyüsün diye bekliyorum allah yardımcımız olsun

gözun aydin canim sende almisin prensesini kucagina darisi benim gibi bekleyenlerin basina ins.
kizinada sanada masllah ins sende tez zamanda toparlanirsin cnm...

bebişlerimiz artmış bi ben kaldım galiba doğuramayan.. Ufak ufak okudum herkesin uykusuzluk emzirme sorunları filan var hepinize Allah yardımcı olsun bebişlerinizide nazarlardan korusun kızlar

evt cnm doguran dogurana hemen hemen herkes bebisini kucagina aldii yanliz deilsinn canim bende warim halä doguramayann bu gidisle kapanisi ben yapcm herhalde

inss tez zamananda atlatirsin cnm gecmis olsun...bu arada bebisinin isimide cokguzel canim adi gibi kaderide gzel olur ins.bende hala beklemeyteyiimm ins bende görurum o gunkleriii en kisa zamanda

evt cnm doguranlar genedle bebisleriyle ugrasioo ee doguramayanlarda az kaldii bakiolar kimsecikler yok geri cikiyorlarr ee cnm nasil gidioo alistinmiii bebisine nasil bi duyguu arttik göbisinde deilde kucaginda olmasii eminim cok daha guzel bi duygudurr onu koklamak opmek oyyy bende doguruyum artik yaa konustukcaa hevsleniyorum

cnm gozun aydin sende alacaksin demek yarin bebisini kucagina ins hayirlii haberlerle donersin umarim cok guzel gecer dogumun simdiden sana bolll sanslarrr cnmm panik olma kendini ne kadar rahat birakir sikmassan o kadar kolay gecer eminim
cnm senin bebisi biraz haylaz galibaa demekki cocuk altini acinca rahatliyor desenemasllah bebisine
gözun aydin cnmm gecmis olsun ins tez zamanda iyilesirsin bu arada prensesinede masllah
saol cnm

cnm korkma senin icin hayirlisi neyse o olsun ins sende bir an önce atlatirsinn

hoşgeldin canım.,Hoşgeldin Nil..

canım gozun aydın Allah saglıklı uzun omurler versin bebisine. Gozunuz aydın. Hosgeldin Nil bebek.

sagol canım darısı biz bekleyenlerin basına saglıkla bizde kavusalım bebislerimize.

canim cok cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. moralini yuksek tut, insallah duzelecek her sey.

ah canım benim çok geçmiş olsun rabbim korusun muhammedi annesi sen iyi olki bebişde iyi olsun

sagolun arkadaşlar allah kimseye evlat acısı yaşatmasın kabus gibi hala inanamıyorum dr sakın aglatma dedi giremiyorum artık durmadan emzirme modundayım gecmişi okuyamıyorum hepinizi cok seviyorum bebişi olanların gözü aydın okuyamadıklarım allah herkesin yardımcısı olsun dua edin bize hepinizi cok öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…