tesekkur ederim canım. Belizde iyidir umarım. Opersın bizim yerimize guzel yanaklarından.hayırlısıyla sağlıcakla doğur canım
inşallah gönlünce olur zamanını bekler
canım allah analı babalı büyütsün
:26::26::26:yok yaaaaaa kimsecikler kalmamış baksana geceden beri 2 ssayfa birikmiş:26::26:
ebrucum çok sevindim tarihinizin belli olmasına gözünüz aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım kızında sabırlı çıkar demek koç burcu olcak bebişin
merve doğum yapmış tatlım ben cevap veriyim
Allah analı babalı büyütsün maşallah kızına
en kısa zamanda geçer inş.sarılığınız canım geçmiş olsun....
gününüz hayırlı olsun canım....
yarı kırkınız olmuşhayırlı olsun canım
saol canım Allah razı olsun sende sağlıkla al inşalahh
sen demiştinya yarın doğurursun die öğlede oldu konuştuktan sonra ertesi gün doğurdumm
canım ya anlatılmaz bişeymiş hakkaten bebeği görünce acı falan kalmıyorr
canım işte bu havanın olduğu gün kayınvalidem öldüü
bu havada
Canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin..merhaba güzel anneler hala bekleyenler var Allahım onlarıda kolay güzeelll bir doğum nasip etsin inşallah...
bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür adımızıda bulduk sonunda Aybüke oldu.büyük kızımın adı Ayça ay kızlarım diye seviyorumaşklarım beniimmm..doğumdan sonra bi problemim olmamıştı ama şimdi hemoroid belasıyla uğraşıyorum dünden beri gece çok sancılandı dayanamadım ağlamaya başladım eşim korktu noluyo diye.Allahtan çocuklar uyanmadı çok fena olmuştum çünkü.ağrıkesici içtim öyle uyuyabildim.inşallah sizlerde olmaz kızlar
tmm canım cok saol teşekkür ederim bende genelden korkuyorum zaten ama biliyosun bu durumlarda herkes bişey söylüyo korkutanlar oluyo offff neyseki vaktim az kaldıcok korkmayada vaktim olmayacak
aynen azizecim dün yara olmaya başladı süreklide emince daha fena oldu kremide sürüyorum bugün sanki biraz daha iyi acısada emzirmek lazım emdikçe sütte oluyor ayyy ne güzel banyonuzuda yapıyorsunuz birde biz yapsak keşke göbek düşmeden yıkamayın dedi doktor şu göbek düşsede yıkasak kuzumun cildinde banyo yapmadığı için ismini unuttuğum bişey çıkmış
Merhaba annecikler...
Ben de 15Mart2011 'de pamuk prensesim NİL'imi kucagıma aldım.. bugun de evimize geldik cok sükür.. Sezaryan cok zormuş,hala agrım var.. herseyi detaylı anlatacagım daha sonra..
kızım cok tatlı masallah
Doğum yapmayanlara da hayorlı dogumlar diliyorum.. hepinizi opuyoruö
Merhaba annecikler...
Ben de 15Mart2011 'de pamuk prensesim NİL'imi kucagıma aldım.. bugun de evimize geldik cok sükür.. Sezaryan cok zormuş,hala agrım var.. herseyi detaylı anlatacagım daha sonra..
kızım cok tatlı masallah
isilik olmuştur canmm...benim kızımda oldu sıcaktan...şimdi rahatladı cildibizim göbekin düşmesi uzun sürdü valla doğduktan 2hafta sonra düştü...ama ben yinede bikere yıkadım göbekini kapatıp bu 2.banyosu kızımın
çok sıcakta bebeklere iyi gelmiyo en ideal ısı 23 derece olmalı...
bizede dr yıkamayın dedi göbeği düşene kadar ama annem gün aşırı yıkadı tabi göbeğini koruyarak pansumanınıda dikkatli yaptık 1 hafta sonra düştü ama göbeğinde kanaması vardı iğne yaptı drmuz şimdi iyi çok şükür
merhaba güzel anneler hala bekleyenler var Allahım onlarıda kolay güzeelll bir doğum nasip etsin inşallah...
bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür adımızıda bulduk sonunda Aybüke oldu.büyük kızımın adı Ayça ay kızlarım diye seviyorumaşklarım beniimmm..doğumdan sonra bi problemim olmamıştı ama şimdi hemoroid belasıyla uğraşıyorum dünden beri gece çok sancılandı dayanamadım ağlamaya başladım eşim korktu noluyo diye.Allahtan çocuklar uyanmadı çok fena olmuştum çünkü.ağrıkesici içtim öyle uyuyabildim.inşallah sizlerde olmaz kızlar
gözun aydin canim sende almisin prensesini kucagina darisi benim gibi bekleyenlerin basina ins.Merhaba annecikler...
kızım cok tatlı masallah
bebişlerimiz artmış bi ben kaldım galiba doğuramayan.. Ufak ufak okudum herkesin uykusuzluk emzirme sorunları filan var hepinize Allah yardımcı olsun bebişlerinizide nazarlardan korusun kızlar
inss tez zamananda atlatirsin cnm gecmis olsun...bu arada bebisinin isimide cokguzel canim adi gibi kaderide gzel olur ins.bende hala beklemeyteyiimm ins bende görurum o gunkleriii en kisa zamandamerhaba güzel anneler hala bekleyenler var Allahım onlarıda kolay güzeelll bir doğum nasip etsin inşallah...
evt cnm doguranlar genedle bebisleriyle ugrasioo ee doguramayanlarda az kaldii bakiolar kimsecikler yok geri cikiyorlarrcanım allah analı babalı büyütsün
:26::26::26:yok yaaaaaa kimsecikler kalmamış baksana geceden beri 2 ssayfa birikmiş:26::26:
ebrucum çok sevindim tarihinizin belli olmasına gözünüz aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım kızında sabırlı çıkar demek koç burcu olcak bebişin
merve doğum yapmış tatlım ben cevap veriyim
kızlar bugün hamiş olarak son günüm yarın saat 7:30 da hastanede olacağım. sıkıntıdan kendimi temizliğe vurdum. spinal sezeryan olacak. ben doktora, çok panik bir insanım genel anestezi yapsak nasıl olur, diye sordum. yok spinal yapalım sen de bir sorun olursa anlar seni iğneyle uyuturuz dedi. korkacak birşey yok dedi.
cnm senin bebisi biraz haylaz galibaageçmişi okuyamadım ama gözüme çarptı bebeklerin elini ağzına götürmeleine mani olmamak gerekiyormuş. Benimki de yapıyor ve bazen ellerini emiyor ki bu da her zaman aç olduğu anlamına gelmiyormuş bu arada. Emzik önermedi doktorumuz ama beslenme düzenini olumsuz etkileyecek olursa gerektiğinde verebiliriz dedi sanırım emme refleksini tatmin etmek gerekirse ve sadece uykudan önce. Tam açıklayamadm çünkü her doktora gittiğimde bizimki işeyip elimi ayağımı dolandırıyor veya emmek istiyor kadının dediğini kapıdan çıkınca unutuyorum.. Doktor teyzemiz iş kazası diyor ama her bez açılınca durum aynı hatta dün resmen kendi yüzüne işedi sıpa, sidik içinde kaldı bir andapişik oldu popolin omega diye bi krem kullnadım işe yaradı ama kızarıklık var yine. Öneriniz varsa alayım canlarım. Ha bi de artık bebeğin gün içinde genelde bir sefer uyuduğu 4 5 saatlik uzun uykuyu geceye sarkıtıp gece gündüz ayrımına yavaş yavaş varmasını sağlamamı, gündüz emzirmek için uyandırmamı ve o uzun uykuyu gece uyumasını sağlamamı söyledi. Bizden haberler böyle. İlknur nasıl acaba haberi olan var mı??
gözun aydin cnmm gecmis olsun ins tez zamanda iyilesirsin bu arada prensesinede masllahgünaydın kızlar. uykusuz bi gece adha geçti ve çook yorgunum ama kızımın yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum. 14 mart sabahı 8:40 ta kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim çok şükür. 3700 gram ağırlığında. ve o saatten beri neredeyse hiç uyumadım göğüslerim yara oldu dikişlerim acıyor ama kızım canım kızım yaradanına kurban olduğum herşeye değer canım yavrum benim. herkes iyidir İnşallah.yeni doğan bebişlerde hayırlı olsun İnşallah. hepinizi çook seviyoruz hemde çok
saol cnmtum dogum yapan arkdaslari tebrik ediyorum, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. bekleyenlerede Alla-h saglikla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin hayirli zamaninda insallah. biz bildiginiz gibiyiz. dikislerde acima, sarilik gecsin diye sık sık emzirmeye calisma, abiden bebegi korumaya calisma vb.. tatli telaslar :) hepinizi ozledim. insallah, hersey biraz daha rayina oturunca daha fazla vakit ayirabilirim. opuldunuz..
Kızlar doktor bana sezeryan icin 26 marta gun verdi. 39+4 olacagım. Ben bu hafta ici verir diye dusunuyordum. Ama henuz suyu falan iyi dedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi. Ben normal dogumdan cok korktugum ıcın sezeryan istemıstım sımdı ya verilen tarih gecse oncesınde sancı baslarsa dıye biraz korktum. Dua edin kızlar kızım 26 martı beklesin. Ben cok panik biri olarak hastaneye aniden sancıyla gitmek istemiyorum. Umaarım planlı bir dogum yapabilirim.
Merhaba annecikler...
kızım cok tatlı masallah
Merhaba annecikler...
kızım cok tatlı masallah
gözun aydin canim sende almisin prensesini kucagina darisi benim gibi bekleyenlerin basina ins.
kizinada sanada masllah ins sende tez zamanda toparlanirsin cnm...
evt cnm doguran dogurana hemen hemen herkes bebisini kucagina aldii yanliz deilsinn canim bende warim halä doguramayann bu gidisle kapanisi ben yapcm herhalde
inss tez zamananda atlatirsin cnm gecmis olsun...bu arada bebisinin isimide cokguzel canim adi gibi kaderide gzel olur ins.bende hala beklemeyteyiimm ins bende görurum o gunkleriii en kisa zamanda
evt cnm doguranlar genedle bebisleriyle ugrasioo ee doguramayanlarda az kaldii bakiolar kimsecikler yok geri cikiyorlarree cnm nasil gidioo alistinmiii bebisine nasil bi duyguu arttik göbisinde deilde kucaginda olmasii eminim cok daha guzel bi duygudurr onu koklamak opmek oyyy bende doguruyum artik yaa konustukcaa hevsleniyorum
cnm gozun aydin sende alacaksin demek yarin bebisini kucagina ins hayirlii haberlerle donersin umarim cok guzel gecer dogumun simdiden sana bolll sanslarrr cnmm panik olma kendini ne kadar rahat birakir sikmassan o kadar kolay gecer eminim
cnm senin bebisi biraz haylaz galibaademekki cocuk altini acinca rahatliyor desene masllah bebisine
gözun aydin cnmm gecmis olsun ins tez zamanda iyilesirsin bu arada prensesinede masllah
saol cnm
cnm korkma senin icin hayirlisi neyse o olsun ins sende bir an önce atlatirsinn
sagol canım darısı biz bekleyenlerin basına saglıkla bizde kavusalım bebislerimize.
Allah yardımcın olsun canım....
gözünüzaydın canım maşallah oğluşuna
eylülcüm Allah acil şifalar versin canım Allahın izniyle inş.açılma kapanıcak allah yardımcınız olsun
nurayında gözü aydın....Allah analı babalı büyütsün inş.
tebrikler canım
canım su gibi akıntılar bende de oluyor doktor normal demişti...
canim cok cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. moralini yuksek tut, insallah duzelecek her sey.
ah canım benim çok geçmiş olsun rabbim korusun muhammedi annesi sen iyi olki bebişde iyi olsun
merhabalar herkese topik boş artık herkes doğurdu galiba ben de fırsat bulamıyorum artık tüm gün bebişle geçiyo.herkes iyidir umarım.doğuranların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.
canım dualarımız muhammedle.Allah şifasını versin.
canım çok yorma kendini. dinlen artık. bebişin geldiğinde enerjıye ihtiyacın olacak
bileni de beklemek zor canım emin ol....çok stresliyim çok. 17.03 bizim günümüz
canım çok geçmiş olsun allah tez vakitte şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?