2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah acil sifalar versin. Umarım en kısa zamanda guzel haber alıcaz senden. Dualarım seninle.

bebişimizin adı hayırlı olsun canım. sana da geçmiş olsun canım
canım tebrik ederim,alah analı babalı büyütsün.

kızlar lohusa şerbeti için aktara gittim. lohusa şekeri-toz şeklinde, bir de lohusa baharatı verdi aktar. bana anlattı ama tam anlamadım orda. size sorar öğrenirim diye zorlamadım adamı. nasıl yapacağız arkadaşlar lohusa şerbetini.

benim de hamiş son günüm. yarın sabah 9:30 da spinal anestezi olacak. son günde kendini çok yormaaa bence. dinlen tadını çıkar...

ne güzel bebeğine kavuşmana az kalmış. Allahım sana ve tüm bebeğini bekleyen hamilelere yardımcı olsun.

başınız sağolsun canım...

bebişlerimiz artmış bi ben kaldım galiba doğuramayan.. Ufak ufak okudum herkesin uykusuzluk emzirme sorunları filan var hepinize Allah yardımcı olsun bebişlerinizide nazarlardan korusun kızlar

bende varım canım. şu anda 38+ 5 deyim.

arkadaslar 38hafta 6 gunluk hamıleyım..gogsumun sıyah kısmında sıyah sıvılce bnezerı seyler cıktı normalmıdır var mı benzer durumda olanlarrrrr..........

tam olarak sivilce değil benimkiler. kabarcıklar. normalmiş...

benimde dudaklarım ve burnum şişmedi ama artık sabırsızlanıyorum... umuyorum çok beklemeyiz...

gözün aydın canım. nilide bizim için bolca kokla. allahım nazarlardan saklasın. çok çok geçmiş olsun.

hakkinda hayirlisi canim, sancin olmadan olursun insallah sezaryenini.

Canım umarım biran once dikis acıları ve sarılıktan kurtulabilirsiniz. Gecmis olsun.

amin canim sagolasin.

canım geçmiş olsun
aynı sorunlar bizde de var
özellikle sarılık en büyük derdimiz

butun sarılıklı bebisler cabucak iyilessin insallah..

en kısa zamanda geçer inş.sarılığınız canım geçmiş olsun....

sagol canim, amin.

gecmis olsun canim. allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

sağlıcakla almayo nasip etsin allah canım demek yarın senin bebişinde kollarında
başınız sağolsun canım toprağı bol olsun ve allah sabır versin
hoşgeldin prenses nil...gözünüz aydın canım sizinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
canım yakındır seninde gelir bence kollarında olması daha müthiş duygu açıkcasıkoklamak minik ellerine bakmak bu benimmi şimdi demek
:80:slm kızlr oğluşumu yatırdım geldim nasılsınız?
iyiyiz özlemcim misafir ağırlamakla uğraşmaktayız henüz:78::78:
biz netten bulduk ama aldığımız toz şeklinde değilde şeker halindeydi lohusa şekeri aama fark yoktur kesin

arkadaşlar hamileliğimde ilk kez bu sabah baş dönmesi yaşadım. doktoru aradım ve bol sıvı tüket ve ayaklaarını yukarı kaldır normaldir dedi. bende bayaa bir süre uzandım şimdi daha iyiyim. sizlerdende bunu yaşayan var mı?

ben yaşamamıştım canım yaaa

evt cnm doguran dogurana hemen hemen herkes bebisini kucagina aldii yanliz deilsinn canim bende warim halä doguramayann bu gidisle kapanisi ben yapcm herhalde

yok yok bn herkesi doğurtturup son mart bebişini çıkartıcam buna inanıyorum

bende varım canım. şu anda 38+ 5 deyim.

aynıyız hemen hemen canım bakalım nolcaakk :18:

selam kızlar
herkes bebişleriyle iyidir inşallah
bazı arkadaşlar anestezi tavsiyesi istemişler,ben spinal anestezi ile sezaryen oldum ve memnun kaldım.genel anestezinin uyanma anı zor oluyomuş.o anda panik yapar mıyım diye korkmayın başınızda bi sürü insan oluyo kolunuza takılı seruma sakinleştirici yapıyolar.ben çok heyecanlıydım ve çok korkuyordum anlatamam ordaki herkese ikide bir çok korkuyorum diyodum.dr. geldi kısa süre sonra bebek çıktı o zamana kadar hafif sarsılıyosunuz karnınızla uğraşılırken ve özellikle bebek çıkarılırken.hemşire bana bebek çıkarken sarsılabilirsin derin nefes al demişti ben de öyle yaptım.bebek çıktıktan sonra tansiyonum düştü baş dönmesi ve bulantı başladı hemen bi iğne yapıldı seruma.ben bi iki dk. sonra hafif bi uykuya dalmışım çünkü uyandığımda dikişler bitmiş dr. gitmişti pansumanım yapılıyodu
haa şu var ben sonrasını çok zor atlattım.yani dikiş ağrılarım dayanılmazdı özellikle ilk 1 hafta çok çektim ama her insanın ağrı eşiği farklıymış.sezaryenden sonra hemen ayağa kalkanı da biliyorum.
doğurmayanlara sağlıklı doğumlar dilerim
öpüyorum hepinizi

benimde bugünlerde başım dönüyo tansiyondan ama. doktor sona yaklaştımı tansiyon düşer normal demişti sende bi ölç istersen ama korkma önemli bişi diildir.

yok yok bn herkesi doğurtturup son mart bebişini çıkartıcam buna inanıyorum

aynıyız hemen hemen canım bakalım nolcaakk :18:

seninki nasil bellllimi cnm normalmi sezeryanmi suan 39+5 gunluk hamileyimm ama benimkinde hala tik yokk....bekliorum bakalim bana kalirsa bu gidisle 4o da görurum 41 de

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler..
biz doktorumuza gittik bugün.ve beklenen çatı muayenesi yapıldı hiç açılma yok.kanala da girmemiş tembel kızım her şeyimiz normalmiş kilomuz da 3287 gr olmuş...bakalım ne zaman doğurcam bebişimi?

benim de hamiş son günüm. yarın sabah 9:30 da spinal anestezi olacak. son günde kendini çok yormaaa bence. dinlen tadını çıkar...
Allah hayırlı doğum nasip eylesin kızlar....
başınız sağolsun canım
bebişlerimiz artmış bi ben kaldım galiba doğuramayan.. Ufak ufak okudum herkesin uykusuzluk emzirme sorunları filan var hepinize Allah yardımcı olsun bebişlerinizide nazarlardan korusun kızlar
bir de ben varım canım

hepinizin bebişlerini Allah bağışlasın....analı babalı sağlıkla büyüsünler inş..
geçmiş olsun canım

maşallah kızına canım

seninki nasil bellllimi cnm normalmi sezeryanmi suan 39+5 gunluk hamileyimm ama benimkinde hala tik yokk....bekliorum bakalim bana kalirsa bu gidisle 4o da görurum 41 de

bi terslik yok kilosu açısından çatı açısından dönüş açısından herşey normale uygun geçen hafta kasılma çktı ondn dün gittik yatşını yaparız dedi hazırlk yaptk gittik yoooook kasılma hiç çkmadı vazgeçti çkmaktn ufaklık bende 39+1 bugün bakalım cuma tkrr gitces kendisi doğmazsa sezeryana zornlu kalrsm diye korkmaya başladım artık :18: norml istiyorum ben :18:

açılman filan yokmu hiç canm yada nst nası çıkıyo 40 olmuşun artık :18:

Allah anali babali buyutmek nasip etsin canim.

bynkutluay, basiniz sagolsun canim.

oğluş uyurken bi bakıyım dedim ama geçmişi okumak mümkün değil..herkes iyidir umarım biz bugün hastanedeydik sarılığımız 10 du 10.80 olmuş çok düşük ama düşmemesi canımı sıktı onun dışında bide gaz problemimiz var analı oğullu offf sezeryan olması beni çok sarstı hiç istemiyodum çünkü normalde şişkinlik gaz vs.problemi yaşayan biri olarak sezeryandan sonra olabilecekler beklediğimden daha da fazla problem yarattı bana ama iyileşiyorum çok şükür en kısa zamanda doğum hikayemide yazıcam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…