sagolun arkadaşlar allah kimseye evlat acısı yaşatmasın kabus gibi hala inanamıyorum dr sakın aglatma dedi giremiyorum artık durmadan emzirme modundayım gecmişi okuyamıyorum hepinizi cok seviyorum bebişi olanların gözü aydın okuyamadıklarım allah herkesin yardımcısı olsun dua edin bize hepinizi cok öptük
canım Allah acil sifalar versin. Umarım en kısa zamanda guzel haber alıcaz senden. Dualarım seninle.
bebişimizin adı hayırlı olsun canım. sana da geçmiş olsun canımmerhaba güzel anneler hala bekleyenler var Allahım onlarıda kolay güzeelll bir doğum nasip etsin inşallah...
bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür adımızıda bulduk sonunda Aybüke oldu.büyük kızımın adı Ayça ay kızlarım diye seviyorumaşklarım beniimmm..doğumdan sonra bi problemim olmamıştı ama şimdi hemoroid belasıyla uğraşıyorum dünden beri gece çok sancılandı dayanamadım ağlamaya başladım eşim korktu noluyo diye.Allahtan çocuklar uyanmadı çok fena olmuştum çünkü.ağrıkesici içtim öyle uyuyabildim.inşallah sizlerde olmaz kızlar
canım tebrik ederim,alah analı babalı büyütsün.Merhaba annecikler...
Ben de 15Mart2011 'de pamuk prensesim NİL'imi kucagıma aldım.. bugun de evimize geldik cok sükür.. Sezaryan cok zormuş,hala agrım var.. herseyi detaylı anlatacagım daha sonra..
kızım cok tatlı masallah
Doğum yapmayanlara da hayorlı dogumlar diliyorum.. hepinizi opuyoruö
benim de hamiş son günüm. yarın sabah 9:30 da spinal anestezi olacak. son günde kendini çok yormaaa bence. dinlen tadını çıkar...
slm annişler oğlum uyuyorken bakıyım dedim nasılsıunız maşlahh bebişler gelmişşş
ben ve oğlum çok şükür iyyiz
hemen hemen kimse kalmamış maşalahh
Rabbim bebişlerimize hayırlı ömürler versin
bi süre gelemedim kayyınvalidem vefat etti anidenn gidemedimde cenazesine annemlerdeydim eve geldim şimdi
bebişlerimiz artmış bi ben kaldım galiba doğuramayan.. Ufak ufak okudum herkesin uykusuzluk emzirme sorunları filan var hepinize Allah yardımcı olsun bebişlerinizide nazarlardan korusun kızlar
arkadaslar 38hafta 6 gunluk hamıleyım..gogsumun sıyah kısmında sıyah sıvılce bnezerı seyler cıktı normalmıdır var mı benzer durumda olanlarrrrr..........
Canım hoşgeldin..
Öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm yazık eşin bebeğine mi sevinsin annesine mi üzülsün iki duyguyu aynı anda yaşamış(
Allah rahmet etsin.. Allah sizlere bebeğinize hayırlı uzun ömürler versin..
Bak yarın doğum yaparsın demiştim tutmuş:) Beni de gören herkes sen 2-3 hafta daha doğurmazsın diyor..(( Çünkü daha dudaklarım ve burnum şişmemiş:)) Ben kesin nisan annesi olacam..
Merhaba annecikler...
Ben de 15Mart2011 'de pamuk prensesim NİL'imi kucagıma aldım.. bugun de evimize geldik cok sükür.. Sezaryan cok zormuş,hala agrım var.. herseyi detaylı anlatacagım daha sonra..
kızım cok tatlı masallah
Kızlar doktor bana sezeryan icin 26 marta gun verdi. 39+4 olacagım. Ben bu hafta ici verir diye dusunuyordum. Ama henuz suyu falan iyi dedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi. Ben normal dogumdan cok korktugum ıcın sezeryan istemıstım sımdı ya verilen tarih gecse oncesınde sancı baslarsa dıye biraz korktum. Dua edin kızlar kızım 26 martı beklesin. Ben cok panik biri olarak hastaneye aniden sancıyla gitmek istemiyorum. Umaarım planlı bir dogum yapabilirim.
Canım umarım biran once dikis acıları ve sarılıktan kurtulabilirsiniz. Gecmis olsun.
canım geçmiş olsun
aynı sorunlar bizde de var
özellikle sarılık en büyük derdimiz
en kısa zamanda geçer inş.sarılığınız canım geçmiş olsun....
Merhaba annecikler...
kızım cok tatlı masallah
sağlıcakla almayo nasip etsin allah canım demek yarın senin bebişinde kollarındakızlar bugün hamiş olarak son günüm yarın saat 7:30 da hastanede olacağım. sıkıntıdan kendimi temizliğe vurdum. spinal sezeryan olacak. ben doktora, çok panik bir insanım genel anestezi yapsak nasıl olur, diye sordum. yok spinal yapalım sen de bir sorun olursa anlar seni iğneyle uyuturuz dedi. korkacak birşey yok dedi.
başınız sağolsun canım toprağı bol olsun ve allah sabır versinslm annişler oğlum uyuyorken bakıyım dedim nasılsıunız maşlahh bebişler gelmişşş
bi süre gelemedim kayyınvalidem vefat etti anidenn gidemedimde cenazesine annemlerdeydim eve geldim şimdi
hoşgeldin prenses nil...Merhaba annecikler...
kızım cok tatlı masallah
canım yakındır seninde gelir bence kollarında olması daha müthiş duygu açıkcasıgözun aydin canim sende almisin prensesini kucagina darisi benim gibi bekleyenlerin basina ins.
kizinada sanada masllah ins sende tez zamanda toparlanirsin cnm...
evt cnm doguran dogurana hemen hemen herkes bebisini kucagina aldii yanliz deilsinn canim bende warim halä doguramayann bu gidisle kapanisi ben yapcm herhalde
inss tez zamananda atlatirsin cnm gecmis olsun...bu arada bebisinin isimide cokguzel canim adi gibi kaderide gzel olur ins.bende hala beklemeyteyiimm ins bende görurum o gunkleriii en kisa zamanda
evt cnm doguranlar genedle bebisleriyle ugrasioo ee doguramayanlarda az kaldii bakiolar kimsecikler yok geri cikiyorlarree cnm nasil gidioo alistinmiii bebisine nasil bi duyguu arttik göbisinde deilde kucaginda olmasii eminim cok daha guzel bi duygudurr onu koklamak opmek oyyy bende doguruyum artik yaa konustukcaa hevsleniyorum
cnm gozun aydin sende alacaksin demek yarin bebisini kucagina ins hayirlii haberlerle donersin umarim cok guzel gecer dogumun simdiden sana bolll sanslarrr cnmm panik olma kendini ne kadar rahat birakir sikmassan o kadar kolay gecer eminim
cnm senin bebisi biraz haylaz galibaademekki cocuk altini acinca rahatliyor desene masllah bebisine
gözun aydin cnmm gecmis olsun ins tez zamanda iyilesirsin bu arada prensesinede masllah
saol cnm
cnm korkma senin icin hayirlisi neyse o olsun ins sende bir an önce atlatirsinn
iyiyiz özlemcim misafir ağırlamakla uğraşmaktayız henüz:78::78::80:slm kızlr oğluşumu yatırdım geldim nasılsınız?
biz netten bulduk ama aldığımız toz şeklinde değilde şeker halindeydi lohusa şekeri aama fark yoktur kesinkızlar lohusa şerbeti için aktara gittim. lohusa şekeri-toz şeklinde, bir de lohusa baharatı verdi aktar. bana anlattı ama tam anlamadım orda. size sorar öğrenirim diye zorlamadım adamı. nasıl yapacağız arkadaşlar lohusa şerbetini.
arkadaşlar hamileliğimde ilk kez bu sabah baş dönmesi yaşadım. doktoru aradım ve bol sıvı tüket ve ayaklaarını yukarı kaldır normaldir dedi. bende bayaa bir süre uzandım şimdi daha iyiyim. sizlerdende bunu yaşayan var mı?
evt cnm doguran dogurana hemen hemen herkes bebisini kucagina aldii yanliz deilsinn canim bende warim halä doguramayann bu gidisle kapanisi ben yapcm herhalde
bende varım canım. şu anda 38+ 5 deyim.
arkadaşlar hamileliğimde ilk kez bu sabah baş dönmesi yaşadım. doktoru aradım ve bol sıvı tüket ve ayaklaarını yukarı kaldır normaldir dedi. bende bayaa bir süre uzandım şimdi daha iyiyim. sizlerdende bunu yaşayan var mı?
yok yok bn herkesi doğurtturup son mart bebişini çıkartıcam buna inanıyorum
aynıyız hemen hemen canım bakalım nolcaakk :18:
kızlar bugün hamiş olarak son günüm yarın saat 7:30 da hastanede olacağım. sıkıntıdan kendimi temizliğe vurdum. spinal sezeryan olacak. ben doktora, çok panik bir insanım genel anestezi yapsak nasıl olur, diye sordum. yok spinal yapalım sen de bir sorun olursa anlar seni iğneyle uyuturuz dedi. korkacak birşey yok dedi.
Allah hayırlı doğum nasip eylesin kızlar....benim de hamiş son günüm. yarın sabah 9:30 da spinal anestezi olacak. son günde kendini çok yormaaa bence. dinlen tadını çıkar...
başınız sağolsun canımslm annişler oğlum uyuyorken bakıyım dedim nasılsıunız maşlahh bebişler gelmişşş
bir de ben varım canımbebişlerimiz artmış bi ben kaldım galiba doğuramayan.. Ufak ufak okudum herkesin uykusuzluk emzirme sorunları filan var hepinize Allah yardımcı olsun bebişlerinizide nazarlardan korusun kızlar
merhaba güzel anneler hala bekleyenler var Allahım onlarıda kolay güzeelll bir doğum nasip etsin inşallah...
bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür adımızıda bulduk sonunda Aybüke oldu.büyük kızımın adı Ayça ay kızlarım diye seviyorumaşklarım beniimmm..doğumdan sonra bi problemim olmamıştı ama şimdi hemoroid belasıyla uğraşıyorum dünden beri gece çok sancılandı dayanamadım ağlamaya başladım eşim korktu noluyo diye.Allahtan çocuklar uyanmadı çok fena olmuştum çünkü.ağrıkesici içtim öyle uyuyabildim.inşallah sizlerde olmaz kızlar
Selammmm anneler =)))
Oğluşum çok tatlı teyzeleri uyuyordu kaçamak yapayım dedim doğum haberini de eşime yazdırdım
Gçemişi okuma şansım yok kim ne yaptı bilmiyorum Rabbim herkese bu mükkemmel duyguyu tattırsın inş.
hepinizin bebişlerini Allah bağışlasın....analı babalı sağlıkla büyüsünler inş..Merhaba annecikler...
kızım cok tatlı masallah
geçmiş olsun canımarkadaşlar hamileliğimde ilk kez bu sabah baş dönmesi yaşadım. doktoru aradım ve bol sıvı tüket ve ayaklaarını yukarı kaldır normaldir dedi. bende bayaa bir süre uzandım şimdi daha iyiyim. sizlerdende bunu yaşayan var mı?
merhaba güzel anneler..
biz doktorumuza gittik bugün.ve beklenen çatı muayenesi yapıldı hiç açılma yok.kanala da girmemiş tembel kızım her şeyimiz normalmişkilomuz da 3287 gr olmuş...bakalım ne zaman doğurcam bebişimi?
seninki nasil bellllimi cnm normalmi sezeryanmi suan 39+5 gunluk hamileyimm ama benimkinde hala tik yokk....bekliorum bakalim bana kalirsa bu gidisle 4o da görurum 41 de
selam kızlar
herkes bebişleriyle iyidir inşallah
bazı arkadaşlar anestezi tavsiyesi istemişler,ben spinal anestezi ile sezaryen oldum ve memnun kaldım.genel anestezinin uyanma anı zor oluyomuş.o anda panik yapar mıyım diye korkmayın başınızda bi sürü insan oluyo kolunuza takılı seruma sakinleştirici yapıyolar.ben çok heyecanlıydım ve çok korkuyordum anlatamam ordaki herkese ikide bir çok korkuyorum diyodum.dr. geldi kısa süre sonra bebek çıktı o zamana kadar hafif sarsılıyosunuz karnınızla uğraşılırken ve özellikle bebek çıkarılırken.hemşire bana bebek çıkarken sarsılabilirsin derin nefes al demişti ben de öyle yaptım.bebek çıktıktan sonra tansiyonum düştü baş dönmesi ve bulantı başladı hemen bi iğne yapıldı seruma.ben bi iki dk. sonra hafif bi uykuya dalmışım çünkü uyandığımda dikişler bitmiş dr. gitmişti pansumanım yapılıyodu
haa şu var ben sonrasını çok zor atlattım.yani dikiş ağrılarım dayanılmazdı özellikle ilk 1 hafta çok çektim ama her insanın ağrı eşiği farklıymış.sezaryenden sonra hemen ayağa kalkanı da biliyorum.
doğurmayanlara sağlıklı doğumlar dilerim
öpüyorum hepinizi
bir de ben varım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?