2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay bi ben varım herhalde haftası ileri olup hala doğum yapmayan :2: 39+5 iz bugün.ki bugün de bitti sayılır,cuma gideceğiz doktora bakalım ne dicek dr.ama ben iyice stres oldum artık,bazen sıkıntıdan ağlıyorum.ayaklarım o kadar şiş ki anlatamam, bakmaya korkuyorum.
bu arada doğum yapan srkadaşlara geçmiş olsun, gözünüz aydın.analı babalı sıhhat ve mutlulukla büyütün inş bebişlerinizi.
arkadaşlar bana dua edin ne olur,hem benim hem bebeğim için hakkımzda hayırlısı olsun,bebeğim daha çok bekletmesin artık beni.

ins istedigin gibi normal olur cnm
cnm benim kadin doktorum dogum terminimi ayin 18ne verdi ama dogum yapacagim hastane ise ayin 23ne verdii benim hesaplamalarima göre ayin 18 dogru ama hastaneyede terminim ayin 23 yani anlicann bilmioyrum acilmam varmi yokmu nst yede girmedim hic en son terminimde baktilar hersey normal dedi hastane bana eger ayin 23den once sancilarin siklasir her bes dk bir gelirsee hemen gel dedii bakalimm ya bende birsey anlamadim burda fazla takmiyorlar gibime geldiibiryandanda korkuyorum ya aksi giden bir durum varsa bebegimle ilgili ve benim haberimm olmuyacak:18::18: ancaa sancin vurdumu gel diyorlar kontrole cagirmadi anliyacan:26::26:

seninki nasil bellllimi cnm normalmi sezeryanmi suan 39+5 gunluk hamileyimm ama benimkinde hala tik yokk....bekliorum bakalim bana kalirsa bu gidisle 4o da görurum 41 de

aa aynıymış haftamız günümüz. sizin dr ne diyo.bizimkisi bugün için gelin suni sancı vereyim bebeğin kilosu fazla daha fazla kilo almasın demişti.ama biz cumayı,günümüzü beklemeye karar verdik. suni sancı derse yatış yapıcaz artık.peki canım senin dr ne diyor?

cniiimmm yanliz deilsin senle ayniyiz bende 39+5 gunluk hamileyiiimm

maşallah kuzuna canımnormal doğumu beklemeye devam en güzeli canım inş normal olur

cnm benim dr birsey demiyor cunkuu bana termin falan vermedii ben yurtdisinda yasiyorum burdaki kadin doktorum ayin 18ne dogum terminin dedi ama hastane ayin 23cu dedi bende anlamadim ama benim hesaplamalarima görede ayin 18 ndogruu kontrol icin termin falan vermediler anlamadim neden:26::26::26:

ama bişi dicem canım aramızda 4 gün var benim 22si çıkıyodu senin 18 olması lazım 23 çok fazla :S bide bilmiyorum tedirgin etmek istemem ama benim dr'm her bebek 41. haftayı doldurduğunda kaka yapar bunun içinde 40 haftadan sonra 2 günde bi gelceksin suyuna bakıcaz sürekli dedi hangisi doru acep :26: bşka dr a gözksen bide???:26:

bencede ayin 18 ama bilmiyorum hastane nasil hesapladii:26:
bak bunu bilmiyordum yaa ins 40ni bitirmeden gelirr ya bende korkuyorum ALLAH göstermesin bu kordonu falan dolanir birsey falan olur ve benim hic haberim olmuyacakk hastaneye dedim ben kontrol icin termin vermiyormusunuz diye yok dedii herseyiniz normal muhtemelen dogum tarihinizde ayin 23u eger birsey olursa arayip sorabilirsiniz yada sanciarda artma falan olursaa direk ambulansi arayin ve hemen hastaneye gelin dedi cnm burda baska doktora gitmen icin kendi doktorunda kayidini iptal edip baska doktora kayit yaptirman lazim off bilmiyorumm ne yapmaliyim simdi:26::26:

canım termin ne tam olarak onu anlamadım ben :26:

cnm muayene yanii burda termin diolar pardon cnmm unutmusum yazmayii anlamini :44:

canm dr bakmıyosa sen dinlicen o zmn kndni bebişinn harktleri çk önmli umarım sağsalim hemen çkar şahsen bn uzadıkça iyice korkuyorum :18:

hayır tatlım henüz değil Allahın izniyle 23ünde

allah allah :44: demekki daha önce doğcak canım içime doğmş

Ins birsey cikmaz simdilik hareketleri iyi masallah durmuo yerinde

nş geçer biran önce mervecim sarılığınız
dualarımız seninle canım

selam kızlar, nasılsınız...bebişi olanlar için uzun bi düre sıkı takip hayal gibi..benim misafirlerim olduğu için uzun süre ayrı kaldım, ama artık rahatımofff kafamı dinliyorum artık, tabi oğlum izin verdikçe..evde misafir olduğu için bir aydır benim odamdan çıkmayan oğlum, oturma odasının keyfini sürüyor, tab, ben de, bir de kırkımız çıksa, ohhh güzel havalarda gezsek...

bu arada doğurmayan kaldımı? normalde bu aralar doğururum diye bekliyordum..neredeyse bir ayıımız doldu bile çok şükür..annecikleri ve artık bebişleri öpüyoruz kocaman...aaaaaa artık bunu kullanamayacakmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…