2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya hep diyolar ya doğumdan çıktım 7 kilom gitmiş şu kadar kilom gitmiş burda doğum yapanların kaç kilosu gitmişti çıktığında cidden doğrumu o kadar gittiği merak ediyorum ya

ayy canım misafir şuanda bizdende eksik olmuyor yoruluyorum ama napalım gelenlerde haklı keşke herkescikler şöyle 1saat oturup kalksa:26::26:var daha doğurmayan canım sarp bebiş nasıl

ya hep diyolar ya doğumdan çıktım 7 kilom gitmiş şu kadar kilom gitmiş burda doğum yapanların kaç kilosu gitmişti çıktığında cidden doğrumu o kadar gittiği merak ediyorum ya

evet canım doğru doğumdan çıktım eve geldiğimde tam 7 kilo gitmişti, son iki haftada da 3 kilo gitti...sadece gerekli şeyleri yiyerek ve emzirerek...

Son düzenleme:

evet canım doğru doğumdan çıktım eve geldiğimde tam 7 kilo gitmişti, son iki haftada da 3 kilo gitti...sadece gerekli şeyleri yiyerek ve emzirerek...

ayy canım misafir şuanda bizdende eksik olmuyor yoruluyorum ama napalım gelenlerde haklı keşke herkescikler şöyle 1saat oturup kalksa:26::26:var daha doğurmayan canım sarp bebiş nasıl
ben 2 saat oturanına da razı olurdum şekerim aslında ama yatılı olunca çok zor oldu tam iki haftadır, misafir gibi oldum evde artık rahatladık biz, siz de şöyle bi iki hafta sonra rahatlarsınız inşallah...sarp bebişim iyi teyzesi, emiyor, uyuyor altına yapıyor..tabi bütün bunları çok da masum yapmıyor,arada çığlıklar bağırmalar, hırslanmalar..2saatte bir uyanıyor..ozaman dünya duruyor bugün banyosunu oldu yine keyfi yerinde, ilk banyodan sonra huzursuzlanıyorsa bilinki banyo istiyor bebekler, bizimki banyo yaptığı gün çok mutlu maşallahsiz neler yapıyorsunuz canım, alıştınızmı mert paşayla birbinize?

evet canım dogru ben doguma girmeden tartıldım birde hastaneden cıkarken tartıldım 8kilom gitmişti zaten toplamda 9kilo almıstım birdaha tartılmadım o 1 kilo gittimi duruyormu bilmiyorum

Sagol Burcucum insallah.

Handancım cok tesekkur verdigin bilgiler icin bende anestezi turu konusunda karar vermeye calısıyorum. Bebis nasıl?

Son düzenleme:
kizlarrr size bir sorum olacak bugun sabahdan bellii sag tarafimda yani kassiklarima ara ara giren bir agri bi baskki var sabah okadar takmadim gelir gider diye ama bu sefer aksama kadar araliklarala gelip durdu sizce bu ne olabilir...:26::26::26:acaba bebis kanala indi onun agrisimi yoksa:26:

Sagol Burcucum insallah.

Handancım cok tesekkur verdigin bilgiler icin bende anestezi turu konusunda karar vermeye calısıyorum. Bebis nasıl?

ben de kesinlikle spinal sezeryan tavsiye ederim..çok rahattı ve baş ve bel ağrısı olmadı..ama önerilere dikkat etmek gerekiyor.

evet canım dogru ben doguma girmeden tartıldım birde hastaneden cıkarken tartıldım 8kilom gitmişti zaten toplamda 9kilo almıstım birdaha tartılmadım o 1 kilo gittimi duruyormu bilmiyorum

canım ben toplamda 11kilo aldım doğumdan sonra tartıldım 7 kilo gitmişti şimdi diğer kiloyu vermekle uğraşıyorum

mertte aynı teyzesi altını temizlerken ağlamalar,uyanıp hemen meme istemeler gene ağlamalarayy şu göbek düşsede bizde bıcı bıcımızı yapsak
kızlar dogumdan kaç gun sonra sutunuz beyaz renk halini aldı??

çok dikkat etmedim canım yaaa:26::26::26:

dakikalarına bakıyormusun canım sancı olmasın

dakikalarına bakıyormusun canım sancı olmasın

acikcasi umursamadim cnm cunku oncede oluodu oyle agrilar ama bi gelioduu bidaha gelmiodu ama bugun fark ettim sabah dan bellii bi agrii var kassiklarimda her yerimden kalkmamla daha cok hissediyordum bakalim hala devam ederse dakikalarina bakacam ayy ins dedigin gibi sancidirrr cnmmmm

kızlar hamiş olarak son gecem. dualarınızı esirgemeyin. iyi haberlerle dönecez inşallah. hepinize iyi geceler.

benimde hamiş olarak son gecem... bana da dua edin kızlar. siz beni tanımıyorsunuz ama ben çoğunuzu tanıyorum.

benimde hamiş olarak son gecem... bana da dua edin kızlar. siz beni tanımıyorsunuz ama ben çoğunuzu tanıyorum.
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bebişini kolay bir dğum diliyorum
herkese iyigeceler kızlar:80:

Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin canım kolay doğum olsun inş...

iyi geceler canım:80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…