2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde hamiş olarak son gecem... bana da dua edin kızlar. siz beni tanımıyorsunuz ama ben çoğunuzu tanıyorum.
canım Allah yardımcın olsun.

ben de kesinlikle spinal sezeryan tavsiye ederim..çok rahattı ve baş ve bel ağrısı olmadı..ama önerilere dikkat etmek gerekiyor.

tesekkur ederin canım tavsiyen icin bende ilk basta hic cesaret edemiyordum ama simdi spinal fikri cokta uzak gelmiyor.

evet canım dogru ben doguma girmeden tartıldım birde hastaneden cıkarken tartıldım 8kilom gitmişti zaten toplamda 9kilo almıstım birdaha tartılmadım o 1 kilo gittimi duruyormu bilmiyorum

canım son ay kaç kilo aldın benim de hedefim 9 ama son ay fazla alınır falan diyolar da sende nasıl oldu? bebişin hayırlı olsun bu arada

evet canım doğru doğumdan çıktım eve geldiğimde tam 7 kilo gitmişti, son iki haftada da 3 kilo gitti...sadece gerekli şeyleri yiyerek ve emzirerek...

evet canım dogru ben doguma girmeden tartıldım birde hastaneden cıkarken tartıldım 8kilom gitmişti zaten toplamda 9kilo almıstım birdaha tartılmadım o 1 kilo gittimi duruyormu bilmiyorum

canım ben toplamda 11kilo aldım doğumdan sonra tartıldım 7 kilo gitmişti şimdi diğer kiloyu vermekle uğraşıyorum

ay sevindim ya inşallah benimde benimde çabucak gider bu yüden girerim lohusa deprsynna girersem

iyi geceler kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum gözleri aydın.darısı iz bekleyenlerin başına inşallah hayırlı zamanda.benim sancı olarak değil ama kasılmalarım sıklaşmaya başladı ve sanırım bebişim doğum kanalına girdi yürürken bacaklarımı açmak yada penguen gibi sallanmak zorunda kalıyorum cuma günü randevumuz var bakalım geşilmeler nasıl sizler ne alemdesiniz?

ayyy hadi gelsin artık bebişin canım güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü

ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrr iyi geceler hepiniz doğmayan bebişler artık sizleride bekliyorz annelerinizi daha fazla bekletmeyin artıkkk arkadaşlarınızda sağlıcakla sizi bekliyorlar

ayyy hadi gelsin artık bebişin canım güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü

ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrr iyi geceler hepiniz doğmayan bebişler artık sizleride bekliyorz annelerinizi daha fazla bekletmeyin artıkkk arkadaşlarınızda sağlıcakla sizi bekliyorlar

sağol canım inşallah.size de iyi geceler mert bebişi kokla benim için

bizde çıkıyoruz arkadaşlar....herkese iyigeceler:79:

iyi geceler sevgili satdaşım :80:

selam mart anneleri..ben de mart annesi olacağım.. doktorum 31 marta sezaryen tarihi verdi.. yazışmlarınızı bir süredir takip ediyodum..yeni üye oldum..aynı süreci yaşayan birilerinin olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…