iyi geceler canım:80::80:
canım Allah yardımcın olsun.benimde hamiş olarak son gecem... bana da dua edin kızlar. siz beni tanımıyorsunuz ama ben çoğunuzu tanıyorum.
ben de kesinlikle spinal sezeryan tavsiye ederim..çok rahattı ve baş ve bel ağrısı olmadı..ama önerilere dikkat etmek gerekiyor.
evet canım dogru ben doguma girmeden tartıldım birde hastaneden cıkarken tartıldım 8kilom gitmişti zaten toplamda 9kilo almıstım birdaha tartılmadım o 1 kilo gittimi duruyormu bilmiyorum
naber tatlım
nasılmış mert bey bakalım
evet canım doğru doğumdan çıktım eve geldiğimde tam 7 kilo gitmişti, son iki haftada da 3 kilo gitti...sadece gerekli şeyleri yiyerek ve emzirerek...
evet canım dogru ben doguma girmeden tartıldım birde hastaneden cıkarken tartıldım 8kilom gitmişti zaten toplamda 9kilo almıstım birdaha tartılmadım o 1 kilo gittimi duruyormu bilmiyorum
canım ben toplamda 11kilo aldım doğumdan sonra tartıldım 7 kilo gitmişti şimdi diğer kiloyu vermekle uğraşıyorum
şuanda karnımda uyuyorteyzesi
ay yerim ben onu
bende doğum hikayeni okudum canım
fatoosss şimdi okudum noldu?? sancı mı?? dakikalara dikkat ettinmmi?
Bilmiorum cnm suan uzandimm hala hafifden agri vargaliba habercisi sancilarin bde sancilaniomusum gece ay ne guzel yarinada dogursam hehe
iyi geceler kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum gözleri aydın.darısı iz bekleyenlerin başına inşallah hayırlı zamanda.benim sancı olarak değil ama kasılmalarım sıklaşmaya başladı ve sanırım bebişim doğum kanalına girdi yürürken bacaklarımı açmak yada penguen gibi sallanmak zorunda kalıyorumcuma günü randevumuz var bakalım geşilmeler nasıl sizler ne alemdesiniz?
ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrr iyi geceler hepiniz doğmayan bebişler artık sizleride bekliyorz annelerinizi daha fazla bekletmeyin artıkkk arkadaşlarınızda sağlıcakla sizi bekliyorlar
ay inşduydu bebişin seni geliyorum anne merak etme demek için sancı yolladı heralde
ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrr iyi geceler hepiniz doğmayan bebişler artık sizleride bekliyorz annelerinizi daha fazla bekletmeyin artıkkk arkadaşlarınızda sağlıcakla sizi bekliyorlar
bizde çıkıyoruz arkadaşlar....herkese iyigeceler:79:
ayyy hadi gelsin artık bebişin canım güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü
bizde çıkıyoruz arkadaşlar....herkese iyigeceler:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?