Öncelikle geçmişi okumaya çalıştım ama maalesef hepsini okuyamadım. herkese cevap yazmaya çalışıcam ama atladıklarım olursa şimdiden özür diliyorum.
ilk doğumumda süreç farklı olmuştu canım. önce suyum gelmeye başlamıştı azar azar. suni sancı verildi, ama 2. günde anca tepki verdi vücudum sancıya. 7 saat filan sürmüştür toplam süreyi gözönünde bulundurursak..
teşekkürler canım..
sağol canım..
amin canım.. umarım çok kolay bir doğum seni bekliyordur :)
çok şükür kolay denebilecek bir doğum geçirdim canım.. darısı sizlere..
Allah yardım ediyor canım, inşallah senin de çok kolay bir doğumun olur.. ayrıca epidural süper bişi :)
amin hep beraber canım..
dikiş atmaları 10 dk anca sürmüştür canım..adet sncısı gibi ama daha geniş bir alana yayılmış bir sancı gibi geldi canım benimkiler. 15 dk da bir düzenli olarak geliyo olmasaydı doğum sancısı olduğunu anlamazdım ama. o kadar şiddetli değildi çünkü başlangıçta sancılarım. böyle hafif hafif geliyordu.. bir de ayağa kalkıp dolaşınca hafifliyordu. bu annemin test yöntemiydi ve haklı çıktı :) inşallah sorunsuz ve kolayca doğum yaparsın canım..
Çok tatlı evet canım.. çok harika bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın, kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah.
Ben de en sona kalıcam ben diyordum ama apansızız geliverdi kuzucum. sabırsız olmakta haklısın canım :)
çok teşekkürler canım..
Ben Ankara'da Akropol hastanesinde doğum yaptım canım. Doktorum Nurten hn. dı. Sohbet ede ede yaptık nerdeyse doğumu, çok samimi bir doktor, çok rahat hissetirdi.. inşallah gönlündeki gibi doğurursun canım :)
aynen canım alelcele oldu. sancının başladığından bile emin değilken, sabahına bebeğim kucağımdaydı. kolaylığına birşey diyemeyeceğim ama 2. ler kesinlikle daha hızlı geliyorlar :) ne aceleleri varsa
hos geldinminik bebek..gözün aydin canim..ilk dogmun ne kadar sürmüstü??
ilk doğumumda süreç farklı olmuştu canım. önce suyum gelmeye başlamıştı azar azar. suni sancı verildi, ama 2. günde anca tepki verdi vücudum sancıya. 7 saat filan sürmüştür toplam süreyi gözönünde bulundurursak..
sağlıklı olsunda annesi sonrada alır kilo bebişin onu düşünüpte canını sıkma canım...
Allah yardımcın olsun canım kolay doğum olur inş...
maşallah kızına da sanada canım kolay bir doğum olmuş gözünaydın....Allah analı baalı büyütsün inş.ve darısı için kocaman AMİNNNNNNNNN diyorum
teşekkürler canım..
oiy maşallah kolay bi doğum olmuş çok sevindim hayrlı olsunbebişinede maşallah Allah analı babalı büyütsün...
sağol canım..
ay canım maşallah... çok özendim umuyorum oğlumuda senin gibi kısa sürede alırım kucağıma. bebeğinle sana maşallah... mutluluklar.
amin canım.. umarım çok kolay bir doğum seni bekliyordur :)
oiy maşallah kolay bi doğum olmuş çok sevindim hayrlı olsunbebişinede maşallah Allah analı babalı büyütsün...
çok şükür kolay denebilecek bir doğum geçirdim canım.. darısı sizlere..
Hayırlı olsun canım,maşallah bebeğine...
Canım allah kolaylık versin, dilerim herşey gönlünce olur, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
maşallah canım ne güzel, sen anlatırken doğuma dair korkularım azaldı valla... Sağlıkla büyüt bebeğini...
Allah yardım ediyor canım, inşallah senin de çok kolay bir doğumun olur.. ayrıca epidural süper bişi :)
canım güzel haberlerini bekliyorz
maşallah canım yusuf kayranıza gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
geçmiş olsun ebrucum biraz sabır ilk günler zor olur diyorlar bizde iyiyiz şükür öyle sorunlar yaşamıyoruz biz biraz zorlandık ilk gün ama sonunda becerdik
maşallah kuzunabende sadece duydum suni sancı kötüü diye
oyyyyyyyyyy 2kızınada maşallahhhhhhhhhhh
canım yaaaaaaaaa çok mutlu oldum demek bu saatlerde seninde kızın kollarında olucak buarada prensesin adı ne şimdi...:26::26:sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah güzel haberlerini bekliyoruuz demek sultanla 1gün arayla doğum yapmış olcaksınızama tutturdum bak yanyana odalarda yatasınız sultanla bende konuştum sesi çok iyiydi elif eylülede kocaman maşallah
dularımız seninle edacım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
ayyy bebişlerimiz ard arda gelmişler tatlım gözün aydın tebrik ediyorum allah sağlıkla büyütmyi nasip etsin maşallah kuzuna
inşallah olmuştur tiaracım korka sakın herşey çok güzel olucak
amin hep beraber canım..
Cnm gozun aydinnnMasaalah bebisinede sanada normal dogum yapmisin benimkide normal dogum olck kismetse nasildii biraz anlatsa dikis atmalari ne kadar surdu dogumdan sonra agrin sizin oldumu ha bide bu sanci nasil birsey benimde bugun adet sancisu gibi belimde agri var bude kassiklarima bicak sapliolarmis gibi oldu bi kac kere sence bunlar ne oluoo ay cok soruu sordum galiba cnm kusuruma bakma napim norma dogum yapan az bide hazir taze dogum yapmisken sorayim dedimm:78:
dikiş atmaları 10 dk anca sürmüştür canım..adet sncısı gibi ama daha geniş bir alana yayılmış bir sancı gibi geldi canım benimkiler. 15 dk da bir düzenli olarak geliyo olmasaydı doğum sancısı olduğunu anlamazdım ama. o kadar şiddetli değildi çünkü başlangıçta sancılarım. böyle hafif hafif geliyordu.. bir de ayağa kalkıp dolaşınca hafifliyordu. bu annemin test yöntemiydi ve haklı çıktı :) inşallah sorunsuz ve kolayca doğum yaparsın canım..
Ayy canım tebrik ederimm, dün gece sancım var deyip kayboldun merak ettm baya.. Ama hayırlısıyla almışsın bebeğini kucağına, ne tatlıdır şimdi bıdık
Maaşallah bebeğine, sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah..
Ay ne güzel ya herkes doğuruyo teker teker, benim kızım da tembel mi olcak ne? ne sancı ne bi işaret ne bi hareket..
Bi an önce doğsun istiyorum artıkkk
Çok tatlı evet canım.. çok harika bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın, kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah.
Ben de en sona kalıcam ben diyordum ama apansızız geliverdi kuzucum. sabırsız olmakta haklısın canım :)
ay maşallah çok sevindim ne güzel hemen bebişini kucağına almışsın canım gerçekten çok sevindim Allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsin..
çok teşekkürler canım..
maşallah ikisi de çok tatlı Allah bağışlasın
sanırım bebişini aldın kollarına..tebrik ederim şimdiden...
seninle haftamız aynı.neden doktorun gün vermesini istiyorsun sezaryen mi olacak kesin?benim de yarın kontrolüm.bugün doktordan gelince gelişmelerden haberdar eder misin malum 3-5 kişi kladı doğurmayan
çok güzel yaahayalimdeki doğum şekli darısı başıma inşallah...sen nerede doğum yaptın canım?
Allah analı babalı büyütsün
Ben Ankara'da Akropol hastanesinde doğum yaptım canım. Doktorum Nurten hn. dı. Sohbet ede ede yaptık nerdeyse doğumu, çok samimi bir doktor, çok rahat hissetirdi.. inşallah gönlündeki gibi doğurursun canım :)
ayyy canım harika seninde ben gibi alelacele olmuşolmuş.ikinciler böyle kolay oluyo demekki.güle güle büyüt tatlım
aynen canım alelcele oldu. sancının başladığından bile emin değilken, sabahına bebeğim kucağımdaydı. kolaylığına birşey diyemeyeceğim ama 2. ler kesinlikle daha hızlı geliyorlar :) ne aceleleri varsa