2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sadece 5-6 defa kullandığım süt sağma pompamı satıyorum ilgilenenler özelden ulaşabilir.

çok teşekkür ederim canım ama bizim isim tam bir karışık hal aldı.eşim illa ben koyacam ismini dedikçe isim koyamadık bu kaçıncı değişimi şimdi gene değişti ama nüfüs cüzdanı çıkana kadar emin olamayacağim malesef..

aahhh canıımmm sormaaaaa zaten 4 meme vardı 2 tane daha eklendi tam oldu parti yapıyorlar herhalde benim canıma okuyorlar offff.canım fitil ve krem al kullan çok yardımcı oluyo sıcak suya oturamıyacağımız için dayanabileceğin sıcaklıkta suyla yıka ve elinle içe doğru bastır.ben ne kadar acısada üstüne oturup sıkıştırıyorum sıkışınca benimki çabuk iyileşiyor sende dene.bende ameliyat istiyorum inşallah

slm kızlar...sabırsızlıkla bekledıgım gun sonunda geldi çattıbugun heycan doruktayarın sabah 9da sezeryanla mınık balıgımıza kavusuyoruzbugun heycan sabırsızlık korku hepsı bı arada gecıcek sanırımdualarınıza ıhtıyacım var dua edın banada ınsallah dogurmayanlarda en kısa zamanda bebeklerını saglıkla kucaklarlar.bugun son gunum gece nasıl uyurum bılmıyorum artık

canım Allah yardımcın olsun..malesef bazıları böyle düşüncesiz oluyor..çok fazla düşünme sıkıntılı zamanlar bunlar çabuk atlatırsınız inşallah

Allah analı babalı büyütsünmaşallah kuzuna...

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu.darısı başımıza

Canım Allah kolay bir doğum nasip etsin.. Gözünüz aydın.. Tebrikler sağlıkla bebişine kavuşman dileğiyle..

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

SU canım benim gerçekten okuyunca çookk üzüldüm...Allah ıslah etsin seni üzen herkesi...bebeğine sakın birdaha biberon verme..emzirmeye çalış..sabret...dua edicem senin için..

çok sağolun kızlar desteğiniz söyledikleriniz ve yanımda olduğunuz için. inanın çok zor. ve burdaki ortamı görseniz inanın lohusa benmiyim onlarmı şaşırırsınız. bunlar sadece görünen şeyler daha o kadar çok şey var ki. ama geçecek İnşallah. Allah çok büyük diyorum sadece. bu arada görümcem kocamı iyice doldurmuş ben 2 çocuk büyüttüm ondan iyi biliyorum herşeyi kendi ne biliyor bilmem ne falan diye. ve bu insanın çocuklarını görseniz. 6 7 saatte bir çocuklarının altını değiştiren çocuklarına kocası bakan bi insan. gece bi kere bile kalkıp bakmaz çocuklarına kocası bakar. ve sürekli çocukları döver. ben karışmam bile.
nurayım çok üzüldüm canım yaa. Allah yardımcın olsun sabır versin. inan kendinden vazgeçiyorsun bebeğin için. o ağrı falan umrunda olmuyor. inşallah sende nilimde hemen iyileşirsiniz.
bu arada ben bebeğime geceleri tek başıma bakıyorum en baştan beri ve dikişlerle neler çekiyorum bana sorun. Allahım kimseyi kimsenin eline düşürmesin.

amin canım amin..Allah lohusa kadına bunları çektirenlerin yanına bırakmasın..tamam 2 tane çocuğu olabilir ama bu bebek bakımını iyi biliyor demek değildir ki.sabret canım benim bol bol dua edicem senin için

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
canımm yaşadıklarını biliyordum ama okurken neredeyse ağlıcaktım gözlerim doldu allah büyük unutma sultancım
canım benim inşallah en kısa zamnda geçer ama bende hala tek başıma bakamıyorum hareketlerim malesef kısıtlı
yaa herkes doğurdu, ben ne zaman doğuracam yaaa:18:
azcıcıckkkkk kaldı
kuzuna maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah kolay bir doğum diliyorum
:79:mrb kızlar nasılsınz?

iyiyiz özlemcim siz nasılsınız

Kizlar yok ya bende anlamadin dunku sanci neydi uzanincada gecmedi. Ayaga kalkip yurudugumde sanki gobisim duscek miss gibi oluodu gece 3kadar uyutmadi beni sonra uyuya kalmisim biran heveslenmistim ya dogum sancisi diye

DAMLA cım nihayet denk geldik...ben çok sık giremiyorum bebeğim gözümün nuru sarılık oldu sık sık emzirmeye çalışıyorum...sen napıyosun?mert bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…