çok teşekkür ederim canım ama bizim isim tam bir karışık hal aldı.eşim illa ben koyacam ismini dedikçe isim koyamadık bu kaçıncı değişimi şimdi gene değişti ama nüfüs cüzdanı çıkana kadar emin olamayacağim malesef..Canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin..
İsim harika olmuş ayça aybüke çok hoşlar benim de çok sevdiğim bir isimdir aybüke babam bu ismi bana koymayı çok istemiş annem gökçeni seçmiş çok güzel Türk isimleri.. isimler harika bahtları da şahane olur inşallah..
aahhh canıımmm sormaaaaa zaten 4 meme vardı 2 tane daha eklendi tam oldu parti yapıyorlar herhaldeyayla güzeli benimde hemoroıdim azdı iyice dünden beri çıldırıyorum zaten gece kızım uyutmuyor birde bu dert ağlıyorum artık çocuklar gibi kesin çözüm ameliyat başka çarem yok bebeğim biraz büyüsün diye bekliyorum allah yardımcımız olsun
bizimde göbeğimiz bu sabah düştü akşama bıcı bıcımız var
canım Allah yardımcın olsun..malesef bazıları böyle düşüncesiz oluyor..çok fazla düşünme sıkıntılı zamanlar bunlar çabuk atlatırsınız inşallahmerhaba kızlar herkes iyidir İnşallah. ben hiç iyi değilim. sanırım kızımda olmayacak böyle giderse. eşimin ısrarlarıyla eve geldim. kaynanam tepemde hiç susmadan konuşuyor. sürekli akrabaları geliyor. kadın menapozda kapıyı açıyor tvnin sesini açıyor kıs diyorum çocuk anlamaz siz bilmiyorsunuz diyor. kapıyı pencereyi açıyor çocuk hasta olacak diyorum bişey olmaz diyor. ve eşimde onların ağzına bakıyor. dün görümcem geldi ve ben sinir krizi geçirdim. çocuk doktoru ve hemşireler bebeğe biberonla bşey vermeyin dedi. ve çok şükür sütümde hemen geldi. hemşire baktı arkası gelir sık sık emzir dedi sütün iyi dedi. düne kadar yine iyiydi. görümcem geldi ve kızımı dün banyo yaptırdılar. ve soğuk havada bide pencereyi açtılar kapatın dememe rağmen kapatmadılar. kızımın sesi kısıldı eşim sen hasta ettin diyor. dokunamıyorum bile kızıma. birde dün kızım yıkandıktan sonra emzirmek istedim uyuyor yok kucağıma alayım diyorum elimden alıyorlar kaç kişi geldiler bide. sürekli bağırarak konuşuyorlar. eşim onlar ne dese ona bakıyor. kızım kalabalık sevmiyor ne zaman olsa susmuyor kuzum. söylüyorum çocukmuş anlamazmış. dün emzirmeye çalıştım görümcem gelip gidip ooyy halammm ben ikiz büyüttüm şimdi olsa senide büyütürdüm o sütle sanada yeterdi ananın sütü yok dedi durdu. bide eşime gidip sürekli mama verelim biberonla dedi durdu Allahın belası bi biberon almış sanki dünyaları almış bana. bide sürekli pompa alın sütü pompayla sağıp biberonla verin diyip duruyor. çıldırdım artık. misafirde vardı. kadn bana Allah yardımcın olsun dedi. yok dememe rağmen bide ne göreyim biberonu eşimin eline tutuşturmuş içindede mama. aldım fırlattım gittim yatak odasına. ağlama krizi geçirdim. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. ve ben ordayken vermişler. sonra defoldu gitti bi zırlamış abisine eşim bana daha çok düşman oldu. sonra kızım mememi almadı. ağzını açıp kuş gibi bekliyor nasıl zoruma gitti. biberonla istedi. en son damlayı aradım ve konuştum eşimde duydu dediklerini sesini çıkaramadı. yarım saat uğraştım ve emzirdim çok şükür. nasılda açmış kuzum gece boyu sürekli sık sık emdi yavrum. sonra sesi kısıldı bana sen bakamıyorsun dedi eşim. dedimki bacınla annen çocuk yıkandı pencereyi açtılar yanında sende vardın açmayın dedim sen onları dinledin dedim. ve eşim bana düşman. şu halde neler yaşattılar bana. allah bildiği gibi yapsın onları. biliyormusunuz kuzum beşiğinde yatmadı bu gece hiç uyumadı yavrum. sürekli bana dokunmak istedi. elimi tutuyordu yada göğsümde uyuyordu. hiç uyumadım ama çok şükür yavrum emiyor. Rabbim çok büyük diyorum sadece. dua edin ne olur kızlar herşey öyle kötü ki. babam kızımı özlüyor ama kanser ve kalabalığa girmesi yasak. sürekli arıyor. akşam kimse yoktu aradım geldi kucağından indirmedi kardeşimde babamda nasıl sevdiler. bide ilk torunları. kaynanamın 5. torunu sanki görmemiş hiç. onlara karışamadı sesini bile çıkaramadı kızları nede olsa. ama hep eşimden. Allaha havale ediyorum onuda. benim döktüğüm her gözyaşı onlardan çıksın inşallah. hamileyken çok ağlattılar ve kızım doğduğunda gözünde yaşla doğdu doktor bile dedi. ve kızım ağlamasada gözünden yaş akıyor. ağlarkende boncuk boncuk.
Allah analı babalı büyütsünslmm güzel annelerrr...en sonunda güzel bebişim doğdu. tam gününde geldi yavrum 16martta doğdu.normal dogum yaptım maşallah bebişimin kilosuda ii 3640 boyumuzda 53.rabbim herkese nasip etsin o kadar güzel bi duygukii anlatamam
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu.darısı başımızaslm kızlar...sabırsızlıkla bekledıgım gun sonunda geldi çattıbugun heycan dorukta yarın sabah 9da sezeryanla mınık balıgımıza kavusuyoruz bugun heycan sabırsızlık korku hepsı bı arada gecıcek sanırım dualarınıza ıhtıyacım var dua edın banada ınsallah dogurmayanlarda en kısa zamanda bebeklerını saglıkla kucaklarlar.bugun son gunum gece nasıl uyurum bılmıyorum artık
slm kızlar...sabırsızlıkla bekledıgım gun sonunda geldi çattıbugun heycan dorukta yarın sabah 9da sezeryanla mınık balıgımıza kavusuyoruz bugun heycan sabırsızlık korku hepsı bı arada gecıcek sanırım dualarınıza ıhtıyacım var dua edın banada ınsallah dogurmayanlarda en kısa zamanda bebeklerını saglıkla kucaklarlar.bugun son gunum gece nasıl uyurum bılmıyorum artık
Canım Allah kolay bir doğum nasip etsin.. Gözünüz aydın.. Tebrikler sağlıkla bebişine kavuşman dileğiyle..
evet teyzesi bu isim son olur inşallah.ben Elif koydum kızımda çilek koydu Elif çilek diyoruz evdegözün aydın canım.. maşallah çok güzel..
bak kızın büyüyor canım ismini koyun hemen..
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımslm kızlar...sabırsızlıkla bekledıgım gun sonunda geldi çattıbugun heycan dorukta yarın sabah 9da sezeryanla mınık balıgımıza kavusuyoruz bugun heycan sabırsızlık korku hepsı bı arada gecıcek sanırım dualarınıza ıhtıyacım var dua edın banada ınsallah dogurmayanlarda en kısa zamanda bebeklerını saglıkla kucaklarlar.bugun son gunum gece nasıl uyurum bılmıyorum artık
:79:mrb kızlar nasılsınz?
iyiyiz canım şahsen bensen nasılsın?
çok sağolun kızlar desteğiniz söyledikleriniz ve yanımda olduğunuz için. inanın çok zor. ve burdaki ortamı görseniz inanın lohusa benmiyim onlarmı şaşırırsınız. bunlar sadece görünen şeyler daha o kadar çok şey var ki. ama geçecek İnşallah. Allah çok büyük diyorum sadece. bu arada görümcem kocamı iyice doldurmuş ben 2 çocuk büyüttüm ondan iyi biliyorum herşeyi kendi ne biliyor bilmem ne falan diye. ve bu insanın çocuklarını görseniz. 6 7 saatte bir çocuklarının altını değiştiren çocuklarına kocası bakan bi insan. gece bi kere bile kalkıp bakmaz çocuklarına kocası bakar. ve sürekli çocukları döver. ben karışmam bile.
nurayım çok üzüldüm canım yaa. Allah yardımcın olsun sabır versin. inan kendinden vazgeçiyorsun bebeğin için. o ağrı falan umrunda olmuyor. inşallah sende nilimde hemen iyileşirsiniz.
bu arada ben bebeğime geceleri tek başıma bakıyorum en baştan beri ve dikişlerle neler çekiyorum bana sorun. Allahım kimseyi kimsenin eline düşürmesin.
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahselam mart anneleri..ben de mart annesi olacağım.. doktorum 31 marta sezaryen tarihi verdi.. yazışmlarınızı bir süredir takip ediyodum..yeni üye oldum..aynı süreci yaşayan birilerinin olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor.
canımm yaşadıklarını biliyordum ama okurken neredeyse ağlıcaktım gözlerim doldu allah büyük unutma sultancımmerhaba kızlar herkes iyidir İnşallah. ben hiç iyi değilim. sanırım kızımda olmayacak böyle giderse. eşimin ısrarlarıyla eve geldim. kaynanam tepemde hiç susmadan konuşuyor. sürekli akrabaları geliyor. kadın menapozda kapıyı açıyor tvnin sesini açıyor kıs diyorum çocuk anlamaz siz bilmiyorsunuz diyor. kapıyı pencereyi açıyor çocuk hasta olacak diyorum bişey olmaz diyor. ve eşimde onların ağzına bakıyor. dün görümcem geldi ve ben sinir krizi geçirdim. çocuk doktoru ve hemşireler bebeğe biberonla bşey vermeyin dedi. ve çok şükür sütümde hemen geldi. hemşire baktı arkası gelir sık sık emzir dedi sütün iyi dedi. düne kadar yine iyiydi. görümcem geldi ve kızımı dün banyo yaptırdılar. ve soğuk havada bide pencereyi açtılar kapatın dememe rağmen kapatmadılar. kızımın sesi kısıldı eşim sen hasta ettin diyor. dokunamıyorum bile kızıma. birde dün kızım yıkandıktan sonra emzirmek istedim uyuyor yok kucağıma alayım diyorum elimden alıyorlar kaç kişi geldiler bide. sürekli bağırarak konuşuyorlar. eşim onlar ne dese ona bakıyor. kızım kalabalık sevmiyor ne zaman olsa susmuyor kuzum. söylüyorum çocukmuş anlamazmış. dün emzirmeye çalıştım görümcem gelip gidip ooyy halammm ben ikiz büyüttüm şimdi olsa senide büyütürdüm o sütle sanada yeterdi ananın sütü yok dedi durdu. bide eşime gidip sürekli mama verelim biberonla dedi durdu Allahın belası bi biberon almış sanki dünyaları almış bana. bide sürekli pompa alın sütü pompayla sağıp biberonla verin diyip duruyor. çıldırdım artık. misafirde vardı. kadn bana Allah yardımcın olsun dedi. yok dememe rağmen bide ne göreyim biberonu eşimin eline tutuşturmuş içindede mama. aldım fırlattım gittim yatak odasına. ağlama krizi geçirdim. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. ve ben ordayken vermişler. sonra defoldu gitti bi zırlamış abisine eşim bana daha çok düşman oldu. sonra kızım mememi almadı. ağzını açıp kuş gibi bekliyor nasıl zoruma gitti. biberonla istedi. en son damlayı aradım ve konuştum eşimde duydu dediklerini sesini çıkaramadı. yarım saat uğraştım ve emzirdim çok şükür. nasılda açmış kuzum gece boyu sürekli sık sık emdi yavrum. sonra sesi kısıldı bana sen bakamıyorsun dedi eşim. dedimki bacınla annen çocuk yıkandı pencereyi açtılar yanında sende vardın açmayın dedim sen onları dinledin dedim. ve eşim bana düşman. şu halde neler yaşattılar bana. allah bildiği gibi yapsın onları. biliyormusunuz kuzum beşiğinde yatmadı bu gece hiç uyumadı yavrum. sürekli bana dokunmak istedi. elimi tutuyordu yada göğsümde uyuyordu. hiç uyumadım ama çok şükür yavrum emiyor. Rabbim çok büyük diyorum sadece. dua edin ne olur kızlar herşey öyle kötü ki. babam kızımı özlüyor ama kanser ve kalabalığa girmesi yasak. sürekli arıyor. akşam kimse yoktu aradım geldi kucağından indirmedi kardeşimde babamda nasıl sevdiler. bide ilk torunları. kaynanamın 5. torunu sanki görmemiş hiç. onlara karışamadı sesini bile çıkaramadı kızları nede olsa. ama hep eşimden. Allaha havale ediyorum onuda. benim döktüğüm her gözyaşı onlardan çıksın inşallah. hamileyken çok ağlattılar ve kızım doğduğunda gözünde yaşla doğdu doktor bile dedi. ve kızım ağlamasada gözünden yaş akıyor. ağlarkende boncuk boncuk.
canım benim inşallah en kısa zamnda geçer ama bende hala tek başıma bakamıyorum hareketlerim malesef kısıtlıbu arada hepinize gunaydın annecikler...
ben de dogumumu falan herşeyi anlatacam ama fırsat bulamıyorumm
bnm sezaryan sonram hala cok agrılı,2 büklüm dolaşıyorum ne yazık ki... uzun uzun anlatacam.. simdilik sadece herkese normal dogum yapın mumkunse diyorum kızlar... sezaryan ameliyatı kolay ama iyileşme süreci bende cook zor oluyor... Dua edin bana da kzıımı istediğim gibi kucaklayıp emzireyim,su agrılarım geçsin...
azcıcıckkkkk kaldıyaa herkes doğurdu, ben ne zaman doğuracam yaaa:18:
slmm güzel annelerrr...en sonunda güzel bebişim doğdu. tam gününde geldi yavrum 16martta doğdu.normal dogum yaptım maşallah bebişimin kilosuda ii 3640 boyumuzda 53.rabbim herkese nasip etsin o kadar güzel bi duygukii anlatamam
bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah kolay bir doğum diliyorumslm kızlar...sabırsızlıkla bekledıgım gun sonunda geldi çattıbugun heycan dorukta yarın sabah 9da sezeryanla mınık balıgımıza kavusuyoruz bugun heycan sabırsızlık korku hepsı bı arada gecıcek sanırım dualarınıza ıhtıyacım var dua edın banada ınsallah dogurmayanlarda en kısa zamanda bebeklerını saglıkla kucaklarlar.bugun son gunum gece nasıl uyurum bılmıyorum artık
:79:mrb kızlar nasılsınz?
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?