2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

DAMLA cım nihayet denk geldik...ben çok sık giremiyorum bebeğim gözümün nuru sarılık oldu sık sık emzirmeye çalışıyorum...sen napıyosun?mert bebiş nasıl?

geçmiş olsun özlemcim tez zamanda geçer inşallah bu sarılığı nasıl anlıyor çocuk doktoru sarılık yok dedi baktıda :26::26:

Kizlar yok ya bende anlamadin dunku sanci neydi uzanincada gecmedi. Ayaga kalkip yurudugumde sanki gobisim duscek miss gibi oluodu gece 3kadar uyutmadi beni sonra uyuya kalmisim biran heveslenmistim ya dogum sancisi diye

yakındır ama canım eli kulağındadır hep içimizde kalcak diiiller ya başladıysa devamıda gelir

bende iyiyim şükür oğluşumu uyuttum sarılık seviyesi biraz yüksek çıktı sık sık emzirmeye çalışıyorum oğluşumu gözümün nuru inşallah biran önce iyileşir..

kıyamam ben o bebişe geçmiş olsun canım sık sık emzir bi an önce iyileşir inş

çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun..yani şu erkek milletide okadar ana baba düşkünüysen ne evleniyorsun dimi...sana daha önce anlatmıştım benim eşimde ilk bebeğimde annesini çok dinledi beni üzdü diye ama şimdi lafımdan çıkmazbiraz sabır canım elbet seninkide nalicak neyin doğru neyin yanlış olduğunu

bu arada doğum yapmayanlara sesleniyorum uyuyun

Arkadaşlar ben geldimSizi çok özlüyorum ama emirle ugraşmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.marım herkes iyidir.EE ne var ne yok bakalım?

gözün aydın..ne güzel normal olmuş

dualrımız seninle canım..allah kurtarsın

bizimde göbeğimiz bu sabah düştü akşama bıcı bıcımız var

maşallah..bizimde 9.günde düştü

DAMLA cım nihayet denk geldik...ben çok sık giremiyorum bebeğim gözümün nuru sarılık oldu sık sık emzirmeye çalışıyorum...sen napıyosun?mert bebiş nasıl?

geçmiş olsun

bu arada eda bugündü sezeryan günü sanırım..allah yardımcısı olsun

bende iyiyim şükür oğluşumu uyuttum sarılık seviyesi biraz yüksek çıktı sık sık emzirmeye çalışıyorum oğluşumu gözümün nuru inşallah biran önce iyileşir..

çok geçmiş olsun canım çok üzülüyorum bu bebişlere neden sarılık oluyorlar ya bunu hiç bilmiyorum araştırmadım da..

Arkadaşlar ben geldimSizi çok özlüyorum ama emirle ugraşmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.marım herkes iyidir.EE ne var ne yok bakalım?

hoşgeldin canım ben ve birkaç arkadaş doğumu bekliyoruz diğer arkadaşlar da senin gibi bebişlerle uğraşıyor.. Siz nasılsınız?

ya hep diyolar ya doğumdan çıktım 7 kilom gitmiş şu kadar kilom gitmiş burda doğum yapanların kaç kilosu gitmişti çıktığında cidden doğrumu o kadar gittiği merak ediyorum ya

64 ile hamile kaldım.82 ile doguma girdim.1 haftalıkken anca tartılabildim.72 olmuşum.10 kilo gitmiş

kızlar dogumdan kaç gun sonra sutunuz beyaz renk halini aldı??

3-4 gün sonra beyaz geldmeye başladı canım.

kızlar hamiş olarak son gecem. dualarınızı esirgemeyin. iyi haberlerle dönecez inşallah. hepinize iyi geceler.

İnş. iyi haberlerini alırız canım Rabbim yardımcın olsun.

benimde hamiş olarak son gecem... bana da dua edin kızlar. siz beni tanımıyorsunuz ama ben çoğunuzu tanıyorum.

İnş. bundan sonra sende aramıza katılırsın kaynaşırız canım.Kolay bir dogum olur inş.

hoşgeldin canım ben ve birkaç arkadaş doğumu bekliyoruz diğer arkadaşlar da senin gibi bebişlerle uğraşıyor.. Siz nasılsınız?

Emirde bende iyiyiz çok şükür.Biraz dikişlerim acıyor o kadar.İnş. o da zamanla geçicek.Canımacıdıgında oglumun yüzüne bakıyorum miss kokusunu içime çekiyorum acım geçiyor hemenSen kısmetse ne zaman kavuşucan bal arısına?

Okurken gözyaşlarıma engel olamadım canımÇünkü senin kadar olmasada benze bir takım şeyleri bende yaşadım.Hemşire ısrarla sütü var dedikçe eşimin halası yok doymuyor çocuk deyip beni sinir etti.Kaynanam çok iyidir yanımda kalıyor iyileşene kadar kalacak.Kadıncagızın sesi çıkmıoyr.Ona görümcelik yapmış(sessiz diye)şimdide bana yapmaya çalışıyor.Lohusalıktan mıdır nedendir herşey beni snir ediyor aglayasım çıkıyor.Kaynanam sessiz ama onun yerine 40 kaynana var başımda.:84:Her kafadan bi ses çıkıyor.Sütün gelmiyor deyip pompayla sagıp biberonla verdirttiler sonrada tüh tüh biberona alıştı işte artık hiç annesini emmez dediler.Aglamaktan gözlerim şişti başıma agrılar girdi.Anlayacagın bende yaşadım3 gündür zorlayıp zar zor gögsüme tekrar alıştırdım yavrumu çok şükür.Şimdi gögüs pedi olmasına ragmen kıyafetime taşıoyr sütlerim.Bende degiştirmiyorum mahsus görsün diyeOnun kızıda 7 aylık hamile.Kendi ama katiyen karıştırmaz.Ama rabbim onda göstersin.Bir anneye sütün yok doymuyor denmesi.Eşim onlara bişey diyemiyor ama benide üzmüyor arada bişey.Aglayınca o da benle agladı napayım halam aynı binadayız kovayım mı diyor.Onun tarafından düşününce onada hak veriyorum.Üzülme canım sütlerimiz geri gider Allah korusun sonra iyice laf sokarlar.Hem bebeklerimizi düşünelim onlar hissederler annelerinin üzüldüklerinin.Ben aglarken emirde uyuyordu başladı iç çekmeyeÜzülmek aglamak kafaya takmak yok anlaştık mı arkadaşım?

Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.

Dualarımız seninle canım.Korkulacak bişey yok balıgını görürnce herşey geçicek.

Özlemcim geçmiş olsun.Sık sık emzir canım inş. çabucak iyileşir.

Canım o kadarcık olur sonuçta kocaman bir bebek çıktı büyük bişey hemen iyileşmek çok zor biraz daha sabır inşallah bir an önce iyileşirsin.. ben kızımın 18 Martta yarın gelmesini çok istiyorum ama benim bal arım çok nazlı annesi gibi:) o yine kendi bildiğini yapar. Normal doğumda gününü 1-2 hafta geçebilir diyorlar bakalım küçük hanım ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek ama normalde son 8 günü kaldı..

slm kızlar ancak girebildim biz pazar gunu hastaneye gittik pazartesi 12:28 de oğlumu sezeryanla kucağıma aldım, zor bır sureç geçirdim ancak toparlanıyorum

kizlar ya dunden beri bir agridir gitmedi kassigimin sag tarafinda ne olabilir sizcee yurudukce hareket ettikcee daha siddetlii oturuncedaa gecmioo ama sideeti azalio dogum sancisi desem dogum sancisi yuruyunce hareket edince azalir benim bildigim bide dakkasi yokk surekli bir agri biraz oturunca kesilmis gibi oluo ama ayagi kalkincaa tekrardan baslioo kasilmalarimda var bebisimde hareketli napmaliyim sizce ne olabilirrr ...acaba bebisim kanalami inior:26::26::26::26:

Son düzenleme:

canım doğum sancısı yürüyünce falan geçmezmiş..

çok sağol canım Allah razı olsun. aynen öyle canım.ayrıca çocuk bakımından falan anladığı yok.ben bişeyler söylüyorum işte arkadaşlarla görüştük konuştuk falan diye bana diyorki amaan geç onları ben hiç bilmem öyle şeyler diyor. kızım karnımda hıçkırıyordu bu bi gördü şok oldu ve dediki aaa bebekler hıçkırırmı. doktora gittik bi gün doktor ultrasonda bakıyor ya bu hiç görmemiş onları şok vaziyette baktı. biraz fazla çok bilmiştir kendisi canım.

canım Allah razı olsun biliyorum canım. desteklerin içinde ne kadar teşekkür etsem azdır canım.

canım o kadar katılıyorumki sana. ama inşallah benim eşimde değişir artık

canım aynen öyle dediğin gibi yapmaya çalıştılar. bende direndim. akşam kızımın rengi soldu. göğsümü almadı. o kadar kötü oldumki. ama sonra zorla emzirdim sabaha kadar kaç kere. ve kendine geldi. eşime dedim bak işte gördünmü dedim. bişey diyemedi. şimdi sürekli uyusada uyandırıp emziriyorum. diyorki iyi ediyorsun. ama haklıymışsın diyemiyor. bide üstüne öğlen ne dese beğenirsiniz kızkardeşimi ara özür dile dedi. bende en son çok sinirlendim. ve dedimki bi anneyle dalga geçmek bunları söylemek ayıp değil ama anne tepki gösterincemi sorun oluyor dedim.bk hemde haklı çıktım dedim. bu benim bebeğim kimse karışamaz dedim. ben senin kardeşine bi gün ses çıkardıysam o zaman konuşsun dedim. hem dedim bunları söylüyor. ben 8 aydır ne çektim hani gün gelip hatrımı sordular dedim. birde çok seviyor.o kadar geliyor dedim eline bi iğne alıp gelmedi benim yeğenim olsa neler yapardım dedim.gitmiş komşusunun torununun eski kıyafetlerini toplmış gelmiş. kendinden daha bişey alıp gelmedi dedim. öyle kaldı. ve dedim kim ne derse desin umrumda değil dedim. tamam dedi. ve kızım ona cevabını çok güzel verdi. ben mutfağa gitmiştim kızım ağlamış. buda emzik vermek istemiş eliyle itmiş. ağlayarak geldi kızın seni istiyor dedi. o kadar üzgündü ki. sonrada sen bildiğin gibi yap dedi

canım benim 3 günde neler çektirmişler sana
inşallah biran evvel hatalarından dönerlerde sende biraz rahat eder bebeğinle birlikte olmanın keyfini çıkarırsın canım benim

ama oturunca falan da gecmezz benimki oturuncaa azalioo ama yuruyuncee sidettlenioo bazen birden bi girioo sankii bicak sapliolarr ne oluyo acaba:26::26:
canım bence sen hastaneyi bi ara dünden beri olduğunu ve oraya gitmek istediğini söyle bi baksınlar açılma varmı nst ye bağlarlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…