2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah razı olsun.rabbim sizide kavuştursun yavrularınıza en kısa zamanda hayırlısıyla ağrısız acısız inşallah

Allah gonlune gore versin canım marım diledigin gibi olur.
gecmis olsun canım acil sifalar dilerim.

slm kızlar ancak girebildim biz pazar gunu hastaneye gittik pazartesi 12:28 de oğlumu sezeryanla kucağıma aldım, zor bır sureç geçirdim ancak toparlanıyorum

gozun aydın canım saglıklı huzurlu mutlu bir bebek olsun insallah

Merhaba kızlar...

bende hiç beklemediğim anda oğlumu kucağıma aldım.. Benim oğluşumda 10 günlük oldu:)))

Son düzenleme:

Canım benim çok büyük sıkıntı yaşıyorsun allah kolaylık versin. Umarım biran önce eşinin aklı başına gelir de, en azından sana destek olur... Sende güçlü ol ve üzülmemeye çalış, herkes ne derse desin sen bildiğini yap sonuç olarak senin bebeğin o...

maşallah canım bebeğine, sağlıkla huzurla büyüt inş.

Canım allah kolaylık versin, inş. doğumun tam düşündüğün gibi olur...

bizimde göbeğimiz bu sabah düştü akşama bıcı bıcımız var

maşallah canııım...

Canım vallahi ufacık bi bebeğin emziği eliyle itmesinden ağlayacak kadar bozuk bir psikolojiye sahip birine dikkat et derim, yani seni de iyice evhamlandırmak istenmiyorum ama eşinin ailesi psikolojik olarak hiç normal görünmüyo...

kızlarr ben geldimmmmmmmmm

20 günlükk oldukk bile

kocaman olmuşsunuz...

Son düzenleme:

valla kızlar aynı şeyleri bende yaşıyorum. İlk 2 hafta çıldıracağım sandım. Sıkıntı ve üzüntüden sütlerim kesildi. Sonra sütün yetmio muhabbetleri başladı. Bebeğim geceleri uyumadı gündüzleri uyanmıyordu. Zorla emzirmek için uyandırıyordum. Gündüz olan sütümü sağmam bile olay oldu. Kayınvalidem cahil. Az sütünü niye sağıyorsun diye azarlayıp durdu. Gaz sancısı için koca karı ilaçları önerdi. Yapmayınca deli oldu. Kızımı yıkadı. Yıkarken pat diye küvede yatırdı. Kolundan tuttu. Kızım hem korkudan hem kolunun acısından ortalığı yıktı. Ben perişan oldum. Birde kendi annemin yeme konusunda ısrarları. Azarlamaları. Şükür geçti ama ne yazar sütüm azaldığı ile kaldım. Şimdi hep sütün yok muhabbeti duyuyor sinir oluyorum. Kayınvalidem de dedikodumu yapıyormuş. Yemiyor çocuğu aç bırakıyor diye. Allah bildiği gibi yapsın onları ne diyeyim. Ondan üzülmeyin bunları yaşıyan sadece siz değilsiniz. Artık tek kızımla ilgileniyorum. Her fırsatta emziriyorum. Duru emmeyi çok seviyor. Biberona hiç ısınmadı. Nuby doğal dokunuş kullanıyorum belki onun faydasıdır bilmiyorum. Allahım hepimizi bol sütler versin. Şimdilik kaçtım. Sütümüzle kalalım kızlar. Öpüyorum hepinizi...

Allah yardımcın olsun canım onları da ıslah etsin Allah büyüktür canım elbet birgün bu yaptıklarının bedelini öderler....
Allah analı babalı büyütsün canım
Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum olur inş...
bizimde göbeğimiz bu sabah düştü akşama bıcı bıcımız var
gözünüzaydın canım
slm kızlar ancak girebildim biz pazar gunu hastaneye gittik pazartesi 12:28 de oğlumu sezeryanla kucağıma aldım, zor bır sureç geçirdim ancak toparlanıyorum
Allah bağışlasın canım .....
kızlarr ben geldimmmmmmmmm

20 günlükk oldukk bile

Merhaba kızlar...

bende hiç beklemediğim anda oğlumu kucağıma aldım.. Benim oğluşumda 10 günlük oldu:)))

maşallah

Merhaba Kızlar,

Umarım keyifler iyidir... Ben üç gündür çooook iyiyim. Eşim geldi sonunda , hasret bitti nasıl özlemişim, anlatamam... Yani farkındaydım ama görünce iyice anladım, meğerse hasret baya bi yıpratmış beni...

Dün kontrolümüz vardı, nst de hiç sancı çıkmadı, açılma da yok kızımın rahatı gayet iyi galiba. Dr 24 Marta tekrar kontrol günü verdi, gelirken hazırlıklı gelin açılma olursa yatırabilirim o gün sizi dedi. Eğer 27 sine kadar gelmesse, 28 inde zorunlu olarak gelecek bebeğim günü bitiyor çünkü dr'um daha fazla bekletmekten yana değil :44:

Kontrolden çıkınca eşimle kordonda yürüyüş yaptık, hava da öyle güzeldi ki... Akşam başbaşa romantik bi akşam yemeği yedik (Ne zamandır kızım biran önce gelsin istiyordum ama dün ilk defa henüz gelmemiş olmasından şikayet etmedim galiba :26: ...)

Bugünse yaklaşık 4.5 saat yürüdüm bu gün de kendiliğinden gelmesse daha da gelmez bebeğim yürüyüş doğumu kolaylaştırıyorlarmış diyorlar ama inş. doğrudur.. tüm mağzaları gezip yeni sezonda neler alabileceğime dair fizibilite çalışmamı tamamladım bütün kış hamile kıyafetlerinden sonra yaza yenilenerek girmek süper olacak inş... sanırım nisan ayında tam bir alışveriş canavarı olacağım

Doğum yapan annelere kolaylıklar diliyorum, benim gibi hala bekleyenlere de sabır...
Görüşmek üzere, şimdilik bizden bu kadar..

seni cok iyi anliyorum canim bende esimden 5ay ayriydim 2 hafta oldu yanindayim..insan eksik oluyor resmen helde hamilelikte cok ihtiyac dyuyo..
yürüyüs dogumu kolaylastirir ama cok fazlada yorma kendini sonra erkenden suyun gelir dogumun zor olur..

kizlar hissediyorum dogumum yakindir cunku surekli 15dk bir gelen adet sancisi gibi bel agrim war ama inanamiyorum bunun dogum sancisi olacaginaa cunku ben dogum sancisini coook sideetli birsey bekliorum bakalim dakkikasi dusecekmiii simdilikk bu kadarr ha bidee bundan iki gun once kahverengi bi akintim olmusdu bugun gene oldu aynisindan ay dua edinde dogum sancisi olsun kizlarrrr

Arkadaşlar ben geldimSizi çok özlüyorum ama emirle ugraşmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.marım herkes iyidir.EE ne var ne yok bakalım?
bende özlüyorum giriyorum kimsecikler yok bari kapıyım bilgisayarı diyorum
allah analı babalı büyütsün dilekcim gözünüüz aydın
insin ama artıkkkkkkkkkkkkk
sizler yazdıkca içim gidiyor üzülüyorum sizin yaşadıklarınızı hissediyorum şükür böyle sorunlar yaşamıyorum allah yaşayanlara sabır versin yaşatanlarada akıl fikir versin
gözün aydın tatlım eşinde geldi şimdi sıra geldi bebişinizeeeeeeeeee
hadi fatooscum güzel haberlerini bekliyoruz artık gel bbeiş gell anneyi fazla bekletme artık

ins cnm ya ins busefer kandirmiyordur bu sancilar beniii bakalim hayirlisii kendimide heveslendirmek istemiyorum bekleyip görmek lazim

kızlarrr bişey sorucam oğlum uyanıyor uyanır uyanmaz meme istiyor emiyor emerken uyuyor yaklaşık 30-40 dak emiyor sonra yatağa koyuyoruz 10dak geçmeden gene ağlıyor gene emmek istiyor:26::26::26:birde hep emerken uyuyup koynumda uyumak istiyor sizinde öylemi...doktorada gittik ek mama demedi acaba doymuyormu diyorum

canım ben bi yerde duymuştum bebekler 15 dk içinde annelerinden ihtiyacı olan besini alıyomuş ama anneyi en yakın o şekilde hissettiği için emmeyi devam ettirmek istiyomuş karnı aç olduğundan dolayı diil senin sıcaklııından dolayı öle endişelenme

tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. biraz geç oldu sanırım ama ancak okumaya fırsat buldum geçmişi
google amcamıza nöbetçi hamile yazsalar bizim ismimiz çıkar
kızlar bu esprinizi çok beğendim valla
maşallah bebişine canım...sende benim giibi hazırlıksız yaklanmışsın
maşallah bebeğine canım Allah analı babalı büytmek nasip etsin..

şimdi bebişin kucağındadır canım ben epey geriden takip ediyorum forumu Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişine..

bu arada geçmişi okumaya karar verdim ama hepsini bitiremiycem tabiki şu anda 4023.sayfadayım..burayada sayfayı yazdım ki yarın nerden başlayacağımı bileeyim diyeneyse kızlar nur oğlum uyanmadan biraz dinleneyim..kendinize iyi bakın...bize de çok çok dua edin oğluşumun sarılığı biran önce geçsin...

eşin gelmiş gözünaydın canım.....

geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inş sarılığınız....

damlacım, ilk zamanlar emzirme süresi uzun oluyor sonra kendiliğinden kısalıyor, ve yaklaşık 15dkda alıyor ne alacaksa..ancak sarp gazı olduğundada emmek istiyor bazen, kendine gelen o isteğin ayrımını yapamadığını düşünüyorum..sen o 30 dklık emmlerden sonra mutlaka gazını çıkarıyormusun yada kendii çıkarıyormu, gaz çıkarma ihtiyacı sana yöneltiyor olabilir onu..bir de ben emme ve gaz çıkarma süreçlerinin haricinde kucağımda tutmamaya özen gösteriyorum..bir alışırsa anam ağlar valla içim gidiyo bağrıma basmamak için ama yatırıyorum sürekli. senin kucağında kalmak için de yapıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…