2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel herkesler yazmıs anlatmıs sohbetler baslamıs bile
ne gelip okuyabılıyorum ne yazabılıyorum artık
bütün günüm hala kızımı besleyebilme savasıyla geciyor
tam bişeyler yoluna oturacak derken karman corman oldu gene hersey
pompayı görmek istemiyorum artık mahvoldu göğüslerim yara bereden öte cektıgım acı
her saat bası yavruma ne kadar süt cıkarsam kar diye savas verıyorum
sıtmadan göğsün biri tıkandı gitti süt gelmez oldu digeri azalmaya basladı
yavrum emmiyor bir türlü delirmek üzeryim saatlerce memede tutuyorum inatlasıyorum almıyor
biraz tutacak becerecek derken bırakıyor kızıyor aclıktan yaygarayı basıyor
cok feci bir ruh halindeyim pskolojim cöktü sürekli aglıyorum
yavrumu sükunetle mutlu mesut beslemek istiyorum ben de emzirmek istiyorum
savasark degil huzurla yesin beslensin istiyorum
inanın yirmi dört saatin nerdeyse tümü beslenme cabasıyla geciyor
süt sag emdirmeye calıs dön basa
tıkalı göğsümde sertlıkler oldu yapılacak herseyı yaptım sıcak kompres ilac vesaire
acılması icin dört gözle bekliyorum tık yok ilerlerse benım ıcın de tehlıkelıymıs bir de
kahroluyorum anlatamam ya herkesten kacasım yok olasım var
cocgumu doya doya sevemedım bu emme yedirme telasından

bir de cok cok rica ediyorum Allah rızası icin kızlar
ne olur yazarken bişeyleri baskalarının ne hissedeegini de düşünerek yazın
siz de annesiniz cok sükür bebekleriniz emiyorsa ne mutlu RAbbim arttırsın emmesini sütünüzü
ama mama vermeyin biberona alıstırmayın anne sütü gibisi yok gibi seyler yazmayın ya
mama vermeyi hangi anne ister Allah askına ben birkac damla daha süt cıkarabılmek icin saatlerce aglıyorum cıglıklarla yemin ederim bugün pompadan süt yerine kan sagdım yaradan degil ha göğsün icinden geldi bizzat aglamaktan canım cıkıyor artık bir de burada okuyunca cok dokundu agrıma gidiyor zaten emzirememek
sanki mama veren anneler sucluymuscasına yazmayın nolursunuz
yavrunuzun ac kalmasını ister miydiniz siz
her anne cabalar saatlerce memeye alıssın diye kimse kacmaz eminim kolay diye baska seye
ama ugras alsır yaran varsa da dayan ben öyle yaptım böyle yaptımlarla olmuyor işte
nasip olmayınca olmuyor napsanız bos pes etmedim etmiycem de savasıcam ısrarla
ama bitmiş bir pskoljideki anneyi de gözeterek biraz daha dikkatle yazın nolur
zira iki satır dertleşip rahatlamak icin girecegim tek yere de giremez olacagım bu pskoljyle
özellikle kimseye degil lafım sadece ne hissetigimi anlatmak istedim
umarım kimse yasamaz yasadıklarımı
RAbbim herkese emzirmeyi emmeyi sütle yavrusunu büyütmeyi nasip etsin insallah

doyuyordur canım merak etme..bizimkide öyle çoğu zaman..çok küçükler ve emerken yoorulup uyuyorlar,sonrada bi bakıyorlar meme yoksanırım 1 ay filan böyle geçecek

doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. inşallah biz de sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız..beklemek çok yorucu birfşey..insan br an önce kucaklamak istiyo bebeğini..neyse herşeyin zamanı var...

canım allah yardımcın olsun..inan hergün dua ediyorum burada okudukça..senin nazlı kelebeğinde emecek cok cok diye buna inan lütfen..ve sana naçizane tavsiyem, psikolojim bozuldu diyerek kötü enerjiyle daha da bozma moralini.yarın yeni bir güne uyan, sanki en başından beri emziriyormuşsun gibi..biliyorum zor bir süreç ve yaşamayan bilemez diyeceksin ama hepimiz zor süreçler atlattık, ben hep yazdım ki, düşündüğüm tek şey sütümdü ve hiçbirşeyin canımı sıkmasına izin vermedim...seninki kısır döngü sütünü düşündüğün için sıkılıyorsunççben inanıyorumki bu süt savaşını sen kazanacaksın ve pozitif düşünüp ağlamadan üzülmeden atlatabilirsen tıkanan göğsünden de şakır şakır süt akacak..en önemlisi kızın göğsünden emmeyi öğrencek,alışacak.bak ben başlattım, pozitif enerjii gönderdim evrene senin için, sende ucundan tut bırakma lütfen...

çok sağol canım. İnşallah bunlarda geçecek. birde eşimin ağlaması bir gün öncesi içindi. o kadar olaydan sonra kızımın o hareketi o kadar çok şey anlattıki ona. dün akşam diğer kız kardeşi aradı bende ona verdim telefonu bi sürü şey söyledi şunu yapsın bunu yapsın. oda en son kızım susun artık çok şükür sütü var dedi. oda benim sütüm 2 gün sonra geldi demezmi onun kızıda 6 aylık. eşimde aaa dedi sultanın hemen geldi çok şükür maşallah dedi. sustu kaldı. neyse bişeyler değişiyor İnşallah. birde gece kızım bensiz uyumuyor. ne yaparsa yapsın. artık sadece sen bildiğin gibi yap diyor. kimseye bakma diyor çok şükür. demekki bunların olması gerekmiş.

canım onlar bizdede var. ama annem yapmıyor. kaynanam yapıyor. o kadar şey yiyorum. yok diyor bu bişey yemiyor. eşimde gerçek sanıyordu önceleri. yediklerimi sayıyorum. süte bakıyor şimdi bişey diyemiyor.

amin canım amin. bende onu bekliyorum zaten. kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz.

canım bunları bizde yaşıyoruz. ve bazen kızım böyle ağlayıp çığlıklar atarken bende ağlıyorum bazen. bazen 1 saat bazen yarım saat uğraşıyorum. ama vazgeçmiyorum. bide emziğe alıştırdılar. onu nasıl emiyor bazen zoruma gidiyor. eşimde şimdi bak diyor milletin ağzına baktık ne oldu dedi akşam hiç bişey demedim. gece boyuda susmuyor. ve ilginç ama eşim ne yaparsa yapsın onda susmuyor uyumuyor. uykusuz kalıyorum yoruluyorum ama olsun diyorum. bugün sağlık ocağına gidecez pazarteside çocuk doktoruna ve ikisinede soracam ne yapabilirim diye. uğraşmak sorun değil ama o çığlıkları ağlamaları içimi parçalıyor.benim sütüm var çok şükür ama kızım emmemek için çaba sarfediyor. sebebide malum bir gün önce biberonla verdikleri mama. ağzını açıyor süt aksın diye bekliyor kuzum. her defasında eşime bi sürü kızıyorum içimden. onlardanda daha çok nefret ediyorum

Son düzenleme:

Amin canım inşallah sütün bol bol hemen gelir göğüslerin düzelir acı çekmezsin. Çok geçmiş olsun.. Ben mamaya biberona karşı değilim.. Ama tabi ki sütün varsa kolaya kaçmıyacaksın sonuçta mama biberon kullanmak emzirmekten kolay emzirebiliyorsan mama biberon vermeyeceksin ama olmuyorsa neden olmasın o kadar gelişti ki herşey anne sütünün sağladığı herşey artık mamalarda da var tabi ki yerini tutmaz ama bebeği aç mı bırakacağız. Hiç üzülme canım kaşıkla mama vermeye çalış yavaş yavaş yine bırakmadan emzirmaye devam et bence.. Birçok anne senin gibi hiç emzirmeyenler var çocukları da gayet sağlıklı üzülme canım. Psikolojini düzelt sütüm gelecek de bak nasıl bol bol sütün olacak olmazsa da canın sağolsun.. Allah gönlüne göre versin.. öpüyorum..

canım 30-40 dk yeterli bence senin sütün de var maşallah doyuyordur merak etme ama seni istiyor annesi işte..ne güzel..

Günaydın Arkadaşlar,
Dünyanın en güzel tarihi 18 Mart Şehitleri Anma günü,
Bir şehit kızı olarak kızımın bugün doğmasını o kadar istedim ki gelmedi ama geleceği de yok gibi
Şehit dedesinin anısına bizlere bu anlamlı günde merhaba der diye düşünüyordum((

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MINNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ..

Son düzenleme:

:81::81::81::81::81::81:

Son düzenleme:
canım şehit kızı olman konusunda da ne denir ki
başın sağolsun mu,gurur duy çok güzel bir şey mi
ya da ikisi

Annesi 3 gün uğraştıktan sonra bir türlü Melisa kızına kurabiye yapamadı Damla teyzesinin tarifini de denedi ama beceremedi yapış yapış oldu şeker hamuru şekil veremedi ( ama internette dünyalar tatlısı zuzu teyzesini buldu.. Kızımın bugün doğmasını o kadar istiyordum ki zuzu teyzesi 2 günde tüm kurabiyelerini yapıp gönderdi kızımın.. Kızıma da iltifatlarda bulundu her işi rast gitti çok kolay oldu melisa bebeğin kurabiyeleri diye.. şimdi tatmaya kıyamıyorum o kadar güzel yapmış ki ellerine sağlık zuhal hanım.. inşallah kızımın 40'ı için de yaptıracağım..
Şimdi sizlerle paylaşmak istedim umarım siz de beğenirsiniz..

Eklentiler

• $198891_10150126139647980_564682979_6449552_5157807_n[1].webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $1.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 45

Canım benim yıpratma ne olur kendini bu kadar çok iyi mamalar var yeni doğanlar için benim annemde beni ve kardeşimi mama ile besledi.Bu arada bir arkadaşım var şu an beş buçuk aylık bebeği aynı senin sorununu yaşadı doktor ona mama önerdi mama ile besledi bebeğini maşşallahı var şimdi kilosu her şeyi çok yerinde maşallah

öle canım walla aynı anda yaşandı Allah razı olsunn
inşalah Rabbim bir avazda kurtarsın senide canım
gelir annesi sağlıkla inşalah
ama keyfini çıkar uyu bol bol

Allah razı olsun kızlar aminnn

dün hiç giremedim topiğe doğum yapan anneler yavaş yavaş gelmeye başlamış ne güzel.sıkıntı çekenlere sabır diliyorum Allah yardımcınız olsun inşallah.tabi biz bekleyenlere de beklemek için sabır diliyorum maşallah kuzum çok uslu sakin duruyor aradaki kasılmaları saymazsak, beni hiç üzmüyor umarım doğduktan sonra da öyle olur mis kızım 14:30'da randevumuz var çok merak ediyorum kuzumu.görmeyeli 10 gün oldu.dönüşte haberleri yazarım inşallah.fatoş doğum yaptı mı acaba çok merak ettim Allah yardımcısı olsun.sağlıkla kolayca bir doğum olur inşallah.şimdilik çıkıyorum iyi haberlerle görüşmek üzere :80:

çok sağol canım işte öyle olunca insan endişeleniyor
emerken kendi çıkarıyor canım arada çıkaramadığında biz çıkarıyoruz aynen kucağa alışsında istemiyorum şimdi annem var ama sonrasında ne yaparım:26::26::26:
ahhh canım benim sakın üzülme umarım kızın alır annesini üzmez dahafazla
doyuyordur canım merak etme..bizimkide öyle çoğu zaman..çok küçükler ve emerken yoorulup uyuyorlar,sonrada bi bakıyorlar meme yoksanırım 1 ay filan böyle geçecek
çiğdemcim çok sağol canım dediğin gibi hemen aranıyor memeyi bıtakıp yatırdığım anda
Kizlaaaaarr bana dua edon suan hastanedeyomm dokrtor oglene dogru gelir bebis dedi:18:
güzel haberlerini bekliyoruz canım belkide şuanda kucağındadır bebişin
canım 30-40 dk yeterli bence senin sütün de var maşallah doyuyordur merak etme ama seni istiyor annesi işte..ne güzel..

çok sağol gökçencim kurabiyeleriniz çoooook güzel herşeyinizde hazır artık bir prenses kaldı gelicek olan
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…