selam kızlar..
biz şimdi uyudk karın ağrısından sonra..bir pırtlayamıyor şu çocuk yayarım saat meme keyfinden sonra uyudu
bugün doğum yapacak olan arkadaşa llah kolaylık versin..
gökçe kurabiyelerden yiyebilirr miyim
slm kızlar ancak girebildim biz pazar gunu hastaneye gittik pazartesi 12:28 de oğlumu sezeryanla kucağıma aldım, zor bır sureç geçirdim ancak toparlanıyorum
Canım o kadarcık olur sonuçta kocaman bir bebek çıktı büyük bişey hemen iyileşmek çok zor biraz daha sabır inşallah bir an önce iyileşirsin.. ben kızımın 18 Martta yarın gelmesini çok istiyorum ama benim bal arım çok nazlı annesi gibi:) o yine kendi bildiğini yapar. Normal doğumda gününü 1-2 hafta geçebilir diyorlar bakalım küçük hanım ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek ama normalde son 8 günü kaldı..
kızlarrr bişey sorucam oğlum uyanıyor uyanır uyanmaz meme istiyor emiyor emerken uyuyor yaklaşık 30-40 dak emiyor sonra yatağa koyuyoruz 10dak geçmeden gene ağlıyor gene emmek istiyor:26::26::26:birde hep emerken uyuyup koynumda uyumak istiyor sizinde öylemi...doktorada gittik ek mama demedi acaba doymuyormu diyorum
ne güzel herkesler yazmıs anlatmıs sohbetler baslamıs bile
ne gelip okuyabılıyorum ne yazabılıyorum artık
bütün günüm hala kızımı besleyebilme savasıyla geciyor
tam bişeyler yoluna oturacak derken karman corman oldu gene hersey
pompayı görmek istemiyorum artık mahvoldu göğüslerim yara bereden öte cektıgım acı
her saat bası yavruma ne kadar süt cıkarsam kar diye savas verıyorum
sıtmadan göğsün biri tıkandı gitti süt gelmez oldu digeri azalmaya basladı
yavrum emmiyor bir türlü delirmek üzeryim saatlerce memede tutuyorum inatlasıyorum almıyor
biraz tutacak becerecek derken bırakıyor kızıyor aclıktan yaygarayı basıyor
cok feci bir ruh halindeyim pskolojim cöktü sürekli aglıyorum
yavrumu sükunetle mutlu mesut beslemek istiyorum ben de emzirmek istiyorum
savasark degil huzurla yesin beslensin istiyorum
inanın yirmi dört saatin nerdeyse tümü beslenme cabasıyla geciyor
süt sag emdirmeye calıs dön basa
tıkalı göğsümde sertlıkler oldu yapılacak herseyı yaptım sıcak kompres ilac vesaire
acılması icin dört gözle bekliyorum tık yok ilerlerse benım ıcın de tehlıkelıymıs bir de
kahroluyorum anlatamam ya herkesten kacasım yok olasım var
cocgumu doya doya sevemedım bu emme yedirme telasından
bir de cok cok rica ediyorum Allah rızası icin kızlar
ne olur yazarken bişeyleri baskalarının ne hissedeegini de düşünerek yazın
siz de annesiniz cok sükür bebekleriniz emiyorsa ne mutlu RAbbim arttırsın emmesini sütünüzü
ama mama vermeyin biberona alıstırmayın anne sütü gibisi yok gibi seyler yazmayın ya
mama vermeyi hangi anne ister Allah askına ben birkac damla daha süt cıkarabılmek icin saatlerce aglıyorum cıglıklarla yemin ederim bugün pompadan süt yerine kan sagdım yaradan degil ha göğsün icinden geldi bizzat aglamaktan canım cıkıyor artık bir de burada okuyunca cok dokundu agrıma gidiyor zaten emzirememek
sanki mama veren anneler sucluymuscasına yazmayın nolursunuz
yavrunuzun ac kalmasını ister miydiniz siz
her anne cabalar saatlerce memeye alıssın diye kimse kacmaz eminim kolay diye baska seye
ama ugras alsır yaran varsa da dayan ben öyle yaptım böyle yaptımlarla olmuyor işte
nasip olmayınca olmuyor napsanız bos pes etmedim etmiycem de savasıcam ısrarla
ama bitmiş bir pskoljideki anneyi de gözeterek biraz daha dikkatle yazın nolur
zira iki satır dertleşip rahatlamak icin girecegim tek yere de giremez olacagım bu pskoljyle
özellikle kimseye degil lafım sadece ne hissetigimi anlatmak istedim
umarım kimse yasamaz yasadıklarımı
RAbbim herkese emzirmeyi emmeyi sütle yavrusunu büyütmeyi nasip etsin insallah
Kizlaaaaarr bana dua edon suan hastanedeyomm dokrtor oglene dogru gelir bebis dedi:18:
Günaydın Arkadaşlar,
Dünyanın en güzel tarihi 18 Mart Şehitleri Anma günü,
Bir şehit kızı olarak kızımın bugün doğmasını o kadar istedim ki gelmedi ama geleceği de yok gibi
Şehit dedesinin anısına bizlere bu anlamlı günde merhaba der diye düşünüyordum((
ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MINNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ..
Annesi 3 gün uğraştıktan sonra bir türlü Melisa kızına kurabiye yapamadıDamla teyzesinin tarifini de denedi ama beceremedi yapış yapış oldu şeker hamuru şekil veremedi ( ama internette dünyalar tatlısı zuzu teyzesini buldu.. Kızımın bugün doğmasını o kadar istiyordum ki zuzu teyzesi 2 günde tüm kurabiyelerini yapıp gönderdi kızımın.. Kızıma da iltifatlarda bulundu her işi rast gitti çok kolay oldu melisa bebeğin kurabiyeleri diye.. şimdi tatmaya kıyamıyorum o kadar güzel yapmış ki ellerine sağlık zuhal hanım.. inşallah kızımın 40'ı için de yaptıracağım..
Şimdi sizlerle paylaşmak istedim umarım siz de beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 163347 Eki Görüntüle 163349 Eki Görüntüle 163351 Eki Görüntüle 163350
pompayı görmek istemiyorum artık mahvoldu göğüslerim yara bereden öte cektıgım acı
yavrum emmiyor bir türlü delirmek üzeryim saatlerce memede tutuyorum inatlasıyorum almıyor
tıkalı göğsümde sertlıkler oldu yapılacak herseyı yaptım sıcak kompres ilac vesaire
acılması icin dört gözle bekliyorum tık yok ilerlerse benım ıcın de tehlıkelıymıs bir de
siz de annesiniz cok sükür bebekleriniz emiyorsa ne mutlu RAbbim arttırsın emmesini sütünüzü
ama mama vermeyin biberona alıstırmayın anne sütü gibisi yok gibi seyler yazmayın ya
mama vermeyi hangi anne ister Allah askına ben birkac damla daha süt cıkarabılmek icin saatlerce aglıyorum cıglıklarla yemin ederim bugün pompadan süt yerine kan sagdım yaradan degil ha göğsün icinden geldi bizzat aglamaktan canım cıkıyor artık bir de burada okuyunca cok dokundu agrıma gidiyor zaten emzirememek
her anne cabalar saatlerce memeye alıssın diye kimse kacmaz eminim kolay diye baska seye
ama ugras alsır yaran varsa da dayan ben öyle yaptım böyle yaptımlarla olmuyor işte
zira iki satır dertleşip rahatlamak icin girecegim tek yere de giremez olacagım bu pskoljyle
çok sağol canım. İnşallah bunlarda geçecek. birde eşimin ağlaması bir gün öncesi içindi. o kadar olaydan sonra kızımın o hareketi o kadar çok şey anlattıki ona. dün akşam diğer kız kardeşi aradı bende ona verdim telefonu bi sürü şey söyledi şunu yapsın bunu yapsın. oda en son kızım susun artık çok şükür sütü var dedi. oda benim sütüm 2 gün sonra geldi demezmi onun kızıda 6 aylık. eşimde aaa dedi sultanın hemen geldi çok şükür maşallah dedi. sustu kaldı. neyse bişeyler değişiyor İnşallah. birde gece kızım bensiz uyumuyor. ne yaparsa yapsın. artık sadece sen bildiğin gibi yap diyor. kimseye bakma diyor çok şükür. demekki bunların olması gerekmiş.
Kizlaaaaarr bana dua edon suan hastanedeyomm dokrtor oglene dogru gelir bebis dedi:18:
Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar
Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar
bugün anca girebiliyorum k.k. ya.
2 gündür tansiyonum düşük. onun için başımı kaldıramıyorum. şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum olmadı. doktorum tuzlu ayran iç ve ayaklarını yukarı kaldırarak yat dedi. yapıyorum dediklerini. bebeğin için telaşlanma dedi. normal doğum istediğim için Allahımdan dileğim tansiyon sorunumun geçmesi çünkü çok halsiz hissediyorum.
hepimize Allahım kolaylık versin.
Annesi 3 gün uğraştıktan sonra bir türlü Melisa kızına kurabiye yapamadıDamla teyzesinin tarifini de denedi ama beceremedi yapış yapış oldu şeker hamuru şekil veremedi ( ama internette dünyalar tatlısı zuzu teyzesini buldu.. Kızımın bugün doğmasını o kadar istiyordum ki zuzu teyzesi 2 günde tüm kurabiyelerini yapıp gönderdi kızımın.. Kızıma da iltifatlarda bulundu her işi rast gitti çok kolay oldu melisa bebeğin kurabiyeleri diye.. şimdi tatmaya kıyamıyorum o kadar güzel yapmış ki ellerine sağlık zuhal hanım.. inşallah kızımın 40'ı için de yaptıracağım..
Şimdi sizlerle paylaşmak istedim umarım siz de beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 163347 Eki Görüntüle 163349 Eki Görüntüle 163351 Eki Görüntüle 163350
seninle haftamız aynı benim kızım da tembel aşağı ineceğine yukarı çıktı.ağzımdan çıkacak heraldebizde bugün doktora gittik bu arada nstde bildiiiiiiniz 0 kasılma var. dr ne bu geriyemi gidiyosun dedi22sinde 40 tamamlancağı için o gün gel dedi alttan muane bile etmiyo son 2 seferdir. 28ine kadar beklices 28inde yatış yapıp suni sancı verces dedi hiç gelcekmiş gibi gelmio bide açılma olmazsa sezeryan zorunda kalıcam hç istmyrm bnm oğlm neden bu kdr tembel yaa
kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar
seninle haftamız aynı benim kızım da tembel aşağı ineceğine yukarı çıktı.ağzımdan çıkacak heraldeben de 23 martta gidicem doktora..inşallah kontrole kadar sürpriz yapıp gelirler çok özledimm bebişimi
yanlış bakmıışım yaw sen benden 1 hafta öndeymişsinyorumuna bayıldım "ağzımdan çıkıck heralde" wlla yeni nesil pek bi tembel anacım
yanlış bakmıışım yaw sen benden 1 hafta öndeymişsinheralde gönlümden öyle geçiyorr..28 inde suni sancı verecekmiş ya o zaman 41 doluyor sanırım..hayırlısı olsun ya bu kadar çektik inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı şimdi tek isteğim bu
Günaydın canım nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?