2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..
biz şimdi uyudk karın ağrısından sonra..bir pırtlayamıyor şu çocuk yayarım saat meme keyfinden sonra uyudu
bugün doğum yapacak olan arkadaşa llah kolaylık versin..
gökçe kurabiyelerden yiyebilirr miyim

ay ne güzel bebeklerinizle uğraşıyorsunuz ben hala odasını süsle çikolata kurabiye hazırla ne yapacağımı şaşırdım sıkıntıdan(

canım ankaradaysan çıkın gelin kurabiyeleri oturup yiyelim gerçekten beklerim çok da sevinirim:)

büyük uğraşlar sonunda bizde gazımızı çıkardık ve uyudu oğluşum sonunda
bugün ananemiz evine döndü artık 3 kişilik bir aileyiz bizde:118:
bakalım bu durumun altından başarıyla kalkabilecek miyiz......

slm kızlar ancak girebildim biz pazar gunu hastaneye gittik pazartesi 12:28 de oğlumu sezeryanla kucağıma aldım, zor bır sureç geçirdim ancak toparlanıyorum

Canım seni merak ediyordum.Satımız aynıydı ve ikimizde normal dogumu bekliyorduk ve bebekler gelmiyor diye sabırsızlanıyorduk hatırlarsan.Ama ikimizde sezeryan olduk ve bebeklerimize kavuştukBende zor bir sezeryan geçirdim ve hala dikişlerim acıyor.Ama olsun kavuştuk ya miniklere gerisi boşBu arada Allah analı babalı büyütsün

Saol canım.Biz sabırsısız ama bebeişler sabırlıBizim istedigimiz zaman degil kendi istedikleri zaman geliyorlar.İnş. sende en kısa zaman da alırsın kucagına kızını.

Damlacım sanki bizi anlatmışsın.Hep aranıyor.Cok cok emiyor ve kucagımdakokumla uyumak istiyor.Bende doymuyor mu acaba he emmek istiyor diye düşündüm ama kilo aldıgnı görünce vü sütümünde geldigini görünce bu düşünceden uzaklaştım.Sanırım 9 ay onlarda bizi özlemiş kokumuzdan ayrılamıyorlar

Canım bilmezmiyim o gögüs acımı,Uçlarının yara oluşunu,kanamasını,pompayla sagmalarımı,ısıtmalanmamı,ateşlendigimi, ama çok şükür ki geçti.İnş. seninde en kısa zamanda geçer.Ama sakın pes etme benim gibi hep sağ.Önemli olan yavrularımızın doyması ha mamayla ha anne sütüyle.Tabiki herkes emzirmek ister ama bu bizim elimizde degil.Seni anlıyprum ama üzüldükçe sütün azalır.Rabbimden sabır iste ve dua et canım.

Kizlaaaaarr bana dua edon suan hastanedeyomm dokrtor oglene dogru gelir bebis dedi:18:

Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Öncelikle Allah rahmet eylesin canım.Şehit kızı oldugun için kendinle gurur duy.Kızında dedesiyle gurur duyacaktır emin ol.

Kurabiyeler çok güzel olmuş canım.Bende istedim ama şeker yaptırdıgım için yaptıramadım

canım benim ağlayarak okudum yazdıklarını ben de kızımda tam da senin yazdıklarını yaşadım sütüm olmadı olmayınca olmuyor lanet olsun kızım ememedi zaten emmeyle süt doğru orantılı. olmayınca ol-mu-yo.haftalarca direndim ve bu salak inadım yüzünden kızım kilo alamadı ve 17 gün sürdü sarılığı. bir aylık oldu burda bi yenidoğan uzmanı prof. a götürdük kilo almıyo diye ve kadın bana o kadar kızdı ki mama vermedim diye. nihayetinde ben kimim ki inatlaşıyorum çocuğumun beslenmesi konusunda hekimlerden daha mı iyi biliyo herkes. esas bebeğin kilo alamıyorsa sakıncalı. kızımı 2 ayda mamayla zor toparladık şimdi allaha binlerce kere şükür gayet kilosu ideal bir çocuk.
bak canım ağladıkça üzüldükçe kafana doladıkça sütün daha da inatlaşır. sen çevrendeki herkese kulağını tıka sadece ve sadece yavrunu ve onun olması gereken kiloyu düşün. hangi annenin yüreği yavrusunu sütüyle beslemek istemez ki???
ayrıca tabiki anne sütüyle mamayı kıyaslamak çok manasız!!!ama mama kolaycılık diyenler çok yanılıyor mama hazırlamak o kadar zordur ki yok biberonu sterilize et, sürekli kaynamış soğumuş su bulundur, gerekli ısıya getir mamayla karıştır heleki gecenin bi vakti tüm bunları yapmak emin olun daha meşakkatli.
sabır et canım inşallah bol bol sütün olur ama unutma önce moral.....öptüm seni.

Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar

canım geçiyor olmasına çok sevindim, burdaki arkadaşların duasını aldın gerçekten.. İnsan hamile yada lohusa olunca daha farklı oluyor... Çok şükür eşin doğru yolu bulmuş... İnş. yaşadıklarını en kısa zamanda unutturacak kadar güzel günler gelir...

Kizlaaaaarr bana dua edon suan hastanedeyomm dokrtor oglene dogru gelir bebis dedi:18:

Allah yardımcın olsun canım, inş. iyi haberlerini alırız..

bugün anca girebiliyorum k.k. ya.
2 gündür tansiyonum düşük. onun için başımı kaldıramıyorum. şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum olmadı. doktorum tuzlu ayran iç ve ayaklarını yukarı kaldırarak yat dedi. yapıyorum dediklerini. bebeğin için telaşlanma dedi. normal doğum istediğim için Allahımdan dileğim tansiyon sorunumun geçmesi çünkü çok halsiz hissediyorum.
hepimize Allahım kolaylık versin.

Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar

Canım iyi haberlerini alırız inş. diye dilerken yanına başka istekler de mi koysaydım acaba, dua saatine gelmiş galiba, ben alıntı yapıp msj yazarken senin iyi haberlerin bize ulaşmış ne güzel
Allah bebeğini sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin
darısı biz bekleyenlerin başına...

Canım geçmiş olsun kendine dikkat et, benim tansiyonum da genel olarak düşük ama bünye alışık olduğu için sorun yaşamıyorum... İlk başlarda dr'um her kontrolde açmısın vb. şeyler soruyordu, 8e-5,
7ye-5 tansiyonla dolandığım için bebeğin için endişelenme bence de bir sorun olmuyor, sadece doğumda epidural düşünüyorsan anestezi uzmanına durumunu ayrıca belirtmen gerekecekmiş. Yani anestezi mutlaka tansiyon konusunu göz önüne alacak zaten kendisi ama sen yine de hatırlat...

canım yaşadıkların çok zor bir kısmını bende yaşıyorum maalesef benim oğluşta sol göğsümü tutuyo ama sağı imkanı yok tutamıyo tutamadıkça çıldırıyo basıyo yaygarayı ne yapacağımızı şaşırıyoruz mecbur mama veriyoruz günde 2 öğün sağ göğsümüde sağıp sağıp biberonla veriyorum biberona alışacak diyede korkuyorum emzirmek gerçekten çok zormuş biri yazmıştı şubat annelerinde heralde doğurmak kolay 10 kere daha doğururum ama emzirmek 10 kez doğurmaktan zor diye haklıymış....allah hepimize kolaylıklar versin sütümüz bol olsunda ne yapalım gerekirse sağıpta veririz canını sıkmamaya çalış HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK de ve buna inan.

ayy çok güzel gözüküyolar çok şirnleeer afiyetle yiiyiin

çok heycanlııııı :18: çok sevindm cnm ayrıntıları en yakn zamanda beklorm maşallah bebişinede

bizde bugün doktora gittik bu arada nstde bildiiiiiiniz 0 kasılma var. dr ne bu geriyemi gidiyosun dedi 22sinde 40 tamamlancağı için o gün gel dedi alttan muane bile etmiyo son 2 seferdir. 28ine kadar beklices 28inde yatış yapıp suni sancı verces dedi hiç gelcekmiş gibi gelmio bide açılma olmazsa sezeryan zorunda kalıcam hç istmyrm bnm oğlm neden bu kdr tembel yaa

seninle haftamız aynı benim kızım da tembel aşağı ineceğine yukarı çıktı.ağzımdan çıkacak heraldeben de 23 martta gidicem doktora..inşallah kontrole kadar sürpriz yapıp gelirler çok özledimm bebişimi

yorumuna bayıldım "ağzımdan çıkıck heralde" wlla yeni nesil pek bi tembel anacım

yorumuna bayıldım "ağzımdan çıkıck heralde" wlla yeni nesil pek bi tembel anacım
yanlış bakmıışım yaw sen benden 1 hafta öndeymişsinheralde gönlümden öyle geçiyorr..28 inde suni sancı verecekmiş ya o zaman 41 doluyor sanırım..hayırlısı olsun ya bu kadar çektik inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı şimdi tek isteğim bu

amin amin sağsalim alalımda böle hayırlısı belkide çok yorulcam bi hafta daha dinlenme hakkı verildi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…