2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 2 gundur bsayar arızalıydı gıremedım şimdi gecmısı okudum doguranlara hayırlı olsun. kaynana azabı cekenlere allah yardımcı olsun. hamileleri ve lohusaları üzenlerin allah cezasını versin.
ben de bugun tam 4 kere nst ye gırdım dr begenmedı yarın sabah 9 da bı daha gıdıcez bakalım.

merhaba kızlar. herkes iyidir İnşallah. doğum yapmayan kızlar Allahım yardımcınız olsun İnşallah kolay doğum yaparsnız canlarım. kolega canım kurabiyelerin çok güzel yaaa. bugün sağlık ocağına gittik kızımda sarılık çıktı doktor sık sık emzir dedi. topuk kanı alındı o kadar kötü oldumki. 2.5 gündür kızım kakasını yapmıyordu. doktor mamamı verdiniz yoksa dedi eşim şok oldu. mama yapabilir dedi anne sütü çok nadir dedi. eşimde evet dedi verdik dedi. doktorda neden sütünmü yok dedi bana var ama eşim ısrarla verdi hemde biberonla dedim doktor madem sütün var ne gerek var dedi. zorlayacaksın zorlanacaksın ama emzireceksin dedi. pazartesi çocuk doktoruna gidecez bakacak inşallah o zamana kadar geçer.
emillyciğim amin canım. Allahım senide kolaylıkla kurtarsın İnşallah. şimdi sana ne kadar zordur yaaa.
fatoş bebişin hayırlı olsun canım. sende kurtuldun çok şükür. nurayım canım nilim nasıl sen nasılsın canım. İnşallah ikinizde iyisinizdir.

Damlacım, doyup doymadığı kilo alışından belli olur. Ben 10 günlükken gitmiştim. Doğum kilosunun altına düşmüştü. Doktor emzirirken diğer göğsümden süt taşıp taşmadığını sordu. Hayır deyince ek mama dedi. Ben sağıyorum 2 göğüsten 60 cc ancak çıkıyor o da göğsüm çok doluyken. Yoksa 20 cc ancaAma Duru'da aç olunca memeye yapışıp kalıyor. Mamadan sonra emzirirsem hemen bırakıyor. Bence kilosunu kontrol altında tut. Birde sık emmesi çok iyi aslında. O emdikçe sütün gelir.

pek kimsecikler yok ama ben yinede sorayım bi denk gelen olur belki yaaa bu sancıları ben hep kasıklardan yada belden bekliyorum ama benim bir iki saattir karnıumda bişiler oluyo karnım kaskatı kesiliyor bende bir çarpıntı ve özellikle sağ tarafımdan bir ağrı bebek hareketinden kaynaklanmıyor ama eminim acaba buda sancı olabilirmi aslında annemler ablamlar var bilirler ama aşırı panikler zaten boş yere ayaklandırmak istemiyoruım onlarıda...

Selammmm anneler =))) nasılsınız neler yapıyorsunuz geçmişi okuma şansım yok artık benimkini tek bırakamıyorum çok tatlııııı =))))

canım bende hamileyken olmuştu doktora sormuştum o taş gibi olma kasılma demişti olursa hemen gel demişti. bide bebek hareket etmezse dikkat et demişti. Allahım tek sesle kurtarsın İnşallah

cANIIIM,daha iyiyim coook tşk... zaman nasıl geçiyor anlamıyorum artık... hiç uyku yok ama herşeye değer..

kurabiyelerinden yemek istiyoruuum Gökçen,harika olmusss :13:

Daha iyi olduğuna çok sevindim canım.. teşekkür ederim beğendiğine sevindim..

Geçmiş olsun canım.. umarım düzelir..

sağol damlacım..

teşekkürler canım..

Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar

canım çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

canım bende hamileyken olmuştu doktora sormuştum o taş gibi olma kasılma demişti olursa hemen gel demişti. bide bebek hareket etmezse dikkat et demişti. Allahım tek sesle kurtarsın İnşallah

çok teşekkür ederim inşallah ama çok yeni başladı biraz daha beklesem takip etsem iyi olmazmı yoksa gitsemmi hemen ay bak heycanlandım

s&u canım nasılsın moralin düzeldi mi biraz daha ? kızın da umarım iyidir moral çok önemli unutma sakın.. kendine ve kızına iyi bak melisanın kurabiyelerini de beğenmişsin sevindim teşekkürler..
İyi akşamlar

bugün aynı şeyler bende de oluyor.sen kaçıncı haftandasın?

çok teşekkür ederim inşallah ama çok yeni başladı biraz daha beklesem takip etsem iyi olmazmı yoksa gitsemmi hemen ay bak heycanlandım
canım bencede bekle biraz. şimdi gitsen kasılma çıksa dayarlar suni sancıyı. suda yok nasılsa. acele etme canım. benim sezeryan olacaktı ya o yüzden doktor bunlar olursa gel demişti canım.

çok sağol canım. aynen öyle canım herşeyden daha önemli kızım. ve hepsini Allaha havale ediyorum. onlar beni üzecek sütüm gidecek hem üzülecem hem kızım sütünü alamayacak bide ona üzlecem. Allah çok büyük canım. senin ne kadar kaldı canım. doktor ne diyor. melisanın kurabiyeleri çok güzel görünüyor odasınada hayrandım zaten. çoook şanslı bi bebek Allahım şansını hep açık etsin İnşallah. Allahım korusun herşeyini güle güle kullandırsın İnşallah

canım gozun aydın analı babalı saglıkla mutlukla buyusun.

ayy çok güzel gözüküyolar çok şirnleeer afiyetle yiiyiin

çok heycanlııııı :18: çok sevindm cnm ayrıntıları en yakn zamanda beklorm maşallah bebişinede

ben bu sıtede yenıyım,hayırlı olsun darısı bas ız... Kızınla ve aılenle
mutluluklarrrrrrr....

OCoookk saolun kizlar bende dogurdumya artik herkes dogurabilir Normal dogum yaptim.. Cok zor gecti ama inan bebisini kucagina alinca geciyoo suan teyzrleri kizim cok akilli emiyo uyuyoo oyle haylaz deil simdi hastanedeyimm pazartesi cikarim sonra bol bol anlatirim cnlarim darisi dogursmayanlarin basina Allah yardkmciniz olsun :80:hepiniz opuldunuz

Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar
ayyy canım hadi gözün aydın çok sevindim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah maşallah prensesine
:26::26:canım tez zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin
canım daha yeni gördüm eşin umarım anlamışdır yaptıkları hataları elif eylülümüze geçmiş olsun sarılığı atlatır inşallah tez zamanda
15gün sonraya çağırdı canım sağlık ocağı baktılar kilo artışı var çocuk doktorunada gittik oda ek mama demedi tartmasına rağmen

canım doğum sancısı gibi geldi bana

kızlar ben geldım bebişim olduktan sonra gıremedım için, baya zor çunku bebekle ılgılenmek :))burda olanlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…