kızlarrr bişey sorucam oğlum uyanıyor uyanır uyanmaz meme istiyor emiyor emerken uyuyor yaklaşık 30-40 dak emiyor sonra yatağa koyuyoruz 10dak geçmeden gene ağlıyor gene emmek istiyor:26::26::26:birde hep emerken uyuyup koynumda uyumak istiyor sizinde öylemi...doktorada gittik ek mama demedi acaba doymuyormu diyorum
pek kimsecikler yok ama ben yinede sorayım bi denk gelen olur belki yaaa bu sancıları ben hep kasıklardan yada belden bekliyorum ama benim bir iki saattir karnıumda bişiler oluyo karnım kaskatı kesiliyor bende bir çarpıntı ve özellikle sağ tarafımdan bir ağrı bebek hareketinden kaynaklanmıyor ama eminim acaba buda sancı olabilirmi aslında annemler ablamlar var bilirler ama aşırı panikler zaten boş yere ayaklandırmak istemiyoruım onlarıda...
cANIIIM,daha iyiyim coook tşk... zaman nasıl geçiyor anlamıyorum artık... hiç uyku yok ama herşeye değer..
kurabiyelerinden yemek istiyoruuum Gökçen,harika olmusss:13:
bugün anca girebiliyorum k.k. ya.
2 gündür tansiyonum düşük. onun için başımı kaldıramıyorum. şimdiye kadar hiç böyle bir sorunum olmadı. doktorum tuzlu ayran iç ve ayaklarını yukarı kaldırarak yat dedi. yapıyorum dediklerini. bebeğin için telaşlanma dedi. normal doğum istediğim için Allahımdan dileğim tansiyon sorunumun geçmesi çünkü çok halsiz hissediyorum.
hepimize Allahım kolaylık versin.
ayy çok güzel gözüküyolar çok şirnleeer afiyetle yiiyiin
çok teşekkürler canım
çok heycanlııııı :18: çok sevindm cnm ayrıntıları en yakn zamanda beklormmaşallah bebişinede
çok sağol canım işte öyle olunca insan endişeleniyor
emerken kendi çıkarıyor canım arada çıkaramadığında biz çıkarıyoruz aynen kucağa alışsında istemiyorum şimdi annem var ama sonrasında ne yaparım:26::26::26:
ahhh canım benim sakın üzülme umarım kızın alır annesini üzmez dahafazla
çiğdemcim çok sağol canım dediğin gibi hemen aranıyor memeyi bıtakıp yatırdığım anda
güzel haberlerini bekliyoruz canım belkide şuanda kucağındadır bebişin
çok sağol gökçencimkurabiyeleriniz çoooook güzel herşeyinizde hazır artık bir prenses kaldı gelicek olan
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
Canım seni merak ediyordum.Satımız aynıydı ve ikimizde normal dogumu bekliyorduk ve bebekler gelmiyor diye sabırsızlanıyorduk hatırlarsan.Ama ikimizde sezeryan olduk ve bebeklerimize kavuştuk Bende zor bir sezeryan geçirdim ve hala dikişlerim acıyor.Ama olsun kavuştuk ya miniklere gerisi boş Bu arada Allah analı babalı büyütsün
Saol canım.Biz sabırsısız ama bebeişler sabırlıBizim istedigimiz zaman degil kendi istedikleri zaman geliyorlar.İnş. sende en kısa zaman da alırsın kucagına kızını.
Damlacım sanki bizi anlatmışsın.Hep aranıyor.Cok cok emiyor ve kucagımdakokumla uyumak istiyor.Bende doymuyor mu acaba he emmek istiyor diye düşündüm ama kilo aldıgnı görünce vü sütümünde geldigini görünce bu düşünceden uzaklaştım.Sanırım 9 ay onlarda bizi özlemiş kokumuzdan ayrılamıyorlar
Canım bilmezmiyim o gögüs acımı,Uçlarının yara oluşunu,kanamasını,pompayla sagmalarımı,ısıtmalanmamı,ateşlendigimi,ama çok şükür ki geçti.İnş. seninde en kısa zamanda geçer.Ama sakın pes etme benim gibi hep sağ.Önemli olan yavrularımızın doyması ha mamayla ha anne sütüyle.Tabiki herkes emzirmek ister ama bu bizim elimizde degil.Seni anlıyprum ama üzüldükçe sütün azalır.Rabbimden sabır iste ve dua et canım.
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Öncelikle Allah rahmet eylesin canım.Şehit kızı oldugun için kendinle gurur duy.Kızında dedesiyle gurur duyacaktır emin ol.
Kurabiyeler çok güzel olmuş canım.Bende istedim ama şeker yaptırdıgım için yaptıramadım
Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar
canım bende hamileyken olmuştu doktora sormuştum o taş gibi olma kasılma demişti olursa hemen gel demişti. bide bebek hareket etmezse dikkat et demişti. Allahım tek sesle kurtarsın İnşallah
pek kimsecikler yok ama ben yinede sorayım bi denk gelen olur belki yaaa bu sancıları ben hep kasıklardan yada belden bekliyorum ama benim bir iki saattir karnıumda bişiler oluyo karnım kaskatı kesiliyor bende bir çarpıntı ve özellikle sağ tarafımdan bir ağrı bebek hareketinden kaynaklanmıyor ama eminim acaba buda sancı olabilirmi aslında annemler ablamlar var bilirler ama aşırı panikler zaten boş yere ayaklandırmak istemiyoruım onlarıda...
bugün aynı şeyler bende de oluyor.sen kaçıncı haftandasın?
canım bencede bekle biraz. şimdi gitsen kasılma çıksa dayarlar suni sancıyı. suda yok nasılsa. acele etme canım. benim sezeryan olacaktı ya o yüzden doktor bunlar olursa gel demişti canım.çok teşekkür ederim inşallah ama çok yeni başladı biraz daha beklesem takip etsem iyi olmazmı yoksa gitsemmi hemen ay bak heycanlandım
çok sağol canım. aynen öyle canım herşeyden daha önemli kızım. ve hepsini Allaha havale ediyorum. onlar beni üzecek sütüm gidecek hem üzülecem hem kızım sütünü alamayacak bide ona üzlecem. Allah çok büyük canım. senin ne kadar kaldı canım. doktor ne diyor. melisanın kurabiyeleri çok güzel görünüyor odasınada hayrandım zaten. çoook şanslı bi bebek Allahım şansını hep açık etsin İnşallah. Allahım korusun herşeyini güle güle kullandırsın İnşallahs&u canım nasılsın moralin düzeldi mi biraz daha ? kızın da umarım iyidir moral çok önemli unutma sakın.. kendine ve kızına iyi bak melisanın kurabiyelerini de beğenmişsin sevindim teşekkürler..
İyi akşamlar
canım gozun aydın analı babalı saglıkla mutlukla buyusun.
Canım iyi haberlerini alırız inş. diye dilerken yanına başka istekler de mi koysaydım acaba, dua saatine gelmiş galiba, ben alıntı yapıp msj yazarken senin iyi haberlerin bize ulaşmış ne güzel
Allah bebeğini sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin
darısı biz bekleyenlerin başına...
ayy çok güzel gözüküyolar çok şirnleeer afiyetle yiiyiin
çok heycanlııııı :18: çok sevindm cnm ayrıntıları en yakn zamanda beklormmaşallah bebişinede
ben bu sıtede yenıyım,hayırlı olsun darısı bas ız... Kızınla ve aılenle
mutluluklarrrrrrr....
Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar
benim 38+4 aynıymışız senle bir gün
hadi bakallım inşallah doğum belirtileridir...
ayyy canım hadi gözün aydın çok sevindim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah maşallah prensesineKiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar
:26::26:canım tez zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsinbizde bugün doktora gittik bu arada nstde bildiiiiiiniz 0 kasılma var. dr ne bu geriyemi gidiyosun dedi22sinde 40 tamamlancağı için o gün gel dedi alttan muane bile etmiyo son 2 seferdir. 28ine kadar beklices 28inde yatış yapıp suni sancı verces dedi hiç gelcekmiş gibi gelmio bide açılma olmazsa sezeryan zorunda kalıcam hç istmyrm bnm oğlm neden bu kdr tembel yaa
canım daha yeni gördüm eşin umarım anlamışdır yaptıkları hataları elif eylülümüze geçmiş olsun sarılığı atlatır inşallah tez zamandamerhaba kızlar. herkes iyidir İnşallah. doğum yapmayan kızlar Allahım yardımcınız olsun İnşallah kolay doğum yaparsnız canlarım. kolega canım kurabiyelerin çok güzel yaaa. bugün sağlık ocağına gittik kızımda sarılık çıktı doktor sık sık emzir dedi. topuk kanı alındı o kadar kötü oldumki. 2.5 gündür kızım kakasını yapmıyordu. doktor mamamı verdiniz yoksa dedi eşim şok oldu. mama yapabilir dedi anne sütü çok nadir dedi. eşimde evet dedi verdik dedi. doktorda neden sütünmü yok dedi bana var ama eşim ısrarla verdi hemde biberonla dedim doktor madem sütün var ne gerek var dedi. zorlayacaksın zorlanacaksın ama emzireceksin dedi. pazartesi çocuk doktoruna gidecez bakacak inşallah o zamana kadar geçer.
emillyciğim amin canım. Allahım senide kolaylıkla kurtarsın İnşallah. şimdi sana ne kadar zordur yaaa.
fatoş bebişin hayırlı olsun canım. sende kurtuldun çok şükür. nurayım canım nilim nasıl sen nasılsın canım. İnşallah ikinizde iyisinizdir.
15gün sonraya çağırdı canım sağlık ocağı baktılar kilo artışı var çocuk doktorunada gittik oda ek mama demedi tartmasına rağmenDamlacım, doyup doymadığı kilo alışından belli olur. Ben 10 günlükken gitmiştim. Doğum kilosunun altına düşmüştü. Doktor emzirirken diğer göğsümden süt taşıp taşmadığını sordu. Hayır deyince ek mama dedi. Ben sağıyorum 2 göğüsten 60 cc ancak çıkıyor o da göğsüm çok doluyken. Yoksa 20 cc ancaAma Duru'da aç olunca memeye yapışıp kalıyor. Mamadan sonra emzirirsem hemen bırakıyor. Bence kilosunu kontrol altında tut. Birde sık emmesi çok iyi aslında. O emdikçe sütün gelir.
iyiyiz dilekcim siz nasılsınızkızlar ben geldım bebişim olduktan sonra gıremedım için, baya zor çunku bebekle ılgılenmek :))burda olanlar nasılsınız
kızlar merhaba
22 martta saat 11 civarı bende kızıma kavusuyorum insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?