2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
22 martta saat 11 civarı bende kızıma kavusuyorum insallah.

gözün aydın canım inşallah sağsalim kolaylıkla kavuşursunuz

kızlar ben geldım bebişim olduktan sonra gıremedım için, baya zor çunku bebekle ılgılenmek :))burda olanlar nasılsınız
hoşgeldin canım henüz tecrübe edemedik biz ama anladımki bebiş gerçekten oyalıyor anneleri, doğum yapan kolay kolay gelemiyor.damlayı bu konuda es geçmek istiyorum maşallahı var.bize gelince kendi adıma iyiyim çok şükür.bugün kontrolüm vardı herşey yolunda ama artık her an gelebilir dedi hatta perşembe-cuma büyük olasılıkla dedi.normal doğum için tahmin yapabilen harika bi doktorum var

Son düzenleme:
sagol canım sen nasıl oldun mert nasıl?
iyi ebru teyzesi sanırım hep kucağımda ve memede uyumak istiyo buda zorluyor beni :26::26:
sizleri yalnız bırakmak istemiyorym birde misafir olmasa sık girebilcemdkendimde yakınıp girmesem olmazdı

Güle güle büyüt bebeğini canım. maşallah kızına, bol bol emsin uyusun.. normal doğumda 1 gece hastanede yatırıyor sonra taburcu ediyorlar. neden pazartesi çıkıyorsun sen canım? benim hatta sabah 6.30 da doğum gerçekleşti, aynı gün akşam 16.30 da taburcu oldum..

fırsatın oldukça giriyosun canım sağolasın yalnız bırakmıyosun gerçekten.misafirler için de az daha sabret 1-2 haftaya azalır herhalde
herhalde canım insan yoruluyor cidden misafir ağırlamaktan

ne güzel canım sende az yatmışsın

şükür oğlum uyudubuarada 10kilo almıştım toplamda 5kilosu doğumla gitmişti 1haftadada 3kilo vermişim 2kilo kalmış fazlamama göbiş duruyoracaip terliyorum sabah kalktığımda saçlarımın içi bile ıslak ve az yiyorum iştahım gitti sizde nasıl kızlarr bu durum

hala doğurmamış biri olarak yinede yorum yapmazsam olmaz ohh maşallah kilo falan kalmamış 2 kg da kalsın nazar olarak darısı benim başıma ben 17 kg aldım umarım daha fazla almam çatlamak üzereyim.senin gibi çabucak veririm inşallah.terleme konusunda bende şu an aynı senin gibiyim ama doğumdan sonraa niye devam ediyo bilmiyorum canım.belki hormonlar hala eski düzen çalışıyodur yakında geçer umarım

sağol canım seninde gider bence baksana 1haftada nasılda gitmiş sabah bir tartıldım bende şaşırdım açıkcası emzirirken verilir diye duymuştum demekki doğurmuymuş..heh bizim oğluş uyandı kuş uykusundaniyi geceler kızlarrrrrrrr öpüyorum hepinizi...

iyi geceler canım :80:

Son düzenleme:

iyi geceler canım :80:

bak ne güzel söylemişsin her durumda sen üzülüyorsun o yüzden sakın sakın bırak onlar üzülsün sen hiç takma "ben valla bildiğimi yapmak istiyorum kusura bakmayın.. beni de lütfen strese sokmayın Allah korusun sütüm gider" diye konuş seni üzenlerle.

Benim yanımda hamileliğim boyunca hiç bir şekilde sorunlar problemler konuşulmadı konu açılıyor mesela hemen eşim ya da annem tamam stres olmasın Gökçen diye benim yanımda hiç birşey konuşulmadı ama ben de herkesi baştan uyardım benim sağlıklı mutlu bir bebek dünyaya getirebilmem için beni kimsenin üzmemesi lazım dedim şimdide söylüyorum ben lohusa depresyonuna girebilirim çok dikkatli olun sakın üzmeyin çok hassas olun diyorum sen de canım açık açık söyle anlasınlar. Sonuçta canım herkesin mutlaka bir problemi sorunu vardır kimse mükemmel değil ama önemli olan kriz yönetimi sen bunu yönetmek zorundasın yoksa seni çok üzmeye çalışırlar.Umarım herşey yoluna girer birkaç güne kadar senin de hormonların düzene girecek ve bak çok güzel olacak bunlara üzülmeyeceksin bile..
Ben de melisayı sabırsızlıkla bekliyorum tüm hazırlıkları bitti sayılır canım esktra gereksiz şeyler yapmaya başladım artık:) Allahım korusun kızımı inşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun..
Canım kusura bakma öğüt verir gibi yazmak istemiyorum ama benim tek korkum doğumdan sonra eşimi arka plana atmak. Bunu çok tecrübeli insanlar sürekli bana söylüyor önce eşin gelir sakın eşini arka plana atıp bebeği bütün dünyan yapma.. Bende biraz benim bebeğim benim kızım diye konuşuyordum dikkatlerini çekmiş insanların( sen de canım eşinle birlikte sahip olduğunuz bu güzelliği tek başına değil de eşinle birlikte yaşamaya çalış ve eşine de sevgi göstermeyi unutma.. Sakın kızma adamcağıza sonuçta ailesi arada kalıyor.
Çok konuştum kusura bakma ne olur.. kızını öp canım benim için..

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Aferin vallahi normal doğum yaptın burda olsa günün geçti bebek büyüdü kalbi yavaşladı bebek strese girdi hadi hemen sezeryana alalım diye keser biçerler ve biz de hemen panik olup tamam hadi sezeryan olsun deriz başka bir şansımız yok çünkü.. aslında yurdışında olmaktan şikayet ediyorsunuz ama çok çok daha iyi bak iyileştin bile ve adı üstünde normal doğum anormal bir durum yok yani tabi ki hiç bir sorun yoksa en iyisi normal doğum çok iyi yaptın çok tebikler canım sonuçta Allahın biz kadınlara uygun gördüğü şekilde doğumunu gerçekleştirdin darısı biz bekleyenlere inşallah Benim de günüm az kaldıkça beni korkutup sezeryana alıp kesip biçeceklermiş gibi geliyor..Bebeğimin duruşu, kanala inmesi, hareketleri herşeyi normal sezeryanla alınırsa yazık olur üzülürüm ama yine de Allah hakkımda en hayırlısını versin her ikisinde de ne olacaksa Allah kızımızı SAĞLIKLA bize bağışlasın.. Bu dileklerim henüz doğum yapmamış tüm anne adaylarına..
Tebrikler fatoşcum size mutluluklar dilerim..

Günaydın Arkadaşlar,
Nasılsınız?
Bugün 12.30 da kontrolüm var bakalım bu hafta ne diyecek her hafta bu haftada gelmez diyor:)))
Haber veririm size
Hepinize iyi hafta sonları dilerim..

günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum..sırtımomzum tutuldu bebişim bir türlü uyumuyo damlada olan sorun bizde de var...göğsümdeyken uyuyo yatağına koyunca ağlıyo..annem 40'ı çıktıktan sonra düzelir diyo inşallah doğrudur..herkesin sıkıntısı farklı kızlar bende evde yalnızım annem bendeydi ama anneannem hastalanınca acilen gitmek zorunda kaldı...dr çarşamba günü kontrole gel demişti bana hala gidemedim..sezaryen olanlar 1 hafta sonra kontrole gittiniz mi?gittiyseniz nasıl bir muayene yaptı drunuz?güya bugün gidecektik ama hava yağmurlu olunca ertelemek zorunda kaldım yine..keşke yanımda yedi kat el biri olsaydı bebeğime 1 saat bakabilseydi diyorum..gerçi hiçbir yerim ağrımıyo ameliyata dair ama gitmek zorunlu mu?yada geciktirmek kötü sonuçlar doğurabilir mi?lütfen bir cevap yazın..elim kolum bağlı yapayalnız oturuyorum öylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…