kızlar merhaba
22 martta saat 11 civarı bende kızıma kavusuyorum insallah.
hoşgeldin canım henüz tecrübe edemedik biz ama anladımki bebiş gerçekten oyalıyor anneleri, doğum yapan kolay kolay gelemiyor.damlayı bu konuda es geçmek istiyorum maşallahı var.bize gelince kendi adıma iyiyim çok şükür.bugün kontrolüm vardı herşey yolunda ama artık her an gelebilir dedi hatta perşembe-cuma büyük olasılıkla dedi.normal doğum için tahmin yapabilen harika bi doktorum varkızlar ben geldım bebişim olduktan sonra gıremedım için, baya zor çunku bebekle ılgılenmek :))burda olanlar nasılsınız
iyiyiz dilekcim siz nasılsınız
ayyyyy canım çok sevindim gözün aydın kolay bir dğum diliyorum
iyi ebru teyzesi sanırım hep kucağımda ve memede uyumak istiyo buda zorluyor beni :26::26:sagol canım sen nasıl oldun mert nasıl?
sizleri yalnız bırakmak istemiyorym birde misafir olmasa sık girebilcemdgözün aydın canım inşallah sağsalim kolaylıkla kavuşursunuz
hoşgeldin canım henüz tecrübe edemedik biz ama anladımki bebiş gerçekten oyalıyor anneleri, doğum yapan kolay kolay gelemiyor.damlayı bu konuda es geçmek istiyorum maşallahı var.bize gelince kendi adıma iyiyim çok şükür.bugün kontrolüm vardı herşey yolunda ama artık her an gelebilir dedi hatta perşembe-cuma büyük olasılıkla dedi.normal doğum için tahmin yapabilen harika bi doktorum var
sizleri yalnız bırakmak istemiyorym birde misafir olmasa sık girebilcemdkendimde yakınıp girmesem olmazdı
OCoookk saolun kizlar bende dogurdumya artik herkes dogurabilirNormal dogum yaptim.. Cok zor gecti ama inan bebisini kucagina alinca geciyoo suan teyzrleri kizim cok akilli emiyo uyuyoo oyle haylaz deil simdi hastanedeyimm pazartesi cikarim sonra bol bol anlatirim cnlarim darisi dogursmayanlarin basina Allah yardkmciniz olsun :80:hepiniz opuldunuz
herhalde canım insan yoruluyor cidden misafir ağırlamaktanfırsatın oldukça giriyosun canım sağolasın yalnız bırakmıyosun gerçekten.misafirler için de az daha sabret 1-2 haftaya azalır herhalde
Güle güle büyüt bebeğini canım. maşallah kızına, bol bol emsin uyusun.. normal doğumda 1 gece hastanede yatırıyor sonra taburcu ediyorlar. neden pazartesi çıkıyorsun sen canım? benim hatta sabah 6.30 da doğum gerçekleşti, aynı gün akşam 16.30 da taburcu oldum..
şükür oğlum uyudubuarada 10kilo almıştım toplamda 5kilosu doğumla gitmişti 1haftadada 3kilo vermişim 2kilo kalmış fazlam ama göbiş duruyor acaip terliyorum sabah kalktığımda saçlarımın içi bile ıslak ve az yiyorum iştahım gitti sizde nasıl kızlarr bu durum
hala doğurmamış biri olarak yinede yorum yapmazsam olmazohh maşallah kilo falan kalmamış 2 kg da kalsın nazar olarak darısı benim başıma ben 17 kg aldım umarım daha fazla almam çatlamak üzereyim.senin gibi çabucak veririm inşallah.terleme konusunda bende şu an aynı senin gibiyim ama doğumdan sonraa niye devam ediyo bilmiyorum canım.belki hormonlar hala eski düzen çalışıyodur yakında geçer umarım
sağol canım seninde gider bence baksana 1haftada nasılda gitmiş sabah bir tartıldım bende şaşırdım açıkcası emzirirken verilir diye duymuştum demekki doğurmuymuş..heh bizim oğluş uyandı kuş uykusundaniyi geceler kızlarrrrrrrr öpüyorum hepinizi...
sağol canım seninde gider bence baksana 1haftada nasılda gitmiş sabah bir tartıldım bende şaşırdım açıkcası emzirirken verilir diye duymuştum demekki doğurmuymuş..heh bizim oğluş uyandı kuş uykusundaniyi geceler kızlarrrrrrrr öpüyorum hepinizi...
arkadaşlar inşallah 3 saat sonra doğumda olucam.............amabiraz korkuyorum sanırım
canım bencede bekle biraz. şimdi gitsen kasılma çıksa dayarlar suni sancıyı. suda yok nasılsa. acele etme canım. benim sezeryan olacaktı ya o yüzden doktor bunlar olursa gel demişti canım.
çok sağol canım. aynen öyle canım herşeyden daha önemli kızım. ve hepsini Allaha havale ediyorum. onlar beni üzecek sütüm gidecek hem üzülecem hem kızım sütünü alamayacak bide ona üzlecem. Allah çok büyük canım. senin ne kadar kaldı canım. doktor ne diyor. melisanın kurabiyeleri çok güzel görünüyor odasınada hayrandım zaten. çoook şanslı bi bebek Allahım şansını hep açık etsin İnşallah. Allahım korusun herşeyini güle güle kullandırsın İnşallah
arkadaşlar inşallah 3 saat sonra doğumda olucam.............amabiraz korkuyorum sanırım
OCoookk saolun kizlar bende dogurdumya artik herkes dogurabilirNormal dogum yaptim.. Cok zor gecti ama inan bebisini kucagina alinca geciyoo suan teyzrleri kizim cok akilli emiyo uyuyoo oyle haylaz deil simdi hastanedeyimm pazartesi cikarim sonra bol bol anlatirim cnlarim darisi dogursmayanlarin basina Allah yardkmciniz olsun :80:hepiniz opuldunuz
kızlar merhaba
22 martta saat 11 civarı bende kızıma kavusuyorum insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?