canım ne güzel seninki de belli oldu Allah kolay bir doğum nasip etsin şimdiden çok tebrik ederim..
günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum..sırtımomzum tutuldubebişim bir türlü uyumuyo damlada olan sorun bizde de var...göğsümdeyken uyuyo yatağına koyunca ağlıyo..annem 40'ı çıktıktan sonra düzelir diyo inşallah doğrudur..herkesin sıkıntısı farklı kızlar bende evde yalnızım annem bendeydi ama anneannem hastalanınca acilen gitmek zorunda kaldı...dr çarşamba günü kontrole gel demişti bana hala gidemedim..sezaryen olanlar 1 hafta sonra kontrole gittiniz mi?gittiyseniz nasıl bir muayene yaptı drunuz?güya bugün gidecektik ama hava yağmurlu olunca ertelemek zorunda kaldım yine..keşke yanımda yedi kat el biri olsaydı bebeğime 1 saat bakabilseydi diyorum..gerçi hiçbir yerim ağrımıyo ameliyata dair ama gitmek zorunlu mu?yada geciktirmek kötü sonuçlar doğurabilir mi?lütfen bir cevap yazın..elim kolum bağlı yapayalnız oturuyorum öylece
Günaydın Arkadaşlar,
Nasılsınız?
Bugün 12.30 da kontrolüm var bakalım bu hafta ne diyecek her hafta bu haftada gelmez diyor:)))
Haber veririm size
Hepinize iyi hafta sonları dilerim..
slm buralarda kımseler kalmamış herkes uykusuz ama mutlu...
bısey sormak ıstıyorum..benım sat26 sıydı ve adetım bıttıgınden bu yana kasıgm belım goğüslerım cok sızlıyo sımdı adetme 1 hafta var dun aksamda kahverengı lekelerım oldu acaba hamılelık varmıdır sızce kafam cok karısık yardımmmmmm
bısey sormak ıstıyorum..benım sat26 sıydı ve adetım bıttıgınden bu yana kasıgm belım goğüslerım cok sızlıyo sımdı adetme 1 hafta var dun aksamda kahverengı lekelerım oldu acaba hamılelık varmıdır sızce kafam cok karısık yardımmmmmm
bısey sormak ıstıyorum..benım sat26 sıydı ve adetım bıttıgınden bu yana kasıgm belım goğüslerım cok sızlıyo sımdı adetme 1 hafta var dun aksamda kahverengı lekelerım oldu acaba hamılelık varmıdır sızce kafam cok karısık yardımmmmmm[/QUOTE
arkadaşımın dedığı gıbı gebelıkte olabılır olmayabılırde kanda gebelık testı yaptır kesın sonuç alırsın
slm buralarda kımseler kalmamış herkes uykusuz ama mutlu...
bi ben kaldım nerdeyse doğurmayan ondan bi ben varım forumdada nöbetçi olarak
normalmı beklıyosun canım
evet canım ama olmicak diye korkmaya başladım artık :18: çok tembel bizim oğlan çooook rahat ettirdim içerde suç bnde
kızlar bebişim benimle beraber:)))
perşembe akşamı sezeryanla dünyaya geldi miniğim çok şükür bi problem yok şimdilik dün sütüm gelmedi biraz mama verdik çok şükür bugun sütte geldi..fırsat bulursam yine yazarım ..haber vereyim dedim..
gözün aydın canım inşallah sağsalim kolaylıkla kavuşursunuz
hoşgeldin canım henüz tecrübe edemedik biz ama anladımki bebiş gerçekten oyalıyor anneleri, doğum yapan kolay kolay gelemiyor.damlayı bu konuda es geçmek istiyorum maşallahı var.bize gelince kendi adıma iyiyim çok şükür.bugün kontrolüm vardı herşey yolunda ama artık her an gelebilir dedi hatta perşembe-cuma büyük olasılıkla dedi.normal doğum için tahmin yapabilen harika bi doktorum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?