2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler...
umarım herkes iyidir.. biz her gece nöbet tutuyoruz artık... sıfır uyku dolaşıyoruz ama herşeye değer....
dogum yapanlara tebrikler.yapacakların da Allah yardımcısı olsun...
Gökçencim güzel hbrlerini bekliyoruz...
Hepinizi opuyorum
[/B]

kızlar bebişim benimle beraber:)))
perşembe akşamı sezeryanla dünyaya geldi miniğim çok şükür bi problem yok şimdilik dün sütüm gelmedi biraz mama verdik çok şükür bugun sütte geldi..fırsat bulursam yine yazarım ..haber vereyim dedim..

canım dikiş şekline bağlı hastaneye gidip gitmemek.mesela beni yapıştırma deddiğimiz teknikle diktiler ve kontrole çağırmadılar.çarşamba günü doğum yaptım.pazartesi bandajı çıkarıp duşa girebilirsin dediler.eğer seni çağırdılarsa ya dikiş alınacak şekilde dikmişlerdir ya da sadece enfeksiyon açısından bir görelim bizde diye düşünmüşlerdir.benim annemde dün evine döndü.çokk zormuş tek başına kalmak....

Günaydın Arkadaşlar,
Nasılsınız?
Bugün 12.30 da kontrolüm var bakalım bu hafta ne diyecek her hafta bu haftada gelmez diyor:)))
Haber veririm size
Hepinize iyi hafta sonları dilerim..

hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın bende iki haftadır bu hafta kesin diyorum ama olmadı artık son hafta olsun artık yaaa arya cım gel artıkk:84::84:

slm buralarda kımseler kalmamış herkes uykusuz ama mutlu...

bısey sormak ıstıyorum..benım sat26 sıydı ve adetım bıttıgınden bu yana kasıgm belım goğüslerım cok sızlıyo sımdı adetme 1 hafta var dun aksamda kahverengı lekelerım oldu acaba hamılelık varmıdır sızce kafam cok karısık yardımmmmmm

...........................................................

normal adet belirtileride olabilir hamilelikte olabilir test yapsan kesin sonuç elde edersin rahat edersin

bebegınle mutluluklar canımmm,saglıkla sıhhatleeee...

canım bizde kavusucaz bu durumda bu hafta ici sona kalanlar olarak.

ben de hala dogurmayanlardanım satım 29 hazıran oldugu ıcın. ptesı sabah 9da nst ye cagırdı o gun ya da salı sezeryan olacak. heralde sezeryan olacagı halde dogum tarıhı son ana kadar hala kesınlesmeyen bır benımdır

ben de doğurmayanlardanım
39+2 deyim
24ü görünüyor beklenen doğum tarihi ama pek ümidim yok
bebek döndü mü onu bile bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar
Bu mesajımı ''anne adayı'' olarak değil de artık bir ''anne'' olarak yazıyorum
Masal Defne prensesimiz 15.03.2011 tarihinde normal doğumla dünyaya geldi.. Kilosu 3200 gram, boyu 49 cm.
Doğumum zor geçmiş olsa da kızımı kucağıma aldığım an bütün üzüntülerimi unutuverdim! Mutluluğum sözle anlatılamayacak kadar büyük. Doğumun 26 Mart'ta gerçekleşmesi gerekiyordu ama kızım daha fazla bekleyemedi içeride
Şu an beşiğinde melek gibi uyuyor..
Darısı sizin başınıza kızlar, bu muhteşem duyguyu bir an önce tatmanız dileğiyle, hepinize güzel doğumlarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…