Merhaba arkadaşlar
Bu mesajımı anne adayı olarak değil de artık bir ''anne'' olarak yazıyorum
Masal Defne prensesimiz 15.03.2011 tarihinde normal doğumla dünyaya geldi.. Kilosu 3200 gram, boyu 49 cm.
Doğumum zor geçmiş olsa da kızımı kucağıma aldığım an bütün üzüntülerimi unutuverdim! Mutluluğum sözle anlatılamayacak kadar büyük. Doğumun 26 Mart'ta gerçekleşmesi gerekiyordu ama kızım daha fazla bekleyemedi içeride
Şu an odasında melek gibi uyuyor..
Darısı sizin başınıza kızlar, bu muhteşem duyguyu bir an önce tatmanız dileğiyle, hepinize güzel doğumlarr
ayy tebrikler
normal doğum denince daha bi ilgimi çekiyor
inşallah ben de normal doğum yapabilirim
Merhaba arkadaşlar
Bu mesajımı ''anne adayı'' olarak değil de artık bir ''anne'' olarak yazıyorum
Masal Defne prensesimiz 15.03.2011 tarihinde normal doğumla dünyaya geldi.. Kilosu 3200 gram, boyu 49 cm.
Doğumum zor geçmiş olsa da kızımı kucağıma aldığım an bütün üzüntülerimi unutuverdim! Mutluluğum sözle anlatılamayacak kadar büyük. Doğumun 26 Mart'ta gerçekleşmesi gerekiyordu ama kızım daha fazla bekleyemedi içeride
Şu an odasında melek gibi uyuyor..
Darısı sizin başınıza kızlar, bu muhteşem duyguyu bir an önce tatmanız dileğiyle, hepinize güzel doğumlarr
hayırlı olsun canım..cok guzel anlatmıssın duygularını,bran once dogurasım geldı valahı :) allah bebegını ve sen korusun...saglıkla sıhhatle mutluluklaaa......
Merhaba arkadaşlar
Şu an beşiğinde melek gibi uyuyor..
bak ne güzel söylemişsin her durumda sen üzülüyorsun o yüzden sakın sakın bırak onlar üzülsün sen hiç takma "ben valla bildiğimi yapmak istiyorum kusura bakmayın.. beni de lütfen strese sokmayın Allah korusun sütüm gider" diye konuş seni üzenlerle.
Benim yanımda hamileliğim boyunca hiç bir şekilde sorunlar problemler konuşulmadı konu açılıyor mesela hemen eşim ya da annem tamam stres olmasın Gökçen diye benim yanımda hiç birşey konuşulmadı ama ben de herkesi baştan uyardım benim sağlıklı mutlu bir bebek dünyaya getirebilmem için beni kimsenin üzmemesi lazım dedim şimdide söylüyorum ben lohusa depresyonuna girebilirim çok dikkatli olun sakın üzmeyin çok hassas olun diyorum sen de canım açık açık söyle anlasınlar. Sonuçta canım herkesin mutlaka bir problemi sorunu vardır kimse mükemmel değil ama önemli olan kriz yönetimi sen bunu yönetmek zorundasın yoksa seni çok üzmeye çalışırlar.Umarım herşey yoluna girer birkaç güne kadar senin de hormonların düzene girecek ve bak çok güzel olacak bunlara üzülmeyeceksin bile..
Ben de melisayı sabırsızlıkla bekliyorum tüm hazırlıkları bitti sayılır canım esktra gereksiz şeyler yapmaya başladım artık:) Allahım korusun kızımı inşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun..
Canım kusura bakma öğüt verir gibi yazmak istemiyorum ama benim tek korkum doğumdan sonra eşimi arka plana atmak. Bunu çok tecrübeli insanlar sürekli bana söylüyor önce eşin gelir sakın eşini arka plana atıp bebeği bütün dünyan yapma.. Bende biraz benim bebeğim benim kızım diye konuşuyordum dikkatlerini çekmiş insanların( sen de canım eşinle birlikte sahip olduğunuz bu güzelliği tek başına değil de eşinle birlikte yaşamaya çalış ve eşine de sevgi göstermeyi unutma.. Sakın kızma adamcağıza sonuçta ailesi arada kalıyor.
Çok konuştum kusura bakma ne olur.. kızını öp canım benim için..
hayırlı olsun canım. Allahım korusun. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallaaaaaah.Merhaba arkadaşlar
merhabalar,
kızlar benim doktor da bugün beni kontrol etti çatı muayenesi de yaptı normalde çatı kontrolünü 25.de yapacaktı bugün yapalım eğer bebek tam yerleşmediyse bundan sonra yerleşmez bebek iri de beklemeden sezeryan yapalım dedi" işte korktuğum başıma geldi dedim beni sezeryana alacak diye düşündüm. Neyse muayene bitti çok şükür doktor çok sevindi maşallahbebek çok güzel yerleşmiş ve çatım da müsaitmiş çok güzel doğum yapacaksın inşallah dedi :)) ben kesin Allahtan bişey olmazsa normali bekleyeceğim ama yine son günüm ayın 25ine kadar gelmezse max 1 hafta daha bekleyeceğiz ve 31.de suni sancıyla doğum yapacağım en azından artık benim de bir tarihim var:))
Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. Herşeye değiyorlar gerçekten cennet kokusunu içime çekince herşey geçiveriyor..
Aminn canım teşekkürler :)hayırlı olsun canım. Allahım korusun. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallaaaaaah.
ahucum nasılsın bebegin nasıl genel durumunuz malum muhammedimin hast.nedeniyle artık giremiyorm annem geldi sağolsun size bakayım dedim
kalbinde 7mm acılma var morarıyordu agladıgında tatlım
cok alemsinnnn:)))) güldürdün beniii yalnız basıma
ben de doğurmayanlardanım
39+2 deyim
24ü görünüyor beklenen doğum tarihi ama pek ümidim yok
bebek döndü mü onu bile bilmiyorum
merhabalar,
kızlar benim doktor da bugün beni kontrol etti çatı muayenesi de yaptı normalde çatı kontrolünü 25.de yapacaktı bugün yapalım eğer bebek tam yerleşmediyse bundan sonra yerleşmez bebek iri de beklemeden sezeryan yapalım dedi" işte korktuğum başıma geldi dedim beni sezeryana alacak diye düşündüm. Neyse muayene bitti çok şükür doktor çok sevindi maşallahbebek çok güzel yerleşmiş ve çatım da müsaitmiş çok güzel doğum yapacaksın inşallah dedi :)) ben kesin Allahtan bişey olmazsa normali bekleyeceğim ama yine son günüm ayın 25ine kadar gelmezse max 1 hafta daha bekleyeceğiz ve 31.de suni sancıyla doğum yapacağım en azından artık benim de bir tarihim var:))
kalbinde 7mm acılma var morarıyordu agladıgında tatlım
Merhaba arkadaşlar
merhabalar,
tek diiilim yaşasın bi benmi doğuramicakmışım gibi hissedorm diodum ama diorm yeni nesilde bi tembellik var
Teşekkür ederim arimBen normal doğumdan çok korkuyordum ama korkulacak bir durum yokmuş.. Bir sorun çıkmaz umarım, sen de normal doğum yaparsın, en sağlıklısı
ben korkmuyorum canım doğumdan bu kadar insan nasıl doğurmuş
aksine sezeryanı hiç istemiyorum
inşallah istediğim gibi de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?