2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy tebrikler
normal doğum denince daha bi ilgimi çekiyor
inşallah ben de normal doğum yapabilirim

ayy tebrikler
normal doğum denince daha bi ilgimi çekiyor
inşallah ben de normal doğum yapabilirim

Teşekkür ederim arim Ben normal doğumdan çok korkuyordum ama korkulacak bir durum yokmuş.. Bir sorun çıkmaz umarım, sen de normal doğum yaparsın, en sağlıklısı

hayırlı olsun canım..cok guzel anlatmıssın duygularını,bran once dogurasım geldı valahı :) allah bebegını ve sen korusun...saglıkla sıhhatle mutluluklaaa......

merhabalar,
kızlar benim doktor da bugün beni kontrol etti çatı muayenesi de yaptı normalde çatı kontrolünü 25.de yapacaktı bugün yapalım eğer bebek tam yerleşmediyse bundan sonra yerleşmez bebek iri de beklemeden sezeryan yapalım dedi" işte korktuğum başıma geldi dedim beni sezeryana alacak diye düşündüm. Neyse muayene bitti çok şükür doktor çok sevindi maşallah bebek çok güzel yerleşmiş ve çatım da müsaitmiş çok güzel doğum yapacaksın inşallah dedi:)) ben kesin Allahtan bişey olmazsa normali bekleyeceğim ama yine son günüm ayın 25ine kadar gelmezse max 1 hafta daha bekleyeceğiz ve 31.de suni sancıyla doğum yapacağım en azından artık benim de bir tarihim var:))

slm kızlar nasılsınız öncelikle gökcencim hayırlısı olsun inş.sen bebegin için allah sağsalim kurtarsın ikinizi sultancım senden hiç haberim yok nasılsın durumun nasıl bebegin hayırlı olsun bizde muhammedimle ugraşıyoruz

ahucum nasılsın bebegin nasıl genel durumunuz malum muhammedimin hast.nedeniyle artık giremiyorm annem geldi sağolsun size bakayım dedim

Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. Herşeye değiyorlar gerçekten cennet kokusunu içime çekince herşey geçiveriyor..

canım çook sağol. söylediklerin için canım. üzülmek istemiyorum artık dedim ya. artık kızımı alıyorum kucağıma öyle o kadar mutlu oluyorum ki. eşime gelince ikinci plana atmadım ama işte dışarıdan gelen olaylar. artık onlarıda oluruna bıraktım. herkes söylesin dursun. sonuçta bunlar geçecek inşallah. az kaldı. teyzem aradı akşam biraz konuştuk. kızım dedi gelirler gelirler konuşurlar konuşurlar ama yakın zaman sonra sen kızınla kocanla kalacaksın boşver dedi. onlar söylesin sen bildiğini yap. zaten çok şükür ayaklandın az kaldı üzme kendini dedi. bizede söylediler zamanında ama hepsi geçti dedi. ve herkes konuşuyor ya ben ya söylediğin iyi oldu bilmiyordum bi dahaya öyle yaparım diyorum olay kapanıyor. bende üzülmüyorum. eşimede bak kızın ne yapıyor babası falan diyorum sürekli. hoşuna gidiyor. dün kaynanam arkamdan konuşmuş birine oda vardı yanlarında görümcemle ilgili güya biliyor yardımcı oluyor ben cahilmişim falan diye. eşimde evet demiş karım söyledi söyledi biz inat ettik sonuçtada haklı çıktı demiş. artık kimse karışmasın karışanıda kovarım demiş. çok şükür .
gökçenciğim öperim tabi seninde koklamana öpmene çok az kaldı inşallaaaah.
neyse kızlar artık üzüntü yok. doğum yapmayan çok az kişi kaldı. Allahım yardımcınız olsun kızlar. sizlerde hemen sağlkla bu güzel duyguyu tadın İnşallah. bugün bize acayip misafir geldi. ama öyle güzel hediyeler getirmişler ki.

hayırlı olsun canım. Allahım korusun. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallaaaaaah.

canım İnşallah gönlüne göre olur ve suni sancıya bile gerek kalmadan kuzucuğun kendi sancısıyla kolaylıkla sağlıkla gelir İnşallah canım..

Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. Herşeye değiyorlar gerçekten cennet kokusunu içime çekince herşey geçiveriyor..

Çok teşekkür ederim. O mis kokuları dünyaya bedel gerçekten

hayırlı olsun canım. Allahım korusun. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallaaaaaah.
Aminn canım teşekkürler :)

Son düzenleme:
cok alemsinnnn:)))) güldürdün beniii yalnız basıma

valla yalan diiil ama rahatını bozamadı oğluşum

ben de doğurmayanlardanım
39+2 deyim
24ü görünüyor beklenen doğum tarihi ama pek ümidim yok
bebek döndü mü onu bile bilmiyorum

tek diiilim yaşasın bi benmi doğuramicakmışım gibi hissedorm diodum ama diorm yeni nesilde bi tembellik var

hayırlısı canım muanin ii geçmesine sevindim umarım normal yapabilirsin. bende seninle aynı durumdayım 22sine kadar beklicez gelmezse 28ine kadar daha beklices ve o gün suni sancı verilcek. inş gelir bizim ufaklıklarda suni sancı çekmeyiz :18: bide çekip açılmama durumu olursa daha kötü :18::18:

kalbinde 7mm acılma var morarıyordu agladıgında tatlım

oiiyy kıyamam ben bebişine ya iyimi şuanda canım nası ??

Allah bağışlasın canım maşallah bebişine

kıskandımmmm ama
ben de tarihim olsun istiyorum :84::84:bakalım pzt gidicem inşallah bebek de yerleşmiş olur,doğumum da normal olur

tek diiilim yaşasın bi benmi doğuramicakmışım gibi hissedorm diodum ama diorm yeni nesilde bi tembellik var

eşim de bana sen hiç doğurmıcaksın hep böyle kalacaksın diyor
3 haftalıkken de öğrenmiştik bebeği
bi yıldır hamileyim nerdeyse:84::84::84:

Teşekkür ederim arim Ben normal doğumdan çok korkuyordum ama korkulacak bir durum yokmuş.. Bir sorun çıkmaz umarım, sen de normal doğum yaparsın, en sağlıklısı

ben korkmuyorum canım doğumdan bu kadar insan nasıl doğurmuş
aksine sezeryanı hiç istemiyorum
inşallah istediğim gibi de olur

kızlarr merhaba bende hala doğum yapamayanlardanım 39.haftamızı dolduracağız .p.tesi kontrolüm var açılma varsa ve oğluşumun başı da çok büyümediyse suni sancı verip doğurtacak doktor (bu arada bende bebişimin başı yüzünden normal doğuramayabilirim kafası büyükmüş ) eğer p.tesi birşey çıkmazsa ayın 24 ünde sezeryana alacak doktor...bu arada çok giremiyorum annemlerdeyim ama takip ediyorum...doğum yapan arkadaşlarım Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı büyütmeyi nasip etsin bebişlerinizi...ben gibi doğuramayanlarında Allah yardımcı olsun sağ salim kurtarsın inşallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…