- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
bebişin kucağındadır allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinarkadaşlar inşallah 3 saat sonra doğumda olucam.............amabiraz korkuyorum sanırım
canım benimde yapıştırma bandaj çıkardı ve baktı durumuna yerine banyo yapabilirsin 40ından sonra kontrole gel dedi sadece...sorma özlemcim sbaahdan beri memede mert bey yatırır yatırmaz ağlıyorgünaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum..sırtımomzum tutuldubebişim bir türlü uyumuyo damlada olan sorun bizde de var...göğsümdeyken uyuyo yatağına koyunca ağlıyo..annem 40'ı çıktıktan sonra düzelir diyo inşallah doğrudur..herkesin sıkıntısı farklı kızlar bende evde yalnızım annem bendeydi ama anneannem hastalanınca acilen gitmek zorunda kaldı...dr çarşamba günü kontrole gel demişti bana hala gidemedim..sezaryen olanlar 1 hafta sonra kontrole gittiniz mi?gittiyseniz nasıl bir muayene yaptı drunuz?güya bugün gidecektik ama hava yağmurlu olunca ertelemek zorunda kaldım yine..keşke yanımda yedi kat el biri olsaydı bebeğime 1 saat bakabilseydi diyorum..gerçi hiçbir yerim ağrımıyo ameliyata dair ama gitmek zorunlu mu?yada geciktirmek kötü sonuçlar doğurabilir mi?lütfen bir cevap yazın..elim kolum bağlı yapayalnız oturuyorum öylece
sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah sütün bol olsunkızlar bebişim benimle beraber:)))
perşembe akşamı sezeryanla dünyaya geldi miniğim çok şükür bi problem yok şimdilik dün sütüm gelmedi biraz mama verdik çok şükür bugun sütte geldi..fırsat bulursam yine yazarım ..haber vereyim dedim..
söylemedimi arimcim doktor muaynede döndü yada dönmedi diyeben de doğurmayanlardanım
39+2 deyim
24ü görünüyor beklenen doğum tarihi ama pek ümidim yok
bebek döndü mü onu bile bilmiyorum
bebişine maşşallah canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip olsunMerhaba arkadaşlar
Bu mesajımı ''anne adayı'' olarak değil de artık bir ''anne'' olarak yazıyorum
Masal Defne prensesimiz 15.03.2011 tarihinde normal doğumla dünyaya geldi.. Kilosu 3200 gram, boyu 49 cm.
Doğumum zor geçmiş olsa da kızımı kucağıma aldığım an bütün üzüntülerimi unutuverdim! Mutluluğum sözle anlatılamayacak kadar büyük. Doğumun 26 Mart'ta gerçekleşmesi gerekiyordu ama kızım daha fazla bekleyemedi içeride
Şu an beşiğinde melek gibi uyuyor..
Darısı sizin başınıza kızlar, bu muhteşem duyguyu bir an önce tatmanız dileğiyle, hepinize güzel doğumlarr
ne güzel canım herşey müsait tez zamandada melisa geldmi herşey tam olucakmerhabalar,
kızlar benim doktor da bugün beni kontrol etti çatı muayenesi de yaptı normalde çatı kontrolünü 25.de yapacaktı bugün yapalım eğer bebek tam yerleşmediyse bundan sonra yerleşmez bebek iri de beklemeden sezeryan yapalım dedi" işte korktuğum başıma geldi dedim beni sezeryana alacak diye düşündüm. Neyse muayene bitti çok şükür doktor çok sevindi maşallahbebek çok güzel yerleşmiş ve çatım da müsaitmiş çok güzel doğum yapacaksın inşallah dedi :)) ben kesin Allahtan bişey olmazsa normali bekleyeceğim ama yine son günüm ayın 25ine kadar gelmezse max 1 hafta daha bekleyeceğiz ve 31.de suni sancıyla doğum yapacağım en azından artık benim de bir tarihim var:))
seninde az kalmış kıvırcıkcım kolay bir doğum diliyorumkızlarr merhababende hala doğum yapamayanlardanım 39.haftamızı dolduracağız .p.tesi kontrolüm var açılma varsa ve oğluşumun başı da çok büyümediyse suni sancı verip doğurtacak doktor (bu arada bende bebişimin başı yüzünden normal doğuramayabilirim kafası büyükmüş ) eğer p.tesi birşey çıkmazsa ayın 24 ünde sezeryana alacak doktor...bu arada çok giremiyorum annemlerdeyim ama takip ediyorum...doğum yapan arkadaşlarım Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı büyütmeyi nasip etsin bebişlerinizi...ben gibi doğuramayanlarında Allah yardımcı olsun sağ salim kurtarsın inşallahhhh...