2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar inşallah 3 saat sonra doğumda olucam............. amabiraz korkuyorum sanırım
bebişin kucağındadır allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
canım benimde yapıştırma bandaj çıkardı ve baktı durumuna yerine banyo yapabilirsin 40ından sonra kontrole gel dedi sadece...sorma özlemcim sbaahdan beri memede mert bey yatırır yatırmaz ağlıyor emmek ve uyuymak istiyor göğsümde çok zor oluyor tabi bu durumda benim işim
sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah sütün bol olsun
ben de doğurmayanlardanım
39+2 deyim
24ü görünüyor beklenen doğum tarihi ama pek ümidim yok
bebek döndü mü onu bile bilmiyorum
söylemedimi arimcim doktor muaynede döndü yada dönmedi diye
bebişine maşşallah canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip olsun
ne güzel canım herşey müsait tez zamandada melisa geldmi herşey tam olucakkolay bir doğum diliyorum sanada
seninde az kalmış kıvırcıkcım kolay bir doğum diliyorum

canım hayırlı olsun

kızlarrrrrrrrrrrr bir bebişimiz daha gelmişşşşşşş viyole neslihan arkadaşımız doğum yapmış oğluşunu sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

kalbinde 7mm acılma var morarıyordu agladıgında tatlım
canım yaa bilmiyordum çok üzüldüm. tedavimi oluyor canım şimdi. İnşallah hemencecik iyilreşir canım. çok geçmiş olsun

canım Allahım kolaylıkla kurtarsın kızımada kafası büyük dedi doktor. ama minicik kafası var

eşim de bana sen hiç doğurmıcaksın hep böyle kalacaksın diyor
3 haftalıkken de öğrenmiştik bebeği
bi yıldır hamileyim nerdeyse:84::84::84:

bende her nst deyken korkuyorum dourcam diye eşim dalga geçio gelio gelio ooo sancılara bak diye

ben o açıdan şanslıyım hamileliğimi öğrendiğimde 9 haftalıktı bebişim 2 ayı ordan yırttım neyseki

canımmm yerim ben o merti. paşam benim. sütünüz bol olsun İnşallah. bizim bebişte öyle geceleri ama daha çok

söylemedimi arimcim doktor muaynede döndü yada dönmedi diye

iki haftaya yakın oldu gideli o zaman daha kanala girmemiş dedi
ama hıçkırıyor, bakıyorum başı hala yanlarda aşağıda değil
hareketlerinden de belli
pztye kadar doğum olmazsa gelirsin demişti olmıcak gibi
bakalımm dönmüş olur inşallah

canım dönmesi zor banaa öyle demişti doktor yerleri daraldı dönse bile kanala girmesi zor :26::26:

sen benden öndesin her bakımdan
inşalah bi an evvel acısız sancısız doğurursun canım

bizde bugün 38+4 olduk oğlum kanala girmiş başıda aşşağıda aslında çok rahat normal yapabilirim ama işde herşey tersine oluyo kızım tersdi mecbur sezeryan olmuşdum şimdi tabiki gene sezeryan olucam salı sabahı gidicem allah izinverirse oğlumu kucağıma alıcam

Gozun aydın canım umarım hersey diledigin gibi olur normal dogum yaparsın. Allah hepimizin gonlune gore versin. Bende senin tam tersin sezeryan cok istiyorum.

canım benim Allah analı babalı büyütsün bebeğine sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasp etsin biraz geç bir tebrik oldu ama ancak fırsat bulabildim geçmişi okumakta kararlıyım..bu arada ben ilk günden beri çok sütüm olmasa da hep emizriyorum daha doğrusu çalışıyorum ve göğüs uçlarım küçük olmasına rağmen hiç yara olmadı çok şükür.bunu EARTH MAMA ANGEL BABY NATURAL NİPPLE BUTTER isimli kreme borçluyum.
Rabbim yardımcın olsun canım bende 2 defa doyasıya emzirebildim bebeğimi ve öyle huzurlu uyudu ki..kendimi çok suçlu hissediyorum sonuçta emecek uyuyacak ve çiş yapacak bebişim ama ememediği için uyuyamıyo karnı boş olduğu için çiş yapamıyoinşallah herşey düüzelir
selam kızlar bende 5 gün önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim . şükürler olsun şu an yanımda doğum yapanları tebrik ediyorum yapacaklarıda Allah sağlıklıca kurtarsın inşallah
maşallah canım bebeğine sağlıcakla güzel günlerde büyüt bebeğini...
maşallah emzirme sorununu halletmişsin ne güzel...sık sık banyo yap bence birde bebişler için kullandığımız pişik kreminden kullan eğer hala bu zamana kalmışsa mantarın..10 gün sonra görünce mesajları geçmişe dair cevap vermek zorlaşıyo
maşallah Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin ve sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin.eşine de kocaman bir eferin

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah şimdiye tüm sıkıntıların geçmiştir ve rahat rahat büyütüyosundur bebeğini..hem mama veriyorum diye üzülme mamaları da anne sütü örnek alarak yapıyorlarmış..

Kızlaaarr... Geçmişi okuyamadım, bilgisayarım yoktu bir haftadır, giremdim pek..
Bizim kızın gaz sancıları başladı, ne zormuş ya.. O ağladıkça ben de ağlayacak oluyorum
17 gün oldu bu arada, ve bizim göbek yeni düştü Hiç düşmeyecek diye korkmaya başlamıştım
Yarın banyo yapıcaz sonunda. Ama kızım zaten çiçek gibi kokuyordu :76:
Doğum yapmamış herkese - pek de kalabalık bir kadro değil ama- gazsız bebekler diliyorum, doğum yapmışlara da kolaylıklar
Yaşasın kuzularımız

Canım sağolasın. Ben geçmişi okumaya üşenmiştim, sen benden azimlisin
Garmastan'ı bıraktım, lansinoh a geçtim ben. Daha iyi kesinlikle, ama yine de şu anda bir göğsüm sızım sızım sızlıyor.. İşin tuhafı, sadece ucu değil, kahverengi kısmın hepsi.. Senin ddiğin krem eczanede mi satılıyor?

Benimde dogumda 10 kilo gitmiş damlacım.Ama 8 kilo daha varİnş. en kısa zamanda onlarda gider.Göbegim buruşmuş bir şekilde duruyor:84::84:Sıkılaştırıcı krem kullanmaya başladım ama pek işe yarayacagını zannetmiyorum.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?Hastanede alıştım çorba kompota içmeye evdede aynen devamİştahım yok olduEmzirirken ve uyanınca ter su içinde kalıyorum.Emzirmekte efor sarfettiriyor.İnş. en kısa zamanda forma giremesekte toparlanırız:97:

Canım aynene emirde gögsümde uyuyor.Yerine yatırınca uyanıyor.Sırtlarım agrıyor,Belim kopuyor.İnş. bu huyundan vazgeçer.Dr. 6 gün sonra kontrole çagırdı.Bandajımı çıkardı dr.ve pansuman yaptı. Yıkanabilirsin dedi.Emiride çocuk dr. muayene etti.Kulagına bakıldıı ve p.tesi topuk kanı için tekrar çagırdı.Sarılık yok dedi ve tatrttı 150 gr almış dediSonra aşılarına başlanacak dedi.Bence erteleme git biran önce doktora.

Ayy inş. normal dogum yaparsın canım.Ne güzel herşey yolundaymış.İnş. suni sancıya gerek kalmaz

kalbinde 7mm acılma var morarıyordu agladıgında tatlım

Canım çok geçmiş olsun.Şimdi nasıl muhammed?Dr. tedavisi için ne diyor?Nasıl farkettiniz?

kızlarrrrrrrrrrrr bir bebişimiz daha gelmişşşşşşş viyole neslihan arkadaşımız doğum yapmış oğluşunu sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Viyolecim gözünaydın.Bir bebeişimiz daha olmuş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…