2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrhanba guzel anneler...

bende 15 mart babacıgımın dogum gunumde batu'yu dunyayay getırdım kızlar sabah 9:30 cok streslı bı hastane maceramdan sonra tabıkı bı arar anlatırım...

batu 3600 51 cm dunyaya geldı.ALLAH'IMA sukurler olsun gayette saglıklı fakat gouslerım benımde fecı oysakı daha memeyı bırakalı 7 ay olmustu ama sankı ılk emzırmıs gıbıyım bu arada ben genel anestezı oldum belımde dısk kayması oldugu ıcın ama yan tarafımdakı bayan epıdurel oldu ve cok pısman olmus o yuzden genel oldugu ıcın cok mutlyyum..

maşallah canım bebişine ve sana valla çok imreniyorum sütüm yetiyo diyenlere ben mama vericem sanırım

özlemde bıraktı gitti sen 2 güne yolcu bende doğurursam..bakalım biz fırsat bulup girebilcek miyiz damlacım doğumdan sonra
bende hastaneden çıkarken kulaklarım neden çınlıyo acaba diye merak etmiştimcanlarım benim beni en sıkıntılı olduğum anda hatırlamışsınız
o değil özlem doğursa haberimiz olmıcak doğurdum diye gelivericek
düşündüğünüz gibi de oldu dimi kızlar..keşke haber verebilseydim...geçmişi okumayı bitirem tam romanlık doğum hikayemi anlatıcam size kopacaksınız gülmekten
selam annişler

nasılsınız?

bende kızımı uyuttum.

size slm vereyim dedim.
sweetciğim, doğum ne zaman?

kimler doğurdu bu arada?

öpüorum hepinizi
yerim ben senin kızını bak oğluşum içerde yatıyo ama uyumadan önce selam söyledi
hemen hemen hepimizde aynı dert canım Allah yardımcın olsun..en kısa zamnda bol bol sütün olsun inşallah..
şimdiye almışsındır bebişini kucağına Allah analı babaalı büyütmek nasip etsin
çok şanslısın canım benim annem ancak 1 hafta kalabildi yanımda azıcık ayağa kalkmamla annemin gidişi bir oldu bez bağlamasını bile yeni yeni öğrendim şu dünyada her işimi kendim yapma gibi bir talihsizliğim var nazlanacak kimsem yok..gece suyumu bile kendim alıyorum..eşim yardımcı oluyo ama ona da kıyamıyorum ki.hayatta ki en büyük şansım eşim ve oğlum gerçekten çok yalnızım..
eylem şimdiye kadar doğurmuşsundur sanırım inşallah gönlünden geçen normal doğum ollur..ben çok istedim ama kaderimde sezaryen olmak varmış..Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yavrunu..

kızlar muhteşemsiniz...ben hep şunu merak ettim doğumda annenin günahları affedilirmiş ya biz sezaryen olanlarda doğurmuş sayılıyomuyuz:26:
slm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere
maşallah canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
selam kızlar nsılsınız doguran varmı bz cok şükür iyiyiz 1 aylık olduk artık sizde dogurun...topik boşalmış kimseler yok mart bebeklerini topigini biri bana yollayabilirmi bkacam kimler dogurmuş
eylülüm canım benim Rabbim yardımcın olsun..en kısa zamanda sağlığına kavuşsun bebeğin...çookkk öpüyorum seni ve muhammed bebeği ve sizi gerçekten çok seviyorum
ben de normal başladım 10 saat suni sancı çektim çıtımı çıkarmadım sancılar 130 u bulurken sadece gözümden sessizce yaşlar akıttım normal doğurmayı çok istedim ama Rabbim nasip etmedi..çok şükür çok kolay ve sonrasında sancısız bir sezaryenim oldu..yani her zaman başlayınca geriis gelmiyo canım...

şimdiye bebeğini almışsındır kucağına canımRabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin

evet canım eczanede satılıyo tereyağı gibi sürüyosun hem son derece sağlıklı emzirmeden önce silmene bile gerek yok

maşallah bebişine canım Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin..

canım doğurdunmu bilmiyorum henüz 4070.sayfdayım ama doğurmadıysan Rabbim kolay doğumlar nasip etsin yok doğurduysan sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin..benden bu gecelik bu kadar yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah..Hepiniz Allah'a emanet olun

evet canım eczanede satılıyo tereyağı gibi sürüyosun hem son derece sağlıklı emzirmeden önce silmene bile gerek yok

Tamam bakayım eczaneden ya, iyiymiş,inşallah bana da iyi gelir.. Sağolasın

Sıkılaştırıcı dediğin kozmetik bir şey mi, yoksa ilaç mı? Bana doktor 40çıkana kadar göbek kaslarını çalıştıracak bir şey yapma dedi, hala hamilesin gibi düşün dedi. Mekik filan bir şey yapamıyroum o yüzden. Size de dediler mi böyle? Ben sezaryenle yaptım doğumu bu arada. Ve doğumda sadece 5 kilo versem de bir haftada toplam on kilo verince hamileyken sıfır tane olan çatlaklarım bir anda belirdi birkaç tane Lierac sürüyorum şimdi ama artık çok geç sanırım

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar..salı günü kontrolüm var o zaman 39+0 olucak haftam.geçen kontrolde henüz bebeğim kanala girmemişti şimdi durum nasıl bilmiyorum.öncelikle sezaryen olan arkadaşlara soruyorum şimdi kontrole gittiğimde bebek hala kanala girmemişse sezaryen olmalı mıyım tavsiye edermisiniz?beklemenin gereği var mı çünkü artık çok rahatsız oluyorum.bir de babamlar ve kardeşlerim memleketten gelecek onların da yanımda olmasını çok istiyorum ne dersiniz bu duruma??

ay maşallah canım, kilo milo kalmamışki sende.. o 2 kilocuk da 1-2 haftada sen farketmeden erir gider.. esksinden daha da zayıf olucaksın desene.. göbek de bebek emdikçe toparlanıyor canım. iştahım benim de azaldı canım. zoraki yiyorum..

arkadaşlar inşallah 3 saat sonra doğumda olucam............. amabiraz korkuyorum sanırım

inşallah herşey yolunda gitmiştir ve sağlıkla bebeğin kucağındadır şimdi..

canım bence en güzeli normal doğum. sezeryan olacaksan bile bebeğin gelişimini tamamlasın, doğmaya hazır hale gelsin sonra sezeryan olsun.. derim..

güle güle büyüt bebeğini canım. çok geçmiş olsun.. aman lansinoh kullan canım, sakın ihmal etme. ilk emzirirken acıyor göğüsler biraz ama yara olmadan alışır göğüslerin. 1 hafta geçtikten sonra o acılar da kaybolur.

bu arada canım ben de 14 martta babamın doğum gününde doğum yaptım

Günaydın arkadaşlar,
iyi pazarlar dilerim bana cevaplar yazmışsınız hepinize çok teşekkür ederim umarım kaçırdığım olmamıştır varsa da kusura bakmayın lütfen bu arada topic'iğiz biraz daha canlandı sanki maşallah:)

Eylülcüm çok sağol canım teşekkür ederim. Sen nasılsın Muhammed nasıl ?umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer çok öpüyorum çok çok geçmiş olsun canım..

süper canım bak böyle takma hiçbirşeyi kafana bebeğin eşin ve sütün şu an en önemli şeyler diğerleri gelip geçici sen bu geçici şeyler için kalıcı hasarlar bırakma sakın.. Çok iyi olmanıza çok sevindim maşallah daha da iyi olun inşallah.. Güzel kızının hediyelerini de güle güle kullanın.. Bak yazından bile moralinin düzeldiği çok belli oluyor çok sevindim senin için..
bana da normalde 5 gün var ama tembellik yapar da zamanında gelmezse max 11 gün sonra kızım hayırlısıyla bizimle birlikte olacak inşallah:)

Canım suni sancı da açılmama durumu da oluyordu ayy bunu hiç bilmiyordum ben de seviniyorum normal doğum yapacam diye artık hakkımda en hayırlısı bişeyi çok da istememek lazım ne yapalım açılmazsa da sezeryan olurum ama doktor suni sancıda da epidural takacam dedi acı hissetmezsin dedi yine de ikimiz için de hayırlısı olsun artık..

kıskandımmmm ama
ben de tarihim olsun istiyorum :84::84:bakalım pzt gidicem inşallah bebek de yerleşmiş olur,doğumum da normal olur

:) Canım pazartesi büyük ihtimal artık netleşir son günlerin benim son beş gün kaldı ancak başıma neler gelecek öğrenebildim daha da kesin bişey yok
İnşallah canım senin de Allah hakkında hayırlısıyla gönlüne göre versin..

Canım hayırlı olsun her ne şekilde doğarsa doğsun sen ve bebek sağlıklı olunn en önemlisi sana da doktor bütün seçenekleri vermiş normal suni sezeryan işte son ana kadar hiç birşey belli olmuyor.. Benim doktorda bebek iri dedi sanırım kafasınınn ölçümüne 100 dedi 100 ne ise 100ü geçerse normal doğum olmaz dedi. inşallah seninki de bu ölçüyü geçmez de normal doğumla sağ salim bebeğine kavuşursun.

Çok teşekkür ederim damlacım amin canım çok sağol..

canım hayırlı olsun

Sağol Emelcim Teşekkürler bak senin 2 gün bile kalmadı belki yarın bebiş geliyor di mi* en geç salı sanırım şimdiden tebrikler canım..

kızlarrrrrrrrrrrr bir bebişimiz daha gelmişşşşşşş viyole neslihan arkadaşımız doğum yapmış oğluşunu sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Viyole'yi çok tebrik ederim Allah bağışlasın bebişini..

Hayırlısı olsun sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle en önemlisi bu..

Gozun aydın canım umarım hersey diledigin gibi olur normal dogum yaparsın. Allah hepimizin gonlune gore versin. Bende senin tam tersin sezeryan cok istiyorum.

Çok sağol canım ben sezeryandan çok korkuyorum eşim de çok korkuyor dün doktor kontrol edecem bebek kanala yerleşmediyse sezeryana alabilirim dedi eşimle göz göze geldik resmen rengi attı panikledi. Ne bileyim sezeryan bana çok soğuk ve ürkütücü geliyor ama normal doğum sonuçta kadınların çok yararına vücudun temizleniyor Allah bunu bu şekilde ayarlamış ve bu şekilde sanki yeniden doğacakmışım gibi geliyor inşallah tabi.. Herhalde normal doğumdan korkmayan nadir kişilerdenİM :) beni ameliyat etmesinler de ben normal doğuracağıma inanıyorum..

Geçmiş olsun canım umarım kızının gazı da geçer bir an önce..
Teşekkür ederiz:)

Sağol canım çok teşekkürler umarım herşey hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre olsun.

Canım bu senin kararın olacak kendini nasıl rahat hissedeceksen onu yap tabi ki kanala girmemişse sezeryan olman gerekecek 39dan sonra yerleşmiyormuş çünkü dün doktor beni bu yüzden kontrol etti ama kanala girmişse de bence çok yazık olur bebiş ne güzel içgüdüsel yerleşmiş zamanını bekliyor müdahale etmek haksızlık sonuçta normal yollarla yavaş yavaş doğması ve birden sezeryanla çıkması bebeği etkiler gibi geliyor bana tabi bu benim düşüncem..
Dün doktorum yine söyledi en fazla gününden 3 gün geçiyor (istisnalar hariç) o yüzden zamanını sakin sakin bekle sabırsızlanma dedi.
Umarım gönlüne göre olur

sağolun kızlar.yok zaten başından beri normal olsun diye araştırmadığım doktor kalmadı kanala girmişse eğer tebi ki bekleyeceğeim kuzumu ama senin de dediğin gibi 39 dan sonra yerleşmesi zor sanırım.bir de ben hiçbir şey hissetmiyorum kasıklarımda falan karnım o kadar yukarda ki popo resmen kaburgalarımda:26::26:en hayırlısı neyse ol olsun artık bakalım kontrolde doktor ne diyecek?

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
allah kolaylık versin canım gazlar gitsin prensesden
gitsin kilolarrrrrrrrrr
maşşalh kuzuna edacım allah sağlıkla büyütmyei nasip etsin
bilmiyorumki canım bekle istersen yada en iyisini doktor söyler

ayy normal doğum olsa korse takıcamda onu takamıyoruz:26::26:

oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz

oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz

oyyy yerim onu ben yaramaz gözün aydın annesi, artık cıbıcıbı yapacak daha da misler gibi kokacak minik paşan..

tüm doğum yapmış ve yapaxcak annelere bool enerji diliyorum..benim de on günüm kaldı.ama son gvünler sıkıcı oluyo..zaman geçmiyo.. uyku problemi de eklenince..gerçi yeni doğum yapmış arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla sonrası daha yorucu gibi görünüyo yaa..yine de sabırsızlanıyor insan..:2::2:

canım burdanda yazayım gözünüz aydınnn. ben korse taktım canım hemde ilk gn doktor taktırdı. ve çok rahat ettim. 15 gün takılı kalsın dedi doktor. yarın kontrolümüz var.
gökçenim çook sağol canım. bakalım cadı kızımız son 5 gündemi gelecek yoksa yeri rahat bulup bekleyecekmi

canım benimde kızım inmemişti o yüzden sezeryan oldum. ama hiç pişman değilim inan. tabiki normal olsun isterdim ama kızım sağlıklı olsunda dedim.

teşekkür ederim canım. Allahım senide kolaylıkla kurtarsın İnşallah

oyyy yerim onu ben yaramaz gözün aydın annesi, artık cıbıcıbı yapacak daha da misler gibi kokacak minik paşan..
çok sağol canım mis kokucaz
yorucu ama tatlı bir yorgunluk
sağol sultancım evet sana taktırdı ama bana bişey demeyince takmıyorum:26::26:neyse oda gidivercek yavaş yavaş napalım

Slm arkadaşlar nasılsınız?Emir bu gece nöbete tuttu bizi sersermleştim bi kahve içeyim ayılayım dedim o uyurken hemde sizi özledim bakayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…