2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım mis kokucaz

yorucu ama tatlı bir yorgunluk

sağol sultancım evet sana taktırdı ama bana bişey demeyince takmıyorum:26::26:neyse oda gidivercek yavaş yavaş napalım
kıs kilomu var sanki toplamda azıcık aldın. ee geriye sadece iki kilo kaldı.

Slm arkadaşlar nasılsınız?Emir bu gece nöbete tuttu bizi sersermleştim bi kahve içeyim ayılayım dedim o uyurken hemde sizi özledim bakayım dedim.

off bizde aynıyız. şimdide beşiğine yatırınca ağlıyor cadı. afiyet olsun sana canım

oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz

Darısı başımızı bizim göbiş kalın galiba bir türlü düşmüyor.Ama artık bekleyemeyecegim annem gelicek tuzlayıp yıkıycaz.Şu korse işini napıcam bilmiyorum.Dikişlerim bugün daha iyi.Ne zamn takmamız gerekiyor acaba?Yarın dr. kontrolümüz var.İnş. herşey yolundadır.Eşime sinir oldum.Sabaha karşı ben uyurken emire kaynanamla birlikte bu çocuk doymuyor galiba deyip mama vermişler:84:Birde bana gülerek anlatıyolar.:84:Bende mamayı sakladım onada atıcam bakalım ne verceksiniz dedim.Kaynanam eve dinlenmeye gitti.Annem gelicek şimdi.Sinirden içim içimi yiyiyor.Başta sütün yok deyip verdiler.Zor alıştırdım tekrar gögsüme.Şimdide geliyor ama emire yetmiyor deyip vermişler.Arkamdan iş çevirir gibi.Zaten hep aglayasım var.Gözyaşlarım gözümün ucunda hazırda bekliyor:Bakalım bulsunlarda versinler şimdi mamayıYarında dr. ikisinin yanında şikayet edicem.İnş. yavrum kilo almıştır .Buda onlara kapak olur

canım seni çok iyi anlıyorum. ama doktor yarın bi sürü kızacak görürsün. bide övünmeleri işte benimkilee vermeyin dememe rağmen gözümün içine baka baka gururla verdiler. bide üstüne övündüler. boşver canım.. iyi etmişsin saklamakla. sakın üzülme sütün azalır Allah korusun

merhaba kızlar hazır burdayken yazayım size ellerinize sağlık doğum hikayelerinizi yazmışsınız şimdi okudum hala ağlıyorum(((
Allah bebişlerinize sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin.. yazmayanlardan da rica edelim en kısa zamanda yazabilirlerse çok seviniriz mutluluğunnuzu paylaşıyor güzel haberlerinize en az sizin kadar kadar seviniyorum..

Saol canım.İnş. dr. sütü yetiyo sakın mama vermeyin der.Eşim sonra oda ya gelip canım senin sütün yetiyor bizim oğlan doymuyor.O yüzden verdik demezmi.Bende bagıra çagıra hepiniz başıma dr. kesildiniz.Millet sütüm gelsede az daolsa yavruma versem diye dualar ediyor.Siz sütüm geliyor ama mama daha besleyici deyip kafanıza göre mama verme tutkusu içinde mama veriyosunuz dedim.Sütüm gelmesemama versem sütü yok mecbur mama veriyoruz dersiniz dedim.

ayy canım benimmmmmm az kaldı bizde senin doğum hikayenizi okuyacağız
sağol canım
anne sütü gibsi varmı hiç bana kendi kendinize kesinlikle ek mama vermeyin dediler anne sütü ile ilgili bilgi verirken sadece doktor önerisi dahilinde vericekmişiz eşinle kayınvaliden nerden bilceklerki gözleri tartmı sakın üzülme emiii emirde kilo almıştırda dediğin gibi kapak olmuş olur onlara

merhaba canım çok sağol inşallah birkaç güne gelir canım.. balık burcu olacaktı artık yarından sonra koç burcu oluyor sabah eşimle koç burcunun özelliklerini okuyoruz eşim bak görüyor musun agresif olacakmış diyor ben de ben çok sakinim sen de sakinsin artık bu kız bizi parmağında oynatır dedim güldük baya:))

canımm maşalar drdan güzel haberlerle dönmüşsün hadi bakalımm miniğin ne zaman gelecekkk

slm kızlarr ve bebeişler nasılsınız bakalımm miniğim uyuyorken size bakım dedimm
bende yazdım doğum hikayemi biraz karışık oldu ama idare eder artık ne yapalım arada bebişe bakarak yazdımm

sağol canım inşallah ben de en kısa zamanda yazarım..

slm kızlarr ve bebeişler nasılsınız bakalımm miniğim uyuyorken size bakım dedimm
bende yazdım doğum hikayemi biraz karışık oldu ama idare eder artık ne yapalım arada bebişe bakarak yazdımm

hoşgeldin canım seninkini de hemen okuyayım canım.. bebişini öp bizim için..

maşallah öznurcum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
Allah kısmet ederse 19 Mart benim tarihim en son benim galiba bu gidişle
şimdiye bebişini almışsındır kucağına canım...sağlıcakla büyüt...

elif canım geç oluyo tebriklerim ama ancak okuyabiliyorum geçmişi..Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişine canım...

evet geç kalmış bir tebrikte sana canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
az çok doğumlarımız birbirine benzer olmuş canım sağlıcakla büyüt bebeğini tatlım..
merhabalar 20 günlük anneyim sizlere bi önerim olacak biraz önce çocuğun altını aldımda sakın gidip wee in yenidoğan ıslak mendilini almayın çok kötü hagisinki güzel
biz uni baby aldık ve çok memnun kaldım hiç pişik olmadı bebeğim..bez olarak ta primanın yenidoğanını kullanıyoruz şu yeni çıkan incelerinden..
maşallah bebişini sağlıcakla büyüt tatlım şu an ağrıların vardır belki biraz ama merak etme çok çabuk geçiyorlar..bak ben tüm sıkıntılarımı unuttum bile
Bebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947
maşallah maşallah canım bebişine..adıyla sağlıklı hayırlı uzun yaşasın inşallah...
eğer hala böyle bir şikayetin varsa canım benim kullandığıum kremi tavsiye ederim hiç yaram olmadı çok şükür...earth mama angel baby natural nipple butter eczaneden bulabilirsin....
maşallah kızına canım inşallah şimdiye ağrıların geçmiştir.melek kızını oğluşum ve benim için bir tane öp olur mu
kocaman oldu bebeğin ben daha yeni tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım...güzel günlerini görün kızının ve kızını öpüyoruz
maşallah serapada inşallah çok fazla ağrı sancı çekmeden atlatmıştır şimdi güzel güzel emziriyordur bebişini...
sende şimdiye kadar doğurmuşsundur..sağlıcakla büyüt bebişini canım...
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr sultan elif eylülünü kucağına almış maşallah ikiside iyiymiş seside çok iyi geliyordu sallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
maşallah sulatana ve elifimize
fatoos sanırım sende doğurdun sağlıcakla büyüt bebeğini
benide doğum topiğine ekleyebilir listeyi yapan arkadaş,günümüz kesinleşti nasılsa
sata göre:5 haziran doğum tarihi:15 mart ,kızımın adaı:ada derin
ada derin bugün 3 günlük oldu inşallah sağlıcakla büyüt bebeğini canım..
Allah yardımcın olsun canım inşallah şimdiye çoktaaan çıkmıştır bebeğin evinde güzel güzel emzirip uyutuyorsundur bebişini...
maşallah size...ama daha bu yaşta böyle gezmlere alıştırırsan ergen olunca eve hiç girmez ha
3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
maşallah yusufa...sağlıcakla büyüt bebeğini canım..
maşallah bebişine tabi şimdiye kadar doğurmuşsundur ama bence suni sancı katlanılmayacak kadar zor değil bende aldım hoş normal doğum olmadı ama sabretmek lazım doğum sabır işi diye düşünürsen herşey daha kolay oluyo...
diyecek başka bişey bulamıyorum
sağlıcakla büyüt bebeğini canım

maşallah ne güzel bir doğum olmuş inşallah sorunsuz emzirip uyutabiliorsundur bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…