- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
kıs kilomu var sanki toplamda azıcık aldın. ee geriye sadece iki kilo kaldı.çok sağol canımmis kokucaz
yorucu ama tatlı bir yorgunluk
sağol sultancım evet sana taktırdı ama bana bişey demeyince takmıyorum:26::26:neyse oda gidivercek yavaş yavaş napalım
Slm arkadaşlar nasılsınız?Emir bu gece nöbete tuttu bizi sersermleştim bi kahve içeyim ayılayım dedim o uyurken hemde sizi özledim bakayım dedim.
oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz
Darısı başımızı bizim göbiş kalın galiba bir türlü düşmüyor.Ama artık bekleyemeyecegim annem gelicek tuzlayıp yıkıycaz.Şu korse işini napıcam bilmiyorum.Dikişlerim bugün daha iyi.Ne zamn takmamız gerekiyor acaba?Yarın dr. kontrolümüz var.İnş. herşey yolundadır.Eşime sinir oldum.Sabaha karşı ben uyurken emire kaynanamla birlikte bu çocuk doymuyor galiba deyip mama vermişler:84:Birde bana gülerek anlatıyolar.:84:Bende mamayı sakladım onada atıcam bakalım ne verceksiniz dedim.Kaynanam eve dinlenmeye gitti.Annem gelicek şimdi.Sinirden içim içimi yiyiyor.Başta sütün yok deyip verdiler.Zor alıştırdım tekrar gögsüme.Şimdide geliyor ama emire yetmiyor deyip vermişler.Arkamdan iş çevirir gibi.Zaten hep aglayasım var.Gözyaşlarım gözümün ucunda hazırda bekliyor: Bakalım bulsunlarda versinler şimdi mamayı Yarında dr. ikisinin yanında şikayet edicem.İnş. yavrum kilo almıştır .Buda onlara kapak olur
oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz
canım seni çok iyi anlıyorum. ama doktor yarın bi sürü kızacak görürsün. bide övünmeleri işte benimkilee vermeyin dememe rağmen gözümün içine baka baka gururla verdiler. bide üstüne övündüler. boşver canım.. iyi etmişsin saklamakla. sakın üzülme sütün azalır Allah korusun
ayy canım benimmmmmm az kaldı bizde senin doğum hikayenizi okuyacağızmerhaba kızlar hazır burdayken yazayım size ellerinize sağlık doğum hikayelerinizi yazmışsınız şimdi okudum hala ağlıyorum(((
Allah bebişlerinize sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin.. yazmayanlardan da rica edelim en kısa zamanda yazabilirlerseçok seviniriz mutluluğunnuzu paylaşıyor güzel haberlerinize en az sizin kadar kadar seviniyorum..
sağol canımayy maşallah
Darısı başımızı bizim göbiş kalın galiba bir türlü düşmüyor.Ama artık bekleyemeyecegim annem gelicek tuzlayıp yıkıycaz.Şu korse işini napıcam bilmiyorum.Dikişlerim bugün daha iyi.Ne zamn takmamız gerekiyor acaba?Yarın dr. kontrolümüz var.İnş. herşey yolundadır.Eşime sinir oldum.Sabaha karşı ben uyurken emire kaynanamla birlikte bu çocuk doymuyor galiba deyip mama vermişler:84:Birde bana gülerek anlatıyolar.:84:Bende mamayı sakladım onada atıcam bakalım ne verceksiniz dedim.Kaynanam eve dinlenmeye gitti.Annem gelicek şimdi.Sinirden içim içimi yiyiyor.Başta sütün yok deyip verdiler.Zor alıştırdım tekrar gögsüme.Şimdide geliyor ama emire yetmiyor deyip vermişler.Arkamdan iş çevirir gibi.Zaten hep aglayasım var.Gözyaşlarım gözümün ucunda hazırda bekliyor: Bakalım bulsunlarda versinler şimdi mamayı Yarında dr. ikisinin yanında şikayet edicem.İnş. yavrum kilo almıştır .Buda onlara kapak olur
canım burdanda yazayım gözünüz aydınnn. ben korse taktım canım hemde ilk gn doktor taktırdı. ve çok rahat ettim. 15 gün takılı kalsın dedi doktor. yarın kontrolümüz var.
gökçenim çook sağol canım. bakalım cadı kızımız son 5 gündemi gelecek yoksa yeri rahat bulup bekleyecekmi
merhaba kızlar hazır burdayken yazayım size ellerinize sağlık doğum hikayelerinizi yazmışsınız şimdi okudum hala ağlıyorum(((
Allah bebişlerinize sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin.. yazmayanlardan da rica edelim en kısa zamanda yazabilirlerseçok seviniriz mutluluğunnuzu paylaşıyor güzel haberlerinize en az sizin kadar kadar seviniyorum..
ayy canım benimmmmmm az kaldı bizde senin doğum hikayenizi okuyacağız
sağol canım
anne sütü gibsi varmı hiç bana kendi kendinize kesinlikle ek mama vermeyin dediler anne sütü ile ilgili bilgi verirken sadece doktor önerisi dahilinde vericekmişiz eşinle kayınvaliden nerden bilceklerki gözleri tartmı sakın üzülme emiii emirde kilo almıştırda dediğin gibi kapak olmuş olur onlara
slm kızlarr ve bebeişler nasılsınız bakalımm miniğim uyuyorken size bakım dedimm
bende yazdım doğum hikayemi biraz karışık oldu ama idare eder artık ne yapalım arada bebişe bakarak yazdımm
okudum canım ben yorumdada bulundum hemenslm kızlarr ve bebeişler nasılsınız bakalımm miniğim uyuyorken size bakım dedimm
bende yazdım doğum hikayemi biraz karışık oldu ama idare eder artık ne yapalım arada bebişe bakarak yazdımm
canımm maşalar drdan güzel haberlerle dönmüşsün hadi bakalımm miniğin ne zaman gelecekkk
hoşgeldin canım seninkini de hemen okuyayım canım.. bebişini öp bizim için..
canım benim hemen bakıyorummmmokudum canım ben yorumdada bulundum hemen
vallahi bizim kız patron!! kendisi biliyor bakalım ne zaman teşrif edecek küçük hanım son 5 günüm canım sağlıkla gelsin inşallah..
canım benim hemen bakıyorummmm
oy ben yerim o patronuuu yandınız size mum tutturacakk :))
sağlıkla gelsin inşalahhh
:))) vallahi yandık :)) amin canım ben şimdi senin hikayeni okuyorum..
Merhaba kızlar,
Ben geldim hastaneden pazartesi gecesi suyum geldi doğuma gittik.. Sabah 7 ye kadar doğum sancısı çektim. 7.25 te genel anestezi ile oğlumu kucağıma aldım..bugünde hastaneden çıktık.. çok şaşkınım hala normalde daha bugün kontrolüm vardı..:))))
şimdiye bebişini almışsındır kucağına canım...sağlıcakla büyüt...Allah kısmet ederse 19 Mart benim tarihim en son benim galiba bu gidişle
elif canım geç oluyo tebriklerim ama ancakkızlarrrrrr nasipse bende yarın sabah sekizde ameliyata giriyorum bizim bebiş dönmedi bol bol dualarınıza ihtiyacım var, epidural yapacağım kısmetse, o kadar heyecanlıyım ki bu duygu başka hiç bir duyguya benzemiyor, bugün sezeryan olacak arkadaşlar inşallah sağ salim almışlardır bebeklerini kucaklarına, darısı da tüm bekleyenlerin başına
evet geç kalmış bir tebrikte sana canım
Rabbim yardımcın olur inş. canım dualarım seninle ve bütün doğum yapacak arkadaşlarla inş. bugün bolbol dua edelim birbirimize inş.
Sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inş. bende pazartesi sezaryan olacağım inş. heyecan dorukda 2 gün nasıl geçer bilmiyorum =)))
Arkadaşlar çarşamba günü saat 14:00 da sezeryanla ogluma kavuştum.3 941 kilo51 cm dogdu.O kadar tatlı ki anlatamam bakmaya doyamıyorum.Perşembe günü sezeryanolacaktım ama çarşamba suyum geldi.Heveslendim normal dogum yapıcam diye.4 saat suni sancı verdiler.ama açılma 2 cm di ve bebegin kafası kanala giremiyordu.Dr. bebegi reske atamayız dedi ve sezeryana aldı.Zor bir dogumsüreci geçirdim ama çok şükür bebegimde bende iyiyiz şimdi biras dikişlerim acıyor okadar.Umarım sizlerde iyisinizdiir.Artık geçmiş okumak diye bi kavram görünmüyo bana.Damlacım bugün sezeryan olcaktı.Umarım oda mert bebekte iyidir.Nasıl olursa olsun ne acıçekilirse çekilsin anne olmak çokgüzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese versin.Nadirde olsa kk girmeye çalışıcam.Hepinizi çok öpüyürum.
biz uni baby aldık ve çok memnun kaldım hiç pişik olmadı bebeğim..bez olarak ta primanın yenidoğanını kullanıyoruz şu yeni çıkan incelerinden..merhabalar 20 günlük anneyim sizlere bi önerim olacak biraz önce çocuğun altını aldımda sakın gidip wee in yenidoğan ıslak mendilini almayın çok kötü hagisinki güzel
slm milletdogum tarıhım belli oldu benım cımcımık acele etmezse 18 mart sabah 9da gelıyooo sezeryan tıpıne karar veremedım ama spınal epıdural genel anestezi hangısı daha saglıklı epıduralın rıskı varmı korkular basladı
maşallah maşallah canım bebişine..adıyla sağlıklı hayırlı uzun yaşasın inşallah...Bebeğimi 11.03.11 gece 03.44 de kucağıma aldım kızlar.normal doğum 2755 gr 48 cm.Adıda NarinEki Görüntüle 157947
eğer hala böyle bir şikayetin varsa canım benim kullandığıum kremi tavsiye ederim hiç yaram olmadı çok şükür...earth mama angel baby natural nipple butter eczaneden bulabilirsin....Damlacım buluşamadık bir türlü nerdesinnnnnnnnn?İki gündür gögüslerim yara ve kan akıyor.Oglumu emziriken canımdan can gidiyor bayılack gibi oluyorum.Aranızda böyle olan var mı?Nolur cevap yazın.Yardmınıza ihtiyacım var. Aglıyorum emzirirken Gögüslerim şişti eşimde gitti makinalı pompa aldık.Onunla sagıp veriyorum.Yavrumu emziremedigim için aglıyorum ve çok üzülüyorum Dikişlerim derseniz berbat sızlıyor.Sezeryan çok zormuş.bogazım gıcık yapıoyor ve öksürme istegi geliyor ama dikişlerim patlıycak gibi oluyor.Anne olmak çok zormuş ama oğlum için herşeye katlanırım.Dodum yapan arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.Nolur yardım edin.
merhaba annecikler,
Bende 8 martta kızımı epidural sezeryan ile dünyaya getirdim. Ancak girebildim ağrılarım çok oldu doğumdan sonra zor kalktım ayağa. Ağrı kesiciler pek fayda etmedi açıkcası( ama kızım sağlıklı 3550 kg ve 51 cm doğdu. Gece uyanmaları dışında bi zorluğu yok sanki. çok güzel bir duygu Allah hepinizi bir an önce kavuştursun bebişlerinize..Hepinizi öpüyorum fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Burada çok şeyler paylaştık, dertleştik şimdi bunları yazarken çok duygulandım inanın. en son girdiğimde hamile bi bayandım şimdi anneyim. Kendinize çok iyi bakın, sevgiler...
Ben de 3 Mart'ta spinal sezaryn ile doğum yaptım. İlk günden geldi sütüm ama çok fazla değildi. Yine de o gece çok ağlayınca acaba doymadı mı diye hemşirelere sorduk, mama getirdiler ve almadı kızım, hemşire doyduğunu söyledi..3. gün sütüm iyice bollaştı, ilk günlerde çok sık emziriyordum, şimdi daha az.. Ama eğer mama alacak olsaydı da minik mama bardakları vardı, onunla vereceklerdi, biberonla değil. Mama verecek olursanız da biberonla vermeyin, ama inşallah gerek kalmaz..
Merhaba kızlar, geçmişe bakamadım daha ama bir arkadaşımızdan haber getirdim. nigemisu (Serap) arkadaşımız cuma sabahı doğum yaptı. öğrenmem de tesadüf oldu. cuma günü benim çatı kontrolüm ve muayenem vardı. Serap ile doktorlarımız aynı. ben hastanedeyken beni dr.'dan sormuş nasıl Tuğba falan diye. facebooktan da arkadaş olmuştuk. dr. da biliyor internette mart 2011 anneleri diye bir grup olduğumuzu. neyse, randevum cuma sabah 9'da idi. karşıdan eşimle geçtiğim için erkenden orada oluyorum. nst'ye bağlanıcam nasılsa diye saat 8:20 gibi çıktım kadın doğum katına. bir tek benim dr. orada. ameliyat kıyafetleri ile. doğuma mı gidiyorsunuz dedim, yok gece buradaydım da dedi. sonradan muayene sırasında da sizin internetteki gruptan Serap adlı arkadaşınız gece sabaha karşı geldi fitillere rağmen açılma olmadığından, bebeği almak zorunda kaldık dedi. hemen hangi odada olduğunu öğrenip ziyaretine gittim. genel anestezi ile doğum yapmış. Duru'su 3300 g. doğmuş. emzirme sorunları yok. Duru bebek çook tatlı.eşiyle kan uyuşmazlıkları olduğundan doğum için sonuna kadar beklememeleri, sancı çekmemesi gerekiyormuş, pıhtılaşma sorunu oluyormuş. ondan suni sancı da verememişler. nst de çok yüksek kasılmalar çıkmasına rağmen de açılma olmamış.
ben gittiğimde ağrıları yoktu ya da başlamamıştı. her şey yolundaydı maşallah.
kızlarr günaydın... şimdi dualarınzı isteme sırası bana geldi......bugün büyük gün birazdan çıkıcaz evden. allah nasip kısmet ederse bugün oğlumu kucağıma alacağım... inşallah kolay bi doğum olur... ne olur bana dua edin sağlıkla sıhhatle gelsin ve zor bi bebek olmasın.... sanırım çarşamba evde oluruz ilk fırsat bulduğumda yazıcam size........... son son
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr sultan elif eylülünü kucağına almış maşallah ikiside iyiymişseside çok iyi geliyordu sallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
fatoos sanırım sende doğurdun sağlıcakla büyüt bebeğinislm kizlarrr bende bugun son hazirliklarimi tamamladim bebisimin odasi bitti nihayett bi eksik o kaldiiioda nezaman gelir bilinmezzz
kizlar size bi sorum olCAK su son aylarimda surekli akinti gelioodu ama rengii beyazimsi birseydii sanirim bu hepinizdee oolduu ama bugun kahverengi bi akintim geldii bu onceki akintilarima benzemiyorr ben suan 39.3 gunluk hamileyim sizce nedemek oluyor bu akindi bi bilgisi olan yardimci olabilirmiii cunkmuu bu sefer akintimin oldugunu hissettim yoksa nisanimmi geldiiama nisan kanlii sumuksu birsey diolarr
benide doğum topiğine ekleyebilir listeyi yapan arkadaş,günümüz kesinleşti nasılsa
sata göre:5 haziran doğum tarihi:15 mart ,kızımın adaı:ada derin
herkese selam
ben 4 martta anne oldum, oğluşum doğduğundan beri küvezde. moralim çok bozuk. ama doğumum (epidural sezeryan) çok rahat ve sorunsuzdu. şu an ameliyat geçirmemiş gibiyim umarım hepiniz benim gibi tez zamanda iyileşirsiniz. bi de bebişimi kucağıma alabilsem keşke. bebiş için gün sayan herkese sabır diliyorummm sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.dün hastaneden çıktık.normal doğum olmasına rağmen 3 gün tutuyorlar burada.biz çok iyiyiz emip uyuyoruz emip uyuyoruz keyfimiz yerinde valla.
daha 4 günlüğüz ama gezmeye başladık bile nabeerrr.ciciler aldık kendimize havada çok güzeldi güneşlendik arabanın içinde azcık topuk kanımızı aldılar bide bugün hiç ağlamadık çok cesurduk.
3790 gr Gece 04:15 Yusuf Kayra'mız dünyaya geldi. Oğluşum pazartesiyi bekleyemedi. =))
slmm kızlarr bizde bugün son kontrolümüze gittik tam günüm çarşamba ama çarşambada olmazsa cumaya suni sancı ile alacak bilginiz varmı kimisi çok kötü diyor suni sancıya benim tosun 3800olmuş çok bekletmeyelim dedi doktor ama çook korkuyorum yaa nasıl doğar bu bebiş
sağlıcakla büyüt bebeğini canımmerhaba annecikler....
haber verme sırası bende.....
bugun dr randevumuz vardı..randevudan once gittik,sultan'cıgımı gördük. maşallah cok iyiydi,spinal sezaryanla bebişini kucagına almıştı.maşallah kilosu da 3700dü,bebişi de coooook tatlıydı... Nazar boncugunu taktım hemen elif Eylul'e...
Neyse sonra kontrole girdim..odaya girer girmez Dr. bebiş inmemiş dedi,muayene etti,bebek cok yukarda dedi.Sonra ultrasonda baktı.
bebegim maşallah 3900 olmuş ve iri bebek dedi... dogum kanalına da hiiiii. inmemiş ve %99 inmez dedi... ama yine de sen bilirsin bi kaç gun daha beklerim dersen bekle ama normal olmaz dedi... ben de Dr.uma cok güveniyorum...
VEEEEEE yarın sabah 7.30 da Allah nasip ederse spinal sez. ile kızım geliyor... duyar duymaz 2 goz 2 çeşme baya bi agladım...cok karışık duygular içindeyim... Saolsun Sultan beni rahatlattı,uzun uzun anlattı... tek hayal kırıklıgım eşim giremicek doguma,kesinlikle yasakmış.. halbuki cok istiyorduk...
Neyse kızlar,bana dua edin nolur,hala elim ayagım titiriyor,son hazırlıkları yapacagım...
Yarın kısmetse Anne olacagıma inanamıyorum...........
Kızlar dün gece 1-2 sularında sancılandığımdan şüphe ettiğimden bahsetmiştim. sancılar aniden sıklaşınca ve şiddeti artınca saat 4 gibi hastaneye gittik. süreç birden o kadar hızlı ilerledi ki anestezi uzmanı gelene kadar benim açıklığım 6-7 cm oldu ve bir miktar sancı çektim.. 6.30 kızım sesini bütün dünyaya duyurmak istercesine " ben geldimm" çığlıkları atıyordu :78:
3400 gr doğdu. epidural normal doğumla.. biraz dikişlerim var 3-5 tane. onun dışında kızım da ben de iyiyiz Allaha şükürler olsun.. artıkdeğilim, alışmam zaman alıcak
darısı bebeğini bekleyen diğer annelere olsun diyorum..
canım inşlahh sende çok kolay bi doğumun olduğunu yazarsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?