ay inşallah canım.. senin çok zor olmuş çok uzun sürmüş ama sonuç önemli sonuçta bebek ve sen sağlıklısın acıları çoktan unutmuşsundur.. Maşallah
canım hayır olsun rüyannoooffff çok zor yahu geçmişe dair mesaj yazmak 4120.sayfaya geldimbeynim sulandı oklumaktan...kızlar rüyamda çok ilginç bişey gördüm...bir ormanda yüürüyordum ve hamileydim hala bir ağacın altında oturdum dinleniyordum ve bir kadın geldi bende ona sezaryenle doğuracam bebeğimi dedim kadın çok sert baktı bana ve sonrada anneyim diye ortada dolaşacan öylemi dedi..öyle üzüldüm ki anlatamam..içim hala sızlıyo...doğumda annelerin günahları affolunurmuş ya acaba sezaryen için de bu geçerli mi?bir bilginiz varmı?yani biz de Allah katında anne olduk dimi
slm güzl annecikler :79: herkez iyidir inşallah
geçmişi okuma şansım yok malesef...kızım uyuyoken bibakıp çıkarım...kızımı banyo yaptım mis gibinasıl seviyo yıkanmayı suyun içinde kollar bacaklar hiç durmuyo
kısmetse haftaya cuma aşımız var...1aylık olcazAllahın izninle
ohhhh mis kokmuş meryem ceren bizim oğluşda misssss kokucak bugünnnnnnn islm güzl annecikler :79: herkez iyidir inşallah
geçmişi okuma şansım yok malesef...kızım uyuyoken bibakıp çıkarım...kızımı banyo yaptım mis gibinasıl seviyo yıkanmayı suyun içinde kollar bacaklar hiç durmuyo
kısmetse haftaya cuma aşımız var...1aylık olcazAllahın izninle
hayır olsun canım bukonuda bilgim yokoooffff çok zor yahu geçmişe dair mesaj yazmak 4120.sayfaya geldimbeynim sulandı oklumaktan...kızlar rüyamda çok ilginç bişey gördüm...bir ormanda yüürüyordum ve hamileydim hala bir ağacın altında oturdum dinleniyordum ve bir kadın geldi bende ona sezaryenle doğuracam bebeğimi dedim kadın çok sert baktı bana ve sonrada anneyim diye ortada dolaşacan öylemi dedi..öyle üzüldüm ki anlatamam..içim hala sızlıyo...doğumda annelerin günahları affolunurmuş ya acaba sezaryen için de bu geçerli mi?bir bilginiz varmı?yani biz de Allah katında anne olduk dimi
oooffff çok zor yahu geçmişe dair mesaj yazmak 4120.sayfaya geldimbeynim sulandı oklumaktan...kızlar rüyamda çok ilginç bişey gördüm...bir ormanda yüürüyordum ve hamileydim hala bir ağacın altında oturdum dinleniyordum ve bir kadın geldi bende ona sezaryenle doğuracam bebeğimi dedim kadın çok sert baktı bana ve sonrada anneyim diye ortada dolaşacan öylemi dedi..öyle üzüldüm ki anlatamam..içim hala sızlıyo...doğumda annelerin günahları affolunurmuş ya acaba sezaryen için de bu geçerli mi?bir bilginiz varmı?yani biz de Allah katında anne olduk dimi
evet canım acı falan kalmadıı çok şükürr iyiyizdee yarı kırkımızda çıktıı kaldıı 18 günümüz
ama hala alışamadımm yavrum ağlayınca elim ayağım dolaşıyorr panik oluyorumm
canım hayır olsun rüyann
canım adı üstünde sende anne oldun annesinnn tabikide Rabbim katında anne oldunn
ay canım saçmalama lütfen ne biçim düşünce bu böyle bilinçaltına yerleşmiş bişey bu rüya bile değil sadece senin bilinçaltında kendini suçlamışsın böyle seyler hayal ediyorsun..
Tabi ki Allah katında ve dünyada annesin ve cennet annelerin ayakları altında doğumla annelik olmaz asıl annelik o bebeği hayırlı bir evlat insanlığa faydalı bir insan yetiştirebilmek.. öyle şey mi olur!!!
ne bileyim kızlar bir arkadaşımın sözleriydi aslında bunu 1 ay önce falan söylemişti tabi o zamanlar ben normal doğuracam inşallah diyordum ve o sezaryen olanlar için bunları söylemişti demekki gerçekten bilinçaltıma işlemiş sözleri..inşallah layıkıyla anne olabilirim oğluma...
herkese günaydınlarrrrr.
en son 7 mart sabahı hastaneye giderken yazmıştım. 07-03- pazartesi saat 11.30 da oğluma kavuştum hayırlısıyla. spinal sezaryenle 3.490 kg ,51 cm boyunda bir oğlumuz oldu. benim doğum sonrası zor oldu iyileşmem uzun sürdü ancak yazabildim. umarım herkes çoook iyidir doğum yapanları tebrik ediyorum mutluluk sağlık diliyorum bekleyenlere de aynı şekilde öncelikle sağlık sonra kolay doğum diliyorum.
geçmişi okuyamadım eminim doğum yapanlar da aynı şeyi; ne kadar güzel bi duygu olduğunu insanın bakmaya koklamaya doyamadığını yazmıştır.
geçmişi okumaya başlayayım sizlerden haber almak istiyorum herkese sevgiler.....
bende martın 1de epidural normal yaptım kusura bakmayın yazmakta biraz geç kaldım
slm annecikler..
geçmişi okuyamadım..bende doğurdum sonunda ama çok zor şeyler yaşadık oğluşumla cumartesi gecesi saat 23:13 te 3250 gr 48 cm genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi oğlum..normal die aldılar ama kordon 2 kez kordon boynuna dolanmış yawrumun acil sezeryana alındık..oğlum iyiydi ama ben hiç kalkamadım yürüyemedim hastalandım..bugün geldik ama oğlumda sarılık çıktı ve ateşlendi yarın tekrar hastaneye gidicez sizleri çok öpüyorum uzun bi süre giremeyebilirim topiğe..
selam arkadaslar bizde 17 mart sabahı sezeryan olmasına karar verdik ama simdide spinal mi genel mi olacak ona karar vermeye calısıyorum bana lütfen yardımcı olun özellikle bu türlerden birinden dogum yapanlardan yardım bekliyorum:18::18:
merhaba bayadır kk ne giremiyorum.25 şubatta kızımı normal doğumla kucağımıza aldık.tüm bebeği olanlara gözünüz aydın diyorum,bekleyenlere ise hayırlı doğumlar diliyorum
babaanne geldi yarın da anneanne geliyor sıra sen de nehir bekletme beni ve sabırsız babanı
gel artık canım kızım..
hepinizi tebrik ediyorum kızçeler Allahım sağlıklı kayırlı uzun ömürler nasipe tsin bebişlerinize sizleree de bol bol sütMerhabalar,,,,
Bende 17 martta dogum yapacagım allahın ıznıyle. Spınal olacak benımkı. Zaten bastan berı sezeryan ıstıyordum doktorumla konustum en ıyısının spınal olacagını soyledı bakalım hayırlısı.Genel sezeryanı bende ıstemedım cunku gormek ıstedım oglumun dogum anınısonrasında uyanmakta gucluk cekecegımden falan korktum sanırım. Sende spınal anestezıyı dusun derım. Hayırlı dogumlar. Son 1 gunumuz kaldı. Saglıcakla alırız ınsallah bebıslerımızı kucagımıza aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim gerçekten çok zor yaşadıkların hep aklımda ve dualarımdasın inşallah biran önce iyileşirsin rahat rahat büyütürsün bebişini..selam güzel annişler tatlı kuzuları
dogum yapanlar cogalmıs tebrık ederim genel olaraktan
gecmisi okumaya zaman yok malum
kuzumla ugrasmaktan giremiyorum nete ama aklım burada
dogumu bekleyenler RAbibm hayırlısıyla kurtarsın sizleri de sagsalim kavustrusn yavrularınıza
dilerim yavrularınız cuk cuk emer emme sorunu yasamazsınız hicbiriniz
abrelim cok üzüldüm kuzuna ama gecer annesi korkma kucuk bebeklerde olabiliyormsu zamanla kapanıyormus duam sizlerle canım Allah yardımcın olsun
bebişi sarılık olanlar Allah acil sifa versin aman ac bırakmayın kuzuları biz cok zor toparladık sarılık ve aclıktan sonra
biz hala emmiyoruz sürekli süt sagıyorum pompayla göğüslerim mahvoldu yara bere icinde
biberonle cok cok emiyor memeyi tutmuyor biberona alıstı diye degil öncesinde de tutmuyordu
memeler büyük uclar kücük olunca zor gelıyor biraz tutuyor bırakıyor anında kızıyor sonra
cok ugrasıyorum savas verıyorum resmen ama nafıle
bir süt sıtması oldum aman yarabbım evlerden ırak dehset ötesi bişeymiş
iki gündür kırk derece atesle yatıyorum nasıl ter bosanıyor anlatamam
üstünü az acıp ferahlayaym desem donuyorum göğüslerim ates gibi oldu rengi kırmızılastı
süt gelmiyor pompayla da kanallar tıkanmıs hem benı mahvetti hem kuzuma süt az geliyor
mecburen takviye yapmak durumunda kalıyorum arada
insanlar kolay sanıyor kendı yasamayınca mama vermeyın emzirin mamaya hayır falan
herkes akıl verıp duruyor sen ugras ılla alıcak dıye ama kazın ayagı öyle degıl işte
emmeyen cocuk emmıyor ben ıstemez mıyım emsın yavrum en cok cıleyı ben cekıyom böyle
yedi yirmidört pompyal yasam ne fecı anlatamam cıglık atıyorum artık sagarken
az geliyor zaten sıtmadan ona da üzülüyorum
cocugumun aclıktan hastalıktan cansız yattıgını gördügümden beri
bütün yapmam karsıyım dediklerimin hic oldugunu gördüm ben
yasamadan bilinmyor işte o iyi olsun yeter ki ben savas veriyorum kendimce gerisi nasip işi
RAbbim yardımcımız olsun umarım emmeyi ögrenir de rahat ederiz o da ben de
yoksa benım gidişat feci yarın kontrolümüz var kilomuz geriydi bakalım aldık mı
biraz toparladı gibi sanki sükrediom gene ilk günlere göre daha iyi hamdolsun
umarım güzel haberlerle gelirim doktordan
valla dogurma hicbiseymis kırk kere olsa gene dogururum ben
bütün mesele emzirmedeymiş ahh cok zor Allahım kımseye yasatmasın
ates düştügü yeri yakıyor kızlar valla dua edin bize de
herkese iyi akşamlar.
bende topic'in hemen hemen başından beri sessiz takipçilerindenim....
bende 17 mart'ta spinal sezeryan olacam. tabii oğluşum kendinden gelmeye kalkmazsa.
maşallah sizlere kızlar sağlıcakla alın bebişlerinizi kucaklarınıza ve sağlıcakla büyütün inşallahbiz doktora göre 41 hafta olduk ama bizde tık yok. en son perşembeye kadar beklerim dediği için perşembe gününe sezeryan randevusu aldık.
bu mesajı yuazarken sizin çoktaaannn göbüşünüz düşmüş olacak ve bicibicinizi yapacaksınız yani o kırmızılıklardan kurtulacaksınızpöffffffffff amma çok alıntı yapmışımgözlerinizi yorduk desenize
bizde bugün sağlık ocağına gittik topuk kanı alındı oğluşum ağladı tabiineyseki hemşireler çok üzmedi bizi dedi kanı hemen akmış hemşire yaklaşık 100gr almış dedi sabah kalktığımızda isilik gibi bişey vardı gisterdik doktora dediki çocuk doktoruna gösterin isiliğe benziyor ama dedi tabiii hemen panik çocuk doktoruna gittik bi isim dedi ama unuttum yıknamadığı için olurmuş göbeğimizde düşmediği için yapıcak bişey yok yıkamayın dediler zaten...bazı çocuklarda olurmuşş 1-2tane siizinkinde fazla çıkmış dedi silin sadece dedi şükür sarılık gözükmüyor dedi ordanda kendi doktoruma gittik pansuman yaptı dikişlerim kurumuş artık normal şekilde yıkanabilirmişim
Slm arkadaşlar:80:.Emirimi emzirdim uyuttum hemen geldim.Sizleri özlüyorum ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Kaç saatlik uykuyla duruyorum bilmiyorum.Bugün hem emirin hem benim dr. kontrolümüz vardı.Emir çok şükür saglıklı ve 150 gr almışBenimde bandajımı aldılar ve agrı kesici igne vurdular.Dikişlerim çok acıyor Ama oğlumun yüzüne bakınca bütün acılarımı unutuyorum Çok şükür gögsüm iyileşti ve zorlada olsa oğlumu tekrar emzirmeye başladım.Sütüm geldi taşıyo bile Umarım herkes iyidir.Doğum yapan arkadaşları merak ediyorum.Allah analı babalı büyütmayi nasip etsin.Hamişlerde kendilerine dikkat etsin ve maratonsuz günlerin tadını çıkarsınlar
mrhaba kizlar uzun zamandir girememistim.Bir geldim herkesler dogurmus.Doguranlarin gozu aydin bekleyenlerde bir an once yavrularina kavusurlar insallah.ben iyiyim ardamda iyi masallah.3gundur biraz balgami var nedendir anlamadim.Kusarak cikariyor.birde gaz sancilarimiz varki sormayin.Oglum azda olsa kolik sanirim.buzuki orhanin cdsini dinliyoruz suan ve uyudu minigim.bazi aksamlar bu saatlerde cok agliyor napacagimi sasiriyorum.Yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede gazli bir bebek.Bu konuyla ilgili onerisi olan olursa sevinirim hepinizi opuyorum minik melekleride.
Ay canım böyle şeyleri dinlemeyin bile çok saçma yarıdan fazla insan sezeryan oluyor kimse Allah katında anne olmuyor o zaman.. Evlatlar annelerini sırtında hacca götürüp getirseler yine de karnında taşıdığı günlerin hakkını ödeyemezmiş.. ANNE EMZİRMEK ZORUNDA BİLE DEĞİLMİŞ EMZİRMEK İSTEMEZSE BABA SÜT ANNESİ BULMAK ZORUNDAYMIŞ VE BUNA BENZER BİRÇOK DİNİ HİKAYELER VAR BUNLARA INAN BOŞVER KOTU SEYLERİ!!
merhaba annecikler
umarım herkes iyidir... biz de kocacımla yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz... :)
bebeğimize baktıkça ikimizin de gözleri doluyor.. aglamaya başlıyoruz... bu nasıl güzel bir duygu diye... Eşim bana sürekli tşk edip duruyor,bana dunyanın en guzel hediyesini verdin diye... Sevgim daha da katlandı sana karşı diye...
anne babalık cok guzelmiş kızlar... Allah herkese nasip etsin..
bunun haricinde NİL'im gunduz uyuyor,geceleri cin gibi.. gunlerdır cok uykusuzuz.. emzik,biberon,mama hiçbirini vermiorum.sütüm yetiyor Allaha cok sukur. önceleri sarıydı,şimdi beyazlastı. bebişimi banyo yaptırmadım daha,göbişi düşsün diye bekliyorum ama sanırım pzt yaptırcam cunku terlemiş ve vucudu kızarmış..
başşşşşkaaaaa ne anlatayım :))
sezaryan ameliyatı hakkında bilgi vereyim... ben spinal sezaryan oldum... hepiniz biliyosunuz normal dogumu ÇOK istiyodum.sonuna kdr da normal olacaktı fakat bebişim kanala inmedi ve iri bebek oldugu için Dr sen bilirsin ama ben sezaryan öneriyorum dedi.beklesekte bebk artık inmezmiş...biz de eşimle karar verdik ve hemen ertesi gun sezaryan oldum..
ameliyt ekibi,DRum hasta bakıcılar hemşireler herkes ameliyat boyunca bana moral verdi... müzik eşliğinde sohbet ede ede 20 dkda bitti hersey.. bi hemşire basımda sürekli nuray hnm nasılsınız kendinizi nasıl hissdiyosunuz az sonra bebeğiniz dogmus olacak falan diye hep bana anlattı.. bebişimin fotoları çekildi..
Amaaaa sonrasını anlatmicam.. kısacası ben kimseye sezaryan önermiyorum... ben ÇOK zorlandım.. ama bnm ağrı eşiğim düşük,belki de ondan..ilk gun surekli ağrıdan agladım...
bugun cok daha iyiyim ama...
NORMAL dogum sansınız varsa nolur normal dogurun kızlar.... normal dogumlara cok imreniyorum ve normal olmadıgı için hala üzülüyorum ben....
ama kızım saglıklı ya herseye deger..
cok konustum :)))))))))))))))
sizleri cok seviyorum.. hayırlı dogumlar diliyorum.
hepinizi tebrik ediyorum kızçeler Allahım sağlıklı kayırlı uzun ömürler nasipe tsin bebişlerinize sizleree de bol bol süt
teşekkürler canım duaların hepimiziçin olsun inş.
kızlarrrrrrrrrrrr bir bebişimiz daha gelmişşşşşşş viyole neslihan arkadaşımız doğum yapmış oğluşunu sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?