2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oooffff çok zor yahu geçmişe dair mesaj yazmak 4120.sayfaya geldimbeynim sulandı oklumaktan...kızlar rüyamda çok ilginç bişey gördüm...bir ormanda yüürüyordum ve hamileydim hala bir ağacın altında oturdum dinleniyordum ve bir kadın geldi bende ona sezaryenle doğuracam bebeğimi dedim kadın çok sert baktı bana ve sonrada anneyim diye ortada dolaşacan öylemi dedi..öyle üzüldüm ki anlatamam..içim hala sızlıyo...doğumda annelerin günahları affolunurmuş ya acaba sezaryen için de bu geçerli mi?bir bilginiz varmı?yani biz de Allah katında anne olduk dimi

slm güzl annecikler :79: herkez iyidir inşallah
geçmişi okuma şansım yok malesef...kızım uyuyoken bibakıp çıkarım...kızımı banyo yaptım mis gibi nasıl seviyo yıkanmayı suyun içinde kollar bacaklar hiç durmuyo
kısmetse haftaya cuma aşımız var...1aylık olcaz Allahın izninle

ay inşallah canım.. senin çok zor olmuş çok uzun sürmüş ama sonuç önemli sonuçta bebek ve sen sağlıklısın acıları çoktan unutmuşsundur.. Maşallah

evet canım acı falan kalmadıı çok şükürr iyiyizdee yarı kırkımızda çıktıı kaldıı 18 günümüz
ama hala alışamadımm yavrum ağlayınca elim ayağım dolaşıyorr panik oluyorumm

azize beni de listeye eklersen sevinirim..oğluşum TALHA'm 07.03 te doğdu...3950gr ve 52 cm...

canım hayır olsun rüyann
canım adı üstünde sende anne oldun annesinnn tabikide Rabbim katında anne oldunn

ohh maşalahh canım aynıyızseninle aplacım biizmde haftaya cuma aşımızz

ohhhh mis kokmuş meryem ceren bizim oğluşda misssss kokucak bugünnnnnnn ibakalım sevicekmi suyu
hayır olsun canım bukonuda bilgim yok
ben ıslak mendil kullanmıyorum kızlar ılık suyla siliyoruz sağlık ocağındada öyle yapın dediler

ay canım saçmalama lütfen ne biçim düşünce bu böyle bilinçaltına yerleşmiş bişey bu rüya bile değil sadece bilinçaltında kendini suçlamışsın galiba böyle seyler hayal ediyorsun..
Tabi ki Allah katında ve dünyada annesin ve cennet annelerin ayakları altında doğumla annelik olmaz asıl annelik o bebeği hayırlı bir evlat insanlığa faydalı olarak yetiştirebilmek.. öyle şey mi olur!!!

Son düzenleme:

maşallah büyüdü bile:) daha çok yeni zamanla alışırsın canım..
tamam canım sen bebişi ağlatma.. hoşçakal.

canım hayır olsun rüyann
canım adı üstünde sende anne oldun annesinnn tabikide Rabbim katında anne oldunn

ne bileyim kızlar bir arkadaşımın sözleriydi aslında bunu 1 ay önce falan söylemişti tabi o zamanlar ben normal doğuracam inşallah diyordum ve o sezaryen olanlar için bunları söylemişti demekki gerçekten bilinçaltıma işlemiş sözleri..inşallah layıkıyla anne olabilirim oğluma...

bende çıkıyorum kızlar mert bey uyanmaya çalışıyorgörüşürüzzzzzzzzzz muckkk sizlere ve bebişlere

Ay canım böyle şeyleri dinlemeyin bile çok saçma yarıdan fazla insan sezeryan oluyor kimse Allah katında anne olmuyor o zaman.. Evlatlar annelerini sırtında hacca götürüp getirseler yine de karnında taşıdığı günlerin hakkını ödeyemezmiş.. ANNE EMZİRMEK ZORUNDA BİLE DEĞİLMİŞ EMZİRMEK İSTEMEZSE BABA SÜT ANNESİ BULMAK ZORUNDAYMIŞ VE BUNA BENZER BİRÇOK DİNİ HİKAYELER VAR BUNLARA INAN BOŞVER KOTU SEYLERİ!!

ben kaçtım kızlar...meryem hanım kıpraşıyo meme ister şimdi kızçem...hoşçakalın

bende martın 1de epidural normal yaptım kusura bakmayın yazmakta biraz geç kaldım

merhaba bayadır kk ne giremiyorum.25 şubatta kızımı normal doğumla kucağımıza aldık.tüm bebeği olanlara gözünüz aydın diyorum,bekleyenlere ise hayırlı doğumlar diliyorum

babaanne geldi yarın da anneanne geliyor sıra sen de nehir bekletme beni ve sabırsız babanı
gel artık canım kızım..

hepinizi tebrik ediyorum kızçeler Allahım sağlıklı kayırlı uzun ömürler nasipe tsin bebişlerinize sizleree de bol bol süt
canım benim gerçekten çok zor yaşadıkların hep aklımda ve dualarımdasın inşallah biran önce iyileşirsin rahat rahat büyütürsün bebişini..
herkese iyi akşamlar.
bende topic'in hemen hemen başından beri sessiz takipçilerindenim....
bende 17 mart'ta spinal sezeryan olacam. tabii oğluşum kendinden gelmeye kalkmazsa.

biz doktora göre 41 hafta olduk ama bizde tık yok. en son perşembeye kadar beklerim dediği için perşembe gününe sezeryan randevusu aldık.
maşallah sizlere kızlar sağlıcakla alın bebişlerinizi kucaklarınıza ve sağlıcakla büyütün inşallah
bu mesajı yuazarken sizin çoktaaannn göbüşünüz düşmüş olacak ve bicibicinizi yapacaksınız yani o kırmızılıklardan kurtulacaksınız
maşallah büyüyo artık bebişler

biz hala sizin kadar büyümedik canım hala emmeyi öğreniyoruz o nedenle hiçbir bilgim yokki

teşekkür ederim canım içi,mi rahatlattın aslında bunları biliyor insan ama başkasından duymak çok daha rahatlatıcı oluyo..Rabbim sana çok güzel bir doğum nasip etsin inşallah..ben kaçar kızlar oğluşum bezini büyük bir hızla kirletiyo değiştirip emzirip yatırayım tekrar

merhaba annecikler
umarım herkes iyidir... biz de kocacımla yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz... :)
bebeğimize baktıkça ikimizin de gözleri doluyor.. aglamaya başlıyoruz... bu nasıl güzel bir duygu diye... Eşim bana sürekli tşk edip duruyor,bana dunyanın en guzel hediyesini verdin diye... Sevgim daha da katlandı sana karşı diye...
anne babalık cok guzelmiş kızlar... Allah herkese nasip etsin..
bunun haricinde NİL'im gunduz uyuyor,geceleri cin gibi.. gunlerdır cok uykusuzuz.. emzik,biberon,mama hiçbirini vermiorum.sütüm yetiyor Allaha cok sukur. önceleri sarıydı,şimdi beyazlastı. bebişimi banyo yaptırmadım daha,göbişi düşsün diye bekliyorum ama sanırım pzt yaptırcam cunku terlemiş ve vucudu kızarmış..
başşşşşkaaaaa ne anlatayım :))
sezaryan ameliyatı hakkında bilgi vereyim... ben spinal sezaryan oldum... hepiniz biliyosunuz normal dogumu ÇOK istiyodum.sonuna kdr da normal olacaktı fakat bebişim kanala inmedi ve iri bebek oldugu için Dr sen bilirsin ama ben sezaryan öneriyorum dedi.beklesekte bebk artık inmezmiş...biz de eşimle karar verdik ve hemen ertesi gun sezaryan oldum..
ameliyt ekibi,DRum hasta bakıcılar hemşireler herkes ameliyat boyunca bana moral verdi... müzik eşliğinde sohbet ede ede 20 dkda bitti hersey.. bi hemşire basımda sürekli nuray hnm nasılsınız kendinizi nasıl hissdiyosunuz az sonra bebeğiniz dogmus olacak falan diye hep bana anlattı.. bebişimin fotoları çekildi..

Amaaaa sonrasını anlatmicam.. kısacası ben kimseye sezaryan önermiyorum... ben ÇOK zorlandım.. ama bnm ağrı eşiğim düşük,belki de ondan..ilk gun surekli ağrıdan agladım...
bugun cok daha iyiyim ama...

NORMAL dogum sansınız varsa nolur normal dogurun kızlar.... normal dogumlara cok imreniyorum ve normal olmadıgı için hala üzülüyorum ben....

ama kızım saglıklı ya herseye deger..
cok konustum :)))))))))))))))
sizleri cok seviyorum.. hayırlı dogumlar diliyorum.

CANIM BAYILDIM BU YAZINA!!!!
Allah mutluluğunuzu artırsın ne güzel aile olmanın mutluluğu eminim başkadır ben de aile olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum..
Bugün daha iyi olmana çok sevindim. Nili öpüyorum.. Anneme resmini gösterddim kızının bayıldı çok tatlı maşalah deyip durdu Allah esirgesin canım

Aklıma ne geldi.. Sezaryen ile doğum yapacak olanlar için bu sanırım, normal doğumda da oluyor mu bilmiyorum yani..
Ben spinal sezaryen ile doğumu yaptım sabah 9:51'd, akşam 5 gibi doktorum muayeneye geldi beni, ben artık iyiydim, ağrı filan kalmamıştı pek, kadınla konuşurken bir anda bir sancı girdi, öyle ki başım döndü ağrıdan. Bir dakika önce kadına ağrım yok demişim, ama başımı kaldıramıyorum ağrıdan Meğer ben doktorla konuşurken hemşire rahmi toparlayıcı kasıcı iğne yapmış, rahmin çabuk toparlanması için. Serumla veriliyor yani, ben çok ağrı çekince akış hızını değiştirdiler ve bir ağrı kesici yaptılar, sonra düzeldim.. Ama bazı arkadaşlarım sormamış ya da söylememiş akşam vakti yeniden artan sancıyı, ağrı çekmişler bütün gece. Sizlerin arasında da öyle olan var mı bilmiyorum ama, aklınızda olsun dedim..

Öperim hepinizi

kızlarrrrrrrrrrrr bir bebişimiz daha gelmişşşşşşş viyole neslihan arkadaşımız doğum yapmış oğluşunu sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

amanınn satdaşım da doğum yapmış.çok sevindim hayırlı olsun inşallah Allah bağışlasın

oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz

maşallah canım ne güzel artık bıcı bıcı yapabilecek mert bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…