2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryan ile doğum yapan anneler korse giyiyor musunuz..

evet cnmm ben amelıyattan hemen sonra yanı ayayga kalkerken korse taktırdılar..

bu arada ark ınanılmaz moralım bozuk aslında hıc bı sey yok moralımı bozabılecegım ama 2. cocuk oldugu ıcın ben nasıl bakabılırım 2 cocuga dıye dusunceler aldı hıc bı seyden zevk almıyorum ve her dk aglıyorum kısaca lohua depresyonunun dıbıne vurmus durumdayım 2.5 yasındakı oglum ıle anlamsız sekılde neden her dk agladıgımı anlamıyor..ve cnmm efem bekledıgım tepkıyı bıle vermedı sımdılık sakın ve sessız duruyor ama ıcınde ne fırtınala kpouyor bılmıyorum bıle..

kızlar 2. cocogunu dogum yapan anneler bana yardımcı olun bu pıskolojıden kurtulmam gerek ncıldırcam ben bu kadar dıbe vurabılecegımı bılmıordum nerdeyse dogum yaptıgımdan berı aglıyorum desem yerıdır herseyden gelecekten korkuyorum bakamıcam korkusu var offff sızıede bunalattım kızlar..

merhabalar kızlar, umarım herkes iyidir, 2 gün girmedim net'e noldu bilemiyorum.
Ama anladığım kadarıyla satdaşım Viyole doğurmuş, vaaay be Maşşallah. Nasıl doğum şekli anlamadım?
Biz ne zaman doğuracağız offff
Hepinizi öpüyorum.

canım diycek zaten emin ol. bizim doktor dedi kızdıda bi sürü. sen içini rahat tut.
İnşallah canım bencede inşallah kapak olur

oynatacak zaten canım. bizmki oynatıyor valla şimiden
vallahi bizim kız patron!! kendisi biliyor bakalım ne zaman teşrif edecek küçük hanım son 5 günüm canım sağlıkla gelsin inşallah..

canım kızının yeri rahat bide çok sabırlı maşallah.

ben spinal sez oldum .. ilk gunden beri korse takıyorum dr tavsiyesi ile. cok rahat ediyorum çıkarınca agrılarım artıyor. ve farkettım ki karnım da ilk gune gore küçüldü

Gökçancimm
kuzumu anneciğinin begenmesine cok sevindim... ikimiz,ikinizi opuyoruz... aaa tabi meslisayı da hihi :))))))))

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama geçen perşembe kızımın göbeği düştü ama 2 gündür göbeğinde kurumuş kan görüyorum sizdede oldumu..iltihap olmuştur diye korkuyorum

canım ne farkeder sonuçta bizim bebeğimiz biz karnımızda 9 ay taşıdık. sezeryan olduk hadi bitti çıktı ağrı yok sızı yokmu oldu sanki. anneliğin doğumla ne ilgisi var canım.

oyy maşallah darısı bize inşallah. benim kızımda yıkanırken hiç ağlamadı babası gibi yıkanmayı sevecek herhalde

azize beni de listeye eklersen sevinirim..oğluşum TALHA'm 07.03 te doğdu...3950gr ve 52 cm...
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün İnşallah. maşallah kilosuda çok iyi Allahım korusun.

canım yaaa ne kadar güzel anlatmışsın. ALlahım korusun Allahım mutluluğunuzu daim etsin İnşallah canım. hep böyle mutlu olun İnşallah.

canım bana doğumdan hemen sonra taktılar kendileri taktı yani. 15 gün üstünde kalacak dedi.

çok az kaldı canım. Allaım sağlıkla kolaylıkla kurtarsın İnşallah canım.

ben korse takmadım...hastanedede demediler tak diye.

canmm yaa seni çok iyi anlıyorum...bende 2.çocuğumu doğurdum biliyosun arada bende hüzünleniyom ama oğlum için :26: benim ilgim hep ve birtek 10yıl boyunca oğlumaydı şimdi hayatımıza biri daha katıldı ilgim ikiye bölündü ama çoğunluk ilgim oğluma veriyom...çok şükür hiç kıskançlık yapmadı çok seviyo kardeşini
sende hiç bişeyi kafana takma canmm bu günlerin tadını çıkarmak lazım...bebekler büyüyo öyle yada böyle...bu günlerde geçicek Allahın izninle. yeterki evlatlarımız iyi olsun sağlıklı olsun en önemlisi bu

MERHABA ANNECİKLER
yarın dokuzda nst ye gırıcem eger hersey ıyıyse yarın ogleden sonra sezeryana alacaklar beni. genel anestezi isticem cunku 2 gun once genel anestezı olmus bır anneyle tanısmıstım daha 24 saat bıle olmamıstı amelıyatı ortalıkta dolanıyodu tavsıye ederım ilk 12 saat zor sadece dıyodu. benim için dua edin lütfeeeeeen

canım yaa. yaşadıkların zor. ne kadar aynı şeyleri yaşamasamda. banada ikinci ne zaman bu kadar uğraştın hemen yap diyorlar. yok diyorum kızımı doya doya sevmeden büyütmeden olmaz diyorum. sakın üzülme canım sen annesin ve bak kardeşimle bizim aramızda 2 yaş var tam ama inan hiç olmadı. annem ikimizede aynı davrandı. hatta açıkça söyliyim ben daha bi kıymetliydim inan. kardeşim hala der kızınız kıymetliydi diye. ve asla kıskançlık olmadı. mesela seninde kardeşin vardır ondan yola çık.

ben spinal sez oldum .. ilk gunden beri korse takıyorum dr tavsiyesi ile. cok rahat ediyorum çıkarınca agrılarım artıyor. ve farkettım ki karnım da ilk gune gore küçüldü
aynen canım. eve gidince banyo yapabilirsin dediler ya. korseyi çıkardım ve yürüyemedim biliyormusun. o zaman tam anladım ne kadar faydalı olduğunu. ve karnımda günden güne iniyor. iyiki filiz hanıma gitmişim nuray kesinlikle çok memnunum. yarında dikişlerim alınacak kızımın kontrolü var. sizinde öbür gün sanırım. nilde sürekli emmek istiyormu canım. elif eylül sürekli göğsümde kalmak istiyor emmesede. ilk günler böyle değildi özellikle o mama verdikleri zaman falan. ama dünden beri bana yapıştı sanki. o günler göğsümden süt akıyordu ama şimdi akmıyor ve sürekli göğsümde acaba sütümmü az geliyor yaaa. artsın diye soğan bulgur yemekten midem bulandı artık. bide humana çay içiyorum. suda içiyorum. acaba sütüm yetmiyormu. sıkınca geliyor ama

canım İnşallah kolay bi doğum olur. sonrası ağrısız olur. ve sütünde hemen gelir ve kuzucuğunu hemen beslemeye başlarsn canım

18 mart cuma sabah 9 52de nıhayet balıgımız dogdu...spınal sezeryan oldum memnun kaldım kızım cok kucuk ama cooooooooookkkk tatlıııııııııı...sezeryan olacaklar korkmasın korkulacak bısey yokmus ben cok korkarak gırdım ama bıttı cok sukur...cok guzel bı duygu allah herkeze yasatsın dogum hıkayemı daha sonra yyazıcam ınsallah...tum dogurran arkadasların gozu aydın doguma gıdeceklerıde rabbım kurtarsın insallah...

çok az kaldı canım. Allaım sağlıkla kolaylıkla kurtarsın İnşallah canım.

İnşallah canım dua et herşeyin hayırlısı olsun. Tekrar bebişin hayırlı olsun tatlım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlardan olsun İnşallah.

Canım İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini, bu arada epiduralde kararlıydın yazılarında bahsediyordun. Hangisi hakkında hayırlıysa o doğum şekli olsun, şimdiden bebişin hayırlı olsun İnşallah:)

Hayırlı olsun evladınız. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah, balık derken, çok şirin tabir yaa beğendim, acaba dedim balık burcu mu oldu da ondan mı:) Ben balık burcuyum normalde kızımın balık burcu olmasını istemedim, bir eve bir ağlak yeterli diye. Yarından itibaren koç burcu oluyor değil mi:) Bakalım bebiş hayırlı zamanda gelsin de:)
Ameliyatının güzel geçmesine sevindim. Geçmişler olsun. Evet hikayeni merak ettik, yaz. Kendine iyi bak, sevgiler, miniğe selam söyle:)))

hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. çanakkaleyi kurtarmışta gelmiş kuzucuğun

sağol canım .Allah razı olsun. Allahım senide kolaylıkla kurtarsın İnşallah

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama geçen perşembe kızımın göbeği düştü ama 2 gündür göbeğinde kurumuş kan görüyorum sizdede oldumu..iltihap olmuştur diye korkuyorum

Göbek düştükten sonra birkaç damla kanama olması normalmiş. Çocuk doktoru bir arkadaşım var, düştükten sonra göbek biraz dışa çıkıntılı gibi gelmişti, onu sormuştum, dedi ki kötü koku gelmediği sürece endişelenmene gerek yok. Sadece kötü koku olursa enfeksiyon olmuş olabilirmiş..

İnşallah kolay olur her şey, sağlıkla doğar bebişin, gözünaydın çok az kalmış kavuşmaya

canım bende kızımın koç olmasını çok istedim ama kısmet işte. evet senin kuzucuk 1 gün daha beklerse koç olacak. hadi bakalım o kadar bekledi azıcık daha bekleyiversin

ya kızlar bişi sorcam sabahtan beri bel ağrım var ve karnım acayip sertleşip sertleşip duruyo taş kesiliyo resmen. sabahtan beri bi akıntı vardı sarı ama su gibi krem gbi filan diiil hiç. şimdide turuncuya doğru dönmeye başladı. su fiilan bu renk olmaz dimi nedir bu yaa???? :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…