- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
ya kızlar bişi sorcam sabahtan beri bel ağrım var ve karnım acayip sertleşip sertleşip duruyo taş kesiliyo resmen. sabahtan beri bi akıntı vardı sarı ama su gibi krem gbi filan diiil hiç. şimdide turuncuya doğru dönmeye başladı. su fiilan bu renk olmaz dimi nedir bu yaa???? :18::18::18::18:
Kızlar bugün öğlen mutfakta çok feci düştüm, ayağım kaydı tam buzdolabını açıyorken bacaklarım ayrıldı resmen, ve buzdolabını tutuyor olduğum için de yere düşerken buzdolabını çekmiş oldum istemeden. buzdolabının arka tarafı yerinden kalktı ve tam üzerime doğru düşecek gibi eğilmeye başladı, ayağımın biriyle vurmayı başardım ve yerine geri gönderdim buzdolabını.
Hala hatırladıkça kötü oluyorum, ya üzerime düşseydi o kocaman buzdolabı, tam karnımın üzerine gelicekti, ayyy Allah korudu resmen..
Kalçam çok kötü ağrıyo, ama Allaha şükür bi yarım saat sonra yavrumun hareketlerini duydum tekrar, içim rahatladı, ve en ufak bi akıntı bile olmadı.. :116: Çok korktum ama Allahım 2. kez korudu yavrumu.. 2 aylıkken de merdivenden düşmüştüm, tutunmuştu kızım bana..
canım kasılma var sanırım. suyu bilmiyorum ama karnının sertleşmesi kasılma onu biliyorum canım. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın bebişini
canm çok geçmiş olsun. Allahım korusun sizi. hayırlısıyla doğursaydın. çok büyük kaza atlatmışsın canım. iyi olmanıza çok sevindim canımKızlar bugün öğlen mutfakta çok feci düştüm, ayağım kaydı tam buzdolabını açıyorken bacaklarım ayrıldı resmen, ve buzdolabını tutuyor olduğum için de yere düşerken buzdolabını çekmiş oldum istemeden. buzdolabının arka tarafı yerinden kalktı ve tam üzerime doğru düşecek gibi eğilmeye başladı, ayağımın biriyle vurmayı başardım ve yerine geri gönderdim buzdolabını.
Hala hatırladıkça kötü oluyorum, ya üzerime düşseydi o kocaman buzdolabı, tam karnımın üzerine gelicekti, ayyy Allah korudu resmen..
Kalçam çok kötü ağrıyo, ama Allaha şükür bi yarım saat sonra yavrumun hareketlerini duydum tekrar, içim rahatladı, ve en ufak bi akıntı bile olmadı.. :116: Çok korktum ama Allahım 2. kez korudu yavrumu.. 2 aylıkken de merdivenden düşmüştüm, tutunmuştu kızım bana..
evet canım kasılmaymış çok sağol amiiin dileklerin için.
doktordan geliyorum şimdi telle aradım sordum gel bakalım dedi. gittim çok uyuz bi kadın vardı ööfff hala etkisinden kurtulamadım neyse alttan muane etti 2 cm açılmam varmış nst ye grdim bebek harktleri ii bnmde düzenli kasılmalarım var istiyosan yatışını yapalım 2 gün içinde dourursn dedi bnde gerek yok dedim eve geldim bakalım ne zaman gelcek oğluşşş çok garp bi duygu hala olmicakmış gibi tam adapte olamadım neden acep :18::18:
Geçmiş olsun canım, çok şükür ucuz atlatmışssın rabim korumuş...
canm çok geçmiş olsun. Allahım korusun sizi. hayırlısıyla doğursaydın. çok büyük kaza atlatmışsın canım. iyi olmanıza çok sevindim canım
Kızlar bugün öğlen mutfakta çok feci düştüm, ayağım kaydı tam buzdolabını açıyorken bacaklarım ayrıldı resmen, ve buzdolabını tutuyor olduğum için de yere düşerken buzdolabını çekmiş oldum istemeden. buzdolabının arka tarafı yerinden kalktı ve tam üzerime doğru düşecek gibi eğilmeye başladı, ayağımın biriyle vurmayı başardım ve yerine geri gönderdim buzdolabını.
doktordan geliyorum şimdi telle aradım sordum gel bakalım dedi. gittim çok uyuz bi kadın vardı ööfff hala etkisinden kurtulamadım neyse alttan muane etti 2 cm açılmam varmış nst ye grdim bebek harktleri ii bnmde düzenli kasılmalarım var istiyosan yatışını yapalım 2 gün içinde dourursn dedi bnde gerek yok dedim eve geldim bakalım ne zaman gelcek oğluşşş çok garp bi duygu hala olmicakmış gibi tam adapte olamadım neden acep :18::18:
Allah korumuş,okuyunca ben bile sıkıldım..Allah başka bir şey yaşatmasın canım..Kendine ve bebişine dikkat et canım..Tekrar geçmiş olsun..
günaydınnn annneciklerrrbeenimde 9 da kontrolüm var bugün heyecandan uyuyamadım bakalım bebiş ve bende anormal bir durum yoksa bekleyip perşemde sezeryana alacaklarrrr :18: normal istiyordum bekledik ama ne sancı var ne bişey bebişimin kafası da büyükmüş hayırlısı olsun bakalım :97: bu arada kızlar epiduralden sonra bol bol kahve için diyorlar baş ağrısına iyi geliyormuş hiç baş ağrısı çeken oldumu içinizde??:26: öpüyorum hepinizi hoşçakalın :80:
MERHABA ANNECİKLER
yarın dokuzda nst ye gırıcem eger hersey ıyıyse yarın ogleden sonra sezeryana alacaklar beni. genel anestezi isticem cunku 2 gun once genel anestezı olmus bır anneyle tanısmıstım daha 24 saat bıle olmamıstı amelıyatı ortalıkta dolanıyodu tavsıye ederım ilk 12 saat zor sadece dıyodu. benim için dua edin lütfeeeeeen
18 mart cuma sabah 9 52de nıhayet balıgımız dogdu...spınal sezeryan oldum memnun kaldım kızım cok kucuk ama cooooooooookkkk tatlıııııııııı...sezeryan olacaklar korkmasın korkulacak bısey yokmus ben cok korkarak gırdım ama bıttı cok sukur...cok guzel bı duygu allah herkeze yasatsın dogum hıkayemı daha sonra yyazıcam ınsallah...tum dogurran arkadasların gozu aydın doguma gıdeceklerıde rabbım kurtarsın insallah...
herkese gunaydın annecikler...:119::119::119:
günaydınnn annneciklerrrbeenimde 9 da kontrolüm var bugün heyecandan uyuyamadım bakalım bebiş ve bende anormal bir durum yoksa bekleyip perşemde sezeryana alacaklarrrr :18: normal istiyordum bekledik ama ne sancı var ne bişey bebişimin kafası da büyükmüş hayırlısı olsun bakalım :97: bu arada kızlar epiduralden sonra bol bol kahve için diyorlar baş ağrısına iyi geliyormuş hiç baş ağrısı çeken oldumu içinizde??:26: öpüyorum hepinizi hoşçakalın :80:
günaydın kızlar anne olmak ne kadar yorucuymuş gerçi gunler geçtıkçe bunye alışıyor amababamız bize çok yardımcı oluyor şuan baba oğul uyuyorlar, babamız olmasaydı ne yapardık bılmıyorum gerçi çarşamba işe başlıcak yandık
günaydın canım eminim zordur ama bir o kadar da güzeldir.. bravo babaya!! babalar ne kadar anneye yardımcı olursa o kadar baba olduklarını hissederlermiş o yüzden babalara da sorumluluk vermek gerekirmiş yoksa baba olmayı beceremezlermiş..
Sezaryan ile doğum yapan anneler korse giyiyor musunuz..
evet cnmm ben amelıyattan hemen sonra yanı ayayga kalkerken korse taktırdılar..
bu arada ark ınanılmaz moralım bozuk aslında hıc bı sey yok moralımı bozabılecegım ama 2. cocuk oldugu ıcın ben nasıl bakabılırım 2 cocuga dıye dusunceler aldı hıc bı seyden zevk almıyorum ve her dk aglıyorum kısaca lohua depresyonunun dıbıne vurmus durumdayım 2.5 yasındakı oglum ıle anlamsız sekılde neden her dk agladıgımı anlamıyor..ve cnmm efem bekledıgım tepkıyı bıle vermedı sımdılık sakın ve sessız duruyor ama ıcınde ne fırtınala kpouyor bılmıyorum bıle..
kızlar 2. cocogunu dogum yapan anneler bana yardımcı olun bu pıskolojıden kurtulmam gerek ncıldırcam ben bu kadar dıbe vurabılecegımı bılmıordum nerdeyse dogum yaptıgımdan berı aglıyorum desem yerıdır herseyden gelecekten korkuyorum bakamıcam korkusu var offff sızıede bunalattım kızlar..
ne güzel anlatmışsın canım dedğin gibide normal doğum imkanı varsa bencede engüzeli normal doğummerhaba annecikler
umarım herkes iyidir... biz de kocacımla yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz... :)
bebeğimize baktıkça ikimizin de gözleri doluyor.. aglamaya başlıyoruz... bu nasıl güzel bir duygu diye... Eşim bana sürekli tşk edip duruyor,bana dunyanın en guzel hediyesini verdin diye... Sevgim daha da katlandı sana karşı diye...
anne babalık cok guzelmiş kızlar... Allah herkese nasip etsin..
bunun haricinde NİL'im gunduz uyuyor,geceleri cin gibi.. gunlerdır cok uykusuzuz.. emzik,biberon,mama hiçbirini vermiorum.sütüm yetiyor Allaha cok sukur. önceleri sarıydı,şimdi beyazlastı. bebişimi banyo yaptırmadım daha,göbişi düşsün diye bekliyorum ama sanırım pzt yaptırcam cunku terlemiş ve vucudu kızarmış..
başşşşşkaaaaa ne anlatayım :))
sezaryan ameliyatı hakkında bilgi vereyim... ben spinal sezaryan oldum... hepiniz biliyosunuz normal dogumu ÇOK istiyodum.sonuna kdr da normal olacaktı fakat bebişim kanala inmedi ve iri bebek oldugu için Dr sen bilirsin ama ben sezaryan öneriyorum dedi.beklesekte bebk artık inmezmiş...biz de eşimle karar verdik ve hemen ertesi gun sezaryan oldum..
ameliyt ekibi,DRum hasta bakıcılar hemşireler herkes ameliyat boyunca bana moral verdi... müzik eşliğinde sohbet ede ede 20 dkda bitti hersey.. bi hemşire basımda sürekli nuray hnm nasılsınız kendinizi nasıl hissdiyosunuz az sonra bebeğiniz dogmus olacak falan diye hep bana anlattı.. bebişimin fotoları çekildi..
Amaaaa sonrasını anlatmicam.. kısacası ben kimseye sezaryan önermiyorum... ben ÇOK zorlandım.. ama bnm ağrı eşiğim düşük,belki de ondan..ilk gun surekli ağrıdan agladım...
bugun cok daha iyiyim ama...
NORMAL dogum sansınız varsa nolur normal dogurun kızlar.... normal dogumlara cok imreniyorum ve normal olmadıgı için hala üzülüyorum ben....
ama kızım saglıklı ya herseye deger..
cok konustum :)))))))))))))))
sizleri cok seviyorum.. hayırlı dogumlar diliyorum.
banada yapıldı tatlım ve dediğin gbi çok iyi geldi ağrılar tamamen gittiAklıma ne geldi.. Sezaryen ile doğum yapacak olanlar için bu sanırım, normal doğumda da oluyor mu bilmiyorum yani..
Ben spinal sezaryen ile doğumu yaptım sabah 9:51'd, akşam 5 gibi doktorum muayeneye geldi beni, ben artık iyiydim, ağrı filan kalmamıştı pek, kadınla konuşurken bir anda bir sancı girdi, öyle ki başım döndü ağrıdan. Bir dakika önce kadına ağrım yok demişim, ama başımı kaldıramıyorum ağrıdanMeğer ben doktorla konuşurken hemşire rahmi toparlayıcı kasıcı iğne yapmış, rahmin çabuk toparlanması için. Serumla veriliyor yani, ben çok ağrı çekince akış hızını değiştirdiler ve bir ağrı kesici yaptılar, sonra düzeldim.. Ama bazı arkadaşlarım sormamış ya da söylememiş akşam vakti yeniden artan sancıyı, ağrı çekmişler bütün gece. Sizlerin arasında da öyle olan var mı bilmiyorum ama, aklınızda olsun dedim..
Öperim hepinizi
sezeryanla oldu canım kalp atışı yavaşladığı için acil sezeryana almışlarmerhabalar kızlar, umarım herkes iyidir, 2 gün girmedim net'e noldu bilemiyorum.
Ama anladığım kadarıyla satdaşım Viyole doğurmuş, vaaay be Maşşallah. Nasıl doğum şekli anlamadım?
Biz ne zaman doğuracağız offff
Hepinizi öpüyorum.
inşallah iltahap değildirselam kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama geçen perşembe kızımın göbeği düştü ama 2 gündür göbeğinde kurumuş kan görüyorum sizdede oldumu..iltihap olmuştur diye korkuyorum
merak ettim acaba ne yaptın emelcimMERHABA ANNECİKLER
yarın dokuzda nst ye gırıcem eger hersey ıyıyse yarın ogleden sonra sezeryana alacaklar beni. genel anestezi isticem cunku 2 gun once genel anestezı olmus bır anneyle tanısmıstım daha 24 saat bıle olmamıstı amelıyatı ortalıkta dolanıyodu tavsıye ederım ilk 12 saat zor sadece dıyodu. benim için dua edin lütfeeeeeen
tuba gözünüz aydın allah ssağlıkla büyütmeyi nasip etsin18 mart cuma sabah 9 52de nıhayet balıgımız dogdu...spınal sezeryan oldum memnun kaldım kızım cok kucuk ama cooooooooookkkk tatlıııııııııı...sezeryan olacaklar korkmasın korkulacak bısey yokmus ben cok korkarak gırdım ama bıttı cok sukur...cok guzel bı duygu allah herkeze yasatsın dogum hıkayemı daha sonra yyazıcam ınsallah...tum dogurran arkadasların gozu aydın doguma gıdeceklerıde rabbım kurtarsın insallah...
karnının sertleşmesi sancı canımya kızlar bişi sorcam sabahtan beri bel ağrım var ve karnım acayip sertleşip sertleşip duruyo taş kesiliyo resmen. sabahtan beri bi akıntı vardı sarı ama su gibi krem gbi filan diiil hiç. şimdide turuncuya doğru dönmeye başladı. su fiilan bu renk olmaz dimi nedir bu yaa???? :18::18::18::18:
allah korumuş siziKızlar bugün öğlen mutfakta çok feci düştüm, ayağım kaydı tam buzdolabını açıyorken bacaklarım ayrıldı resmen, ve buzdolabını tutuyor olduğum için de yere düşerken buzdolabını çekmiş oldum istemeden. buzdolabının arka tarafı yerinden kalktı ve tam üzerime doğru düşecek gibi eğilmeye başladı, ayağımın biriyle vurmayı başardım ve yerine geri gönderdim buzdolabını.
bana bol su ve nescafe iç dediler canım amilyattan sonra doktor ve hemşireler güzel haberlerle döngünaydınnn annneciklerrrbeenimde 9 da kontrolüm var bugün heyecandan uyuyamadım bakalım bebiş ve bende anormal bir durum yoksa bekleyip perşemde sezeryana alacaklarrrr :18: normal istiyordum bekledik ama ne sancı var ne bişey bebişimin kafası da büyükmüş hayırlısı olsun bakalım :97: bu arada kızlar epiduralden sonra bol bol kahve için diyorlar baş ağrısına iyi geliyormuş hiç baş ağrısı çeken oldumu içinizde??:26: öpüyorum hepinizi hoşçakalın :80:
evet canım dünden beri 5sayfa birikmiş :26::26:Günaydıııııın..Keyifli Haftalar dilerimm..
nASILsınız anneler bebişler nasıl eskisi gibi gelemiyorum sanırım herkes öyle bir süre burası böyle devam eder gibi =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?