2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kasılma var sanırım. suyu bilmiyorum ama karnının sertleşmesi kasılma onu biliyorum canım. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Kızlar bugün öğlen mutfakta çok feci düştüm, ayağım kaydı tam buzdolabını açıyorken bacaklarım ayrıldı resmen, ve buzdolabını tutuyor olduğum için de yere düşerken buzdolabını çekmiş oldum istemeden. buzdolabının arka tarafı yerinden kalktı ve tam üzerime doğru düşecek gibi eğilmeye başladı, ayağımın biriyle vurmayı başardım ve yerine geri gönderdim buzdolabını.
Hala hatırladıkça kötü oluyorum, ya üzerime düşseydi o kocaman buzdolabı, tam karnımın üzerine gelicekti, ayyy Allah korudu resmen..
Kalçam çok kötü ağrıyo, ama Allaha şükür bi yarım saat sonra yavrumun hareketlerini duydum tekrar, içim rahatladı, ve en ufak bi akıntı bile olmadı.. :116: Çok korktum ama Allahım 2. kez korudu yavrumu.. 2 aylıkken de merdivenden düşmüştüm, tutunmuştu kızım bana..

Geçmiş olsun canım, çok şükür ucuz atlatmışssın rabim korumuş...

Ben bu gece üç günlük geçmişi okuma konusunda oldukça hevesliydim ama şimdi çok uykum geldi birden... Umarım herkes iyidir kızlar... Bekleyen kader arkadaşlarıma da sabırar diliyorum geçmiyooorr... zaman....

canım kasılma var sanırım. suyu bilmiyorum ama karnının sertleşmesi kasılma onu biliyorum canım. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın bebişini

evet canım kasılmaymış çok sağol amiiin dileklerin için.

doktordan geliyorum şimdi telle aradım sordum gel bakalım dedi. gittim çok uyuz bi kadın vardı ööfff hala etkisinden kurtulamadım neyse alttan muane etti 2 cm açılmam varmış nst ye grdim bebek harktleri ii bnmde düzenli kasılmalarım var istiyosan yatışını yapalım 2 gün içinde dourursn dedi bnde gerek yok dedim eve geldim bakalım ne zaman gelcek oğluşşş çok garp bi duygu hala olmicakmış gibi tam adapte olamadım neden acep :18::18:

canm çok geçmiş olsun. Allahım korusun sizi. hayırlısıyla doğursaydın. çok büyük kaza atlatmışsın canım. iyi olmanıza çok sevindim canım

canım bence yarın doğurabilirsin. bana öyle geliyor ama eve gelmekle iyi etmişsin. orda olsan uğraşmak istemezler hemen suni sancıyı dayarlardı. sonrada kesmeye kalkarlardı. banada olmayacak gibi geliyordu. doğuma alırlarken bile bu kadar çabukmu demiştim. Allahım tek seste kurtarsın İnşallah

Geçmiş olsun canım, çok şükür ucuz atlatmışssın rabim korumuş...

canm çok geçmiş olsun. Allahım korusun sizi. hayırlısıyla doğursaydın. çok büyük kaza atlatmışsın canım. iyi olmanıza çok sevindim canım

Sağolun arkadaşlar
Bi an önce doğursam Allahım ya...

Allah korumuş,okuyunca ben bile sıkıldım..Allah başka bir şey yaşatmasın canım..Kendine ve bebişine dikkat et canım..Tekrar geçmiş olsun..

Hayırlı olsun demek bebeğin geliyor..Darısı başımıza..

aynen canım. eve gidince banyo yapabilirsin dediler ya. korseyi çıkardım ve yürüyemedim biliyormusun. o zaman tam anladım ne kadar faydalı olduğunu. ve karnımda günden güne iniyor. iyiki filiz hanıma gitmişim nuray kesinlikle çok memnunum. yarında dikişlerim alınacak kızımın kontrolü var. sizinde öbür gün sanırım. nilde sürekli emmek istiyormu canım. elif eylül sürekli göğsümde kalmak istiyor emmesede. ilk günler böyle değildi özellikle o mama verdikleri zaman falan. ama dünden beri bana yapıştı sanki. o günler göğsümden süt akıyordu ama şimdi akmıyor ve sürekli göğsümde acaba sütümmü az geliyor yaaa. artsın diye soğan bulgur yemekten midem bulandı artık. bide humana çay içiyorum. suda içiyorum. acaba sütüm yetmiyormu. sıkınca geliyor ama[/QUOTE]

sultancım,ben de korseyle cok rahat edüyorum korseyle.ara ara cıkarıyorum artık hava alsın diye. sen de öyle yap,hemşire öyle demişti.
nil de hep meme arıyor.karnı tok yine de istiyor.. sen de sürekli emzir ki daha da çogalsın sutun. gunde 4 kere de humana still iç canım.. bi de emzirirken en son verdiğin gögüsle basla emzirmeye.ilk süt,son süt diye seyler var ya..

günaydınnn annneciklerrr beenimde 9 da kontrolüm var bugün heyecandan uyuyamadım bakalım bebiş ve bende anormal bir durum yoksa bekleyip perşemde sezeryana alacaklarrrr :18: normal istiyordum bekledik ama ne sancı var ne bişey bebişimin kafası da büyükmüş hayırlısı olsun bakalım :97: bu arada kızlar epiduralden sonra bol bol kahve için diyorlar baş ağrısına iyi geliyormuş hiç baş ağrısı çeken oldumu içinizde??:26: öpüyorum hepinizi hoşçakalın :80:

günaydın hayırlısı olsun inş kontrol güzel geçer. bende normal doğumu bekledim sancım olmayınca 3 gün bekledik ve spinal sez oldum baş ağrısı fazlasıyla oldu kahve içtim ayrıca bol bol su içerek (3,4 litre) atarsın vücuttan demişti doktorum 3 gün kadar sürdü ağrı çekerken çok kötü hisssediyorsun ama bebeğin herşeyi unutturuyor inan ki. inş çok güzel sağlıklı bi doğum olur .

günaydın kızlar anne olmak ne kadar yorucuymuş gerçi gunler geçtıkçe bunye alışıyor ama babamız bize çok yardımcı oluyor şuan baba oğul uyuyorlar, babamız olmasaydı ne yapardık bılmıyorum gerçi çarşamba işe başlıcak yandık

Günaydın arkadaşlar,
Ben de iki gündür uyuyamıyorum psikolojik mi anlamadım sanki karnıma kramplar giriyor ama bunlar sancı değildir çünkü doktorum sancıyı anlarsın elinde bayrakla gelir demişti öyle bişey yok henüz kramp bunlar son 4gün inşallah bir an önce sancılarım başlar benim de.. :)

Canım dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah.. hakkında hayırlısı olsun.. umarım kolay bir doğum olur..

Allah bağışlasın canım tebrik ederim eminim çok tatlıdır.. senin adına çok sevindim kolay bir doğum geçirmene darısı biz bekleyenlerin başına..

Ah canım Allah korumuş çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. Allah bir an önce sağlıkla bebeğine kavuştursun..

ah bebiş geliyor desenize Allah kolay bir doğum nasip etin.. Sanırım herkes aynı duyguları yaşıyor ama insan herşeye çok kolay alışıyor:)

herkese gunaydın annecikler...:119::119::119:

Günaydın Nuraycım

Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. hakkında en hayırlısı olsun..

günaydın canım eminim zordur ama bir o kadar da güzeldir.. bravo babaya!! babalar ne kadar anneye yardımcı olursa o kadar baba olduklarını hissederlermiş o yüzden babalara da sorumluluk vermek gerekirmiş yoksa baba olmayı beceremezlermiş..

normal doğum sancısı çekerkende, sezeryana giderkende eve geldığımızdede hep onunlaydım bir kez daha anladım doğru kişiyi seçtiğimi, hastanede çıktık aynı gun herkes eve doldu ağlamaktan stresten çıldırdım eşim olmasaydı hayatta atlatamazdım...senın doğum ne zamandı canım

Sezaryan ile doğum yapan anneler korse giyiyor musunuz..

ben kulanmiyorum korse canim.

canim, gercekten zor, buyuk ogluslar da hala kucuk aslinda :) ilgi istiyorlar onlarda, daha anneciler. ama geceeck canim, icin rahat olsun. insallah biraz ele avuca gelsin 2 numaralar daha guzel olacak insallah her sey..

Günaydıııııın..Keyifli Haftalar dilerimm..

nASILsınız anneler bebişler nasıl eskisi gibi gelemiyorum sanırım herkes öyle bir süre burası böyle devam eder gibi =)))

ne güzel anlatmışsın canım dedğin gibide normal doğum imkanı varsa bencede engüzeli normal doğum
banada yapıldı tatlım ve dediğin gbi çok iyi geldi ağrılar tamamen gitti
sezeryanla oldu canım kalp atışı yavaşladığı için acil sezeryana almışlar
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama geçen perşembe kızımın göbeği düştü ama 2 gündür göbeğinde kurumuş kan görüyorum sizdede oldumu..iltihap olmuştur diye korkuyorum
inşallah iltahap değildir
merak ettim acaba ne yaptın emelcim
tuba gözünüz aydın allah ssağlıkla büyütmeyi nasip etsin
karnının sertleşmesi sancı canım
allah korumuş sizi
bana bol su ve nescafe iç dediler canım amilyattan sonra doktor ve hemşireler güzel haberlerle dön
Günaydıııııın..Keyifli Haftalar dilerimm..

nASILsınız anneler bebişler nasıl eskisi gibi gelemiyorum sanırım herkes öyle bir süre burası böyle devam eder gibi =)))
evet canım dünden beri 5sayfa birikmiş :26::26:

herkese günaydın kızlarrrrrr
dün banyomuzu yaptık çok sevdik suyu ağlayan bebişim suyu görünce sustugüzel güzel uyudu misafir geldi gece ise hep ağladı uykusunda hep sıçradı içim gitti memeyi bile almadı ağlamaktan 3.30du uyudu...uykusuzlukda başına vurdu tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…