2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MAŞALLAH CANIM
Dünyadaki en önemli şey doğru eş.. anne baba kardeş arkadaş bir yere kadar eşinin insanın yanında olması kadar güzel bir duygu.. güven hissi her zaman yanında olduğunu, olacağını bilmek..

Benim son 4 günüm canım ama gününü geçebilir ilk doğumda bebek geç gelebiliyormuş en son kontrolümde doktor bu kız hiç sıkılmışa benzemiyor gayet iyi içerde.. tabi ekmek elden su gölden niye gelsin şimdi gelince emecek falan zor işler bunlar diye kızımla dalga geçti sanırım pek bi tembel bizim kız..
Gününü geçtikten sonra 1 hafta daha bekleyip 31de suni sancıyla doğum yapacam inşallah yani maksimum 10 günümüz var..

selam güzel annelerr

Günaydınlar,
damlacım gözün aydın göbek düştü banyo yaptı oh maşallah.. arada olur böyle uykusuzlıkları annesi üzülme..
canım sen ne yaptın kızların nasıl kızının adı ne oldu şimdi kaçırdım sanırım

Benim oğlumun göbek bağı daha düşmedi 9 gün oldu banyo da yaptırmadım bizimkiler yıkamak istedi ama bırakmadım =))) hergün siliyorum kuzuşumu bir dün silemedim misafir çoktu..

damlacim facebook ta da sordum ama burada da sorayim canim, gobek dussun diye ya da cabuk kurusun diye doktorunuz bir sey onerdi mi canim? ya da sen bir sey uyguladin mi?

bizede yıkamayın dedi doktor silin dedi canım

aynı hastane de kuzen doğum yaptı onun çocuk doktoru da yıkayın demiş.. Bize silin de demediler rahatlasın die siliyorum..İnsanın aklı karışıyor kayınvalide ile annem yıkayalım o zaman dediler eskiden de yıkadık bişey olmadı dediler ama risk e atmak istemiyorum 9 gündür yıkanmadı nasılsa bir kaç gün daha bekleriz diyorum..

canım sen ne yaptın kızların nasıl kızının adı ne oldu şimdi kaçırdım sanırım
canım aynı ne olsun büyük kızım biraz inatçı olmaya başladı 1 şeyi 100 kere söylesemde yapmıyo beni çıldırtıyo sinir krizi geçireceğim ama kıyamıyorum kuzuma..bazı işlerini üstünü giymek çıkamak veya yatağa kendi başına yatıp uyumak oyuncakları dağıtıp toplamak gibi şeyleri yapsa yok anne,baba sen yap diyo.bi türlü alıştıramadım bebek doğmadan öncede..küçük kızım iyi teyzesi adıda Elif oldu.ben koydum ismini bugünde buranın nufüs dairesine gidip kaydettirip Türk nufüs cüzdanına başvuracağız
2-3 gündür göbek deliğinden kan çıkıyo bugün baktıracağız inşallah iltihap olmamıştır.göbek düştükten 1 gün sonra banyo yaptırmıştım üstelik

herkese merhaba arkadaşlar ,

çok özledm sizleri valla kimler doğurdu kimler kaldı bakamadm henüz int bağlantısı çok kötü apartmanda giremedim hiç tabi olsada vakit olurmuydu bilmiyorum..doğum yaptım kızım 17 günlük oldu bile..allahım ne kadar güzel bir duyguymuş derlerdi de bu kadar olacağını tahmin etmezdim..çok şükür çok sakin bir bebek öyle ağlması falan yok gereksiz karnı doyuyor yatağa sürekli meme ve uyku..sadece ilk günler çok üzdü bizi sarılık oldu 3 gün hastahanede yattı kuzum sadece gündüz emzirme saatlerinde gördüm gece orda kaldı..çok zordu ama iyileşti çok şükür birde yenidoğan yoğun bakımda yatanları görünce insan haline şükrediyor..sütüm ilk gün geldi ama daha yeni yeni artıyor sanırım.3 gün önce eve acıbademden bebek hemşiresi geldi ziyarete onun dediğine göre bir anne tam 6 hft sonra bir bebeği tam doyuracak süt üretir diyor..kızım memeği çok seviyor ve emme refleksi çok güçlü maşallah ..ilk günler o yanılttı bizi zzaten bir saat emiyor 2 saatte bir uyuyyor ağlamıyor ..bende doyuyorki ağlamıyor süt glemese çekermi bırakır diyordum bir gittik kontrole kilo almamış zaten sarılıkta beslenmediği için artmış ..sakın sizi yanıltmasın yani bir arkadaşımda aynı hataya düşmüş doktora gidince çıkmış ortaya..şimdi yine emiyoruz 20 dk birini 20 dk birini arkasından mama deniyorum ordan anlıyorum sütümü bazen hiç almıyor bazen çok az alıyor.bazen bitiriyor..valla nasıl geçiyor günler anlamıyorum annem bizde sağolsun her işe yetiyor etrafımda insan çok ama sadece sevmeye geliyorlar annem ve eşim olmasa her işe koşuyorlar gelen giden halen bitmedi herhalde mevlütten sonra biter..pazar günüde kısmet olursa mevlüt yapacağız..onun dışında alıştım artık gece saat kurup kalkıyorum altını değiştirip biraz uayndırıyorum sonra memeye..raporum 20 mayısta bitiyor (((10 gün rapor alıp 3 hft yıllık izin kullanıp 4 aylık olunca başlmaya çalışcağım bakalım..ama günler geri sayıyor artık üzülüyorum..ameliyatım çok iyi geçtiği için ilk günden beri ayaktayım hiç yatmadım yatanadımda hiç ağrım olmadı doğum yaptığımı anlmadım bile valla:)))dün pazara bile gittim kendime ciici almaya geziyorum valla .)))kuzu anneannesi ile uyuyor evde..bu arada 84 kiloydum en son doğuma giderken tartılmadım şuanda 68 kiolyum :))))inşallah daha çok yeni gidecek sanırım kilolar..umarım herkes iyidir..hepinizi öptük teyzeler biz kızımı yıkayacağız..

damlacim facebook ta da sordum ama burada da sorayim canim, gobek dussun diye ya da cabuk kurusun diye doktorunuz bir sey onerdi mi canim? ya da sen bir sey uyguladin mi?

canım biz 70 lik sanırı alkol sıktık her gün 3 kere ..o kuruttu çok güzel oldu kuzumun göbüşü 9 günde hastahenede yatarken düştü göbeğimiz..babisol mu ne adı bu arada..

ilk önce masal bebeye kocaman bi maşşall. deryacım
annesini hiç üzmiyomuş
cok sevindim sütünde yetiyo
keşke biraz yatsaydın lohusalıgın tadını cıkarsaydın bu günler sonra ele gecmiyo cnm
ha bu arada facede masal bebeyin fotolarını bekliyoruz merakla ikinizide öpüyorum

benim oglande senin kız gibi tembel sanırım
onunda gelmeye niyeti yok bizimde son 9 günümüz ayy herkez kucagına aldı belki kırkı cıkan bile olmuştur ama bizde hala tık yok

arkadaşa sormuşsun ama ben de cevap vermek istedim bizim doktor BABUSOL % 70 ALKOL İÇEREN Bİ SOLUSYON VERDİ HEM İLTİHAP OLMASINI ÖNLÜYOR HEM DE GÖBEK ÇABUK DÜŞERMİŞ BİLGİNİ OLSUN

canım biz 70 lik sanırı alkol sıktık her gün 3 kere ..o kuruttu çok güzel oldu kuzumun göbüşü 9 günde hastahenede yatarken düştü göbeğimiz..babisol mu ne adı bu arada..

arkadaşa sormuşsun ama ben de cevap vermek istedim bizim doktor BABUSOL % 70 ALKOL İÇEREN Bİ SOLUSYON VERDİ HEM İLTİHAP OLMASINI ÖNLÜYOR HEM DE GÖBEK ÇABUK DÜŞERMİŞ BİLGİNİ OLSUN

tesekkurler annisler :) bizde o urunu kullaniyoruz. 3 e cikartayim bakayim. gobegine sikip mendille sildiniz mi? yoksa mendile sıkıp gobegi mi sildiniz?

Annecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…