2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)) Canım olsun zamanla oturur herşey.. isminin kesinleştiğine çok sevindim çok güzel maşallah..
Bebişin göbeğini de göster canım doktoruna bi baksınlar için rahatlar çok geçmiş olsun..

ne güzel haberler vermişsin hem bebişe hem sana maşallah..

Annecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)

maşallah Nil'in göbeği çabuk düştü gözünüz aydın canım..

benden başka kimse yok şu an topikte :)

ortalık oldukça sessizleşmiş gerçekten.. biz de bebeğimle iyiyiz. emiyor büyüyor bol bol bez dolduruyor.. göbeğimiz düşse de biz de yıkansak keşke..

Kızlar, baya sessizleşmiş burası. Ben de kayınvalidemde kalıyorum, bilgisayar arka odada, ancak bebiş uyuyunca bakabiliyorum internete, ondan yokum bu aralar. Evimize gidip düzenimize kavuşunca inşallah daha sık bakabilicem buraya da. Facebookta çoğunuzun iyi haberlerini gördüm, çooooook mutlu oldum. Hepiniz bebişlerinize ve kendinize çooook iyi bakın. Ben de kızım da baharın gelmesini, beraber parklarda gezmeyi dört gözle bekliyoruz. Belki arkadaşları da katılır bize, dünyalar bizim olur.

Çok öpüyoruz sizleri

Annecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)
gözünüz aydın canım
selam annecikler ve bebişleriii ortalık pek sessiz herkes kuzusuyla ilgileniyor heralde....
evet gözdecim ya bebişler ya misafir oda yoksa uykuama girdiğimde boş oluyor bura sıkılıp çıkıyorum bende
benden başka kimse yok şu an topikte :)

ortalık oldukça sessizleşmiş gerçekten.. biz de bebeğimle iyiyiz. emiyor büyüyor bol bol bez dolduruyor.. göbeğimiz düşse de biz de yıkansak keşke..
göbişlerrrrrrrrrrr düşün artıkkkkkkkk bıcı bıcılar yapılcakkkkkkkkk:87::87::87:
aynen canım bebişler biraz büyüsünler çıkalım dışarıya artıkkkkkkkkk

merhaba kızlar aylarca beklediğim o gün geldi ve 15.mart salı günü kızım prensesimi Ada Derini kucağıma aldım,şuan 6 günlüğüz kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duyguymuş,ilk defa bu gün kendime ayırabildim.bebişimin resmini ekliyorum maşallah kuzumaaa

Son düzenleme:

maşallah canım çok güzel bir bebek Allah bağışlasın analı bablı büyüsün..
Seni ve eşini tebrik ederim..

canım facedede yazdım maşallah ada derine çok güzel gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

arkadaşlar çarşamba sekizbuçukta spinalle sezeryan olucam bana dua edin lütfennn

Rabbim yardımcın olur inş. canım bende sezaryan oldum..Giderken ayet-el kürsi oku bol bol..İÇin rahatlıyor..Çıktıktan sonra canım oğlum nerede nie getirmiyorsunuz die sayıklamışım meğersem yanıbaşımda imiş

,taçsız prenses,2apple2,sweet_drop+,melikey,G.Kolega,yasmngu,
merhaba kızlar çok fazla vaktim olmadığı için geçmişe dönemiyorum ama en azından buradakilerin halini hatırını sorayım dedim.
yeni annişler nasıl gidiyor bebişlerle hayat?????
veee henüz doğurmamış anne adaylarımız çok az kaldı heyecan doruktadır şimdi değil mi????

hepinize tşkler kızlar...
bıcı bıcımızı yaptık missss olduk:))

buarada bnm dikiş yerim şişmiş biraz ama hafif.. normal mi???

Merhabaaa =)))) artık geçmişi unutuyoruz =))) bende hiç bakamıyorum zaman dar olduğu için kuzuşum yeni uyuttum bir bakayım dedim.. Biz iyiyiz teyzesi az gaz sorunumuz var

Anne olmak herşeye bedel..O mis kokusunu içime çekince herşeyi unutuyorum kendimden geçiyorum ıssırasım geliyor sEN nasılsın =)))

bizde de var o gaz denen nalet şey canım.ben bugün om-x diye bir şurup aldım.bitkisel bir şurup.biz masajlarla falan zorla çıkarmadan çıkaramıyordu kuzucum gazını.şuanda uykuda pırt pırt atıyor maşallahhh

Merhaba kızlar, Duru ilk defa gündüz biraz uyudu bende size bakayım dedim. Dün sabah 8'den gece 10 kadar uyumadı. Gaz sancımız çok fazla hiçbir şey iyi gelmiyor. Birde yüzünde sivilce çıktı. Doktor süt sivilcesi dedi. Geçer dedi ama hala geçmedi. Çok üzülüyorumEmme konusuna gelince önce meme sonra mama devam ediyoruz. Ben yemekten 1 kilo aldım. Napayım artık süt olsun diye her duyduğumu yer oldum. Hala 7 kilo fazlam var. Göbeğimde jöle gibi. Siz ne alemdesiniz? Göbekler gitti mi? Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.

hepinize tşkler kızlar...
bıcı bıcımızı yaptık missss olduk:))

buarada bnm dikiş yerim şişmiş biraz ama hafif.. normal mi???
tatlım benimde öyle
iyiyiz canım siz nasılsınız
arkadaşlar çarşamba sekizbuçukta spinalle sezeryan olucam bana dua edin lütfennn
sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin kolay bir doğum diliyorum

gider canım inşallah o 7kiloda benim 2kilo fazlam kaldı tabii az aldığım için bukadar çabuk gitti göbeğim gidiyor yavş yavaş ama dediğin gibi jöle gibi iğrençyumaşacık korsede takamıyorum hoş sultan ve nurayın doktoru taktırmış ama bizim doktor bişey demedi bende cesaret edemedim

Son düzenleme:
kızlr ben geldim. eve geleli çok oluyor. ama o kadar güzel bir meşguliyetim var ki :))))))))))))))))). ilk defa bilgisayarın başına oturuyorum. o da size bakayım dedim. kıymetlisiniz sizde.
17 mart da saat 9.15 de dogdu pıtırcığım. spinal sezeryan. doğum öncesi korkularım boşunaymış. allaha şükür herşey yolunda . kızlar çok mutluyum çok.........hayattki en güzel şeymiş bu ya. gözüm başka hiçbirşey görmüyor...
sizlerde iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…