canım aynı ne olsun büyük kızım biraz inatçı olmaya başladı 1 şeyi 100 kere söylesemde yapmıyo beni çıldırtıyo sinir krizi geçireceğim ama kıyamıyorum kuzuma..bazı işlerini üstünü giymek çıkamak veya yatağa kendi başına yatıp uyumak oyuncakları dağıtıp toplamak gibi şeyleri yapsa yok anne,baba sen yap diyo.bi türlü alıştıramadım bebek doğmadan öncede..küçük kızım iyi teyzesi adıda Elif oldu.ben koydum isminibugünde buranın nufüs dairesine gidip kaydettirip Türk nufüs cüzdanına başvuracağız
2-3 gündür göbek deliğinden kan çıkıyo bugün baktıracağız inşallah iltihap olmamıştır.göbek düştükten 1 gün sonra banyo yaptırmıştım üstelik
herkese merhaba arkadaşlar ,
çok özledm sizleri valla kimler doğurdu kimler kaldı bakamadm henüz int bağlantısı çok kötü apartmanda giremedim hiç tabi olsada vakit olurmuydu bilmiyorum..doğum yaptım kızım 17 günlük oldu bile..allahım ne kadar güzel bir duyguymuş derlerdi de bu kadar olacağını tahmin etmezdim..çok şükür çok sakin bir bebek öyle ağlması falan yok gereksiz karnı doyuyor yatağa sürekli meme ve uyku..sadece ilk günler çok üzdü bizi sarılık oldu 3 gün hastahanede yattı kuzum sadece gündüz emzirme saatlerinde gördüm gece orda kaldı..çok zordu ama iyileşti çok şükür birde yenidoğan yoğun bakımda yatanları görünce insan haline şükrediyor..sütüm ilk gün geldi ama daha yeni yeni artıyor sanırım.3 gün önce eve acıbademden bebek hemşiresi geldi ziyarete onun dediğine göre bir anne tam 6 hft sonra bir bebeği tam doyuracak süt üretir diyor..kızım memeği çok seviyor ve emme refleksi çok güçlü maşallah ..ilk günler o yanılttı bizi zzaten bir saat emiyor 2 saatte bir uyuyyor ağlamıyor ..bende doyuyorki ağlamıyor süt glemese çekermi bırakır diyordum bir gittik kontrole kilo almamış zaten sarılıkta beslenmediği için artmış ..sakın sizi yanıltmasın yani bir arkadaşımda aynı hataya düşmüş doktora gidince çıkmış ortaya..şimdi yine emiyoruz 20 dk birini 20 dk birini arkasından mama deniyorum ordan anlıyorum sütümü bazen hiç almıyor bazen çok az alıyor.bazen bitiriyor..valla nasıl geçiyor günler anlamıyorum annem bizde sağolsun her işe yetiyor etrafımda insan çok ama sadece sevmeye geliyorlar annem ve eşim olmasa her işe koşuyorlar gelen giden halen bitmedi herhalde mevlütten sonra biter..pazar günüde kısmet olursa mevlüt yapacağız..onun dışında alıştım artık gece saat kurup kalkıyorum altını değiştirip biraz uayndırıyorum sonra memeye..raporum 20 mayısta bitiyor(((10 gün rapor alıp 3 hft yıllık izin kullanıp 4 aylık olunca başlmaya çalışcağım bakalım..ama günler geri sayıyor artık üzülüyorum..ameliyatım çok iyi geçtiği için ilk günden beri ayaktayım hiç yatmadım yatanadımda hiç ağrım olmadı doğum yaptığımı anlmadım bile valla:)))dün pazara bile gittim kendime ciici almaya geziyorum valla .)))kuzu anneannesi ile uyuyor evde..bu arada 84 kiloydum en son doğuma giderken tartılmadım şuanda 68 kiolyum :))))inşallah daha çok yeni gidecek sanırım kilolar..umarım herkes iyidir..hepinizi öptük teyzeler biz kızımı yıkayacağız..
Annecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)
gözünüz aydın canımAnnecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)
evet gözdecim ya bebişler ya misafir oda yoksa uykuselam annecikler ve bebişleriii ortalık pek sessiz herkes kuzusuyla ilgileniyor heralde....
göbişlerrrrrrrrrrr düşün artıkkkkkkkk bıcı bıcılar yapılcakkkkkkkkk:87::87::87:benden başka kimse yok şu an topikte :)
ortalık oldukça sessizleşmiş gerçekten.. biz de bebeğimle iyiyiz. emiyor büyüyor bol bol bez dolduruyor.. göbeğimiz düşse de biz de yıkansak keşke..
aynen canım bebişler biraz büyüsünler çıkalım dışarıya artıkkkkkkkkkKızlar, baya sessizleşmiş burası. Ben de kayınvalidemde kalıyorum, bilgisayar arka odada, ancak bebiş uyuyunca bakabiliyorum internete, ondan yokum bu aralar. Evimize gidip düzenimize kavuşunca inşallah daha sık bakabilicem buraya da. Facebookta çoğunuzun iyi haberlerini gördüm, çooooook mutlu oldum. Hepiniz bebişlerinize ve kendinize çooook iyi bakın. Ben de kızım da baharın gelmesini, beraber parklarda gezmeyi dört gözle bekliyoruz. Belki arkadaşları da katılır bize, dünyalar bizim olur.
Çok öpüyoruz sizleri
merhaba kızlar 15.mart salı günü kızım Ada Derini kucağıma aldım,şuan 6 günlüğüz kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duyguymuş,ilk defa bu gün kendime ayırabildim.bebişimin resmini ekliyorum maşallah kuzumaaa
http://img200.imageshack.us/img200/7724/15032011293.jpg
maşallah annesi sağlık ve mutluluk diliyorum size...
Eki Görüntüle 165127 Eki Görüntüle 165128 Eki Görüntüle 165129
merhaba kızlar aylarca beklediğim o gün geldi ve 15.mart salı günü kızım prensesimi Ada Derini kucağıma aldım,şuan 6 günlüğüz kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duyguymuş,ilk defa bu gün kendime ayırabildim.bebişimin resmini ekliyorum maşallah kuzumaaa
merhaba kızlar aylarca beklediğim o gün geldi ve 15.mart salı günü kızım prensesimi Ada Derini kucağıma aldım,şuan 6 günlüğüz kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duyguymuş,ilk defa bu gün kendime ayırabildim.bebişimin resmini ekliyorum maşallah kuzumaaa
arkadaşlar çarşamba sekizbuçukta spinalle sezeryan olucam bana dua edin lütfennn
,taçsız prenses,2apple2,sweet_drop+,melikey,G.Kolega,yasmngu,
merhaba kızlar çok fazla vaktim olmadığı için geçmişe dönemiyorum ama en azından buradakilerin halini hatırını sorayım dedim.
yeni annişler nasıl gidiyor bebişlerle hayat?????
veee henüz doğurmamış anne adaylarımız çok az kaldı heyecan doruktadır şimdi değil mi????
bizde de var o gaz denen nalet şey canım.ben bugün om-x diye bir şurup aldım.bitkisel bir şurup.biz masajlarla falan zorla çıkarmadan çıkaramıyordu kuzucum gazını.şuanda uykuda pırt pırt atıyor maşallahhh
Merhabaaa =)))) artık geçmişi unutuyoruz =))) bende hiç bakamıyorum zaman dar olduğu için kuzuşum yeni uyuttum bir bakayım dedim.. Biz iyiyiz teyzesi az gaz sorunumuz var
Anne olmak herşeye bedel..O mis kokusunu içime çekince herşeyi unutuyorum kendimden geçiyorum ıssırasım geliyorsEN nasılsın =)))
canım sen ne olur ne olmaz bir doktora git istersen enfeksiyon falansa ilerlemeden önlemini alırsınızhepinize tşkler kızlar...
bıcı bıcımızı yaptık missss olduk:))
buarada bnm dikiş yerim şişmiş biraz ama hafif.. normal mi???
tatlım benimde öylehepinize tşkler kızlar...
bıcı bıcımızı yaptık missss olduk:))
buarada bnm dikiş yerim şişmiş biraz ama hafif.. normal mi???
iyiyiz canım siz nasılsınız,taçsız prenses,2apple2,sweet_drop+,melikey,G.Kolega,yasmngu,
merhaba kızlar çok fazla vaktim olmadığı için geçmişe dönemiyorum ama en azından buradakilerin halini hatırını sorayım dedim.
yeni annişler nasıl gidiyor bebişlerle hayat?????
veee henüz doğurmamış anne adaylarımız çok az kaldı heyecan doruktadır şimdi değil mi????
sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin kolay bir doğum diliyorumarkadaşlar çarşamba sekizbuçukta spinalle sezeryan olucam bana dua edin lütfennn
Merhaba kızlar, Duru ilk defa gündüz biraz uyudu bende size bakayım dedim. Dün sabah 8'den gece 10 kadar uyumadı. Gaz sancımız çok fazla hiçbir şey iyi gelmiyor. Birde yüzünde sivilce çıktı. Doktor süt sivilcesi dedi. Geçer dedi ama hala geçmedi. Çok üzülüyorumEmme konusuna gelince önce meme sonra mama devam ediyoruz. Ben yemekten 1 kilo aldım. Napayım artık süt olsun diye her duyduğumu yer oldum. Hala 7 kilo fazlam var. Göbeğimde jöle gibi. Siz ne alemdesiniz? Göbekler gitti mi? Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?