- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
kızlr ben geldim. eve geleli çok oluyor. ama o kadar güzel bir meşguliyetim var ki :))))))))))))))))). ilk defa bilgisayarın başına oturuyorum. o da size bakayım dedim. kıymetlisiniz sizde.
17 mart da saat 9.15 de dogdu pıtırcığım. spinal sezeryan. doğum öncesi korkularım boşunaymış. allaha şükür herşey yolunda . kızlar çok mutluyum çok.........hayattki en güzel şeymiş bu ya. gözüm başka hiçbirşey görmüyor...
sizlerde iyisinizdir inşallah
,taçsız prenses,2apple2,sweet_drop+,melikey,G.Kolega,yasmngu,
merhaba kızlar çok fazla vaktim olmadığı için geçmişe dönemiyorum ama en azından buradakilerin halini hatırını sorayım dedim.
yeni annişler nasıl gidiyor bebişlerle hayat?????
veee henüz doğurmamış anne adaylarımız çok az kaldı heyecan doruktadır şimdi değil mi????
kızlr ben geldim. eve geleli çok oluyor. ama o kadar güzel bir meşguliyetim var ki :))))))))))))))))). ilk defa bilgisayarın başına oturuyorum. o da size bakayım dedim. kıymetlisiniz sizde.
17 mart da saat 9.15 de dogdu pıtırcığım. spinal sezeryan. doğum öncesi korkularım boşunaymış. allaha şükür herşey yolunda . kızlar çok mutluyum çok.........hayattki en güzel şeymiş bu ya. gözüm başka hiçbirşey görmüyor...
hoşgeldin canım
maşallah bebeğini Allah bağışlasın.. mutluluğun burdan belli oluyor!! maşallah!!
bizde de var o gaz denen nalet şey canım.ben bugün om-x diye bir şurup aldım.bitkisel bir şurup.biz masajlarla falan zorla çıkarmadan çıkaramıyordu kuzucum gazını.şuanda uykuda pırt pırt atıyor maşallahhh
Kızlar amelyat yerimde açılma var..Batikon sürdüm hemen doktor aradım bugün yokmuş başka doktora da ulaşamadım açmadılar tel. puffff ne yapacağım annem kızdı yat diyorum sana die kaç defa söyledim die
annen doğru söylemiş diyeceğim ama bende hiç yatmadım
canım bence herhangi bir hastanenin aciline bile gitsen olur şuanda.madem açılma var biran evvel tedaviye başlanmış olur.sonra kendi doktoruna gidersin yine..
Mendile sıkıp göbeğin etrafını sildik sonrada göbeğin üzerine sıktık canım
Annecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)
Maşallah Nilin göbüşüne bizimde dün düştü canım...
pufff neden böyle oldu bilmiyorum korse de takmıştım ama puff yarını beklesem daha iyi olur gibi geliyor gitsem şimdi pansuman yaparlar ben yaptım şimdi neden böyle olmuş olabilir ki pufff anlamıyorum
Kızlar amelyat yerimde açılma var..Batikon sürdüm hemen doktor aradım bugün yokmuş başka doktora da ulaşamadım açmadılar tel. puffff ne yapacağım annem kızdı yat diyorum sana die kaç defa söyledim die
Nbr kızlar ben hala bunalimdayim ama tabiki arada bir de iyi oluyorum of ben toplam 15 kilo almıştım fakat sadece 5 gitti çok az deilmi sizce..benden hbrler bu kadar bu arada korse gercekten çok rahatlık. Benimde göğüsler yara oldu kızlar napicam bilmiyorum.. Ve dogum yapan bütün annelere mutluluklar daha yapmamislarA bir an önce kuzularına kavuşmalarını diliyorum
Merhaba annecikler...
Ben de 15Mart2011 'de pamuk prensesim NİL'imi kucagıma aldım.. bugun de evimize geldik cok sükür.. Sezaryan cok zormuş,hala agrım var.. herseyi detaylı anlatacagım daha sonra..
kızım cok tatlı masallah
Doğum yapmayanlara da hayorlı dogumlar diliyorum.. hepinizi opuyoruö
slmm güzel annelerrr...en sonunda güzel bebişim doğdu. tam gününde geldi yavrum 16martta doğdu.normal dogum yaptım maşallah bebişimin kilosuda ii 3640 boyumuzda 53.rabbim herkese nasip etsin o kadar güzel bi duygukii anlatamam
bizimde göbeğimiz bu sabah düştü akşama bıcı bıcımız var
slm kızlar ancak girebildim biz pazar gunu hastaneye gittik pazartesi 12:28 de oğlumu sezeryanla kucağıma aldım, zor bır sureç geçirdim ancak toparlanıyorum
kızlarrr bişey sorucam oğlum uyanıyor uyanır uyanmaz meme istiyor emiyor emerken uyuyor yaklaşık 30-40 dak emiyor sonra yatağa koyuyoruz 10dak geçmeden gene ağlıyor gene emmek istiyor:26::26::26:birde hep emerken uyuyup koynumda uyumak istiyor sizinde öylemi...doktorada gittik ek mama demedi acaba doymuyormu diyorum
Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar
pek kimsecikler yok ama ben yinede sorayım bi denk gelen olur belki yaaa bu sancıları ben hep kasıklardan yada belden bekliyorum ama benim bir iki saattir karnıumda bişiler oluyo karnım kaskatı kesiliyor bende bir çarpıntı ve özellikle sağ tarafımdan bir ağrı bebek hareketinden kaynaklanmıyor ama eminim acaba buda sancı olabilirmi aslında annemler ablamlar var bilirler ama aşırı panikler zaten boş yere ayaklandırmak istemiyoruım onlarıda...
kızlar bebişim benimle beraber:)))
perşembe akşamı sezeryanla dünyaya geldi miniğim çok şükür bi problem yok şimdilik dün sütüm gelmedi biraz mama verdik çok şükür bugun sütte geldi..fırsat bulursam yine yazarım ..haber vereyim dedim..
Merhaba arkadaşlar
Bu mesajımı ''anne adayı'' olarak değil de artık bir ''anne'' olarak yazıyorum
Masal Defne prensesimiz 15.03.2011 tarihinde normal doğumla dünyaya geldi.. Kilosu 3200 gram, boyu 49 cm.
Doğumum zor geçmiş olsa da kızımı kucağıma aldığım an bütün üzüntülerimi unutuverdim! Mutluluğum sözle anlatılamayacak kadar büyük. Doğumun 26 Mart'ta gerçekleşmesi gerekiyordu ama kızım daha fazla bekleyemedi içeride
Şu an beşiğinde melek gibi uyuyor..
Darısı sizin başınıza kızlar, bu muhteşem duyguyu bir an önce tatmanız dileğiyle, hepinize güzel doğumlarr
kızlarrrrrrrrrrrr bir bebişimiz daha gelmişşşşşşş viyole neslihan arkadaşımız doğum yapmış oğluşunu sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
mrhanba guzel anneler...
bende 15 mart babacıgımın dogum gunumde batu'yu dunyayay getırdım kızlar sabah 9:30 cok streslı bı hastane maceramdan sonra tabıkı bı arar anlatırım...
batu 3600 51 cm dunyaya geldı.ALLAH'IMA sukurler olsun gayette saglıklı fakat gouslerım benımde fecı oysakı daha memeyı bırakalı 7 ay olmustu ama sankı ılk emzırmıs gıbıyım bu arada ben genel anestezı oldum belımde dısk kayması oldugu ıcın ama yan tarafımdakı bayan epıdurel oldu ve cok pısman olmus o yuzden genel oldugu ıcın cok mutlyyum..
oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz
evet cnmm ben amelıyattan hemen sonra yanı ayayga kalkerken korse taktırdılar..
bu arada ark ınanılmaz moralım bozuk aslında hıc bı sey yok moralımı bozabılecegım ama 2. cocuk oldugu ıcın ben nasıl bakabılırım 2 cocuga dıye dusunceler aldı hıc bı seyden zevk almıyorum ve her dk aglıyorum kısaca lohua depresyonunun dıbıne vurmus durumdayım 2.5 yasındakı oglum ıle anlamsız sekılde neden her dk agladıgımı anlamıyor..ve cnmm efem bekledıgım tepkıyı bıle vermedı sımdılık sakın ve sessız duruyor ama ıcınde ne fırtınala kpouyor bılmıyorum bıle..
kızlar 2. cocogunu dogum yapan anneler bana yardımcı olun bu pıskolojıden kurtulmam gerek ncıldırcam ben bu kadar dıbe vurabılecegımı bılmıordum nerdeyse dogum yaptıgımdan berı aglıyorum desem yerıdır herseyden gelecekten korkuyorum bakamıcam korkusu var offff sızıede bunalattım kızlar..
MERHABA ANNECİKLER
yarın dokuzda nst ye gırıcem eger hersey ıyıyse yarın ogleden sonra sezeryana alacaklar beni. genel anestezi isticem cunku 2 gun once genel anestezı olmus bır anneyle tanısmıstım daha 24 saat bıle olmamıstı amelıyatı ortalıkta dolanıyodu tavsıye ederım ilk 12 saat zor sadece dıyodu. benim için dua edin lütfeeeeeen
18 mart cuma sabah 9 52de nıhayet balıgımız dogdu...spınal sezeryan oldum memnun kaldım kızım cok kucuk ama cooooooooookkkk tatlıııııııııı...sezeryan olacaklar korkmasın korkulacak bısey yokmus ben cok korkarak gırdım ama bıttı cok sukur...cok guzel bı duygu allah herkeze yasatsın dogum hıkayemı daha sonra yyazıcam ınsallah...tum dogurran arkadasların gozu aydın doguma gıdeceklerıde rabbım kurtarsın insallah...
Kızlar bugün öğlen mutfakta çok feci düştüm, ayağım kaydı tam buzdolabını açıyorken bacaklarım ayrıldı resmen, ve buzdolabını tutuyor olduğum için de yere düşerken buzdolabını çekmiş oldum istemeden. buzdolabının arka tarafı yerinden kalktı ve tam üzerime doğru düşecek gibi eğilmeye başladı, ayağımın biriyle vurmayı başardım ve yerine geri gönderdim buzdolabını.
Hala hatırladıkça kötü oluyorum, ya üzerime düşseydi o kocaman buzdolabı, tam karnımın üzerine gelicekti, ayyy Allah korudu resmen..
Kalçam çok kötü ağrıyo, ama Allaha şükür bi yarım saat sonra yavrumun hareketlerini duydum tekrar, içim rahatladı, ve en ufak bi akıntı bile olmadı.. :116: Çok korktum ama Allahım 2. kez korudu yavrumu.. 2 aylıkken de merdivenden düşmüştüm, tutunmuştu kızım bana..
damlacim facebook ta da sordum ama burada da sorayim canim, gobek dussun diye ya da cabuk kurusun diye doktorunuz bir sey onerdi mi canim? ya da sen bir sey uyguladin mi?
Annecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)
Eki Görüntüle 165127 Eki Görüntüle 165128 Eki Görüntüle 165129
merhaba kızlar aylarca beklediğim o gün geldi ve 15.mart salı günü kızım prensesimi Ada Derini kucağıma aldım,şuan 6 günlüğüz kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duyguymuş,ilk defa bu gün kendime ayırabildim.bebişimin resmini ekliyorum maşallah kuzumaaa
Neredesiniz güzel annecikler? Sevdiğim iki insan canım kocam ve minik kelebeğim koltukta mışıl mışıl uyuyorlar. Bende onları izliyor ve ağlıyorumALLAHIM NASIL BİR MUTLULUK...NASIL MASUM, NASIL MUHTAÇ... TAM BİR MELEK.... KIYAMIYORUM KIZLAR. Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. Onları bize bağışlasın. Azıcık duygulandım, sizlerle paylaşmak istedim. Hazır uyurlarken gidip koklayayım onları. Öpüyorum sizi.
Kızlar yarın sabah 11 de bende kızıma kavusacagım. Bana dua edin. Kendinize iyi bakın.
gecmis olsun canim. git istersen acile?
geçmiş olsun canım dikkat et emiiii bencede acile gitsen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?