2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

merhaba canım,
ben iyiyim kızım hala karnımda siz nasılsınız alıştınız mı yeni hayatınıza?

hoşgeldin canım
maşallah bebeğini Allah bağışlasın.. mutluluğun burdan belli oluyor!! maşallah!!

ayyy maşallah diyim nazar değmesin

Kızlar amelyat yerimde açılma var..Batikon sürdüm hemen doktor aradım bugün yokmuş başka doktora da ulaşamadım açmadılar tel. puffff ne yapacağım annem kızdı yat diyorum sana die kaç defa söyledim die

annen doğru söylemiş diyeceğim ama bende hiç yatmadım
canım bence herhangi bir hastanenin aciline bile gitsen olur şuanda.madem açılma var biran evvel tedaviye başlanmış olur.sonra kendi doktoruna gidersin yine..

pufff neden böyle oldu bilmiyorum korse de takmıştım ama puff yarını beklesem daha iyi olur gibi geliyor gitsem şimdi pansuman yaparlar ben yaptım şimdi neden böyle olmuş olabilir ki pufff anlamıyorum

Mendile sıkıp göbeğin etrafını sildik sonrada göbeğin üzerine sıktık canım

anladim canim, sagol.

Annecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)

Maşallah Nilin göbüşüne bizimde dün düştü canım...

masallah kuzulara.

pufff neden böyle oldu bilmiyorum korse de takmıştım ama puff yarını beklesem daha iyi olur gibi geliyor gitsem şimdi pansuman yaparlar ben yaptım şimdi neden böyle olmuş olabilir ki pufff anlamıyorum

gecmis olsun canim. git istersen acile?

geçmiş olsun canım dikkat et emiiii bencede acile gitsen iyi olur

Nbr kızlar ben hala bunalimdayim ama tabiki arada bir de iyi oluyorum of ben toplam 15 kilo almıştım fakat sadece 5 gitti çok az deilmi sizce..benden hbrler bu kadar bu arada korse gercekten çok rahatlık. Benimde göğüsler yara oldu kızlar napicam bilmiyorum.. Ve dogum yapan bütün annelere mutluluklar daha yapmamislarA bir an önce kuzularına kavuşmalarını diliyorum

canım az kaldı bebişler biraz büyüsün havalar düzelsin dışarılara çıkıcaz hepimiz rahatlıcaz eve tıkılı kalmak çok zor kiloda gider edacım...bende lansınoh kullanıyorum bir o iyi geldi

Neredesiniz güzel annecikler? Sevdiğim iki insan canım kocam ve minik kelebeğim koltukta mışıl mışıl uyuyorlar. Bende onları izliyor ve ağlıyorum ALLAHIM NASIL BİR MUTLULUK...NASIL MASUM, NASIL MUHTAÇ... TAM BİR MELEK.... KIYAMIYORUM KIZLAR. Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. Onları bize bağışlasın. Azıcık duygulandım, sizlerle paylaşmak istedim. Hazır uyurlarken gidip koklayayım onları. Öpüyorum sizi.

Tekrar tebrik ederim canım. Nil'inizle birlikte güzel bir hayat sürmenizi dilerim.

Maşallah bebişine. tam da gününde gelmiş. normal doğum da yapmışsın. darısı başıma inşallah.

bizimde göbeğimiz bu sabah düştü akşama bıcı bıcımız var

hayırlı olsun canım ilk bıcı bıcınız.

slm kızlar ancak girebildim biz pazar gunu hastaneye gittik pazartesi 12:28 de oğlumu sezeryanla kucağıma aldım, zor bır sureç geçirdim ancak toparlanıyorum

tebrikler canım. allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallah.

canım, Tracy Hogg'un kitabında bu gibi tüm sorunları çözdüğü iddiasında olan formüller var. en başta E.A.S.Y. uygulaması. (eat-activity-sleep-your time) yani yedir, oynat, uyut, size ait zaman. bebeği memede uyumaya alıştırmayın diyor. emzirin, sonra mesela gazını çıkarın, altını açın, birşeylerle oyalayın, hemen uyutmayın. meme ile uyku arasında bir bağlantı kurmasın diyor. bir de bebeğin gazı varken de ağlıyor ya, biz de aç diye memeyi, mamayı dayayınca, gaz durumunu daha da kötü yapıyoruz diyor. bunu Ayşe Öner de seminerinde anlatmıştı. yatağa koyunca ağlayan bebekler için de yatır-kaldır formülü var mesela. bunları sabırla uyguladığımızda hayatımızın kolaylaşacağını iddia ediyorlar. uygulayan ve memnun kalan çok anne var benim internetten de gördüğüm kadarıyla.

Kiiiizlllarrr dogurdum kurtuldummm simdi kizimi emziriorum kilo 3.200 boy 49 detaylarini anlatirim simdilik bu kadar

tebrikler canım. maşallah kızına da.

karnın kaskatı kesilmesi ve nefessiz kalma kasılma demek. benim 32. falan haftalardan bu yana var kasılmalarım. hatta 34. haftamda bunların arası sıklaştığı için erken doğum tehdidiyle hastanede bile kaldım. ama hala doğurmadım :) esas doğum sancısı ağrılı oluyor. dr. ağrıların arası sıklaşırsa, suyun gelirse ve nişanın gelirse gel dedi.

tebrikler canım. allah analı babalı büyütsün inşallah.

tebrikler tatlım. maşallah kızına da. bahtı açık olsun inşallah.

kızlarrrrrrrrrrrr bir bebişimiz daha gelmişşşşşşş viyole neslihan arkadaşımız doğum yapmış oğluşunu sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun Neslihan'ın bebişi de. inşallah ikisi de iyidirler.

tebrikler canım. Allah Batu'na uzun ömür versin. bahtı açık olsun inşallah.

oğlumun altını değiştirirken gene üzerine işemeyi becerdi bizde beziyle kapayalım derken göbişi düştüüüüüüüüüartık oğlumu yıkayabilirizzzzzzzzzzzz

hayırlı olsun canııııımmmmm!!!

tatlım, bir hafta gibi bir süre sürebiliyormuş bu dibe vurma hissiyatı. yine de geçmezse, bu konuda bir psikolog ile konuşabilirsin. bakalım bizim hormonlar bize daha ne gibi sürprizler hazırlıyorlar ?

tatlım sesin soluğun çıkmıyor hiç. bebeğinle birliktesin artık sanırım. ne mutlu sana.

tebrikler canım. allah analı babalı büyütsün. kızının bahtı açık olsun inşallah.

çok çok geçmiş olsun tatlım. allah korumuş.

damlacim facebook ta da sordum ama burada da sorayim canim, gobek dussun diye ya da cabuk kurusun diye doktorunuz bir sey onerdi mi canim? ya da sen bir sey uyguladin mi?

Ayşe Öner, seminerinde alkollü pamuk ile silin diyordu. alkol kurutuyormuş. düştükten sonra da biokadin solüsyon ve gazlı bez ile silin eğer hafif kanama falan da varsa demişti.

Annecikleeeeeeeeeeeeeer..
NİL'imin göbişi düştüüüü.. bıcı bıcı yapıcaz inşallah buguuuuuun :)

yaşasııınnn!! hayırlı olsunn!

tebrikler canım. çok tatlıymış kızın maşallah. bahtı hep açık olsun.

ne güzel anlatmışsın canım. hayırlı olsun bebişin. sağlıklı, mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah.

Ne mutlu size canım!! Allah bu saadetinizi bozmasın.

gecmis olsun canim. git istersen acile?

geçmiş olsun canım dikkat et emiiii bencede acile gitsen iyi olur

Eşim geldi gösterdim..Daha önceki amelyat yerimin üstünden kesmiş doktor açılma değilmiş..Kötü görünüyor ama ya sivilce gibi kalacak kaynadığında pufff çok çirkin görünüyor gözüme..Yine de yarın doktora başvuracağım ne olur ne olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…