Kızlar yarın sabah 11 de bende kızıma kavusacagım. Bana dua edin. Kendinize iyi bakın.
ebrucum dualarımız seninle kolay bir doğum diliyorumKızlar yarın sabah 11 de bende kızıma kavusacagım. Bana dua edin. Kendinize iyi bakın.
neyse canım şükür bencede doktora danışman iyi olur genede
Eşim geldi gösterdim..Daha önceki amelyat yerimin üstünden kesmiş doktor açılma değilmiş..Kötü görünüyor ama ya sivilce gibi kalacak kaynadığında pufff çok çirkin görünüyor gözüme..Yine de yarın doktora başvuracağım ne olur ne olmaz..
Henüz doğum yapmayan annecikler olarak epey azaldık sanırım. benim SAT'a göre beklenen doğum tarihim 29 mart.
dr. o zamana kadar gelmezse doğumu biz başlatırız. 41. haftanın dolmasını tercihan beklemiyoruz dedi. suni sancıyla mı diye sordum. suni sancıyı da tercih etmiyoruz. doğal olmalı her şey dedi. fitil ile açılma sağlanıyormuş sonrasında da sancılar yavaş yavaş başlıyormuş zaten. bakalım... inşallah bir komplikasyon çıkmaz da normal doğum yapabilirim.
artık her gün her gece bekliyoruz bakalım. bir işaret, bir emare....
annem bana ve kardeşime hamile iken nişanı gelmiş ve 24 saat içinde de doğum yapmış. dr. sende de böyle olabilir o zaman, nişan gelirse gel dedi.
tuğbacım hiçbirşeye gerek kalmadan bebişin kendiliğinden geliverir seninde artık çok ama çok az günün kaldı
inşallah canım benim. inşallah. hayırlısı ne ise o olsun..
öpüyorum seni de iyi geceler canım.
canım yaaa üzülme sakın bak üzülürsen daha çok gider sütün...kendini suçlu hissetme sakın bu başımıza gelebilcek birşeyKızlar moralim çok bozukBugün dr. gittik.Topuktan kan aldılar. Yavrum çok agladı Emir hiç kilo almamış Eşim haklı çıktı ya başladı ben demedim mi diye:84:Allahtan kaynanam son anda gelmekten vazgeçmişti.Dr. sütün var ama bebege yetmiyordur dedi.Bir emzir bir sagıp kaşıkla ver dedi.Haftaya sırt tatrmak için çagırıyorum dedi.Haftayada almadıysa mama takviyesi yapabiliriz dedi.Eşime annene sakın söyleme yoksa seninle konuşmam dedim.Tamam dedi.Dr. geldigimden beri bişeyleri bahane edip aglıyorum sürekli Nazar mı deydi akıyordu sütlerim ne güzel Dr. birde çişini takip et.5 ve 5 ten fazla çiş yapıyorsa sütün yetiyordur dedi.Habire altını açıp bakıyorum çişini yapmışmı diye Bir anne için sütün yetmiyor denmesi nede gücendirici bişeymiş.Yavruma karşı kendimi suçlu hissediyorum
benim de aynı sen hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun canım merak ettim bu açılma olayını?ilk defa duydum çünkü..Henüz doğum yapmayan annecikler olarak epey azaldık sanırım. benim SAT'a göre beklenen doğum tarihim 29 mart.
dr. o zamana kadar gelmezse doğumu biz başlatırız. 41. haftanın dolmasını tercihan beklemiyoruz dedi. suni sancıyla mı diye sordum. suni sancıyı da tercih etmiyoruz. doğal olmalı her şey dedi. fitil ile açılma sağlanıyormuş sonrasında da sancılar yavaş yavaş başlıyormuş zaten. bakalım... inşallah bir komplikasyon çıkmaz da normal doğum yapabilirim.
artık her gün her gece bekliyoruz bakalım. bir işaret, bir emare....
annem bana ve kardeşime hamile iken nişanı gelmiş ve 24 saat içinde de doğum yapmış. dr. sende de böyle olabilir o zaman, nişan gelirse gel dedi.
ben geldim :))) doğurmak istiyorum artık yarın kontrolüm var dua edin kanala inmiş olsun bebişim
canım ne yaparsan yap lütfen suçluluk hissetme.birçok kişinin mesela benim ilk günden beri sütüm yok denecek kadar az.ne zaman bunu kafama takıp dert etsem daha da azalıyor ne zaman amaaann mamayla büyüyen çocuk sanki büyümüyor mu deyip kafamdan atsam ve öylesine sağsam daha çok artıyor.kaygılar bu durumda çok önemli.birde mümkün olduğunca gece emzir bebişini bu ara çünkü gece süt salgılayan hormon daha çok çalışıyorKızlar moralim çok bozukBugün dr. gittik.Topuktan kan aldılar. Yavrum çok agladı Emir hiç kilo almamış Eşim haklı çıktı ya başladı ben demedim mi diye:84:Allahtan kaynanam son anda gelmekten vazgeçmişti.Dr. sütün var ama bebege yetmiyordur dedi.Bir emzir bir sagıp kaşıkla ver dedi.Haftaya sırt tatrmak için çagırıyorum dedi.Haftayada almadıysa mama takviyesi yapabiliriz dedi.Eşime annene sakın söyleme yoksa seninle konuşmam dedim.Tamam dedi.Dr. geldigimden beri bişeyleri bahane edip aglıyorum sürekli Nazar mı deydi akıyordu sütlerim ne güzel Dr. birde çişini takip et.5 ve 5 ten fazla çiş yapıyorsa sütün yetiyordur dedi.Habire altını açıp bakıyorum çişini yapmışmı diye Bir anne için sütün yetmiyor denmesi nede gücendirici bişeymiş.Yavruma karşı kendimi suçlu hissediyorum
hoşgeldin canımmslm arkadaşlar
ben geldim....cuma günü Allahın izniyle bende oğluşuma kavuştum....
çok güzel anlatılmaz bir duyguymuş....
darısı bekleyen diğer arkadaşlara inş....
slm arkadaşlar
ben geldim....cuma günü Allahın izniyle bende oğluşuma kavuştum....
çok güzel anlatılmaz bir duyguymuş....
darısı bekleyen diğer arkadaşlara inş....
hoşbulduk canım amin canım hepimizinkini inşallah....hoşgeldin canımm
hayırlı olsun oğluşun.Rabbim analı babalı sağlıkla,huzurla büyümeyi nasip etsin inşallahh
sağol carettacım amin inş.darısı senin ve senin gibi halen bekleyen arkadaşların başına ....hoşgeldin sevgili satdaşım,sen de kavuştun bebişine hayırlı olsun Allah size bağışlasın inşallah.biz beklemeye devam ediyoruz.ciddi ciddi 3-5 kişi kaldık doğurmayan, hakkımızda hayırlısı.bebişin nasıl,sen nasılsın nasıl geçti doğum?
neden vazgeçtin?şimdi hangi doktora gidiyorsun?sorma sona kalan kuzular pek memnun yerinden...Bugün bende kontrole gittim.
9 aydır gittiğim doktorumdan vazgeçimek zorunda kaldım, bu sitede ve başka sitelerde çok tavsiye edilen başka bi doktora geçtim, bugün ilk randevumdu iyi ki de değiştirmişim, çok memnun kaldım..
Düşünün 39+0 bugün ve ilk defa alttan muayene oldum!! henüz öğrendim çatımın biraz dar olduğunu ve normal doğum oldugunda biraz zorlanabileceğimi.. Bugün baktı ve rahim tamamen kapalı hala dedi..
Kuzucuğun rahatı yerinde galiba hiiiiiç niyeti yok gelmeye hala
18 mart cuma sabah 9 52de nıhayet balıgımız dogdu...spınal sezeryan oldum memnun kaldım kızım cok kucuk ama cooooooooookkkk tatlıııııııııı...sezeryan olacaklar korkmasın korkulacak bısey yokmus ben cok korkarak gırdım ama bıttı cok sukur...cok guzel bı duygu allah herkeze yasatsın dogum hıkayemı daha sonra yyazıcam ınsallah...tum dogurran arkadasların gozu aydın doguma gıdeceklerıde rabbım kurtarsın insallah...
Kızlar bugün öğlen mutfakta çok feci düştüm, ayağım kaydı tam buzdolabını açıyorken bacaklarım ayrıldı resmen, ve buzdolabını tutuyor olduğum için de yere düşerken buzdolabını çekmiş oldum istemeden. buzdolabının arka tarafı yerinden kalktı ve tam üzerime doğru düşecek gibi eğilmeye başladı, ayağımın biriyle vurmayı başardım ve yerine geri gönderdim buzdolabını.
Hala hatırladıkça kötü oluyorum, ya üzerime düşseydi o kocaman buzdolabı, tam karnımın üzerine gelicekti, ayyy Allah korudu resmen..
Kalçam çok kötü ağrıyo, ama Allaha şükür bi yarım saat sonra yavrumun hareketlerini duydum tekrar, içim rahatladı, ve en ufak bi akıntı bile olmadı.. :116: Çok korktum ama Allahım 2. kez korudu yavrumu.. 2 aylıkken de merdivenden düşmüştüm, tutunmuştu kızım bana..
evet canım kasılmaymış çok sağol amiiin dileklerin için.
doktordan geliyorum şimdi telle aradım sordum gel bakalım dedi. gittim çok uyuz bi kadın vardı ööfff hala etkisinden kurtulamadım neyse alttan muane etti 2 cm açılmam varmış nst ye grdim bebek harktleri ii bnmde düzenli kasılmalarım var istiyosan yatışını yapalım 2 gün içinde dourursn dedi bnde gerek yok dedim eve geldim bakalım ne zaman gelcek oğluşşş çok garp bi duygu hala olmicakmış gibi tam adapte olamadım neden acep :18::18:
herkese günaydın kızlarrrrrr
dün banyomuzu yaptık çok sevdik suyu ağlayan bebişim suyu görünce sustugüzel güzel uyudu misafir geldi gece ise hep ağladı uykusunda hep sıçradı içim gitti memeyi bile almadı ağlamaktan 3.30du uyudu...uykusuzlukda başına vurdu tabiii
herkese merhaba arkadaşlar ,
çok özledm sizleri valla kimler doğurdu kimler kaldı bakamadm henüz int bağlantısı çok kötü apartmanda giremedim hiç tabi olsada vakit olurmuydu bilmiyorum..doğum yaptım kızım 17 günlük oldu bile..allahım ne kadar güzel bir duyguymuş derlerdi de bu kadar olacağını tahmin etmezdim..çok şükür çok sakin bir bebek öyle ağlması falan yok gereksiz karnı doyuyor yatağa sürekli meme ve uyku..sadece ilk günler çok üzdü bizi sarılık oldu 3 gün hastahanede yattı kuzum sadece gündüz emzirme saatlerinde gördüm gece orda kaldı..çok zordu ama iyileşti çok şükür birde yenidoğan yoğun bakımda yatanları görünce insan haline şükrediyor..sütüm ilk gün geldi ama daha yeni yeni artıyor sanırım.3 gün önce eve acıbademden bebek hemşiresi geldi ziyarete onun dediğine göre bir anne tam 6 hft sonra bir bebeği tam doyuracak süt üretir diyor..kızım memeği çok seviyor ve emme refleksi çok güçlü maşallah ..ilk günler o yanılttı bizi zzaten bir saat emiyor 2 saatte bir uyuyyor ağlamıyor ..bende doyuyorki ağlamıyor süt glemese çekermi bırakır diyordum bir gittik kontrole kilo almamış zaten sarılıkta beslenmediği için artmış ..sakın sizi yanıltmasın yani bir arkadaşımda aynı hataya düşmüş doktora gidince çıkmış ortaya..şimdi yine emiyoruz 20 dk birini 20 dk birini arkasından mama deniyorum ordan anlıyorum sütümü bazen hiç almıyor bazen çok az alıyor.bazen bitiriyor..valla nasıl geçiyor günler anlamıyorum annem bizde sağolsun her işe yetiyor etrafımda insan çok ama sadece sevmeye geliyorlar annem ve eşim olmasa her işe koşuyorlar gelen giden halen bitmedi herhalde mevlütten sonra biter..pazar günüde kısmet olursa mevlüt yapacağız..onun dışında alıştım artık gece saat kurup kalkıyorum altını değiştirip biraz uayndırıyorum sonra memeye..raporum 20 mayısta bitiyor(((10 gün rapor alıp 3 hft yıllık izin kullanıp 4 aylık olunca başlmaya çalışcağım bakalım..ama günler geri sayıyor artık üzülüyorum..ameliyatım çok iyi geçtiği için ilk günden beri ayaktayım hiç yatmadım yatanadımda hiç ağrım olmadı doğum yaptığımı anlmadım bile valla:)))dün pazara bile gittim kendime ciici almaya geziyorum valla .)))kuzu anneannesi ile uyuyor evde..bu arada 84 kiloydum en son doğuma giderken tartılmadım şuanda 68 kiolyum :))))inşallah daha çok yeni gidecek sanırım kilolar..umarım herkes iyidir..hepinizi öptük teyzeler biz kızımı yıkayacağız..
Eki Görüntüle 165127 Eki Görüntüle 165128 Eki Görüntüle 165129
merhaba kızlar aylarca beklediğim o gün geldi ve 15.mart salı günü kızım prensesimi Ada Derini kucağıma aldım,şuan 6 günlüğüz kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duyguymuş,ilk defa bu gün kendime ayırabildim.bebişimin resmini ekliyorum maşallah kuzumaaa
arkadaşlar çarşamba sekizbuçukta spinalle sezeryan olucam bana dua edin lütfennn
Merhaba kızlar, Duru ilk defa gündüz biraz uyudu bende size bakayım dedim. Dün sabah 8'den gece 10 kadar uyumadı. Gaz sancımız çok fazla hiçbir şey iyi gelmiyor. Birde yüzünde sivilce çıktı. Doktor süt sivilcesi dedi. Geçer dedi ama hala geçmedi. Çok üzülüyorumEmme konusuna gelince önce meme sonra mama devam ediyoruz. Ben yemekten 1 kilo aldım. Napayım artık süt olsun diye her duyduğumu yer oldum. Hala 7 kilo fazlam var. Göbeğimde jöle gibi. Siz ne alemdesiniz? Göbekler gitti mi? Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.
kızlr ben geldim. eve geleli çok oluyor. ama o kadar güzel bir meşguliyetim var ki :))))))))))))))))). ilk defa bilgisayarın başına oturuyorum. o da size bakayım dedim. kıymetlisiniz sizde.
17 mart da saat 9.15 de dogdu pıtırcığım. spinal sezeryan. doğum öncesi korkularım boşunaymış. allaha şükür herşey yolunda . kızlar çok mutluyum çok.........hayattki en güzel şeymiş bu ya. gözüm başka hiçbirşey görmüyor...
sizlerde iyisinizdir inşallah
Kızlar amelyat yerimde açılma var..Batikon sürdüm hemen doktor aradım bugün yokmuş başka doktora da ulaşamadım açmadılar tel. puffff ne yapacağım annem kızdı yat diyorum sana die kaç defa söyledim die
Nbr kızlar ben hala bunalimdayim ama tabiki arada bir de iyi oluyorum of ben toplam 15 kilo almıştım fakat sadece 5 gitti çok az deilmi sizce..benden hbrler bu kadar bu arada korse gercekten çok rahatlık. Benimde göğüsler yara oldu kızlar napicam bilmiyorum.. Ve dogum yapan bütün annelere mutluluklar daha yapmamislarA bir an önce kuzularına kavuşmalarını diliyorum
Kızlar yarın sabah 11 de bende kızıma kavusacagım. Bana dua edin. Kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?