2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Henüz doğum yapmayan annecikler olarak epey azaldık sanırım. benim SAT'a göre beklenen doğum tarihim 29 mart.
dr. o zamana kadar gelmezse doğumu biz başlatırız. 41. haftanın dolmasını tercihan beklemiyoruz dedi. suni sancıyla mı diye sordum. suni sancıyı da tercih etmiyoruz. doğal olmalı her şey dedi. fitil ile açılma sağlanıyormuş sonrasında da sancılar yavaş yavaş başlıyormuş zaten. bakalım... inşallah bir komplikasyon çıkmaz da normal doğum yapabilirim.
artık her gün her gece bekliyoruz bakalım. bir işaret, bir emare....
annem bana ve kardeşime hamile iken nişanı gelmiş ve 24 saat içinde de doğum yapmış. dr. sende de böyle olabilir o zaman, nişan gelirse gel dedi.

Son düzenleme:
Kızlar yarın sabah 11 de bende kızıma kavusacagım. Bana dua edin. Kendinize iyi bakın.
ebrucum dualarımız seninle kolay bir doğum diliyorum
neyse canım şükür bencede doktora danışman iyi olur genede

tuğbacım hiçbirşeye gerek kalmadan bebişin kendiliğinden geliverir seninde artık çok ama çok az günün kaldı

Ben de gideyim artık. her gün duş yapıyorum ya bu gece gelirse benim prenses diye hazırlıklı olayım istiyorum. gidip duşumu alıp yatayım.

hepinizi öpüyorum. bebecikleri de ayacıklarından ısırıyorum minik minik.

Kızlar moralim çok bozukBugün dr. gittik.Topuktan kan aldılar. Yavrum çok agladıEmir hiç kilo almamışEşim haklı çıktı ya başladı ben demedim mi diye:84:Allahtan kaynanam son anda gelmekten vazgeçmişti.Dr. sütün var ama bebege yetmiyordur dedi.Bir emzir bir sagıp kaşıkla ver dedi.Haftaya sırt tatrmak için çagırıyorum dedi.Haftayada almadıysa mama takviyesi yapabiliriz dedi.Eşime annene sakın söyleme yoksa seninle konuşmam dedim.Tamam dedi.Dr. geldigimden beri bişeyleri bahane edip aglıyorum sürekliNazar mı deydi akıyordu sütlerim ne güzelDr. birde çişini takip et.5 ve 5 ten fazla çiş yapıyorsa sütün yetiyordur dedi.Habire altını açıp bakıyorum çişini yapmışmı diyeBir anne için sütün yetmiyor denmesi nede gücendirici bişeymiş.Yavruma karşı kendimi suçlu hissediyorum

canım yaaa üzülme sakın bak üzülürsen daha çok gider sütün...kendini suçlu hissetme sakın bu başımıza gelebilcek birşey

benim de aynı sen hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun canım merak ettim bu açılma olayını?ilk defa duydum çünkü..

slm arkadaşlar
ben geldim....cuma günü Allahın izniyle bende oğluşuma kavuştum....
çok güzel anlatılmaz bir duyguymuş....
darısı bekleyen diğer arkadaşlara inş....

canım ne yaparsan yap lütfen suçluluk hissetme.birçok kişinin mesela benim ilk günden beri sütüm yok denecek kadar az.ne zaman bunu kafama takıp dert etsem daha da azalıyor ne zaman amaaann mamayla büyüyen çocuk sanki büyümüyor mu deyip kafamdan atsam ve öylesine sağsam daha çok artıyor.kaygılar bu durumda çok önemli.birde mümkün olduğunca gece emzir bebişini bu ara çünkü gece süt salgılayan hormon daha çok çalışıyor

slm arkadaşlar
hoşgeldin canımm
hayırlı olsun oğluşun.Rabbim analı babalı sağlıkla,huzurla büyümeyi nasip etsin inşallahh

damlacım gündüz olan mesajına cevap veremeden gitmek zorunda kaldım.siz nasılsınız demiştin,biz bugün doğru gaz şurubumuzu bulduk:))) çokkkk mutluyuzzz

slm arkadaşlar

hoşgeldin sevgili satdaşım,sen de kavuştun bebişine hayırlı olsun Allah size bağışlasın inşallah.biz beklemeye devam ediyoruz.ciddi ciddi 3-5 kişi kaldık doğurmayan, hakkımızda hayırlısı.bebişin nasıl,sen nasılsın nasıl geçti doğum?

Bugün bende kontrole gittim.
9 aydır gittiğim doktorumdan vazgeçimek zorunda kaldım, bu sitede ve başka sitelerde çok tavsiye edilen başka bi doktora geçtim, bugün ilk randevumdu iyi ki de değiştirmişim, çok memnun kaldım..
Düşünün 39+0 bugün ve ilk defa alttan muayene oldum!! henüz öğrendim çatımın biraz dar olduğunu ve normal doğum oldugunda biraz zorlanabileceğimi.. Bugün baktı ve rahim tamamen kapalı hala dedi..

Kuzucuğun rahatı yerinde galiba hiiiiiç niyeti yok gelmeye hala

hoşgeldin canımm
hayırlı olsun oğluşun.Rabbim analı babalı sağlıkla,huzurla büyümeyi nasip etsin inşallahh
hoşbulduk canım amin canım hepimizinkini inşallah....
sağol carettacım amin inş.darısı senin ve senin gibi halen bekleyen arkadaşların başına ....
bebişimde bende iyiyiz teyzesi ...doğumum rahat geçti oğluşum sıkılmış artık gelmek istedi ve hayırlısıyla kavuştuk birbirimize...

neden vazgeçtin?şimdi hangi doktora gidiyorsun?sorma sona kalan kuzular pek memnun yerinden...

Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.

Çok geçmiş olsun.Kıyamam nasılda sıkı sıkıya tutunmuş annecigineYavrularımız Allaha emanet.

İnş. açılman daha da olur ve normal dogum yaparsın canım.Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bizimde dün göbişimiz düştüAnnem tuzladı ve yıkadı oglumu.Ooohh misler gibiSuda kıpırdamıyor bile kal gelmiş gibi bakınıyorAnnesi gibi su kurbası olcak galiba

Geçmiş olsun canım.Çok şükür atlatmışsınız.Şu emme olayı beni çok yıprattı.Ne mücadeleler veriyorum sütüm artsın diye

Allah size bagışlasın canım ada çok tatlı bişey

arkadaşlar çarşamba sekizbuçukta spinalle sezeryan olucam bana dua edin lütfennn

Dualarımız seninle...İnş. güzel haberlerle gelirsin.

Aynen sütüm olsun diye her duydugumu yiyiyorum.10 kilom gitti 8 kilom kaldı.Dedigin gibi göbek jöle gibi.Nasıl toparlanıcak buruşukluk nasıl gidecek

Pıtırcıgın hayırlı olsun canım.

Millet gibi yatamıyoruz ki.Çok geçmiş olsun.Ne olacak şimdi?Dün annem mutfak dolaplarını siliyordu bende duramadgım için başımı soktum tabi işin içne.Kafamı dolaba çarptım ve alnım kanadı.Annem başladı söylenmeye.Millet gibi yatsana herşeye kafanı sokarsa olacagı buydu diye

Ben korse takmadım.Dikişlerim daha iyi bugün .Alıp taksam mı?Acır diye korkuyorum.Kiloyu sorun etme bebişlerle ugraşırken giderler.

Kızlar yarın sabah 11 de bende kızıma kavusacagım. Bana dua edin. Kendinize iyi bakın.

İyi haberlerle gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…