sağol carettacım amin inş.darısı senin ve senin gibi halen bekleyen arkadaşların başına ....
bebişimde bende iyiyiz teyzesi ...doğumum rahat geçti oğluşum sıkılmış artık gelmek istedi ve hayırlısıyla kavuştuk birbirimize...
hoşgeldiniz neslihancım:80::80::80:allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinslm arkadaşlar
ben geldim....cuma günü Allahın izniyle bende oğluşuma kavuştum....
çok güzel anlatılmaz bir duyguymuş....
darısı bekleyen diğer arkadaşlara inş....
canım şükürrrr sevindim inan :92::92:damlacım gündüz olan mesajına cevap veremeden gitmek zorunda kaldım.siz nasılsınız demiştin,biz bugün doğru gaz şurubumuzu bulduk:))) çokkkk mutluyuzzz
Bugün bende kontrole gittim.
9 aydır gittiğim doktorumdan vazgeçimek zorunda kaldım, bu sitede ve başka sitelerde çok tavsiye edilen başka bi doktora geçtim, bugün ilk randevumdu iyi ki de değiştirmişim, çok memnun kaldım..
Düşünün 39+0 bugün ve ilk defa alttan muayene oldum!! henüz öğrendim çatımın biraz dar olduğunu ve normal doğum oldugunda biraz zorlanabileceğimi.. Bugün baktı ve rahim tamamen kapalı hala dedi..
Kuzucuğun rahatı yerinde galiba hiiiiiç niyeti yok gelmeye hala
arkadaşlar çarşamba sekizbuçukta spinalle sezeryan olucam bana dua edin lütfennn
Merhaba kızlar, Duru ilk defa gündüz biraz uyudu bende size bakayım dedim. Dün sabah 8'den gece 10 kadar uyumadı. Gaz sancımız çok fazla hiçbir şey iyi gelmiyor. Birde yüzünde sivilce çıktı. Doktor süt sivilcesi dedi. Geçer dedi ama hala geçmedi. Çok üzülüyorumEmme konusuna gelince önce meme sonra mama devam ediyoruz. Ben yemekten 1 kilo aldım. Napayım artık süt olsun diye her duyduğumu yer oldum. Hala 7 kilo fazlam var. Göbeğimde jöle gibi. Siz ne alemdesiniz? Göbekler gitti mi? Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.
kızlr ben geldim. eve geleli çok oluyor. ama o kadar güzel bir meşguliyetim var ki :))))))))))))))))). ilk defa bilgisayarın başına oturuyorum. o da size bakayım dedim. kıymetlisiniz sizde.
17 mart da saat 9.15 de dogdu pıtırcığım. spinal sezeryan. doğum öncesi korkularım boşunaymış. allaha şükür herşey yolunda . kızlar çok mutluyum çok.........hayattki en güzel şeymiş bu ya. gözüm başka hiçbirşey görmüyor...
sizlerde iyisinizdir inşallah
Nbr kızlar ben hala bunalimdayim ama tabiki arada bir de iyi oluyorum of ben toplam 15 kilo almıştım fakat sadece 5 gitti çok az deilmi sizce..benden hbrler bu kadar bu arada korse gercekten çok rahatlık. Benimde göğüsler yara oldu kızlar napicam bilmiyorum.. Ve dogum yapan bütün annelere mutluluklar daha yapmamislarA bir an önce kuzularına kavuşmalarını diliyorum
Kızlar yarın sabah 11 de bende kızıma kavusacagım. Bana dua edin. Kendinize iyi bakın.
Henüz doğum yapmayan annecikler olarak epey azaldık sanırım. benim SAT'a göre beklenen doğum tarihim 29 mart.
dr. o zamana kadar gelmezse doğumu biz başlatırız. 41. haftanın dolmasını tercihan beklemiyoruz dedi. suni sancıyla mı diye sordum. suni sancıyı da tercih etmiyoruz. doğal olmalı her şey dedi. fitil ile açılma sağlanıyormuş sonrasında da sancılar yavaş yavaş başlıyormuş zaten. bakalım... inşallah bir komplikasyon çıkmaz da normal doğum yapabilirim.
artık her gün her gece bekliyoruz bakalım. bir işaret, bir emare....
annem bana ve kardeşime hamile iken nişanı gelmiş ve 24 saat içinde de doğum yapmış. dr. sende de böyle olabilir o zaman, nişan gelirse gel dedi.
epey olmuş girmeyeli pardon giremeyeli
hayatımız tam gaz devam maraton içinde
emme doyma sağma savaşlarıyla bogusuyoruz hala
Allahım güc kuvvet versin artık daha anlatmıycam zaten ne yasadgımı anlamsız geliyor cünkü
bebegini emzirmek icin savas veren bir anneyi rahatlatırcasına anlayısla yazan annelere kucak dolusu sevgiler sunuyorum şükranlarımla birlikte zira bu sıralar aradıgım tek şey bir parca anlayıs ve destek
önerilerden ahkam kesmlerden bilmişliklerden ve benim şöyleyle bende böyleyle baslayan cümlelerden fazlasıyla gına geldi yorgun ve yaralı ruhuma
tek dilegim RAbbim kimseye yasatmasın yasadgım süreci pes etmedim yavrum icin savasmaya devam ediyorum hala edecegim gücümün son yettigi yere kadar RAbbim emeklerimi bosa cıkarmaz umuduyla
gaz ve kusma problemimiz de var artık çözüm bulamadık henüz
gaz icin damla verdi doktormuz ama baslamadım nasıl kullanmak gerek acaba devamlı mı sıkısınca mı emin olamıyorum baslasm mı baslamasam mı neobaby verdi bizim doktor var mı kullanan diye soracagım simdi ama cevabı bulup okuma fırsatım kimbilir kac günü bulur gene de sansımı denyeyeim ben
dogum yapıp yavrularına kavusan annelerı tebrık edıyorum cok
artık sayıları azalmıs hasretın dorugunda sabırsızlanan annelerı saglıkla hayırla kurtarsın RAbbim insallah cok rahat bir emzirme sureciniz ve bol sütünüz olur...kolay dogumdan cok daha önemli bir dua bu bence..tecrbe etmesi gec olsa da baskaları ıcın bundan sonra duam böyle..
hoscabakın kendinize annisler ve güzel bebişler
biz kızımla kaldıgımız yerden mücadeleye devam etmeye gidiyoruz
herkese hayırlı geceler güzel gelecekler..
Kızlar moralim çok bozukBugün dr. gittik.Topuktan kan aldılar. Yavrum çok agladı Emir hiç kilo almamış Eşim haklı çıktı ya başladı ben demedim mi diye:84:Allahtan kaynanam son anda gelmekten vazgeçmişti.Dr. sütün var ama bebege yetmiyordur dedi.Bir emzir bir sagıp kaşıkla ver dedi.Haftaya sırt tatrmak için çagırıyorum dedi.Haftayada almadıysa mama takviyesi yapabiliriz dedi.Eşime annene sakın söyleme yoksa seninle konuşmam dedim.Tamam dedi.Dr. geldigimden beri bişeyleri bahane edip aglıyorum sürekli Nazar mı deydi akıyordu sütlerim ne güzel Dr. birde çişini takip et.5 ve 5 ten fazla çiş yapıyorsa sütün yetiyordur dedi.Habire altını açıp bakıyorum çişini yapmışmı diye Bir anne için sütün yetmiyor denmesi nede gücendirici bişeymiş.Yavruma karşı kendimi suçlu hissediyorum
Günaydın canım,
Benim de cuma günü son günüm bebeşin doğması lazım ama bende hiçbir belirti yok hiç bir yerim ağrımıyor. Ne yapacam bilmiyorum senin doktor suni sancıyı önermemiş benimki de normali bekleyecek ama gelmezse mecbur kalırrsak suni sancıyla doğurtacağız dedi bekletmekten yana değilim dedifitili ilk defa duydum bugün doktoru arayıp soracağım bakalım bu doğal yönteme ne diyor bana daha mantıklı geldi ben de herşeyin doğalından yanayım. Umarım böyle şeylere hiç gerek kalmaz da normal yollarla doğum yapabiliriz.
Kızlar yarın sabah 11 de bende kızıma kavusacagım. Bana dua edin. Kendinize iyi bakın.
Tekrar tebrik ederim canım. Nil'inizle birlikte güzel bir hayat sürmenizi dilerim.
Maşallah bebişine.tam da gününde gelmiş. normal doğum da yapmışsın. darısı başıma inşallah.
hayırlı olsun canım ilk bıcı bıcınız.
tebrikler canım. allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallah.
canım, Tracy Hogg'un kitabında bu gibi tüm sorunları çözdüğü iddiasında olan formüller var. en başta E.A.S.Y. uygulaması. (eat-activity-sleep-your time) yani yedir, oynat, uyut, size ait zaman. bebeği memede uyumaya alıştırmayın diyor. emzirin, sonra mesela gazını çıkarın, altını açın, birşeylerle oyalayın, hemen uyutmayın. meme ile uyku arasında bir bağlantı kurmasın diyor. bir de bebeğin gazı varken de ağlıyor ya, biz de aç diye memeyi, mamayı dayayınca, gaz durumunu daha da kötü yapıyoruz diyor. bunu Ayşe Öner de seminerinde anlatmıştı. yatağa koyunca ağlayan bebekler için de yatır-kaldır formülü var mesela. bunları sabırla uyguladığımızda hayatımızın kolaylaşacağını iddia ediyorlar. uygulayan ve memnun kalan çok anne var benim internetten de gördüğüm kadarıyla.
tebrikler canım. maşallah kızına da.
karnın kaskatı kesilmesi ve nefessiz kalma kasılma demek. benim 32. falan haftalardan bu yana var kasılmalarım. hatta 34. haftamda bunların arası sıklaştığı için erken doğum tehdidiyle hastanede bile kaldım. ama hala doğurmadım :) esas doğum sancısı ağrılı oluyor. dr. ağrıların arası sıklaşırsa, suyun gelirse ve nişanın gelirse gel dedi.
tebrikler canım. allah analı babalı büyütsün inşallah.
tebrikler tatlım. maşallah kızına da.bahtı açık olsun inşallah.
Hayırlı olsun Neslihan'ın bebişi de. inşallah ikisi de iyidirler.
tebrikler canım. Allah Batu'na uzun ömür versin. bahtı açık olsun inşallah.
hayırlı olsun canııııımmmmm!!!
tatlım, bir hafta gibi bir süre sürebiliyormuş bu dibe vurma hissiyatı. yine de geçmezse, bu konuda bir psikolog ile konuşabilirsin. bakalım bizim hormonlar bize daha ne gibi sürprizler hazırlıyorlar ?
tatlım sesin soluğun çıkmıyor hiç. bebeğinle birliktesin artık sanırım. ne mutlu sana.
tebrikler canım. allah analı babalı büyütsün. kızının bahtı açık olsun inşallah.
çok çok geçmiş olsun tatlım. allah korumuş.
Ayşe Öner, seminerinde alkollü pamuk ile silin diyordu. alkol kurutuyormuş. düştükten sonra da biokadin solüsyon ve gazlı bez ile silin eğer hafif kanama falan da varsa demişti.
yaşasııınnn!! hayırlı olsunn!
tebrikler canım. çok tatlıymış kızın maşallah.bahtı hep açık olsun.
ne güzel anlatmışsın canım. hayırlı olsun bebişin. sağlıklı, mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah.
Eşim geldi gösterdim..Daha önceki amelyat yerimin üstünden kesmiş doktor açılma değilmiş..Kötü görünüyor ama ya sivilce gibi kalacak kaynadığında pufff çok çirkin görünüyor gözüme..Yine de yarın doktora başvuracağım ne olur ne olmaz..
Henüz doğum yapmayan annecikler olarak epey azaldık sanırım. benim SAT'a göre beklenen doğum tarihim 29 mart.
dr. o zamana kadar gelmezse doğumu biz başlatırız. 41. haftanın dolmasını tercihan beklemiyoruz dedi. suni sancıyla mı diye sordum. suni sancıyı da tercih etmiyoruz. doğal olmalı her şey dedi. fitil ile açılma sağlanıyormuş sonrasında da sancılar yavaş yavaş başlıyormuş zaten. bakalım... inşallah bir komplikasyon çıkmaz da normal doğum yapabilirim.
artık her gün her gece bekliyoruz bakalım. bir işaret, bir emare....
annem bana ve kardeşime hamile iken nişanı gelmiş ve 24 saat içinde de doğum yapmış. dr. sende de böyle olabilir o zaman, nişan gelirse gel dedi.
Kızlar moralim çok bozukBugün dr. gittik.Topuktan kan aldılar. Yavrum çok agladı Emir hiç kilo almamış Eşim haklı çıktı ya başladı ben demedim mi diye:84:Allahtan kaynanam son anda gelmekten vazgeçmişti.Dr. sütün var ama bebege yetmiyordur dedi.Bir emzir bir sagıp kaşıkla ver dedi.Haftaya sırt tatrmak için çagırıyorum dedi.Haftayada almadıysa mama takviyesi yapabiliriz dedi.Eşime annene sakın söyleme yoksa seninle konuşmam dedim.Tamam dedi.Dr. geldigimden beri bişeyleri bahane edip aglıyorum sürekli Nazar mı deydi akıyordu sütlerim ne güzel Dr. birde çişini takip et.5 ve 5 ten fazla çiş yapıyorsa sütün yetiyordur dedi.Habire altını açıp bakıyorum çişini yapmışmı diye Bir anne için sütün yetmiyor denmesi nede gücendirici bişeymiş.Yavruma karşı kendimi suçlu hissediyorum
damlacım gündüz olan mesajına cevap veremeden gitmek zorunda kaldım.siz nasılsınız demiştin,biz bugün doğru gaz şurubumuzu bulduk:))) çokkkk mutluyuzzz
Günaydın Gökçenciğim, doğurmayanlardan biri de benim malum:) Bende de ne bir sancı, ne başka bir belirti yok. Fitilden bahsetmişsiniz, bu fitil doktorun bizlere akıntı için verdiği fitil mi? şayet oysa bugün kullanmadığım fitili kullanacaktım bende tam.Vajinamda yanmalar oluyor herzamanki gibi. Doktor taaa ne zamandan beri vermişti,kullanmamıştım, umarım bir sorun olmaz. Cmt'si kontrolüm var, bana daha çatı muayenesi de yapılmadı.
Günaydın Gökçenciğim, doğurmayanlardan biri de benim malum:) Bende de ne bir sancı, ne başka bir belirti yok. Fitilden bahsetmişsiniz, bu fitil doktorun bizlere akıntı için verdiği fitil mi? şayet oysa bugün kullanmadığım fitili kullanacaktım bende tam.Vajinamda yanmalar oluyor herzamanki gibi. Doktor taaa ne zamandan beri vermişti,kullanmamıştım, umarım bir sorun olmaz. Cmt'si kontrolüm var, bana daha çatı muayenesi de yapılmadı.
günaydııın
biz de dün doktora gittik
bebeğim ters fln değilmiş
ben anlayamamışım
normal doğum için her şey uygun ,2 günüm kaldı ama sıfır belirti
doğmazsa cts tekrar gidicem
ismine de bir türlü karar veremiyorduk
verdik,künyesini de sipariş ettik
nihal
günaydııın
biz de dün doktora gittik
bebeğim ters fln değilmiş
ben anlayamamışım
normal doğum için her şey uygun ,2 günüm kaldı ama sıfır belirti
doğmazsa cts tekrar gidicem
ismine de bir türlü karar veremiyorduk
verdik,künyesini de sipariş ettik
nihal
Ben 3 haftalık hamileyken kızımı öğrenmiştim 4 haftalık hamileyken de çalıştığım yerde yabancı subaylar vardı amerikalı bir binbaşı kulakları çınlasın Troy yanıma gelip hamile misiniz diye sordu kimse bilmiyordu ben bebek daha çok küçük diye korkuyordum ve saklıyordum ben de şaşırmıştım evet demiştim nasıl anladınız diye sorduğumda ben anlarım.. yüzünden belli demişti:) ve 22 martta bir kızın olacak demişti:) ikisi tuttu da bakalım bugün de doğarsa çok çok şaşırırım.. Anneme anlatmıştım bugünü sabırsızlıkla bekledi şimdi bugün bebek gelecek diye çok mutlu:))) ama ben 31ini suni sancıyı beklerim gibi geliyor çünkü insan gidişattan anlıyor bebişin gelmeye hiç niyeti yok daha..((
normal doğumcular sona kaldıismi de çok güzelmiş çabucak gelsin de künyesini de taksın süslü:)
teşekkürler
evet canım sona kaldık:82::82:
seninle aramızda bir gün var ve aynı durumdayız ne belirti ,ne ağrı, ne sızı
ama böyle daha heyecanlı
gününü saatini bilmek istemezdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?