ben de bilmek istemezdim.. gerçek bir doğum yaşamak istiyorum ne bileyim o da ayrı bir duygu kadınların yaşaması gerekir.. yaptıktan sonra çok rahatlayıyormuşsun o duyguyu tatmak istiyorum inşallah hayırlısıyla.. çok da hevesli olunca tersi oluyor bundan korkuyorum.. umarım herşey gönlümüze göre olur..
bence 31ini bulmaz senin doğumun hiç korkma ,bir kaç gün geçer en fazla kendi gelir
aynı fikirdeyim hani filmlerdeki gibi suyum gelsin,biraz panikleyeyim
sancıda gerekirse bağırayım fln istiyorum
çok mu tuhafım
sonunda bebek çıkınca da hepsi bitsin ayağa kalkayım
:) inşallah ama kendimi 31 mart olarak ayarladım yoksa günler geçmek bilmez erken gelirse de hoşgelir bizi mutlu eder..
tuhaf değil ki canım ben de aynı şeyleri istiyorum ameliyat daha zor geliyor bana..
ben yarından sonra bekliyorum son tarihim de yok senin gibi
en fazla ctsye kadar doğmazsa gene kontrole gidicem
doğsun herkes gülüyor bana
merhabalar kızlar size birşey sorucam bnm oğluşumun boynunda isilik çıktı hep kızarık kızarık oldu ve üstleride beyaz iltihaplı küçük baloncuklar var.sizdede böyle bişey oldumu ne yapmam lazım
canım çok geçmiş olsun ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar cevaplar..
:))) aman canım herkes bi tuhaf bana da niye doğmuyor, ne oldu, yanlış mı biliyorsun diye arayan arayana:)) üff başkaları benden sabırsız ben de hiç sabırsızlık yok sadece endişe var sadece bişey olur diye korkuyorum o yüzden geç olsun güç olmasın diyorum sağlıkla hayırlısıyla gelsin de ben beklerim..
merhabalar kızlar size birşey sorucam bnm oğluşumun boynunda isilik çıktı hep kızarık kızarık oldu ve üstleride beyaz iltihaplı küçük baloncuklar var.sizdede böyle bişey oldumu ne yapmam lazım
geçmiş olsun canım evet bencede sıcaktan olmuştur..zaten bebekleri kendimiz kaç kat giyiniyosak 1 fazlasını giydirmek yeterli oluyomuş diye duymuştum...çok teşekkür ederim kızlar annem isilik sıcaktan olmuş korkma diyor biraz fazla üstünü örttük sanırım kalın battaniyeyle filan şimdi hafiflettim de üstünü inş çabucak geçer insanın içi gidiyor ya öyle görünce
Günaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş
:80:slm kızlar oğluşumu uyuttum geldimartık geçmişi okumaktan vazgeçtim o arada unuttuğum tebrik etmediğim birileri kaldıysa kusura bakmasınlar hepinizi çok öpüyorum...kızlar sol göğüsle sağ göğüs arasında süt üretme ayy bu tabir biraz garip oldu ama gerçekten nasıl anlatacağımı bilemedim..neyse olaya geçeyim sanki solda süt daha azmış gibi geliyo bana her defasında soldan emzirmeye başlıyorum ama sağa bir türlü yetişemedi...ne yapsam sizce masajı falanı varmı bu işin?[/Qa
aile hekimi arkadaşım havluyu ütüyle ısıt sonra boyun ve gögüs bölgeni örtecek şekilde koy demişti sıcak iyi gelirmiş aklında olsun
helva yiyorum ben canım ve bol su tüketiyorum ikiside süt yaparmışkızlar yukarda süt artırmak için yediginizi yazmısınız sizinle paylasayım ananas cok fazla süt yapıyor bende.benim ilk basta sütüm gelmişti cok güzel sütüm vardı stresten gitti sütüm mama verdik sonrada kızım emmek istemedi sonra sütüm iyice azaldı ananas sayesinde arttı 1 haftadır sadece günde 1 defa 60ml mama veriyorum.ananas ve hurmanın iiçindeki bir madde hormonları uyarıyor süt yapmasını saglıyormus zaten ananas ve hurma hamileyken cok yenildiginde erken doguma sebep oluyormus aynı hormon yüzünden.inş sizdede işe yarar hepimizn bol bol sütü olur
canım benim zor bir süreçden geçiyorsun böyle durumlarda herkes birşey söyler insanı iyice strese sokarlar herşey yoluna giricek allahında izniyleepey olmuş girmeyeli pardon giremeyeli
hayatımız tam gaz devam maraton içinde
emme doyma sağma savaşlarıyla bogusuyoruz hala
Allahım güc kuvvet versin artık daha anlatmıycam zaten ne yasadgımı anlamsız geliyor cünkü
bebegini emzirmek icin savas veren bir anneyi rahatlatırcasına anlayısla yazan annelere kucak dolusu sevgiler sunuyorum şükranlarımla birlikte zira bu sıralar aradıgım tek şey bir parca anlayıs ve destek
önerilerden ahkam kesmlerden bilmişliklerden ve benim şöyleyle bende böyleyle baslayan cümlelerden fazlasıyla gına geldi yorgun ve yaralı ruhuma
tek dilegim RAbbim kimseye yasatmasın yasadgım süreci pes etmedim yavrum icin savasmaya devam ediyorum hala edecegim gücümün son yettigi yere kadar RAbbim emeklerimi bosa cıkarmaz umuduyla
gaz ve kusma problemimiz de var artık çözüm bulamadık henüz
gaz icin damla verdi doktormuz ama baslamadım nasıl kullanmak gerek acaba devamlı mı sıkısınca mı emin olamıyorum baslasm mı baslamasam mı neobaby verdi bizim doktor var mı kullanan diye soracagım simdi ama cevabı bulup okuma fırsatım kimbilir kac günü bulur gene de sansımı denyeyeim ben
dogum yapıp yavrularına kavusan annelerı tebrık edıyorum cok
artık sayıları azalmıs hasretın dorugunda sabırsızlanan annelerı saglıkla hayırla kurtarsın RAbbim insallah cok rahat bir emzirme sureciniz ve bol sütünüz olur...kolay dogumdan cok daha önemli bir dua bu bence..tecrbe etmesi gec olsa da baskaları ıcın bundan sonra duam böyle..
hoscabakın kendinize annisler ve güzel bebişler
biz kızımla kaldıgımız yerden mücadeleye devam etmeye gidiyoruz
herkese hayırlı geceler güzel gelecekler..
çok sevindim arimcim ismiyle yaşasın nihal bebişdegünaydııın
biz de dün doktora gittik
bebeğim ters fln değilmiş
ben anlayamamışım
normal doğum için her şey uygun ,2 günüm kaldı ama sıfır belirti
doğmazsa cts tekrar gidicem
ismine de bir türlü karar veremiyorduk
verdik,künyesini de sipariş ettik
nihal
merak ettim canım girmezsen doğum yapmış gözüyle bakıcamBen 3 haftalık hamileyken kızımı öğrenmiştim 4 haftalık hamileyken de çalıştığım yerde yabancı subaylar vardı amerikalı bir binbaşı kulakları çınlasın Troy yanıma gelip hamile misiniz diye sordu kimse bilmiyordu ben bebek daha çok küçük diye korkuyordum ve saklıyordum ben de şaşırmıştım evet demiştim nasıl anladınız diye sorduğumda ben anlarım.. yüzünden belli demişti:) ve 22 martta bir kızın olacak demişti:) ikisi tuttu da bakalım bugün de doğarsa çok çok şaşırırım.. Anneme anlatmıştım bugünü sabırsızlıkla bekledi şimdi bugün bebek gelecek diye çok mutlu:))) ama ben 31ini suni sancıyı beklerim gibi geliyor çünkü insan gidişattan anlıyor bebişin gelmeye hiç niyeti yok daha..((
banada normal dediler olur geçermiş başka yerine atlarmışmerhabalar kızlar size birşey sorucam bnm oğluşumun boynunda isilik çıktı hep kızarık kızarık oldu ve üstleride beyaz iltihaplı küçük baloncuklar var.sizdede böyle bişey oldumu ne yapmam lazım
Günaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş
:80:slm kızlar oğluşumu uyuttum geldimartık geçmişi okumaktan vazgeçtim o arada unuttuğum tebrik etmediğim birileri kaldıysa kusura bakmasınlar hepinizi çok öpüyorum...kızlar sol göğüsle sağ göğüs arasında süt üretme ayy bu tabir biraz garip oldu ama gerçekten nasıl anlatacağımı bilemedim..neyse olaya geçeyim sanki solda süt daha azmış gibi geliyo bana her defasında soldan emzirmeye başlıyorum ama sağa bir türlü yetişemedi...ne yapsam sizce masajı falanı varmı bu işin?
aile hekimi arkadaşım havluyu ütüyle ısıt sonra boyun ve gögüs bölgeni örtecek şekilde koy demişti sıcak iyi gelirmiş aklında olsun
neden vazgeçtin?şimdi hangi doktora gidiyorsun?sorma sona kalan kuzular pek memnun yerinden...
Çok geçmiş olsun.Kıyamam nasılda sıkı sıkıya tutunmuş annecigineYavrularımız Allaha emanet.
olsun güvendiğin doktorda doğum yapmak önemli 9ayda geçmiş olsa önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?