2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence 31ini bulmaz senin doğumun hiç korkma ,bir kaç gün geçer en fazla kendi gelir

aynı fikirdeyim hani filmlerdeki gibi suyum gelsin,biraz panikleyeyim
sancıda gerekirse bağırayım fln istiyorum
çok mu tuhafım
sonunda bebek çıkınca da hepsi bitsin ayağa kalkayım

:) inşallah ama kendimi 31 mart olarak ayarladım yoksa günler geçmek bilmez erken gelirse de hoşgelir bizi mutlu eder..
tuhaf değil ki canım ben de aynı şeyleri istiyorum ameliyat daha zor geliyor bana..

merhabalar kızlar size birşey sorucam bnm oğluşumun boynunda isilik çıktı hep kızarık kızarık oldu ve üstleride beyaz iltihaplı küçük baloncuklar var.sizdede böyle bişey oldumu ne yapmam lazım

:) inşallah ama kendimi 31 mart olarak ayarladım yoksa günler geçmek bilmez erken gelirse de hoşgelir bizi mutlu eder..
tuhaf değil ki canım ben de aynı şeyleri istiyorum ameliyat daha zor geliyor bana..

ben yarından sonra bekliyorum son tarihim de yok senin gibi
en fazla ctsye kadar doğmazsa gene kontrole gidicem
doğsun herkes gülüyor bana

ben yarından sonra bekliyorum son tarihim de yok senin gibi
en fazla ctsye kadar doğmazsa gene kontrole gidicem
doğsun herkes gülüyor bana

:))) aman canım herkes bi tuhaf bana da niye doğmuyor, ne oldu, yanlış mı biliyorsun diye arayan arayana:)) üff başkaları benden sabırsız ben de hiç sabırsızlık yok sadece endişe var sadece bişey olur diye korkuyorum o yüzden geç olsun güç olmasın diyorum sağlıkla hayırlısıyla gelsin de ben beklerim..

merhabalar kızlar size birşey sorucam bnm oğluşumun boynunda isilik çıktı hep kızarık kızarık oldu ve üstleride beyaz iltihaplı küçük baloncuklar var.sizdede böyle bişey oldumu ne yapmam lazım

canım çok geçmiş olsun ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar cevaplar..

ben bebeğin doğacağına inamıyorum tek sorun bu alıştım göbeğime
ama korkma canım bu kadar geldik bi kaç gün kaldı dua et yeter
ben suya hurmaya ,dular okudum hatane çantasına koydum

bana anne sütü geçirir demişlerdi bende kendi sütümle sildim bence işe yaradı dene istersen geçmiş olsun canım...

ben de bilmiyorum canım geçmiş olsun ama önemli bişey değildir bence alerjidir ya da sıcaktandır

Günaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş

çok teşekkür ederim kızlar annem isilik sıcaktan olmuş korkma diyor biraz fazla üstünü örttük sanırım kalın battaniyeyle filan şimdi hafiflettim de üstünü inş çabucak geçer insanın içi gidiyor ya öyle görünce

:80:slm kızlar oğluşumu uyuttum geldim artık geçmişi okumaktan vazgeçtim o arada unuttuğum tebrik etmediğim birileri kaldıysa kusura bakmasınlar hepinizi çok öpüyorum...kızlar sol göğüsle sağ göğüs arasında süt üretme ayy bu tabir biraz garip oldu ama gerçekten nasıl anlatacağımı bilemedim..neyse olaya geçeyim sanki solda süt daha azmış gibi geliyo bana her defasında soldan emzirmeye başlıyorum ama sağa bir türlü yetişemedi...ne yapsam sizce masajı falanı varmı bu işin?

geçmiş olsun canım evet bencede sıcaktan olmuştur..zaten bebekleri kendimiz kaç kat giyiniyosak 1 fazlasını giydirmek yeterli oluyomuş diye duymuştum...
Günaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş

maşallah canım bebeişini sağlıcakla büyüt inşallah...

helva yiyorum ben canım ve bol su tüketiyorum ikiside süt yaparmış
canım benim zor bir süreçden geçiyorsun böyle durumlarda herkes birşey söyler insanı iyice strese sokarlar herşey yoluna giricek allahında izniyle
çok sevindim arimcim ismiyle yaşasın nihal bebişde
merak ettim canım girmezsen doğum yapmış gözüyle bakıcam
banada normal dediler olur geçermiş başka yerine atlarmış

hoşgeldin özlemcim bilgim yok bukonuda:26::26::26::26:

aile hekimi arkadaşım havluyu ütüyle ısıt sonra boyun ve gögüs bölgeni örtecek şekilde koy demişti sıcak iyi gelirmiş aklında olsun

teşekkürler canım peki günde kaç defa yapıcam ve kaç dakika?çok soru soruyorum dimi?

kızlarrrrrrrr bella25 arkadaşımız doğum yapmış ikiside iyilermiş bir bebişimiz daha geldiiiiiiii

neden vazgeçtin?şimdi hangi doktora gidiyorsun?sorma sona kalan kuzular pek memnun yerinden...

500 evler Şafak Hastanesinde, dr. Defne Dilek Dağlar'a gidiyordum. 2-3 hafta öncesine kadar da gayet memnundum kendisinden. Ama aynı hastanedeki diğer doktor Ali bey hastane değiştirmiş ve bütün hastalara Defne hanım bakmaya başladı. Hastanede tek kadın doğum doktoru oldu kadın yani. E birsürü hastası vardı zaten bide Ali bey'inkiler eklenince, bi yandan doğumlara girip bi yandan muayenelere koşmaya çalışırken yeterince ilgilenmemeye başladı.
Tamam o da haklı,koşturuşunu görünce acıdım bile kadına. Ama bende son ayımdayım hatta son 2 haftamdaydım. Muayeneye gittim, "bu hafta muayeneye gerek yok, 9 gün önce gelmişsin en son, 9 günde bebekte bişey değişmez nasılsa sadece nst'ye gir, zaten geçen muayenede ben öyle demiştim sana" dedi. Hayır haftaya muayeneye gel dediniz diyorum " yok sen yanlış hatırlıosun, ben nst'yi kastetmiştim" dedi. eşim de uzun zamandır gelemiyodu benimle iş dolayısıyla, o gün geç gitmek için izin aldı ve randevu saatimizin üzerinden tam 2,5 saat bekletildikten sonra ancak girdik ve bu muameleyle karşılaştım! resmen başından savdı ve postaladı beni elime nst yazan kağıdı verip.
Sinir oldm, muhasebeye gidip muayene paramı geri aldım, bugün muayene olmadm yanlışlık oldu diyerek. Sonra nst için 2 kat yukarı çıktım, nst için ayriyetten fiş kestirmeniz gerekiyo Şafak'ta. Bi çıktım 20 kişi sırada bekliyo çeşitli şeyler için para ödemek için? İyice kafam attı zaten 2,5 saat beklemişim sandalye tepesinde,sancılar girmeye başlamış, bide yarım saat orda beklicem, bide nst için de sıra var!! sinir oldum, yürü dedim eşime girmiyorum nst'ye falan.. O da sinir oldu "bu ne ya özel diye geldiğimiz hastaneye bak" dedi.. Çıktım neyse eşim işe ben eve geldik.. Direkt internete girip burda ve google'da arama yaptım bayrampaşa ve gop çevresi tavsiye edilen doktor ve hastanelere baktım. Özel GOP Hastanesi'nde Gülcan Albayrak diye bi Op. Dr. buldum. Dün ona gittim, randevum 1:20deydi, 1:30da girdim.
Sayesinde 39 haftalıkken anca çatı muayenemi oldum ve biraz darlık olduğunu normal doğumda zorlanabileceğimi yeni öğrendim.. Defne hanıma 10 tane soru sorup hepsine "hamilelikte normaldır" cevabını almaya alışmış biri olarak, soru sormama gerek bile olmadan bütün kafamdaki soruların cevabını aldım! Ben sormadan!
9 günde bebekte bişey değişmez diyen bi doktorum vardı, şimdi 3 günde bir nstye girmen lazım artık 1 haftan kalmış yakından takip gerek diyen bi doktorum var artık..
Her gittiğimde 2 saat bekletildiğim, muayeneye ayrı nst'ye ayrı para verdiğim, temizliği orta olan ve odaları cücük kadar olan bi hastanede doğum yapıcaktım, şimdi en fazla 10 dk bilemedin yarım saat (toplam) beklediğim odaları gepgeniş (ve doğum fiyatlarına oda fiyatları dahil olan) ve tertemizz bi hastanede doğum yapıcam. iyi ki de değiştirmişim.

Huff nasıl dolmuşum ne çok yazdım ya, kusura bakmayın! :78:

Çok geçmiş olsun.Kıyamam nasılda sıkı sıkıya tutunmuş annecigineYavrularımız Allaha emanet.

Evet canım tutundu sıkı sıkı yavrum, o kadar sıkı tutundu ki, bi türlü doğmak bilmiyo hepimizin bebişleri Allaha emanet olsun, Allahım korusun onları.

olsun güvendiğin doktorda doğum yapmak önemli 9ayda geçmiş olsa önemli değil

Kesinlikle haklısın canım, ilk an acaba yapmasa mıydım dedim ama şuan hiç pişman değilim iyi ki değiştirdim. 3 katı doğum parası ödiycem belki ama içim rahat en azından, yavruma sağlık versin Allah, onu hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin başka bişey istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…