2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrr bella25 arkadaşımız doğum yapmış ikiside iyilermiş bir bebişimiz daha geldiiiiiiii

gözleri aydın Allah bağışlasın inşallah darısı başımıza.millete doğurdun mu diye sormaktan bana da daha doğurmadım demekten gına geldi bebişimin keyfi yerinde, şahsen benimde.hareketlerini hissettikçe içim daha da rahatlıyor.herkes sordukça benim inadına doğurmayasım geliyor bebişimle iç içe iyi böyle.daha doğmadan kıskanmaya mı başladım ne

Günaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş

kızlarrrrrrrr bella25 arkadaşımız doğum yapmış ikiside iyilermiş bir bebişimiz daha geldiiiiiiii

Maşallah
tebrik ederim aret ve bella25 bebeklerinizi Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın..

damlacım bugün de doğum yapacağımı hiç zannetmiyorum sürekli melisayla konuşup gelmeesi için cesaretlendiriyorum ama yok hiç tepki vermiyor bana başka konulara hemen veriyor ama:)

Selammmmmmmmmmmmm =)))

Oğluşumun göbeği bu sabah düştü teyzeleriii

Göbüşü hafif sulu gibi geldi bana normal mi bilginiz var mı..Yarın sağlık ocağına gideceğiz topuktan kan alacaklar zeka testi için..Hastane de yaptırdık ama artık 2 defa yapılıyormuş Doktorumuz öyle söyledi..

canım yaaa üzülme sakın bak üzülürsen daha çok gider sütün...kendini suçlu hissetme sakın bu başımıza gelebilcek birşey

Üzülmemek elimde degil.Pompoyla sagdıgımda 70 ml çıkıyordu.Şimdi ise 20-25 mlMoralim çok bozuk.Kaynanamın yanında aglayamıyorum.Kendimi sıkıyorum akşam eşim gelince bişeyleri bahne edip aglıyorum.O da bahane bulmana gerek yok canım biliyorum sütün az diye aglıyorsun ama üzülme gelir deyip sarılıyor.Ben bu sefer hıçkıra hıçkıra aglıyorum.Dün akşam 30 ml mama verdimNapim aç mı kalsın yavrumDestegin için saol arkadaşım.

Gece emzirme tavsiyeni dinliycem canım.Destegin için çok saol.Rabbim bütün annelere bol bol süt versin.

Ümitlendim şimdi.Ben artık gelmez diye düşünüyordum.Helva,kuru sogan ve bol bol sıvı tüketiyorum ama nafileEşime söyleyeyim akşama ananas alsın.İnş. bende de işe yarar:97:

Canım seni malesef anlayabiliyorum.Aynı mücadeleyi bende veriyorumO kadar çok üzülüyorum ki anlatamam.Rabbim bütün annelere bol bol süt versin.Hep dua ediyorum süt gelsin diyeİnş. en kısa zamanda bu mücadelemiz biter ve yavrularımızla güzel günler geçiririz.

Saol canım gelir mi dersin?Pek ümidim yok artık

merhabalar kızlar size birşey sorucam bnm oğluşumun boynunda isilik çıktı hep kızarık kızarık oldu ve üstleride beyaz iltihaplı küçük baloncuklar var.sizdede böyle bişey oldumu ne yapmam lazım

Benim oğlumda da oldu canım.Kalın battaniyeye sarmıştık sıcaktan oluyor.Geçer merak etme.

Hayırlı ugurlu olsun bebegi

gelicek annesi kendi gelsin bukadar beklemişken normal doğum olsun
cidden insan herkese vermek istemiyor ne ilginç duygu

gözünüz aydın canımmmm evet 2defa yapılıyor bir anne sütü almadan birde anne sütü aldıktan sonra neyse bizi aramadılar bugün 1hafta oldu şükür bir sorunumuz yok demekki

gelicek annesi kendi gelsin bukadar beklemişken normal doğum olsun
cidden insan herkese vermek istemiyor ne ilginç duygu

gözünüz aydın canımmmm evet 2defa yapılıyor bir anne sütü almadan birde anne sütü aldıktan sonra neyse bizi aramadılar bugün 1hafta oldu şükür bir sorunumuz yok demekki

Teşekkürler canım =))) Sorun olunca değil canım artık dev. 2 defa yapılması gerektiğini bildirmiş..

Hadi yaa daha geçen gün konuşuyoduk kocamla nasıl dayanıcaz bebeğimizin poğaça gibi topuğuna iğne batırırlarken diye, bi de 2 defa mı olucak şimdi.. :2:

Malesef..Doktor sağlık ocağından ararlar zaten dedi gidip yaptırmanız gerek dedi..Bende kıyamıyorum ama ama işte..aile hekimi ile konuşucağım gidince yaptırmasak olur mu die ama sanmıyorum çünkü doktor artık böyle yapılıyor 2 defa alınıyor dedi..Nasıl dayanırım bilmiyorum

Zeka testi hamile iken yapıldı 3 lü tarama testi..E doğunca da kan aldılar..Şimdi bir daha yapılması mantıklı gelmiyor bana..

canım şuanda preaptamili kullanıyoruz ama bana gazını o arttırıyor gibi geliyor o yüzden yarından itibaren hipp diye bir mamaya geçiyoruz.

bu savaşı senin kazanacağına ve herkesten fazla ve uzun süre emzireceğine eminim canım benim.lütfen umudunu kırma yeter ki...

canım sağlık ocağında alınan topuk kanında olan hastalık 2 li veya 3 lü tarama testinde görülebilen bir hastalık değil.fenilketanüri diye bir arat istersen internette.olmazsa bende bigi veririm.ayrıca troitler içinde kan alınmış oluyor.evet bebişlerimizin canı yanıyor biraz ama bu test çok çok önemli.yaptırmamak tek kelime ile ASLAAA olmaz.

göbüşsüz günleriniz hayırlı olsun canım.bizde de düştükten sonra bir iki gün hafif kanamada olmuştu.önemli değilmiş.olabiirmiş doktorumuz öyle söyledi.

Teşekkür ederiz teyzesi =))) Ohh çok iyi..Babisol a devam eden var mı göbeği düştükten sonra..?

Teşekkür ederiz teyzesi =))) Ohh çok iyi..Babisol a devam eden var mı göbeği düştükten sonra..?

bizim doktor düştükten sonra iki gün daha devam edin dedi çünkü tam olarak kurumuyor düşerdüşmez sende farkedersin kan gibi bişey oluyor mikrop kapmaması için 2 gün devam ettik sonra da kurudu zaten şükür.

Hemen bakıyorum canım..Teşekkür ederim..Ama hastanede de almışlar topuktan..ikisi de aynı test değil mi..

yok canım yanlış anlamışsın sorun çıkarsa sonuçlarda arıyorlarmış eğer bişey yoksa aramıyorlarmış herkese yapılıyor dediğin gibi

Pardon =)))

Benim doktor bişey demedi ama bende bugün yine onunla temizledim mikrop kapmasın die..Bıcı bıcı yapacak birazdan banyondan sonra yine yapayım o zaman.. Teşekkürler..

benim de aynı sen hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun canım merak ettim bu açılma olayını?ilk defa duydum çünkü..

İstanbul Memorial (Şişli) canım. rahim ağzının açılmasını sağlayan bir fitil bu. başka operasyonlarda da kullanılıyor. kürtajlarda falan. seninle SAT'ımız aynı. hayırlısı olsun ikimiz için de.

inşallah bunlara hiç gerek kalmadan bu hafta gelir minik prenseslerimiz canım. yürüyüş yapıyordum birkaç gündür ama havalar yine buz kesti yürüyüş de yapamıyorum. hamile yogası dvdsi ve kitapları almıştım ama çok bakamamıştım. bari onlara bakayım doğumu kolaylaştırıcı hareketler var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…