kızlarrrrrrrr bella25 arkadaşımız doğum yapmış ikiside iyilermiş bir bebişimiz daha geldiiiiiiii
Günaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş
kızlarrrrrrrr bella25 arkadaşımız doğum yapmış ikiside iyilermiş bir bebişimiz daha geldiiiiiiii
canım yaaa üzülme sakın bak üzülürsen daha çok gider sütün...kendini suçlu hissetme sakın bu başımıza gelebilcek birşey
canım ne yaparsan yap lütfen suçluluk hissetme.birçok kişinin mesela benim ilk günden beri sütüm yok denecek kadar az.ne zaman bunu kafama takıp dert etsem daha da azalıyor ne zaman amaaann mamayla büyüyen çocuk sanki büyümüyor mu deyip kafamdan atsam ve öylesine sağsam daha çok artıyor.kaygılar bu durumda çok önemli.birde mümkün olduğunca gece emzir bebişini bu ara çünkü gece süt salgılayan hormon daha çok çalışıyor
kızlar yukarda süt artırmak için yediginizi yazmısınız sizinle paylasayım ananas cok fazla süt yapıyor bende.benim ilk basta sütüm gelmişti cok güzel sütüm vardı stresten gitti sütüm mama verdik sonrada kızım emmek istemedi sonra sütüm iyice azaldı ananas sayesinde arttı 1 haftadır sadece günde 1 defa 60ml mama veriyorum.ananas ve hurmanın iiçindeki bir madde hormonları uyarıyor süt yapmasını saglıyormus zaten ananas ve hurma hamileyken cok yenildiginde erken doguma sebep oluyormus aynı hormon yüzünden.inş sizdede işe yarar hepimizn bol bol sütü olur
epey olmuş girmeyeli pardon giremeyeli
hayatımız tam gaz devam maraton içinde
emme doyma sağma savaşlarıyla bogusuyoruz hala
Allahım güc kuvvet versin artık daha anlatmıycam zaten ne yasadgımı anlamsız geliyor cünkü
bebegini emzirmek icin savas veren bir anneyi rahatlatırcasına anlayısla yazan annelere kucak dolusu sevgiler sunuyorum şükranlarımla birlikte zira bu sıralar aradıgım tek şey bir parca anlayıs ve destek
önerilerden ahkam kesmlerden bilmişliklerden ve benim şöyleyle bende böyleyle baslayan cümlelerden fazlasıyla gına geldi yorgun ve yaralı ruhuma
tek dilegim RAbbim kimseye yasatmasın yasadgım süreci pes etmedim yavrum icin savasmaya devam ediyorum hala edecegim gücümün son yettigi yere kadar RAbbim emeklerimi bosa cıkarmaz umuduyla
gaz ve kusma problemimiz de var artık çözüm bulamadık henüz
gaz icin damla verdi doktormuz ama baslamadım nasıl kullanmak gerek acaba devamlı mı sıkısınca mı emin olamıyorum baslasm mı baslamasam mı neobaby verdi bizim doktor var mı kullanan diye soracagım simdi ama cevabı bulup okuma fırsatım kimbilir kac günü bulur gene de sansımı denyeyeim ben
dogum yapıp yavrularına kavusan annelerı tebrık edıyorum cok
artık sayıları azalmıs hasretın dorugunda sabırsızlanan annelerı saglıkla hayırla kurtarsın RAbbim insallah cok rahat bir emzirme sureciniz ve bol sütünüz olur...kolay dogumdan cok daha önemli bir dua bu bence..tecrbe etmesi gec olsa da baskaları ıcın bundan sonra duam böyle..
hoscabakın kendinize annisler ve güzel bebişler
biz kızımla kaldıgımız yerden mücadeleye devam etmeye gidiyoruz
herkese hayırlı geceler güzel gelecekler..
canım benim ya hiç üzme kendini inanki sütün artar ben de senin gibiydim allaha şükür zamanla artıyor eminim yapıyorsundur ama bol bol su ve sıvı tüket. takma kaynananıda cevabını ver gerekiyorsa benimki de sürekli dırdır dip süt gelmedi çocuk aç kaldı diyip durdu ama zamanla emdikçe arttı. inş düzene girer.
merhabalar kızlar size birşey sorucam bnm oğluşumun boynunda isilik çıktı hep kızarık kızarık oldu ve üstleride beyaz iltihaplı küçük baloncuklar var.sizdede böyle bişey oldumu ne yapmam lazım
Maşallah
tebrik ederim aret ve bella25 bebeklerinizi Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın..
damlacım bugün de doğum yapacağımı hiç zannetmiyorum sürekli melisayla konuşup gelmeesi için cesaretlendiriyorum ama yok hiç tepki vermiyor bana başka konulara hemen veriyor ama:)
gözleri aydın Allah bağışlasın inşallahdarısı başımıza.millete doğurdun mu diye sormaktan bana da daha doğurmadım demekten gına geldi bebişimin keyfi yerinde, şahsen benimde.hareketlerini hissettikçe içim daha da rahatlıyor.herkes sordukça benim inadına doğurmayasım geliyor bebişimle iç içe iyi böyle.daha doğmadan kıskanmaya mı başladım ne
Selammmmmmmmmmmmm =)))
Oğluşumun göbeği bu sabah düştü teyzeleriii
Göbüşü hafif sulu gibi geldi bana normal mi bilginiz var mı..Yarın sağlık ocağına gideceğiz topuktan kan alacaklar zeka testi için..Hastane de yaptırdık ama artık 2 defa yapılıyormuş Doktorumuz öyle söyledi..
Maşallah
tebrik ederim aret ve bella25 bebeklerinizi Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın..
damlacım bugün de doğum yapacağımı hiç zannetmiyorum sürekli melisayla konuşup gelmeesi için cesaretlendiriyorum ama yok hiç tepki vermiyor bana başka konulara hemen veriyor ama:)
gözleri aydın Allah bağışlasın inşallahdarısı başımıza.millete doğurdun mu diye sormaktan bana da daha doğurmadım demekten gına geldi bebişimin keyfi yerinde, şahsen benimde.hareketlerini hissettikçe içim daha da rahatlıyor.herkes sordukça benim inadına doğurmayasım geliyor bebişimle iç içe iyi böyle.daha doğmadan kıskanmaya mı başladım ne
Selammmmmmmmmmmmm =)))
Göbüşü hafif sulu gibi geldi bana normal mi bilginiz var mı..Yarın sağlık ocağına gideceğiz topuktan kan alacaklar zeka testi için..Hastane de yaptırdık ama artık 2 defa yapılıyormuş Doktorumuz öyle söyledi..
gözünüz aydın canımmmm evet 2defa yapılıyor bir anne sütü almadan birde anne sütü aldıktan sonra neyse bizi aramadılar bugün 1hafta oldu şükür bir sorunumuz yok demekki
Teşekkürler canım =))) Sorun olunca değil canım artık dev. 2 defa yapılması gerektiğini bildirmiş..
Hadi yaa daha geçen gün konuşuyoduk kocamla nasıl dayanıcaz bebeğimizin poğaça gibi topuğuna iğne batırırlarken diye, bi de 2 defa mı olucak şimdi.. :2:
canım şuanda preaptamili kullanıyoruz ama bana gazını o arttırıyor gibi geliyor o yüzden yarından itibaren hipp diye bir mamaya geçiyoruz.mrb arkadaslar nasılsınız ben fırsat bulup pek giremiyorum gecmişi okumaya calısıyorum zamanla eflin aglıyor onun yanına.bu arada biz kızımla 3 gündür gezmeye cıktık dısarda öyle güzel uyuyorki eve giriyoruz gözler acılıyor hemen dün dısarıda 4 saat uyudu sonra uyandı emdi ve tekrar uyudu eve gelene kadar eve girdik gözler acıldı:)bu arada mama kullanan arkadaslar hangi mamayı kullanıyorsunuz?
bu savaşı senin kazanacağına ve herkesten fazla ve uzun süre emzireceğine eminim canım benim.lütfen umudunu kırma yeter ki...epey olmuş girmeyeli pardon giremeyeli
hayatımız tam gaz devam maraton içinde
emme doyma sağma savaşlarıyla bogusuyoruz hala
Allahım güc kuvvet versin artık daha anlatmıycam zaten ne yasadgımı anlamsız geliyor cünkü
bebegini emzirmek icin savas veren bir anneyi rahatlatırcasına anlayısla yazan annelere kucak dolusu sevgiler sunuyorum şükranlarımla birlikte zira bu sıralar aradıgım tek şey bir parca anlayıs ve destek
önerilerden ahkam kesmlerden bilmişliklerden ve benim şöyleyle bende böyleyle baslayan cümlelerden fazlasıyla gına geldi yorgun ve yaralı ruhuma
tek dilegim RAbbim kimseye yasatmasın yasadgım süreci pes etmedim yavrum icin savasmaya devam ediyorum hala edecegim gücümün son yettigi yere kadar RAbbim emeklerimi bosa cıkarmaz umuduyla
gaz ve kusma problemimiz de var artık çözüm bulamadık henüz
gaz icin damla verdi doktormuz ama baslamadım nasıl kullanmak gerek acaba devamlı mı sıkısınca mı emin olamıyorum baslasm mı baslamasam mı neobaby verdi bizim doktor var mı kullanan diye soracagım simdi ama cevabı bulup okuma fırsatım kimbilir kac günü bulur gene de sansımı denyeyeim ben
dogum yapıp yavrularına kavusan annelerı tebrık edıyorum cok
artık sayıları azalmıs hasretın dorugunda sabırsızlanan annelerı saglıkla hayırla kurtarsın RAbbim insallah cok rahat bir emzirme sureciniz ve bol sütünüz olur...kolay dogumdan cok daha önemli bir dua bu bence..tecrbe etmesi gec olsa da baskaları ıcın bundan sonra duam böyle..
hoscabakın kendinize annisler ve güzel bebişler
biz kızımla kaldıgımız yerden mücadeleye devam etmeye gidiyoruz
herkese hayırlı geceler güzel gelecekler..
damla değil şurup canım.ben yanlış yazmışım damla diyeom-x şurubumuzun ismi.dereotu ve zencefil extresinden oluşuyor
adıyla yaşasın inşallah.çok güzel çok sevdiğim bir isim nihalgünaydııın
biz de dün doktora gittik
bebeğim ters fln değilmiş
ben anlayamamışım
normal doğum için her şey uygun ,2 günüm kaldı ama sıfır belirti
doğmazsa cts tekrar gidicem
ismine de bir türlü karar veremiyorduk
verdik,künyesini de sipariş ettik
nihal
daha gün bitmedi gökçenciğim.belikide biranda nişanın gelecek ve yarın seninde doğum haberini almış olacağızBen 3 haftalık hamileyken kızımı öğrenmiştim 4 haftalık hamileyken de çalıştığım yerde yabancı subaylar vardı amerikalı bir binbaşı kulakları çınlasın Troy yanıma gelip hamile misiniz diye sordu kimse bilmiyordu ben bebek daha çok küçük diye korkuyordum ve saklıyordum ben de şaşırmıştım evet demiştim nasıl anladınız diye sorduğumda ben anlarım.. yüzünden belli demişti:) ve 22 martta bir kızın olacak demişti:) ikisi tuttu da bakalım bugün de doğarsa çok çok şaşırırım.. Anneme anlatmıştım bugünü sabırsızlıkla bekledi şimdi bugün bebek gelecek diye çok mutlu:))) ama ben 31ini suni sancıyı beklerim gibi geliyor çünkü insan gidişattan anlıyor bebişin gelmeye hiç niyeti yok daha..((
kesinlikle çok haklısın canım.inşallah düşündüğün gibi bir normal doğum gerçekleştirebilirsinben de bilmek istemezdim.. gerçek bir doğum yaşamak istiyorum ne bileyim o da ayrı bir duygu kadınların yaşaması gerekir.. yaptıktan sonra çok rahatlayıyormuşsun o duyguyu tatmak istiyorum inşallah hayırlısıyla.. çok da hevesli olunca tersi oluyor bundan korkuyorum.. umarım herşey gönlümüze göre olur..
sıcaktan canım onlar.ilk zamanlar bizde kalın battaniyeyi çok örtmüştük bizdede olmuştu.bir iki güne sönüyorlar hemenmerhabalar kızlar size birşey sorucam bnm oğluşumun boynunda isilik çıktı hep kızarık kızarık oldu ve üstleride beyaz iltihaplı küçük baloncuklar var.sizdede böyle bişey oldumu ne yapmam lazım
hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş
ne güzel bir bebişimiz daha gelmişkızlarrrrrrrr bella25 arkadaşımız doğum yapmış ikiside iyilermiş bir bebişimiz daha geldiiiiiiii
göbüşsüz günleriniz hayırlı olsun canım.bizde de düştükten sonra bir iki gün hafif kanamada olmuştu.önemli değilmiş.olabiirmiş doktorumuz öyle söyledi.Selammmmmmmmmmmmm =)))
Malesef..Doktor sağlık ocağından ararlar zaten dedi gidip yaptırmanız gerek dedi..Bende kıyamıyorum ama ama işte..aile hekimi ile konuşucağım gidince yaptırmasak olur mu die ama sanmıyorum çünkü doktor artık böyle yapılıyor 2 defa alınıyor dedi..Nasıl dayanırım bilmiyorum
Zeka testi hamile iken yapıldı 3 lü tarama testi..E doğunca da kan aldılar..Şimdi bir daha yapılması mantıklı gelmiyor bana..
göbüşsüz günleriniz hayırlı olsun canım.bizde de düştükten sonra bir iki gün hafif kanamada olmuştu.önemli değilmiş.olabiirmiş doktorumuz öyle söyledi.
Teşekkürler canım =))) Sorun olunca değil canım artık dev. 2 defa yapılması gerektiğini bildirmiş..
hayirlisi olsun hakkinizda canim. adiyla yasasin insallah.
çok sevindim arimcim ismiyle yaşasın nihal bebişde
adıyla yaşasın inşallah.çok güzel çok sevdiğim bir isim nihal
Teşekkür ederiz teyzesi =))) Ohh çok iyi..Babisol a devam eden var mı göbeği düştükten sonra..?
canım sağlık ocağında alınan topuk kanında olan hastalık 2 li veya 3 lü tarama testinde görülebilen bir hastalık değil.fenilketanüri diye bir arat istersen internette.olmazsa bende bigi veririm.ayrıca troitler içinde kan alınmış oluyor.evet bebişlerimizin canı yanıyor biraz ama bu test çok çok önemli.yaptırmamak tek kelime ile ASLAAA olmaz.
yok canım yanlış anlamışsın sorun çıkarsa sonuçlarda arıyorlarmış eğer bişey yoksa aramıyorlarmış herkese yapılıyor dediğin gibi
bizim doktor düştükten sonra iki gün daha devam edin dedi çünkü tam olarak kurumuyor düşerdüşmez sende farkedersin kan gibi bişey oluyor mikrop kapmaması için 2 gün devam ettik sonra da kurudu zaten şükür.
benim de aynı sen hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun canım merak ettim bu açılma olayını?ilk defa duydum çünkü..
slm arkadaşlar
ben geldim....cuma günü Allahın izniyle bende oğluşuma kavuştum....
çok güzel anlatılmaz bir duyguymuş....
darısı bekleyen diğer arkadaşlara inş....
Günaydın canım,
Benim de cuma günü son günüm bebeşin doğması lazım ama bende hiçbir belirti yok hiç bir yerim ağrımıyor. Ne yapacam bilmiyorum senin doktor suni sancıyı önermemiş benimki de normali bekleyecek ama gelmezse mecbur kalırrsak suni sancıyla doğurtacağız dedi bekletmekten yana değilim dedifitili ilk defa duydum bugün doktoru arayıp soracağım bakalım bu doğal yönteme ne diyor bana daha mantıklı geldi ben de herşeyin doğalından yanayım. Umarım böyle şeylere hiç gerek kalmaz da normal yollarla doğum yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?