2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
bebişileriniz günde kaç kere kaka yapıyo.bizimki meme sürekli ağzında olmasına rağmen güde 1 kere bazende 2 kere yapıyor.doyuyor eminim çünkü fazlasını kusuyor çok az bir miktar

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. kızının ismi de çok güzelmiş gerçekten.

ayy bir de tutarsa adamın dediği. çok heyecanlı gerçekten. de nasıl bilmiş o kadar erken haftalarda senin hamile olduğunu gerçek bir muamma yani. korkulur o Troy'dan :26:

ben de aynen. panikle evden çıkalım bir gece vakti mesela :) hem yollar daha boş olur. biz köprü geçicez bir de :18:

Günaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş

tebrikler tatlım. allah analı babalı büyütsün. küçük prensesinin bahtı açık olsun.

kızlarrrrrrrr bella25 arkadaşımız doğum yapmış ikiside iyilermiş bir bebişimiz daha geldiiiiiiii

bella25'in bebişi de hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün.

bende de aynı duygu var. dr'a da dedim. ben gayet memnunun içimde olmasından. çıkınca ayrı bir varlık olacak. şimdi benim bir parçam o dedim. dr'um da ben bu duyguyu kızım artık emmemeye başlayınca yaşamıştım. aramızdaki bağın koptuğunu, onun ayrı bir birey olduğunu düşünerek üzülmüştüm ama sen oldukça erken başlamışsın böyle hissetmeye dedi.

hayırlı olsun canımmm!!!
göbek düştükten sonra olabiliyormuş öyle bir durum. biokadin solüsyon gazlı beze dökülüp siliniyormuş o zaman. Ayşe Öner'in bebek bakım seminerine gitmiştik geçen hafta sonu, orada öğrendim ben de.

selam annişler...kontrlden geldik çıtı pıtı kızım fısıtğımın hala gelmeye niyeti yok..son bir haftamız 29 martta hala doğmamışsa açıklığa bakcak,suni sancı olacak inşallah kendiliğinden doğar minnağım yoksa sezaryen olacağım..yan duruyor kuzum ama son anda sancıyla doğum kanalına girebilirmiş doktor baya umut verdi...sancı,su vs şeyler bekliyorum duyurulur Nehir hanım

teşekkür ederim canım bi doğursam yazıcam zaten kolay mı değil mi
benden önce sen doğurusan ben de beklerim haberini unutma

tek değilim doğum heyecanını yaşamak lazım dimi
ayy köprü geçmek süper olur sancıyla bağırarak

Son düzenleme:

nehir ismini çok severim
inşallah duymuştur canım seni
ve inşallah gerek kalmaz sezeryana,suni sancıya

umudumuzu kaybetmeyelim canım. 29'una daha var. inşallah suni sancıya vs gerek kalmadan suyun gelir sancıların başlar ve açılman tamamlanır tatlım. e tabii benim de :)

tabi haber veririm, yeter ki sağlıklı olarak gelsin prensesim.

eheheheh inşallah o günleri de görürüm. asyadan avrupaya kadar şöyle bir bağırsam "kızım geliyor çekilinnn yoldaannnn" diye. :84:

Son düzenleme:
selam kızlar
bebişileriniz günde kaç kere kaka yapıyo.bizimki meme sürekli ağzında olmasına rağmen güde 1 kere bazende 2 kere yapıyor.doyuyor eminim çünkü fazlasını kusuyor çok az bir miktar

Benim kızım az da olsa günde 5-6 defa yapıyor canım.

doğurmayan?kaç kişi kaldık
yoklama yapıyorum ismi olmayanlar söylesin:)

ben,
caretta,
G.Kolega
onurcuk,
arim,
MoonGooddes

selam kızlar

canım ilk 20 25 gün 6 7 defa yapıyordu 1 haftadır günde 1 2 kere yapıyor.doktor kakasına bakarak anlayamazsın doymasını dedi bazı cocuklar 2 3 güne bir kaka yaparlarmıs idrar yapıyorsa 3 4 defa sorun yok dedi.kaka cocuktan cocuga degişirmiş.

Canım ben özel mesaj atamadığım için burdan cevaplıyorum:benim doğumum kolay oldu aslında ama kanamam olduğu için hastaneye erken yattım, doğumdan önce iki gece sancı çektim sezeryana almadılar normal doğum olsun diye 3. gün doğum yaptım. Sancı çekilen odada bir sürü hasta oluyor birtek o kısmı zor ben onları görünce korktum hepsi bağırıyordu, herkesin gözünün önünde alttan gelip bakıyorlar açılma olmuşmu diye en son aşamada seni doğum odasına alıyorlar o kısmı zor ama beni dinleyip sezeryana almadıkları için doktorlardan memnun kaldım, hep direndiler normal doğum olsun diye. Ayrıca orda bağıranlara fln aldırma ben doğum sırasında ordakileri korkutmamak için bağırmadım, senin elinde yani. Mesela benim yanımdaki yatakta biri vardı sancısı benden daha azmış ama bağırıyordu, bağırcak kadar kötü bir durum değil. Korkma bence, bide son aşamaya kadar bekle öyle git hastaneye, sancı odasında çok kalmadığın sürece hastene iyi. Allah kurtarsın canım.

selam kızlar

canım biz gece nöbete olduğumuz için bebeğim gece 1kere yapıyor sabah 1kere gün içerisindede 1kere yapıyor ortalama 3 veya 4 ama çişini bol yapıyor çişli kızım diyorum:76:

nehir ismini çok severim
inşallah duymuştur canım seni
ve inşallah gerek kalmaz sezeryana,suni sancıya

umudumuzu kaybetmeyelim canım. 29'una daha var. inşallah suni sancıya vs gerek kalmadan suyun gelir sancıların başlar ve açılman tamamlanır tatlım. e tabii benim de :)
inşallah kızlar duyuyorlardır sesimizi meleklerimiz...

tabi haber veririm, yeter ki sağlıklı olarak gelsin prensesim.

eheheheh inşallah o günleri de görürüm. asyadan avrupaya kadar şöyle bir bağırsam "kızım geliyor çekilinnn yoldaannnn" diye. :84:

inşallah canııım hadi bakalım
senin daha heyecanlı benim hastane eve 5 dk var yok

doğurmayan?kaç kişi kaldık
yoklama yapıyorum ismi olmayanlar söylesin:)

ben,
caretta,
G.Kolega
onurcuk,
arim,
MoonGooddes

bi kaç kişi daha varmış burada olmayan ama ne kadar az kişi kalmışız
sanırım hepimiz de normal doğum istiyoruz
bakalım önce kim doğuracak

Son düzenleme:
geriye kalanlardan bugünde tık yok sanırım her sabah bugün doğurcam die hazırlanıyorum ama yok olmuyo zaten sipariş üzere cumaya doğurmam gerekiyormuş ama istiyorum istiyorum istiyorummmmmm:95::95::95:

bu arada bugün tesadüfen iki farklı kişiden şöyle bişi duydum denk geldi sütüyle ilgili sorunu olanlar için onlarında azmış ve vitamalt diye birşey içmeye başlamışlar ikiside fışkırmaya başladı diyo ben ilk kez duydum valla haberiniz olsun zararı olmaz en azından...

40.haftan ne zaman canım
doldu mu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…