günaydııın
biz de dün doktora gittik
bebeğim ters fln değilmiş
ben anlayamamışım
normal doğum için her şey uygun ,2 günüm kaldı ama sıfır belirti
doğmazsa cts tekrar gidicem
ismine de bir türlü karar veremiyorduk
verdik,künyesini de sipariş ettik
nihal
Ben 3 haftalık hamileyken kızımı öğrenmiştim 4 haftalık hamileyken de çalıştığım yerde yabancı subaylar vardı amerikalı bir binbaşı kulakları çınlasın Troy yanıma gelip hamile misiniz diye sordu kimse bilmiyordu ben bebek daha çok küçük diye korkuyordum ve saklıyordum ben de şaşırmıştım evet demiştim nasıl anladınız diye sorduğumda ben anlarım.. yüzünden belli demişti:) ve 22 martta bir kızın olacak demişti:) ikisi tuttu da bakalım bugün de doğarsa çok çok şaşırırım.. Anneme anlatmıştım bugünü sabırsızlıkla bekledi şimdi bugün bebek gelecek diye çok mutlu:))) ama ben 31ini suni sancıyı beklerim gibi geliyor çünkü insan gidişattan anlıyor bebişin gelmeye hiç niyeti yok daha..((
bence 31ini bulmaz senin doğumun hiç korkma ,bir kaç gün geçer en fazla kendi gelir
aynı fikirdeyim hani filmlerdeki gibi suyum gelsin,biraz panikleyeyim
sancıda gerekirse bağırayım fln istiyorum
çok mu tuhafım
sonunda bebek çıkınca da hepsi bitsin ayağa kalkayım
Günaydın kızlar benimde kızım 19.03.2011 de dünyaya geldi.kızarıklıklar anne sütünden annedeki hormonlardan geçiyormuş.Önemli değilmiş
kızlarrrrrrrr bella25 arkadaşımız doğum yapmış ikiside iyilermiş bir bebişimiz daha geldiiiiiiii
gözleri aydın Allah bağışlasın inşallahdarısı başımıza.millete doğurdun mu diye sormaktan bana da daha doğurmadım demekten gına geldi bebişimin keyfi yerinde, şahsen benimde.hareketlerini hissettikçe içim daha da rahatlıyor.herkes sordukça benim inadına doğurmayasım geliyor bebişimle iç içe iyi böyle.daha doğmadan kıskanmaya mı başladım ne
Selammmmmmmmmmmmm =)))
Oğluşumun göbeği bu sabah düştü teyzeleriii
Göbüşü hafif sulu gibi geldi bana normal mi bilginiz var mı..Yarın sağlık ocağına gideceğiz topuktan kan alacaklar zeka testi için..Hastane de yaptırdık ama artık 2 defa yapılıyormuş Doktorumuz öyle söyledi..
teşekkür ederim canımhayırlı haberlerini bekliyoruz canım. kızının ismi de çok güzelmiş gerçekten.
ben de aynen. panikle evden çıkalım bir gece vakti mesela :) hem yollar daha boş olur. biz köprü geçicez bir de :18:
.
selam annişler...kontrlden geldik çıtı pıtı kızım fısıtğımın hala gelmeye niyeti yok..son bir haftamız 29 martta hala doğmamışsa açıklığa bakcak,suni sancı olacak inşallah kendiliğinden doğar minnağım yoksa sezaryen olacağım..yan duruyor kuzum ama son anda sancıyla doğum kanalına girebilirmiş doktor baya umut verdi...sancı,su vs şeyler bekliyorum duyurulur Nehir hanım
selam annişler...kontrlden geldik çıtı pıtı kızım fısıtğımın hala gelmeye niyeti yok..son bir haftamız 29 martta hala doğmamışsa açıklığa bakcak,suni sancı olacak inşallah kendiliğinden doğar minnağım yoksa sezaryen olacağım..yan duruyor kuzum ama son anda sancıyla doğum kanalına girebilirmiş doktor baya umut verdi...sancı,su vs şeyler bekliyorum duyurulur Nehir hanım
teşekkür ederim canımbi doğursam yazıcam zaten kolay mı değil mi
benden önce sen doğurusan ben de beklerim haberini unutma
tek değilim doğum heyecanını yaşamak lazım dimi
ayy köprü geçmek süper olur sancıyla bağırarak
selam kızlar
bebişileriniz günde kaç kere kaka yapıyo.bizimki meme sürekli ağzında olmasına rağmen güde 1 kere bazende 2 kere yapıyor.doyuyor eminim çünkü fazlasını kusuyor çok az bir miktar
selam kızlar
bebişileriniz günde kaç kere kaka yapıyo.bizimki meme sürekli ağzında olmasına rağmen güde 1 kere bazende 2 kere yapıyor.doyuyor eminim çünkü fazlasını kusuyor çok az bir miktar
doğurmayan?kaç kişi kaldık
yoklama yapıyorum ismi olmayanlar söylesin:)
ben,
caretta,
G.Kolega
onurcuk,
arim,
MoonGooddes
ben,
caretta,
G.Kolega
onurcuk,
arim,
MoonGooddes
ben,
caretta,
G.Kolega
onurcuk,
arim,
MoonGooddes
selam kızlar
Üzülmemek elimde degil.Pompoyla sagdıgımda 70 ml çıkıyordu.Şimdi ise 20-25 mlMoralim çok bozuk.Kaynanamın yanında aglayamıyorum.Kendimi sıkıyorum akşam eşim gelince bişeyleri bahne edip aglıyorum.O da bahane bulmana gerek yok canım biliyorum sütün az diye aglıyorsun ama üzülme gelir deyip sarılıyor.Ben bu sefer hıçkıra hıçkıra aglıyorum.Dün akşam 30 ml mama verdim Napim aç mı kalsın yavrum Destegin için saol arkadaşım.
canım araştırırsan anne sütü aslında bişey yiyerek artmaz diyor..sadece bol su diyor internette..amaaa eenn önemli şey annenin huzuru diyor, o yüzden kapa kulaklarını kayınvalidene eşine, gerekiyorsa sen verirsin mamasını..mama vermek dünyanın sonu değil ayrıca.internet sadece su diyor ama, benim tavsiyem, bol dere otu, ve taze soğan...birde helva..ama en çok tavsye edeceğim tecrübeyle sabitlenen humana ve mliupa still tea..içmediğim günlerle içtiğim gnler arasında bariz fark görüyorum..,inşallah işine yarar.
selam kızlar
benim oğlumda ilk iki hafta her bezde kaka oluyorduşimdi sabah akşam günde iki kere hepsini birden yapıyor yapsında canım, kaç kez olduğu önemli değil..
nehir ismini çok severim
inşallah duymuştur canım seni
ve inşallah gerek kalmaz sezeryana,suni sancıya
inşallah kızlar duyuyorlardır sesimizi meleklerimiz...umudumuzu kaybetmeyelim canım. 29'una daha var. inşallah suni sancıya vs gerek kalmadan suyun gelir sancıların başlar ve açılman tamamlanır tatlım. e tabii benim de :)
tabi haber veririm, yeter ki sağlıklı olarak gelsin prensesim.
eheheheh inşallah o günleri de görürüm. asyadan avrupaya kadar şöyle bir bağırsam "kızım geliyor çekilinnn yoldaannnn" diye.:84:
ben,
caretta,
G.Kolega
onurcuk,
arim,
MoonGooddes
geriye kalanlardan bugünde tık yok sanırım her sabah bugün doğurcam die hazırlanıyorum ama yok olmuyo zaten sipariş üzere cumaya doğurmam gerekiyormuş ama istiyorum istiyorum istiyorummmmmm:95::95::95:
bu arada bugün tesadüfen iki farklı kişiden şöyle bişi duydum denk geldi sütüyle ilgili sorunu olanlar için onlarında azmış ve vitamalt diye birşey içmeye başlamışlar ikiside fışkırmaya başladı diyo ben ilk kez duydum valla haberiniz olsun zararı olmaz en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?