2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim 40.haftam yarın doluyor canım
doktor bebeğin pozisyonu uygun ama kanala girmemiş dedi
ben de sordum bu uzun bi süreç mi diye,hayır dedi.
bebeğin kanala girmesi,suyun gelmesi,sancı bunlar bi anda oluyormuş
kuzeninin söylediği daha mantıklı
yoksa ben de doktorumdan çok memnunum,ilgili de bana niye öyle bir şey demedi
doğurmazsam cts tekrar gidicem bakalım

gunaydıın annecikler.. nasılsınız???
ben dogum yaptıgım gunden beri uykusuzum,meleğim geceleri uyumuyor ya...
bugun aynaya baktım da gerçekten cok yorgun gorunuyorum,gozlerim baygın,gözaltlarım mor... Annelik zormuş ama herşeye değermiş...
dogum yapmayan annecikler,az kaldı sizlerin de... :)
gökçencim kehanet tutmadı ha:) ayşecim senin de yoklamana bayıldım:))

bu arada bizde dun çocuk druna gittik,bebişimi kontrol ettirim dedim.. kilosu 3600 e düşmüş.dr normal dedi,dogumdaki şişlikler iner dedi.asıl kilo kontrolu bu 1 ay içinde dedi.. ayda bir dr a goturcem artık kuzumu. 15.gunden itibaren kullanmak uzere d vit diye bi damla verdi bebişime.. herşey yolunda cok sukur dedi..
bana emzirme tekniği,memenin nasıl tutulacagı hakkında bi sürü bilgi verdi. cok memnun kladım dr.dan. anne sütü cok önemli dedi. ve sütün azalıp artması beyinde bitiyor dedi.. Senin bebeğin için tedirgin olma hakkın yok,tedbirli olma hakkın var dedi..ayyy sütüm yetmiyomu diye düşünüp tedirgin olmicaksın dedi,o zmn azalır dedi.. resmen terapi yaptı bana:)))
buarada gaz yapan şeyler yemeyin olayı hikayeymiş kızlar... öle bişey yokmuş.. sütün çogunlugu su oldugu için su içmek sütü artırıyomuş.günde 3 litre su iç dedi yani 15 bardak...

başkaaaaa,eşime şöyle dedi: cok hoşuma gitti.bu lohusalık dönemi cok önemli,eşinize cok destek olmanız gerek fln.. Nuray,bişeye siyah diyosa,Siz Sİmsiyah diyeceksiniz..:)))) nuray ne derse o olacak dedi :)))) bana da bu dönemi iyi kullan dedii cok güldüm:)))

sonra kendi dr.uma gittik. dikiş yerimi kontorl etti,ultrasonla baktı.hersey iyi dedi.. 1 ay sonra tekrar kontrol varmış,bu sefer korunma yöntemleri hakkında konusacaz dedi:))))
bana bi jel verdi,gunde 2 kere masj yaparak sürecem,ameliyat yerindeki izi azaltıyomuş...

benden hbrler böyle kızlar... hepinizi optuuuuum

moonlight ben de bayıldım doktorum eşine söylediklerine canım
siyahsa simsiyah güzelmişş
bebeğinin iyi olmasına da sevindim
bakalım ben ne zaman böyle şeyler anlatıcam

bu arada s&u canım senin yazdığına baktım
daha önce de böyle anlatanlar olmuştu
ne sinir bi durum lohusa kadının yanında bin tane insan ,hem de her şeye karışan,laf eden
bebeğine çok geçmiş olsun canım

canımne kusuru söylediklern çok doğru. ayrıca onuda biliyorlar merak etme.

çok sağol canım İnşallahcanım artık öyle yapıyorum. çünkü yine ben üzülüyorum. dedim ya konuşuyor duruyor. eşimede dedim bu saatten sonra hiçbişey hiç kmse umrumda değil. bide ilk defa bişey yaptım. dedimki canım baban ayakkabıyla içer griyor üstelik bu odadada geziyor dedim.benim için değil dedim bebeğe bişey olursa ne yaparız dedim. şaşırdı hiç dikkat etmemişim bi daha olursa konuşurum öyle şeymi olur dedi. bakalım sonucu bekliyorum.

canım işin konik tarafı hergelen farklı gösteriyor. ben yine bildiğimi okuyorum. ve kızımda aç kalmıyor çok şükür. aç olsa kıyameti koparır. bugün ilk defa kustu ve sabahtan beri iki kere kaka yaptı mamayıda almıyor üstelik emmek istiyor. aaa demekki sütün yetiyormuş dedi. annen gelmesin artık zaten bişey yaptığı yok dedim. niye annem hizmetçimi dedi. ağzım açık kaldı.ben hizmetçilikmi dedim dedim. iyide bişey yapmayacaksa herşeyi ben yapacaksam annesi niye kalıyor adam akıllı biri kalsa bari. ve bi kaç akrabası biz sana bakarız ama kaynanan var gelmeyiz onun çenesi susmuyor çekemeyiz bide kavga ederiz diyorlar. ya kızlar bi yemek yapıyor. tek yaptığı o. akşama kadar o kadar çok yiyip içiyorki mutfağa bi gidiyorum akşam tezgahın üstü bardak tabak dolu ve hergün bulaşık makinası doluyor. ve tek başına yapıyor bu kadar bulaşığı. gelmese işte çıkmayacak bana. ilk geldiğim günden beri bebeğime kendim baktım ya tuvaleti lavaboyu tek kendi kullanıyor görseniz pislikten her gün zorla eğilerek yıkıyorum.mutfağı her gün ben temizliyorum. bide her yerde bebeğe bakıyorum sultanı kaldırmıyorum diyormuş. artık sadece gülüyorum kızlar. inanın değmiyorlar kızımın bi ağlaması bi emememesi hiç biri haketmiyor. ve biliyormusunuz dünden beri sakinim kızımda öyle sakinki bu gece öyle güzel uyuduki maşallah. ben sürekli zorla kaldırıp emzirdim. İnşallah sarılığıda düşerse çok güzel olacak. hepinizi çok seviyorum. iyiki mart annesi olmuşum sizi tanımışım.
doğurmayan?kaç kişi kaldık
yoklamaya devam:)

ben,
caretta,
G.Kolega
onurcuk,
arim,
MoonGooddes,
nalmes,
chika,
sth,
bebeksu,
duyguttt
canlarım Allahım kolay doğum nasip etsin inşallah.
canım ne güzel anlatmışsın. ya hayriye hanıma gidiyorsun değilmi. bize randevu verdiler o gün o doktor yokmuş başkasına yönlendirdiler. acaba değiştirsemmi. bizimkide iyide hiç böyle bilgiler vermedi böyle bişeyde demedi. eşime söyleyeyim bi olmazsa değiştirelim. geceler uykusuz geçiyor ama canım inan yüzüne bakınca ne uykusuzluk kalıyor ne bişey. bu arada sağlık ocağındaki doktor bana b vitamini verdi yorgunluğunu azaltır dedi.

çok sağol canım. bende okuyordum canım ama inan bu kadarını beklemiyordum. Allahım kimseyi böyle durumda bırakmasın. herkesler çook mutlu olsun İnşallah. kuzularıyla eşleriyle çok güzel bi yaşamları olsun.

arkadaşlar herkese günaydınlar...

beklemeye karar verdik canım bizde. yarın tekrar doktora gideceğim. bakalım ne diyecek? inşallah bebişim kanala girmiş olur...

Günaydın kızlar,
nasılsınız? ben dün de doğum yapamadım tutmadı kehanetler bile:))

kehanetler tutmuyor canım. annemde hergün bugün geliyor diyor ama halen bebişim doğmadı...

doğurmayan?kaç kişi kaldık
yoklamaya devam:)
ben,
caretta,
G.Kolega
onurcuk,
arim,
MoonGooddes,
nalmes,
chika,
sth,
bebeksu,
duyguttt

allahım hepimize güzel, sancısız, rahat, sağlıklı doğumlar nasip etsin. bebişlerimizide sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsin...

gözün aydın canım... doktorunda süpermiş. mutluluklar...

kızlar merhaba
Ben kızıma kavustm daısı bekleyenlerin basına. Kzım 2990 gr ve boyuda 49 cm. Annelik super bir duyguymus. Kızımın adı KAYLA SU.
SİMDİLİK BU KADAR. DOGUM HIKAYEMI ILERIKI GUNLERDE DAHA DETAYLI ANLATIRIM .

günayyyddddınnnn ne güzel bir gün bugün harika bi hava var..temizlik yapıcam bugünn kızım biliyorum havaların güzelleşmesini bekliyordun bugünden itibaren gel artık minnağımmm

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün İnşallah. Maşallah kuzuyaa

Benim kızım az da olsa günde 5-6 defa yapıyor canım.

canım biz gece nöbete olduğumuz için bebeğim gece 1kere yapıyor sabah 1kere gün içerisindede 1kere yapıyor ortalama 3 veya 4 ama çişini bol yapıyor çişli kızım diyorum:76:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Dün durup durup aklıma geldi he acaba tuttu mu kehanet diye

Canım hangi doktora gidiyosun,hangi şehirde? güzel şeyler söylemiş yakınsa bizde ona gideriz

Canım tebrik ederim,maaşallah Allah analı babalı büyütsün bebişini..

canım cok gecmiş olsun sarılıgı bizde baya agır gecirdik hastaneye alacaklardı 16 olmustu 17de alıyorlardı neyse ki düştü sonra benim kızım hep uyuyordu emziremiyordum artık sütümü sıkıp agzına zorla kasıkla damla damla akıtıyrdum hiç uymadım geceleri ben cocugu uyandırıp emzirmeye calıstıkca kayınvalidem bırak uyusun sarılıktan bişi olmaz uyuyan cocuk uyandırılmaz zaten azıcık sütün cıkıyor onu verme içinmi kaldırıyorsun yazık cocuga dedi durdu takmadım önemli olan kızım dedim onun için ugrastım.sarılıga güneşin cok faydası oluyor evde cocugu güneşe dogru yatır perdeyi ac güneş alsın sarılıgın tedavisi öyle bulunmus hastanede bakmıslar cam kenarında yatan cocuklar daha cabuk iyileşiyor arastırmıslar güneşten sonra fototerapi geliştirmişler işte.cok uzun yazdım kusura bakma ama seni cok iyi anlıyrm cok gecmiş olsun tekrar

offf bugün çok canım sıkılıyı sanki bütün gün yatsam yatcakmışım gibi geliyo ama istemiyorum zaten ozamanda yatmaktanda sıkılırım çok saçmalamaya başladım valla benim kız hala kıpır kıpır nerden buluyosun yer anlamadım o bu kadar oynadıkça benim hamilelik daha haftalar sürcekmiş gibi geliyo

ya kızlar off benim basım cok dönüyo aptal gibi geziyorum sizlerde varmı böle bi durum
yok canım bende böyle bir durum
Günaydın kızlar,
tutmadı demek :44::44::44:neyse canım son 2gün şafak için birde kız bebişler 9ayda doğarmış bu tezde yanlış çıktı
doktora40ı çıkına kadar sonra düzene girer diyorlar canım bakalım sanırım hepimiz 40ını beklicez
gözünüz aydın ebrucum sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kayla suyada maşallah
günayyyddddınnnn ne güzel bir gün bugün harika bi hava var..temizlik yapıcam bugünn kızım biliyorum havaların güzelleşmesini bekliyordun bugünden itibaren gel artık minnağımmm
kolay gelsin canım

haklısın insana doğurmıcak gibi geliyor ama az kaldı sizinde bebişlerinizi kucaklarınıza almaya hepinize kolay doğum diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…