2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah gelir canım melisa prenses artık dualrımız seninle

canım güzel haberlerini bekliyoruz

salondaki koltukları ve halıyı sildim doğumu kolaylaştırır diyeannem ve kayınvalidem peşimde dolaşıyor yapma etme diye.doğum yapanları tebrik ediyorumm bu arada..:))

doğuma az zaman kala enerji fazlası olurmuş ama bunu temizlik, yürüyüş v.s. gibi herhangi bir etkinlikle sakın geçirmeyin diyordu okuduğum tüm yazılarda. çünkü bu enerjiyi doğum sırasında kullanacaksınız yazıyordu. aman sende dikkat et sonra halin kalmayabilir...

inşallah doğar bebişin. ama kafana takma nasıl olsa herşeyin çözümü var. birde stres yapıp bebişin rahatsız olmasın. hayırlısı ile artık doğsun bebişlerimiz

İnşallah gelir bir an önce bebişin..
Bende dua edip duruyorum, pazartesi gününe kadar doğdu doğdu, doğmazsa ya sezeryan ya suni sancı olucak.. Ben norma istiyorum o yüzden suni sancı olucak mecburen.. Uff doğsa bir an önce..:26:

o zaman ben doğum yapcam çok enerjiğim çünkü:)))bu hafta çatlaklar çok arttı yaaaa geçen hafta olsaydı doğum, hiçbir şey yoktuneyse sağlık olsun miniğimsağsağli doğsunda yapcak bişi yok artık

sağolun arkadaşlar.. psikolojik mi bilmiyorum ama yakında gelecek gibi sanki karnım ara ara ağrıyor. Sankki regl olacakmışım gibi hastaneye falan gidersem doğum başlarsa hastaneden mutlaka yazarım.. Doğum öncesi iznim bitmek üzere kayınvalidemler 10 günlüğüne newyorktan geliyorlar bebeği görmeden gidecekler galiba bugün herşeyi stres yapmaya başladım rahatlığım gitti hayır olsun inşallah
( inşallah gelsin de bu stres de bitsin kızımı da strese sokmak istemiyorum..

sorma uzaklardan gelenler için hakkaten zor benim de ablam ve babamlar gelcek sayılı izinleri annem geldi ama o da erkenden gelmiş oldu offf bağladı elimizi ayağımızı bu cimcimeler..

Canım inşallah gelir bebişler.. canım doktorun suni sancı için zamanın dolduktan sonra +1 hafta bekleyecek mi

hayırlısı olsun gökçe..ama 39+ haftadasın eli kulağındadır zatenallah yardımcın olsun

sorma uzaklardan gelenler için hakkaten zor benim de ablam ve babamlar gelcek sayılı izinleri annem geldi ama o da erkenden gelmiş oldu offf bağladı elimizi ayağımızı bu cimcimeler..

ay evet canım ya yaramaz bebekler!!
bi de ben kayınvalideme bebek 15i gibi doğacak demiştim o da beni hamileyken ve doğumda görmek istiyordu az kalsın daha erken getirtecektim de kayınvalidemler sayılı gün kalacakları için biz yine garanti olsun bebeğin doğumundan sonra gelelim demişlerdi.
Benim annem de yanımda kalıyor sağolsun çalışıyor aynı zamanda akşamları geliyor yemeğimizi yapıyor falan o da haftaya izne ayrılacak ama bebek gelmezse izni boşa gidecek diye korkuyorum hiçbirşey planladığımız gibi olmuyor eşim en çok buna kızıyor çok önceden hiçbirşeyi planlama olmazsa çok üzülürsün diye ama ben de tam tersi herşeyi planlamayı çook seviyorum.. ama hayatın kendi kuralları var..

Canım inşallah gelir bebişler.. canım doktorun suni sancı için zamanın dolduktan sonra +1 hafta bekleyecek mi

pazartesi günü 40 haftam doluyo işte, o gün yine muayene edicek açılma azcık bile başladıysa biraz daha bekleriz dedi, 1-2 gün, ama şuandaki gibi tamamen kapalıysa rahim, mecburen suni sancıyla yada sezeryanla olucak. Çünkü aslında gebelik toplamda 9 ay 10 gün diye adlandırılsa da biz tamamen doldurması taraftarı değiliz dedi doktor. genelde 38-39 haftalar arası doğması bebek için en ideali dedi..
Bilmiyorum yaa, gelsin artıkk..

Eşim diyo bastırıyım ben yukardan dayanamicam artık diyo

benim doktor 31ine kadar bekletecek.. suyuna kalp atışına falan bakıyor seninki daha durur diyor hiç sıkılmamış daha kocamn da oldu maşallah bakalım ben de cuma günü kontrole gidecem ama lütfen kontrolden önce gel kızım.. inşallah bir aksilik olmaz

yazık eşlerimiz de çok heyecanlı aynen benim eşimde bastırayım demiyor da dayanamayacam gel artık diyor çok heyecanlı umarım hastaneye giderken arabayı kullanabilir..

sağlıkla büyüt bebeğini canım...

Canım inş. sürecin sonunda iyi haberler alırsın, beki testte bir hata vardır.. Lütfen şimdiden kendini üzmemeye çalış. Bebeğine konsantre ol, allah korusun üzüntüden sütüne falan zarar gelmesin..

yaa bende de enerji fazlası var genelde ama, doğan yook bekle bekle ne sıkıcı yaaa..

Canım herşey gönlünce olur inş. bende aynı durumdayım, eşim 15 inden 30 una kadar izin almıştı, ve bebeğimiz hala gelmedi... Daha da kötüsü 30 unda gidince en az 3 hafta Şırnakta olması gerek tekrar izin alıp gelemez İzmir'e. Bende çok stres oluyorum biran önce gelse artık bebeğim keşke...

Canım öyle öyle başlıyor doğum sancısı.. yani benimki öyle olmuştu. sancı mı değil mi derken 3-4 saat geçti de yine de emin olamadık sancı olduğuna. ta ki 10 dk da bir az daha şiddetli sancı başlayana kadar. hayırlısı olur inşallah senin ve bebeğin için.

amin canım ay seni çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda doğar bebiş babası burdayken gelsin.. ama gelir annesi inşallah.. siz de karı koca aile olmadan önce birlikte vakit geçirmiş oldunuz..

ilknur dün zeka testi yok demişti sanırım canım aldıkları topuk kanında

damlacım fenilketanüri diye bir hastalık var eger ilerlerse zeka geriliği yapıyor malesef... benim dediğim 2li ve 3 lü testte bakılan zeka bozukluklarına değil bu hastalığa bakılıyor idi.

Bu arada dün göbeğimiz düştü bizim de kızlar.. büyük kızım da hasta oldu. soğuk algınlığı, ateş.. tabi bu halde kreşe de gidemedi. evde bebekten uzak tutmaya çalışmakla geçiyor bütün zamanım. normalde yakınında durmasına müsaade ediyorum, öpüyor seviyor kardeşini. ama hasta olunca kardeşine de bulaşmasından korktuğumdan habire kardeşine yaklaşma uzak dur demek zorunda kalıyorum ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor ...

canım teşekkür ederim cavabın için nasılsın bebiş nasıl?
sanırım benimki psikolojik çünkü şimdi ağrımıyor mesela ama arada bir hafif hafif hissediyorum.. Ama çok heyecanlandım bugün stres yaptım karnım ağrımaya başladı en azından devamı birkaç güne gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…