canım ya inşalah gelir bebeğin cuma gününe kadar
Rabbim yardımcınız olsunn
inşallah gelir canım melisa prenses artık dualrımız seninleMerhabalar,
Yazdıklarınızı okudum teşekkür ederim benim kehaneti merak etmişsiniz:) ama gelmedi küçük kızımız.. bu sabah hafif karnım ağrıdı bi de bebek sabahtan saat 1e kadar hiç uyumadı resmen tepindi içerde geliyor herhalde diye sevindim ki geçti..
Bana dua edin kızlar cuma gününe kadar bebek hayırlısıyla doğsun çünkü doğum öncesi raporum bitiyortekrar raporla falan uğraşmam gerekecek bi de benim doktor hastanede çalışmıyor kendisinin verdiği raporu işyerim kabul etmiyor o yüzden biz de doktorun anlaşmalı olduğu başka bir hastaneye gidip ordan rapor alıyoruz ve çıkması 2 gün sürüyor çok eziyet yani..Şimdi bunun stresini yaşıyorum..
bu topuk kanı için zeka testi deniliyo ama zeka testi değil yani bildiğim kadarıyla 2 hastalığa bakılıyo biri fenilkrtonüri yani çölyak diğeride bildiğimiz hipotiroid bunlar erken tedavi edilmezse yenidoğanda zeka geriliği yaptığı için bu topuk kanı zeka testi die biliniyomuş..
salondaki koltukları ve halıyı sildim doğumu kolaylaştırır diyeannem ve kayınvalidem peşimde dolaşıyor yapma etme diye.doğum yapanları tebrik ediyorumm bu arada..:))
Merhabalar,
Yazdıklarınızı okudum teşekkür ederim benim kehaneti merak etmişsiniz:) ama gelmedi küçük kızımız.. bu sabah hafif karnım ağrıdı bi de bebek sabahtan saat 1e kadar hiç uyumadı resmen tepindi içerde geliyor herhalde diye sevindim ki geçti..
Bana dua edin kızlar cuma gününe kadar bebek hayırlısıyla doğsun çünkü doğum öncesi raporum bitiyortekrar raporla falan uğraşmam gerekecek bi de benim doktor hastanede çalışmıyor kendisinin verdiği raporu işyerim kabul etmiyor o yüzden biz de doktorun anlaşmalı olduğu başka bir hastaneye gidip ordan rapor alıyoruz ve çıkması 2 gün sürüyor çok eziyet yani..Şimdi bunun stresini yaşıyorum..
Merhabalar,
sorma uzaklardan gelenler için hakkaten zor benim de ablam ve babamlar gelcek sayılı izinleri annem geldi ama o da erkenden gelmiş oldu offf bağladı elimizi ayağımızı bu cimcimeler..sağolun arkadaşlar.. psikolojik mi bilmiyorum ama yakında gelecek gibi sanki karnım ara ara ağrıyor. Sankki regl olacakmışım gibi hastaneye falan gidersem doğum başlarsa hastaneden mutlaka yazarım.. Doğum öncesi iznim bitmek üzere kayınvalidemler 10 günlüğüne newyorktan geliyorlar bebeği görmeden gidecekler galibabugün herşeyi stres yapmaya başladım rahatlığım gitti hayır olsun inşallah
( inşallah gelsin de bu stres de bitsin kızımı da strese sokmak istemiyorum..
İnşallah gelir bir an önce bebişin..
Bende dua edip duruyorum, pazartesi gününe kadar doğdu doğdu, doğmazsa ya sezeryan ya suni sancı olucak.. Ben norma istiyorum o yüzden suni sancı olucak mecburen.. Uff doğsa bir an önce..:26:
sağolun arkadaşlar.. psikolojik mi bilmiyorum ama yakında gelecek gibi sanki karnım ara ara ağrıyor. Sankki regl olacakmışım gibi hastaneye falan gidersem doğum başlarsa hastaneden mutlaka yazarım.. Doğum öncesi iznim bitmek üzere kayınvalidemler 10 günlüğüne newyorktan geliyorlar bebeği görmeden gidecekler galibabugün herşeyi stres yapmaya başladım rahatlığım gitti hayır olsun inşallah
sorma uzaklardan gelenler için hakkaten zor benim de ablam ve babamlar gelcek sayılı izinleri annem geldi ama o da erkenden gelmiş oldu offf bağladı elimizi ayağımızı bu cimcimeler..
hayırlısı olsun gökçe..ama 39+ haftadasın eli kulağındadır zatenallah yardımcın olsun
Canım inşallah gelir bebişler.. canım doktorun suni sancı için zamanın dolduktan sonra +1 hafta bekleyecek mi
pazartesi günü 40 haftam doluyo işte, o gün yine muayene edicek açılma azcık bile başladıysa biraz daha bekleriz dedi, 1-2 gün, ama şuandaki gibi tamamen kapalıysa rahim, mecburen suni sancıyla yada sezeryanla olucak. Çünkü aslında gebelik toplamda 9 ay 10 gün diye adlandırılsa da biz tamamen doldurması taraftarı değiliz dedi doktor. genelde 38-39 haftalar arası doğması bebek için en ideali dedi..
Bilmiyorum yaa, gelsin artıkk..
Eşim diyo bastırıyım ben yukardan dayanamicam artık diyo
kızlar merhaba
Ben kızıma kavustm daısı bekleyenlerin basına. Kzım 2990 gr ve boyuda 49 cm. Annelik super bir duyguymus. Kızımın adı KAYLA SU.
SİMDİLİK BU KADAR. DOGUM HIKAYEMI ILERIKI GUNLERDE DAHA DETAYLI ANLATIRIM .
az önce eşim aradı sağlık müdürlüğünden aramışlar ve zeka testi için alınan kanın değerlerinin yüksek çıktığını ve tekrarlanması gerektiğini söylemişler zaten hastanede prosedür olarak 2 kez aldılar kanı değer 15 olması gerekirken 15.2 çıkmış 2 hafta içinde 2. sonuçta belli olurmuş ama ben 2 hafta naparım ağlamaktan helak oldum kaç saattir birde eşim sormamış bu değerler hangi hastalıkla ilgili die yani fenilketonüri mi hipotiroid için mi yüksek bilemiyorum kafayı yicem
doğuma az zaman kala enerji fazlası olurmuş ama bunu temizlik, yürüyüş v.s. gibi herhangi bir etkinlikle sakın geçirmeyin diyordu okuduğum tüm yazılarda. çünkü bu enerjiyi doğum sırasında kullanacaksınız yazıyordu. aman sende dikkat et sonra halin kalmayabilir...
sağolun arkadaşlar.. psikolojik mi bilmiyorum ama yakında gelecek gibi sanki karnım ara ara ağrıyor. Sankki regl olacakmışım gibi hastaneye falan gidersem doğum başlarsa hastaneden mutlaka yazarım.. Doğum öncesi iznim bitmek üzere kayınvalidemler 10 günlüğüne newyorktan geliyorlar bebeği görmeden gidecekler galibabugün herşeyi stres yapmaya başladım rahatlığım gitti hayır olsun inşallah
ay evet canım ya yaramaz bebekler!!
bi de ben kayınvalideme bebek 15i gibi doğacak demiştim o da beni hamileyken ve doğumda görmek istiyordu az kalsın daha erken getirtecektim de kayınvalidemler sayılı gün kalacakları için biz yine garanti olsun bebeğin doğumundan sonra gelelim demişlerdi.
Benim annem de yanımda kalıyor sağolsun çalışıyor aynı zamanda akşamları geliyor yemeğimizi yapıyor falan o da haftaya izne ayrılacak ama bebek gelmezse izni boşa gidecek diye korkuyorum hiçbirşey planladığımız gibi olmuyor eşim en çok buna kızıyor çok önceden hiçbirşeyi planlama olmazsa çok üzülürsün diye ama ben de tam tersi herşeyi planlamayı çook seviyorum.. ama hayatın kendi kuralları var..
sağlıkla büyüt bebeğini canım...
Canım inş. sürecin sonunda iyi haberler alırsın, beki testte bir hata vardır.. Lütfen şimdiden kendini üzmemeye çalış. Bebeğine konsantre ol, allah korusun üzüntüden sütüne falan zarar gelmesin..
yaa bende de enerji fazlası var genelde ama, doğan yook bekle bekle ne sıkıcı yaaa..
Canım herşey gönlünce olur inş. bende aynı durumdayım, eşim 15 inden 30 una kadar izin almıştı, ve bebeğimiz hala gelmedi... Daha da kötüsü 30 unda gidince en az 3 hafta Şırnakta olması gerek tekrar izin alıp gelemez İzmir'e. Bende çok stres oluyorum biran önce gelse artık bebeğim keşke...
ilknur dün zeka testi yok demişti sanırım canım aldıkları topuk kanında
Canım öyle öyle başlıyor doğum sancısı.. yani benimki öyle olmuştu. sancı mı değil mi derken 3-4 saat geçti de yine de emin olamadık sancı olduğuna. ta ki 10 dk da bir az daha şiddetli sancı başlayana kadar. hayırlısı olur inşallah senin ve bebeğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?