az önce eşim aradı sağlık müdürlüğünden aramışlar ve zeka testi için alınan kanın değerlerinin yüksek çıktığını ve tekrarlanması gerektiğini söylemişler zaten hastanede prosedür olarak 2 kez aldılar kanı değer 15 olması gerekirken 15.2 çıkmış 2 hafta içinde 2. sonuçta belli olurmuş ama ben 2 hafta naparım ağlamaktan helak oldum kaç saattir birde eşim sormamış bu değerler hangi hastalıkla ilgili die yani fenilketonüri mi hipotiroid için mi yüksek bilemiyorum kafayı yicem
güzincim ne güzel 40ınız çıkıyor havalarda güzelleşir çıkarsınız bol enerji ve moral depolarsınız ben şimdiden bunaldım eve tıkılı kalmaktanmerhaba annecikler...
nasılsınız, biz iyiyiz, oğluma dün emzik verdimhemen aldı çok şükür, sabaha karşı saatte bir uyanan sarp oğlan annesine deliksiz 2 saat uyuma fırsatı verdi hepatitin ikinci aşısını olduk geçen gün.rahatsız etmedi ertesi gün banyosunu da yaptı..ama ikinci ay yapılacak 3 aşı var onlar biraz zorluyormuş bebekleri.. haftaya kırkımız çıkacak inşallah,havada güzelleşirse gezmeye çıkarcam oğlumu, şimdilik korkuyorum, hep evdeyiz..ben de sıkılıyorum artık.evde yalnızım, kayınvalidemler geçen hafta gitmişlerdi kendi annemi bile istemedim, insan sesinden yoruldum çünkü, kadıncağız banyo ettirip gidiyor..ama ben de bi ekmek almaya bile çıkamıyorum..kuaföre gitmek , yeniden bakımlı olmak istiyorum..
birde sizin doktorlar kırkınız çıkınca gelin dedimi, kadın doğumcu yani..beni çağırdı da gitsemmi gitmesemmi, bebişi bırakıp nasıl gitcem ya hastane uzak baya..rahime yumurtalıklara falan bakılıyormuş..
gün gelecek bebekleriimizin gazını kakasını konuşcaz demiştik, o günler geldi ya çok şükür, hala çok tuhaf..
yoklama alan kızlar, hadi sizde doğurun artık hayırlısıyla da, biran evvel yeniden buluşalım forumda,şimdi herkes yazıp çıkmak zorunda kalıyor..bebişlerimiz büyüsün, sohbetlerimiz yeniden başlasın
az önce eşim aradı sağlık müdürlüğünden aramışlar ve zeka testi için alınan kanın değerlerinin yüksek çıktığını ve tekrarlanması gerektiğini söylemişler zaten hastanede prosedür olarak 2 kez aldılar kanı değer 15 olması gerekirken 15.2 çıkmış 2 hafta içinde 2. sonuçta belli olurmuş ama ben 2 hafta naparım ağlamaktan helak oldum kaç saattir birde eşim sormamış bu değerler hangi hastalıkla ilgili die yani fenilketonüri mi hipotiroid için mi yüksek bilemiyorum kafayı yicem
canım benim hemen helak etme kendini biliyorum bilinmeyeni beklemek çok zor ama bebeğğin için iyi düşünmeye çalış bizler de senin ve bebeğin için dua edelim birlikte inş. sonuç güzel gelir lütfen sakin ol iki hafta sonrasını düşünüp bebeğinin şu anını kaçırma onun şimdi senin sevgi şefkatine ihtiyacı var üzülürsen oda gerilir. allahtan sağlık ve hayırlı haberler diliyorum. gerekirse eşin arasın ve sorsun .
güzincim ne güzel 40ınız çıkıyor havalarda güzelleşir çıkarsınız bol enerji ve moral depolarsınız ben şimdiden bunaldım eve tıkılı kalmaktanbeni çağırdı doktor gidicem 40mız çıksında
canım üzülme lütfennn hata olmuştur belki haklısın 2hafta çok zor geçer sana zaman sen arasan bir sorsan aradıkları numaradan
Canım,merhaba..
sen içini ferah tut.. böyle yanlışlıklar olabiliyor... 2. sonuç temiz çıkacaktır.. ağlayıp sütünü azaltma nolur...
canım sağlık ocağında alınan topuk kanında olan hastalık 2 li veya 3 lü tarama testinde görülebilen bir hastalık değil.fenilketanüri diye bir arat istersen internette.olmazsa bende bigi veririm.ayrıca troitler içinde kan alınmış oluyor.evet bebişlerimizin canı yanıyor biraz ama bu test çok çok önemli.yaptırmamak tek kelime ile ASLAAA olmaz.
canım bizimkide15 e çıkmıştı dün. doktor yarında çağırdı inşallah düşmüştür yaa. banada ayını dediler canım. ben farkettim dedimki bu çocuk sarılık gözleri sarı yok dedi sende hastalık çıkarma dediler. 2 saatte biz emzirmem lazım dedim uyuyan çocuk uyandırılmaz dediler. bu hale geldik. çok biliyorlar ya herşeyi. bugün kimse yok kızımla başbaşayız nazar değmesin öyle güzelki. istediğim gibi hareket ediyorum. çok sağol canım.canım cok gecmiş olsun sarılıgı bizde baya agır gecirdik hastaneye alacaklardı 16 olmustu 17de alıyorlardı neyse ki düştü sonra benim kızım hep uyuyordu emziremiyordum artık sütümü sıkıp agzına zorla kasıkla damla damla akıtıyrdum hiç uymadım geceleri ben cocugu uyandırıp emzirmeye calıstıkca kayınvalidem bırak uyusun sarılıktan bişi olmaz uyuyan cocuk uyandırılmaz zaten azıcık sütün cıkıyor onu verme içinmi kaldırıyorsun yazık cocuga dedi durdu takmadım önemli olan kızım dedim onun için ugrastım.sarılıga güneşin cok faydası oluyor evde cocugu güneşe dogru yatır perdeyi ac güneş alsın sarılıgın tedavisi öyle bulunmus hastanede bakmıslar cam kenarında yatan cocuklar daha cabuk iyileşiyor arastırmıslar güneşten sonra fototerapi geliştirmişler işte.cok uzun yazdım kusura bakma ama seni cok iyi anlıyrm cok gecmiş olsun tekrar
canım bende öyle düşünüyordum doğuma alacakken bile bu kadar erkenmi demiştim. o gece kızım hiç uyumadı zaten karnımda kıpır kıpırdı. hatta eşime dedimki bu çocuk doğumdaa kıpırdarsa bişey olursa diye oda o kadar kolaymı dedi. bişey olmaz falan dedi. İnşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın yavrunuofff bugün çok canım sıkılıyı sanki bütün gün yatsam yatcakmışım gibi geliyo ama istemiyorum zaten ozamanda yatmaktanda sıkılırım çok saçmalamaya başladım valla benim kız hala kıpır kıpır nerden buluyosun yer anlamadım o bu kadar oynadıkça benim hamilelik daha haftalar sürcekmiş gibi geliyo
canım bizim doktorda çağırdı ben gidecem.merhaba annecikler...
nasılsınız, biz iyiyiz, oğluma dün emzik verdimhemen aldı çok şükür, sabaha karşı saatte bir uyanan sarp oğlan annesine deliksiz 2 saat uyuma fırsatı verdi hepatitin ikinci aşısını olduk geçen gün.rahatsız etmedi ertesi gün banyosunu da yaptı..ama ikinci ay yapılacak 3 aşı var onlar biraz zorluyormuş bebekleri.. haftaya kırkımız çıkacak inşallah,havada güzelleşirse gezmeye çıkarcam oğlumu, şimdilik korkuyorum, hep evdeyiz..ben de sıkılıyorum artık.evde yalnızım, kayınvalidemler geçen hafta gitmişlerdi kendi annemi bile istemedim, insan sesinden yoruldum çünkü, kadıncağız banyo ettirip gidiyor..ama ben de bi ekmek almaya bile çıkamıyorum..kuaföre gitmek , yeniden bakımlı olmak istiyorum..
çok şükür kırk çıkıyor darısı bize inşallah. en iyisini etmişsin canım. kimse yokken daha mutlu oluyormuş insan onu anladım. öyle huzurluyumki kızımı bile sevdirmiyorlardı yaa. kucağıma alıyorum ya hemen kucağımdan alıp beşiğe koyuyorlardı. bugün hep yanımda. beşiğede koymuyorum hoş kendide uyumuyor. o kadar mutlu ki kuzum.
birde sizin doktorlar kırkınız çıkınca gelin dedimi, kadın doğumcu yani..beni çağırdı da gitsemmi gitmesemmi, bebişi bırakıp nasıl gitcem ya hastane uzak baya..rahime yumurtalıklara falan bakılıyormuş..
gün gelecek bebekleriimizin gazını kakasını konuşcaz demiştik, o günler geldi ya çok şükür, hala çok tuhaf..
yoklama alan kızlar, hadi sizde doğurun artık hayırlısıyla da, biran evvel yeniden buluşalım forumda,şimdi herkes yazıp çıkmak zorunda kalıyor..bebişlerimiz büyüsün, sohbetlerimiz yeniden başlasın
slm arkadaşlar bende 13 martta doğum yaptım.bebeğim 2800 gr ve 50 doğdu normal doğum oldu.yalnız bebeğim doğumdan sonra beslenemediğinden küvezde serumla beslendi.bende o üzüntüyle nete giremedim ama şimdi allaha şükürler olsun iyi.
slm arkadaşlar bende 13 martta doğum yaptım.bebeğim 2800 gr ve 50 doğdu normal doğum oldu.yalnız bebeğim doğumdan sonra beslenemediğinden küvezde serumla beslendi.bende o üzüntüyle nete giremedim ama şimdi allaha şükürler olsun iyi.
ilknur dün zeka testi yok demişti sanırım canım aldıkları topuk kanında
söylemesi kolay gibi olmasın ama lütfen iyi düşünki her şey iyi olsun hem bence öyle zaten çünkü en küçük bir tereddütte bile aramak zorundalar ama genelde çoğu boş çıkıyor bebeğininde üzülmesin sütünde merak etme bişey çıkmıcak
canım bizimkide15 e çıkmıştı dün. doktor yarında çağırdı inşallah düşmüştür yaa. banada ayını dediler canım. ben farkettim dedimki bu çocuk sarılık gözleri sarı yok dedi sende hastalık çıkarma dediler. 2 saatte biz emzirmem lazım dedim uyuyan çocuk uyandırılmaz dediler. bu hale geldik. çok biliyorlar ya herşeyi. bugün kimse yok kızımla başbaşayız nazar değmesin öyle güzelki. istediğim gibi hareket ediyorum. çok sağol canım.
canım bende öyle düşünüyordum doğuma alacakken bile bu kadar erkenmi demiştim. o gece kızım hiç uyumadı zaten karnımda kıpır kıpırdı. hatta eşime dedimki bu çocuk doğumdaa kıpırdarsa bişey olursa diye oda o kadar kolaymı dedi. bişey olmaz falan dedi. İnşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu
canım bizim doktorda çağırdı ben gidecem.
geçmiş olsun canım inşallah yanlış çıkmıştır ve sorun yoktur. ama o ne ki anlamadım. hani 3lü test yapılmıştı zeka testi değilmiydi onlarda.
canım ya inşalah gelir bebeğin cuma gününe kadarMerhabalar,
Yazdıklarınızı okudum teşekkür ederim benim kehaneti merak etmişsiniz:) ama gelmedi küçük kızımız.. bu sabah hafif karnım ağrıdı bi de bebek sabahtan saat 1e kadar hiç uyumadı resmen tepindi içerde geliyor herhalde diye sevindim ki geçti..
Bana dua edin kızlar cuma gününe kadar bebek hayırlısıyla doğsun çünkü doğum öncesi raporum bitiyortekrar raporla falan uğraşmam gerekecek bi de benim doktor hastanede çalışmıyor kendisinin verdiği raporu işyerim kabul etmiyor o yüzden biz de doktorun anlaşmalı olduğu başka bir hastaneye gidip ordan rapor alıyoruz ve çıkması 2 gün sürüyor çok eziyet yani..Şimdi bunun stresini yaşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?