2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün eşimin doğum günü, bekledim kızım gelirmi diye ama çoook rahat benim fıstığım, saatlerce çarşıda gezdik tek bir rahatsızlık bile vermedi... Anlaşılan babası ile aynı gün gelmeyecek Kız kardeşim sağolsun çok hoş bir pasta yapmış eniştesi için, annem de harika bi akşam yemeği menüsü hazırlamış bana hediyeleri ayarlamak düştü ki bu en eğlenceli kısmı idi

Yarın dr kontrolümüz var, dr'um hazırlıklı gel belki yatırabilirim demişti geçen hafta gidince, ama bence yatıramaz çünkü en ufak bi doğum emaresi gözlenmiyor bende sanırım ben böyle hamile hamile gezeceğim son günüme kadar. Sonra da suni sancı yada sezeryan öyle alacaklar bebeğimi, kendisi gelmeyecek gibi... Bu arada yarın da annemin doğum günü, o da torunum benle aynı gün gelebilir diyor... Herkes kendisiyle aynı gün doğsun istiyor ama fıstığım hiiiç oralı olmuyor. 27 si son günü, o gün de babamın doğum günü, fıstığım aile de birini olsun mutlu etse çooook sevineceğim çünkü dr'um 28 inde suni sancı yada sezeryen bi şekilde doğumu yapacağız daha fazla bekletmem dedi. En azından 28 ine kadar kalmassa hem babası daha fazla görebilir bebeğini hemde doğal yöntemlerle gelmiş olur..

Ayyy ne uzun yazmışım, bende baya dertliymişim galiba... :44: bu sürecin bitmemesi beni yordu.... Hepinizi öpüyorum kızlar, bekleyenlere sabır, bebek büyüten annelere de kolaylıklar diliyorum...

Son düzenleme:

canım öncelikle gözünüz aydın şimdi rahat rahat yıkar uyutursunuz.
kızın için üzüldüm çok geçmiş olsun bebişe bulaşmaz umarım uzak dur dedikçe de yanlış anlar inşallah bir an önce atlatır..

canım benim lütfen içini rahat tutmaya çalış.biliyorum bizim dememizle olacak iş değil için içni yiyordur ama sana şöyle bir istatistik vermek istiyorum.çalıştığım süre boyunca yani 13 yıldır ikinciye istenen hiçbir kandan hasta raporu gelmedi geriye.testin kağıt kalitesiyle,testin alınış şekliyle,laboratuarın o anki koşullarıyla ilgi hertür problemde ne olur ne olmaz diye tekrar isteniyor bu test canım.inanıyorum ki seninde böyle bir durum ve sonunda hiçbirşey olmadığını öğrenip rahatlayacaksınız

canım gecmiş olsun inşallah cıkmaz bir sorun ikinci test sonucu iyi cıkar bize verilen kagıtta numara vardı arayabilirsiniz sonuc için diye varsa öyle bir numara arayıp sorabilirsin belki hangi test oldugunu

hatta çok beğendim:)))

Benimki de suyuna falan bakıyor da, Ela'm 3300 gr oldu, çatım da biraz dar, doğum şu anda bile başlasa zor bi doğum olur demişti doktor, normal istediğim için zaten daha fazla bekletemez, o istese bile ben istemem.. :18: 40'ı dolunca hayırlısıysa gelsin inşallah..

Eşimde şaka yollu söylüyo tabi ki canım, yoksa şu sıralar çok sert hareketler yapıyo bebişim, elini koyunca bile bi tuhaf oluyo çekiyo hemen sürekli gel artık diye konuşuyo kızıyla, gün içinde de ban amsj atıp duruyo gelsin artık diye, ben ne yapabiliceksem

benimde pazartesi doluyo açıklık başlamıştı geçen hafta yarın bi gelişme yoksa ben suni sancı isticem valla hemen ama bencede yani gününden fazla beklmenin anlamı yok ben bursaya annemlerin yanına geldim bide doğum için bu hafta sonu tam 1 aydır ayrı olmuş olcaz babamızla burda el üstünde tutuyolar o ayrı ama artık arya mı kucaklayıp evime gitmek istiyorum bende...benimde süper kayınvalidem bebği aşağı itme yöntemlerini bizzat gösterdi çok komikti zor tuttum gülmemek için kendimi tatlı kadın seviyorum kendisini

yüksek çıkan tsh değeriymiş 15.2 çıkmış kötü mü ki canım?

yaaa sorma bende manyadım iyice gazım olsa tamam geliyo diyorum artık bişiler oluyo galiba demeye utanıyorum gerçekten doğurcak olsam kimse sallayıpta hastaneye götürmicek evde çıkarıvercem

:))))) canım güldürdün beni çok hoşsun.. yok valla benim bugün karnımın ağrıdığını kimse bilmiyor henüz ben yalnızım akşam eşim annem geliyor. Ama onlar da çok komik ah ya da uf desem ne oldu sancı geldi herhalde diye telaşlanıyorlar eşim eline saati alıyor dk tutalım diyor yazarken bile güldüm yok bişeyim diyorum hevesleri kursaklarında kalıyor:)))

ay vallahi bi yandan onlarada kıyamıyorum biz bir onlar bilmem kaç doğuruyo ben doğum başlayınca arıcam eşimi 4 saat yol gelcek nasıl gelcek bilmem valla

Ben de doğum yapmadan önceki sancılarda ortalığı ayağa kaldırıyordum sancılandım galiba diye. ama gerçek sancılar olduğundan şüphelendiğim sancıalr geldiğinde 1-2 saat kimseye birşey demedim, diyemedim. gerçek sancılar olduğu için sanırım biraz korktum hadi hastaneye gidiyoruz demelerinden. hastaneye gitmesek sanki doğum olmıcak

çocuk dr.umun adını soran annecikler,,
ben adanada yaşıyorum ve nobel tıp merkezindeki dr. bülent samlıya gidiyorum
coooook memnun kaldım... her ay gideceğiz kontrole.

öncelikle doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun benim gibi doğumu bekleyenleride su gibi doğum nasip etsin ...
allah izin verirse en geç nisan sonu mayıs başı doğum yapacagım..kızım iri doğcak doktor en az 4 kg dedi 4500 kg da olabilirmiş...sorum şu olucak aldıgım hastane çıkışları acaba ilk doğduğu anda olurmu yoksa 3 -6 lıklar mı olucak..yaz mevsiminedenk gelcek diye 3-6 aylık birşey almadım alayımmı yoksa 4.5 kg bebeğe aldıımız hastane çıkışları olurmu ??????

şimdiden teşekürler

aldığın hastane çıkışı yenidoğan ise olmaz çünkü onlar ama bazı hastane çıkışları 0-3 aylık onlar kesin olur.3-6 aylıklar büyük gelir.ben de şuan hem yenidoğan var hem 0-3 var aralarında baya fark var..şimdilik 0-3 aylıklar idare eder bi doğsun ondan sonra alırsın:))

kızlar yarın kızımı doktora götürecegiz aylık kontrol için neler soruyorsunuz siz doktora neler sormam gerekiyor yada nelere bakılıyor kontrolde bileyim ona göre davranayım test falan yapıyorlrmı idrar kaka örnegi falan alıyorlarmı?

slm kızlar nasılsınız ben uykusuzluktan bittim meleğimin bugün kimliği çıktı yarın işitme testine götürecem bugün 25 günlük oldu bebişleriniz kaçgünlükken tepki verdi duymaya nezaman başlıyorlar birde kalça usgesine yarın bakarlarmı ay birde yarın kız kardeşimin nikahı var herşey üst üste geldi sabah 9da randevumuz inşallah bir sorun çıkmaz kilosunuda çok merak ediyorum inşalla kilo almıştır:119: annesinin gülü çok özlüyorum sizleri geceleri oturduğumuz için çok anıyorum sizleri kızım hiç ama hiç uyumuyor herkes kırkını bekliyor diyor ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…