çocuk dr.umun adını soran annecikler,,
ben adanada yaşıyorum ve nobel tıp merkezindeki dr. bülent samlıya gidiyorum
coooook memnun kaldım... her ay gideceğiz kontrole.
slm kızlar nasılsınız ben uykusuzluktan bittim meleğimin bugün kimliği çıktıyarın işitme testine götürecem bugün 25 günlük oldu bebişleriniz kaçgünlükken tepki verdi duymaya nezaman başlıyorlar birde kalça usgesine yarın bakarlarmı ay birde yarın kız kardeşimin nikahı var herşey üst üste geldi sabah 9da randevumuz inşallah bir sorun çıkmaz kilosunuda çok merak ediyorum inşalla kilo almıştır:119: annesinin gülü çok özlüyorum sizleri geceleri oturduğumuz için çok anıyorum sizleri kızım hiç ama hiç uyumuyor herkes kırkını bekliyor diyor ama bilemiyorum
kıyamam sana çok üzme kendini olur böyle şeyler...şimdi gelmiştir herhalde sakinleşmiştir biraz evi terketmesi iyi olmuş daha kötüsü de olabilirdi.yazıyorum ama çoktan barışmıssındır...slm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgun ama çok depresifim...sanırım lohusalık beni de vurdu...eşimle az önce kavvga ettik..bağırdık çağırdık birbirimize evi terketti gitti şimdi...ağlamak istiyorum ama sinirden ağlayamıyorum bile...beni azıcık sakiinleştirin nolur...güzel şeyler anlatın bana..eşimle nasıl barışıcam bir akıl verin
slm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgun ama çok depresifim...sanırım lohusalık beni de vurdu...eşimle az önce kavvga ettik..bağırdık çağırdık birbirimize evi terketti gitti şimdi...ağlamak istiyorum ama sinirden ağlayamıyorum bile...beni azıcık sakiinleştirin nolur...güzel şeyler anlatın bana..eşimle nasıl barışıcam bir akıl verin
Üzülmemek elimde degil.Pompoyla sagdıgımda 70 ml çıkıyordu.Şimdi ise 20-25 mlMoralim çok bozuk.Kaynanamın yanında aglayamıyorum.Kendimi sıkıyorum akşam eşim gelince bişeyleri bahne edip aglıyorum.O da bahane bulmana gerek yok canım biliyorum sütün az diye aglıyorsun ama üzülme gelir deyip sarılıyor.Ben bu sefer hıçkıra hıçkıra aglıyorum.Dün akşam 30 ml mama verdim Napim aç mı kalsın yavrum Destegin için saol arkadaşım.
canım araştırırsan anne sütü aslında bişey yiyerek artmaz diyor..sadece bol su diyor internette..amaaa eenn önemli şey annenin huzuru diyor, o yüzden kapa kulaklarını kayınvalidene eşine, gerekiyorsa sen verirsin mamasını..mama vermek dünyanın sonu değil ayrıca.internet sadece su diyor ama, benim tavsiyem, bol dere otu, ve taze soğan...birde helva..ama en çok tavsye edeceğim tecrübeyle sabitlenen humana ve mliupa still tea..içmediğim günlerle içtiğim gnler arasında bariz fark görüyorum..,inşallah işine yarar.
Humana içiyorum.Ananas,helva,Kuru sogan,....ne duyarsam yiyip içiyorum.İnş. canım bende faydasını görürüm.
benim oğlumda ilk iki hafta her bezde kaka oluyorduşimdi sabah akşam günde iki kere hepsini birden yapıyor yapsında canım, kaç kez olduğu önemli değil..
canım üzülme bak benim durumum daha kötü. cumartesi su gibi akan sütüm üzüntü sıkıntıda o kadar azaldıki. hiçbirine değmiyor inan. dün doktora götürdük kızımızı ve seninki yine sadece kilo almamış. benim kızım 1 haftada 500 gram vermiş. doktor hiç iyi değil dedi. sarılığımızda yüksek çıktı. doktor sürekli emzireceksin mama vermeyeceksin dedi. ve olanlar oldu işte. eşim ben sana demiştim beslyemiyorsun falan demeye. hastaneden eve gelene kadar ağladım. eve geldik yine. baktım sütüm azalmış ve dedimki hayır buna devam etmeyecem. eşim evden çıktı annesine gitmiş ordada iyice doldurmuşlar geldi. sen bebeği bile emziremiyorsun beceremiyorsun sana gösterdiler defalarca demezmi. bunlar kaynanamın sözleri. sürekli aynı cümle. ya ben beceremesem kızım göğsümden inmiyor süt gitmese bu bebek ağlamazmı. bi sürü şey yedim içtim. sürekli emzirdim . hoş kızım zaten sabaha kadar yapışık kaldı göğsüme. bide üstüne mama verdim bugün tekrar götürdük doktora sarılık yine yükselmiş. doktora mama verdim dedim. 2 gün daha verebilirsin eğer 2 gün sonra geldiğinizde sarılığı düşmüş olursa bi daha verdirmem dedi. ama şöylede bişey var ki kızım mamayı almıyor. ağzından geri çıkarıyor. ve eşimde bu durumda bişey diyemedi. eve geldik kaynanam sanki bişey yapacak geldi. ve kayınbabam evin içinde ayakkabılarıyla gezdi durdu. halının üstü berbat.. ondan geçtim bu ev ahır değil ve birde bebek var. ve her gün sabah gelip kahve yapın diyor kahvesini içiyor üstünede viski içiyor yanında çerezi bilmem nesi. iyice sapıttılar anlayacağınız. bu arada kaynanam evinin içine değil dışarıda merdivenin en altında çıkarttırır ayakkabıyı ve asla yukarı çıkaramaz. ne biçim insanlar. yemek yapma dedim akşam yemek yapmış zorla zaten dolabı boşaltmıştı et vardı yemek yapacam diyip ondanda götürmüş. derdi o zaten yani ne çalarsam ne götürürsem kar olayı. . zaten yaotığı yemek yağdan yenmiyordu bile. ben yemeğini yiyemiyorum dedikçe inatla yapıyor. sonrada kalan malzemeleri evine götürüyor. derdi o zaten. ama umrumda değil bi insan evladının evine emeğine acımıyor ve bunu kar görüyorsa bana yaptıklarına artık diyecek bişey bulamıyorum. ve eşimde o kadar inanıyor ki. bugün ben varım sen uyu diyordu eşimin yanında. uyuyayım dedim. durmadan çocuğun yanına gelip sen emecenmi dedi durdu. ama kızım uyanmadı. 3 gündür sadece yarım saat uyuyabildim düşünün. bide durmadan sana emzirmeyi gösterdik dedi durdu. bebek emerken durmadan gelip göğsümü çekiştirip duruyordu manyak kadın. işin ilginci dediği şekilde bebeğin ağzı yetişmiyor. sonra ağlıyordu. sonra tvye daldı bende rahatça emzirdim kızımı.
sana diyeceğim şu canım. ben bi karar verdim ve artık ne yaparlarsa ne derlerse umrumda değil. eşimlede konuşmuyorum hiç. böyle daha mutluyum inan. çok afedersiniz belki kızacaksınız ama kaynanam o kadar çok yorum yaptı ya. kafamı başka yere çevirip ha eşek anırıyor ha sen diyorum içimden.. kusura bakmayın kızlar ama inanın o kadar çok şey olduki bu bile az.
kızlar bu gece ve yarın gecede bana uyku yok sürekli kızımı emzirecem. sarılığı geçer inşallah.
bekleyen arkadaşlar Allah yardımcınız olsun İnşallah..
kaynanadan görümceden çekenler. sütünüz bol olsun kimse zarar veremesin bol sabırlı olun İnşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah.
Canım çok geçmiş olsun.İnş. sarılıgı çabucak geçer.Ben eşimin mama vermesine karışmıyorum çünkü şu sarılıktan korkuyorum.Sarılıkta olura vay halime.Biz demedik mi aç mama verelim diye.Hani sütün yetiyordu.Ben başıma gelcekleri biliyorum.O yüzden akşamları bir kez veriyorum.Sütüm çogalır inş. ve mamaya gerek kalmaz.Rabbim yardımcımız olsun.Kendim için ve bütün annelere bol stleri olsun diye hep dua ediyorum.
kızlar merhaba
Ben kızıma kavustm daısı bekleyenlerin basına. Kzım 2990 gr ve boyuda 49 cm. Annelik super bir duyguymus. Kızımın adı KAYLA SU.
SİMDİLİK BU KADAR. DOGUM HIKAYEMI ILERIKI GUNLERDE DAHA DETAYLI ANLATIRIM .
Canım Allah analı babalı büyütsün.
merhaba annecikler...
nasılsınız, biz iyiyiz, oğluma dün emzik verdimhemen aldı çok şükür, sabaha karşı saatte bir uyanan sarp oğlan annesine deliksiz 2 saat uyuma fırsatı verdi hepatitin ikinci aşısını olduk geçen gün.rahatsız etmedi ertesi gün banyosunu da yaptı..ama ikinci ay yapılacak 3 aşı var onlar biraz zorluyormuş bebekleri.. haftaya kırkımız çıkacak inşallah,havada güzelleşirse gezmeye çıkarcam oğlumu, şimdilik korkuyorum, hep evdeyiz..ben de sıkılıyorum artık.evde yalnızım, kayınvalidemler geçen hafta gitmişlerdi kendi annemi bile istemedim, insan sesinden yoruldum çünkü, kadıncağız banyo ettirip gidiyor..ama ben de bi ekmek almaya bile çıkamıyorum..kuaföre gitmek , yeniden bakımlı olmak istiyorum..
birde sizin doktorlar kırkınız çıkınca gelin dedimi, kadın doğumcu yani..beni çağırdı da gitsemmi gitmesemmi, bebişi bırakıp nasıl gitcem ya hastane uzak baya..rahime yumurtalıklara falan bakılıyormuş..
gün gelecek bebekleriimizin gazını kakasını konuşcaz demiştik, o günler geldi ya çok şükür, hala çok tuhaf..
yoklama alan kızlar, hadi sizde doğurun artık hayırlısıyla da, biran evvel yeniden buluşalım forumda,şimdi herkes yazıp çıkmak zorunda kalıyor..bebişlerimiz büyüsün, sohbetlerimiz yeniden başlasın
Bende evde çok bunaldım.Camdan bakıyorum hep.Yarı kırkını uçurmaya gidince bi degişiklik olucak bana.Kaynanamada dedim pazar günü mevlütten sonra gidicek.Rahatlıga alışmak istemiyorum.O ymegi temziligi herşeyi yapıyor.Ama tek başıma bakmaya alışmam lazım.C.tesi kuaföre gidicem bende.Pazar günü mevlütümüz var.
slm arkadaşlar bende 13 martta doğum yaptım.bebeğim 2800 gr ve 50 doğdu normal doğum oldu.yalnız bebeğim doğumdan sonra beslenemediğinden küvezde serumla beslendi.bende o üzüntüyle nete giremedim ama şimdi allaha şükürler olsun iyi.
Gözünaydın canım.Geçmiş olsun.İyi olmasına sevindim.
slm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgun ama çok depresifim...sanırım lohusalık beni de vurdu...eşimle az önce kavvga ettik..bağırdık çağırdık birbirimize evi terketti gitti şimdi...ağlamak istiyorum ama sinirden ağlayamıyorum bile...beni azıcık sakiinleştirin nolur...güzel şeyler anlatın bana..eşimle nasıl barışıcam bir akıl verin
Bende birilerine kızıp sinirimi sakin eşimden çıkartıyorum.Sonrada çok üzülüyorum ama napim.Herşeyi tek başıma gögüsleyememki.Üzülme siniri geçince seni anlıycak ve şefkat gösterecektir emin ol.
slm kızlar nasılsınız ben uykusuzluktan bittim meleğimin bugün kimliği çıktıYarın işitme testine götürecem bugün 25 günlük oldu bebişleriniz kaçgünlükken tepki verdi duymaya nezaman başlıyorlar birde kalça usgesine yarın bakarlarmı ay birde yarın kız kardeşimin nikahı var Herşey üst üste geldi sabah 9da randevumuz inşallah bir sorun çıkmaz kilosunuda çok merak ediyorum inşalla kilo almıştır:119: Annesinin gülü çok özlüyorum sizleri geceleri oturduğumuz için çok anıyorum sizleri kızım hiç ama hiç uyumuyor herkes kırkını bekliyor diyor ama bilemiyorum
[ı]selammm anneler =))) nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzuşlarınız nasıl..
Ben bugün doktora gittim doktor açılma yok dedi..ama çok fenayım..2 cm lik yer yanıyor yanıyor ölüyorum haraket ettikçe..3 -4 tane ağrı kesici içebilirsin gün içerisinde dedi..neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama yanıyor sanki zehir sürmüşsün gibi..size de oldu sezeryan ile yapan arkadaşlarda.. [/ı]
çocuk dr.umun adını soran annecikler,,
ben adanada yaşıyorum ve nobel tıp merkezindeki dr. bülent samlıya gidiyorum
coooook memnun kaldım... her ay gideceğiz kontrole.
KİMSE YOK MUUUUU?
kızlar sabah bir uyandım pedim böyle kahverengimsi gibi, hani adet öncesi gelir ya onun gibi ya da pembe mi ne anlayamadım. Ağrım sancım da yok. Dün banyo yapmıştım sıcak-ılık arası. O mu tetikledi acaba. Eşim şimdi okulda birazdan gelecek. korkuyorum
ay canım bebiş geliyor nişan gelmiş sanırım hadi gözün aaydın Sağlıkla kucağına alman dileğiyle.. bize de doğumda dua et canım sağlıkla bir an önce bebişleri alalım sütümüz de bol olsun..
Cnm inşallah bir an on e benilerinze kavuşursunuz.mal bene lahusa depresyonunda dibe vuranlardanim ama sizler çok kötü olmayın inanın illk bebeğinizin tadını çıkarın çünkü benim gibi kucağınıza bile alamaya bilirdi iz oğlum uzul ek diye sevemiyoruz bile ..kolega cnmm bence sanslisin esinden dolayı sonuçta yabancılar daha anlayıisli olabiliyor bizimkilere göre .
Cnm inşallah bir an on e benilerinze kavuşursunuz.mal bene lahusa depresyonunda dibe vuranlardanim ama sizler çok kötü olmayın inanın illk bebeğinizin tadını çıkarın çünkü benim gibi kucağınıza bile alamaya bilirdi iz oğlum uzul ek diye sevemiyoruz bile ..kolega cnmm bence sanslisin esinden dolayı sonuçta yabancılar daha anlayıisli olabiliyor bizimkilere göre .
çok haklısın yabancı eşler konusunda benim kocamda yabancı türk acaba oda anlayışlı olurmu işten fırsat bulursa olur heralde inşallah umarım dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?