2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgun ama çok depresifim...sanırım lohusalık beni de vurdu...eşimle az önce kavvga ettik..bağırdık çağırdık birbirimize evi terketti gitti şimdi...ağlamak istiyorum ama sinirden ağlayamıyorum bile...beni azıcık sakiinleştirin nolur...güzel şeyler anlatın bana..eşimle nasıl barışıcam bir akıl verin

cnm ben de 4 martta doğum yaptım kızım 19 günlük oldu 1 aylıkken kalça usg si yapılıyol yapcaklarını sanmıyorum bende uykusuzluktan bitiyorum resmen eşim alıyo battaniyesini öbür odaya kaçıyo off inş kırkı çıkınca rahatlarız...
bu arada benim kuşum yarım kilo aldı inş seninki de almıştır çokça...

kıyamam sana çok üzme kendini olur böyle şeyler...şimdi gelmiştir herhalde sakinleşmiştir biraz evi terketmesi iyi olmuş daha kötüsü de olabilirdi.yazıyorum ama çoktan barışmıssındır...

Canım anlık birşey olmuştur eminim, şimdi eşin dışarıdayken sakinleşir gelir, sende o gelince uzatmazsan hiç problem olmayacaktır zaten... İnsan normal günde bile hiç yoktan tartışabiliyor bazen, kaldıki hamilelik ve lohusalık özel bi süreç, bu zamanlarda küçük tartışmaların olması çok normal canım, sıkma kendini...

aaaa kimsecikleer yoooooooook..
geçmişi okuyim dedim,kimse yazmamış kiiiiiii:26::26::26:

özlemcim insallah eşinle barışmışsındır
lohusalıkta depresiflik cok normal. söyle eşine seni idare etsin!! kızarım haaaaaa

Selammm anneler =))) Nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzuşlarınız nasıl..

Ben bugün doktora gittim doktor açılma yok dedi..Ama çok fenayım..2 cm lik yer yanıyor yanıyor ölüyorum haraket ettikçe..3 -4 Tane ağrı kesici içebilirsin gün içerisinde dedi..Neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama yanıyor sanki zehir sürmüşsün gibi..Size de oldu sezeryan ile yapan arkadaşlarda..

bizde gazı biter mi diye bekliyoruz kırkınıpek umudum yok ama

oo alışacaksınız bunlara canım sıkma canını..sen loğusasın,kocan şaşırmış durumda,çok normal,ilk bebekte insan ne yapacağını bilmediğinden saracak yer arıyor..gelince duygularını dile getir o seni anlayacaktır

benimde dün biraz oldu sanırım wc zorladım biraz..ama geçti...anlık bi hareketten filan olabilir

............................................................................................................

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
umarım herkes iyidir,
özlemcim canım umarım eşinle aranız daha iyi olmuştur zaten bir söz var tam hatırlamıyorum ama içeriği karı koca kavga edip barıştıktan sonra eskisinden daha tatlı olunur diye) daha iyi olursunuz merak etme..
bu çok normal bir süreç bizler neler yapacağız kimbilir..
Bebek doğduktan sonra da eşimin üstüne çok gidersem üzülürüm ben ne zaman eşimi üzsem sonra düşününce haksız olduğumu daha çok vicdan azabı çekip daha çok üzülüyorum herşeye üzülür olduk yani psikolojimiz şu an normal değil herşeye çok çabuk alınabiliyoruz ama yazık onların da duyguları vaR!! bu arada dozunda naz yapmak da mutlaka gerekiyor yoksa erkekler bir süre sonra kadınları kullanıyorlar ve tüm sorumluluk kadında kalıyor hiçbirşeye yardımcı olmuyorlar ve en kötüsü yaptığın iyilik vazifen oluyor!!

KİMSE YOK MUUUUU?
kızlar sabah bir uyandım pedim böyle kahverengimsi gibi, hani adet öncesi gelir ya onun gibi ya da pembe mi ne anlayamadım. Ağrım sancım da yok. Dün banyo yapmıştım sıcak-ılık arası. O mu tetikledi acaba. Eşim şimdi okulda birazdan gelecek. korkuyorum

çocuk dr.umun adını soran annecikler,,
ben adanada yaşıyorum ve nobel tıp merkezindeki dr. bülent samlıya gidiyorum
coooook memnun kaldım... her ay gideceğiz kontrole.

Canım doktoruna ben de bayıldım çok şanslısın umarım çok memnun kalırsın. İnşallah ben de iyi bir çocuk doktoru bulurum.

Dün yazdıklarını eşime anlattım tabi simsiyah'ın ingilizcede tam bizdeki gibi karşılığı olmadığı için senin anlattığın kadar sempatik olmadı ama anlaştık eşime "bu siyah" dersem o da bana (cappucino) kapiçino diyecekmiş
( "kapa çeneni" 'yi kapiçino diye söyleyebiliyor:))
ah ah eşimin dili hiç türkçeye dönmüyor kaç dil biliyor halbuki ama kaç senedir bi türkçeyi öğrenemedi umarım kızım sana çekip türkçe konuşmada bu kadar yeteneksiz olmaz diyorum:))

ay canım bebiş geliyor nişan gelmiş sanırım hadi gözün aaydın Sağlıkla kucağına alman dileğiyle.. bize de doğumda dua et canım sağlıkla bir an önce bebişleri alalım sütümüz de bol olsun..

sona kalanlar bu gecede bişey çıkaramamış sanırım bak ne ümitle açtım halbuki ama olsun umut var sanırım bir nişan haberi aldık hayırlısıyla sağlıkla devamı gelir inşallahbir bebeğimiz daha olsun sıra bize gelsin bende birazdan doktora gidicem bakalım ne olucak buarada dün akşam doktorumla alışveriş merkezinde karşılaştık beni görünce çok güldü "aferin aida gezmeye devam" diyo sanırım oda benden umudu kesti bide bebek arabası hakkında konuştuğum bir bayan zaten senin doğumun yaza gelir dedi hem korktum hemde mest oldum valla

Cnm inşallah bir an on e benilerinze kavuşursunuz.mal bene lahusa depresyonunda dibe vuranlardanim ama sizler çok kötü olmayın inanın illk bebeğinizin tadını çıkarın çünkü benim gibi kucağınıza bile alamaya bilirdi iz oğlum uzul ek diye sevemiyoruz bile ..kolega cnmm bence sanslisin esinden dolayı sonuçta yabancılar daha anlayıisli olabiliyor bizimkilere göre .

günaydııın
bugün 40 hafta oldu hala doğurmadım
acaba doğum yapan var mı diye açtım ama yok
nişanı gelmiş galiba hipperaktif arkadaşımızın bu da bişeydir,tebrikler şimdiden
ben de yürüyüşe fln başlıcam artık ,bi şekilde bebek girsin kanala
herkes gülüyor:84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

çok haklısın yabancı eşler konusunda benim kocamda yabancı türk acaba oda anlayışlı olurmu işten fırsat bulursa olur heralde inşallah umarım dilerim

Canım aman sakın depresyona girme bu senin elinde ama bu depresyonda bir gerçek malesef hormonlar doğumdan 3 gün sonra hızla düştüğü için birden boşluğa düşülüyormuş ve 2 yıla kadar bu bunalım sürebilirmiş en önemli destek eşten gelmesi gerekiyormuş. Canım eşleriniize anlatın elimizde olmayan bişey hormonlar yapıyor idare edin deyin benim eşim çok şükür biliyor çok çok anlayışlı maşalllah yabancı olmasını geçtim öncelikle ailesinden gördüğünü yapar erkekler eşimin ailesinde kadın inanılmaz kıymetli herşey kadınlar için kadını çok kutsal görüyorlar yani kadın ne yaparsa yapsın affedici olmak zorundayız diye okullarda öğretiliyor..
Bazen ben abartınca benim de sinirlerim genelde çok iyi değil doğumu yap 3 ay daha idare edecem sonra dövcem seni diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…