2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de yarın doluyor canım acaba niye gelmiyorlar 9ay 10 gün oldu bi de kız yani di mi seninki de kızdı di mi canım e

benim de yarın doluyor canım acaba niye gelmiyorlar 9ay 10 gün oldu bi de kız yani di mi seninki de kızdı di mi canım e

evet canım kız benim de

bilmiyorum etrafımda da kıza erken gelir diyorlar ama demek değil
hiç bir belirti de yok hala
ama bu gece olsun istiyorum cuma gecesi
annem gibi olmayı ümit ediyorum
gündüz hiç bi şeyi yokken gece bi anda doğuruvermiş bizi

işin kötüsü dün ablamla forumda çok araştırdık 42+2 ye kadar doğum yapmayanlar var inanamadık:84:

günaydın arkadaslar nasılsınız kuzularınız uyuttumu gece.gökçen(kolega) rüyamda seni gördüm o subay geliyordu senin yanına sen dogurdun haberin yok cocugun bende benim dedigim tarihte gece dogurdun cocugunu ben aldım karnın su dolu diyordu bende hayır gökçen cuma doguracak ben onun fotografını cekicem deyip karnının resmini cekiyordum içeriden bebek görünüyordu subaya gösteriyordum bak burda işte cuma dogacak diye subayda bana küsüyordu:)rüyalarıma girmeye basladını son kalan anneler dogurun artık:)

cok güldüm valla yabancımı bana yabancı bizimde memleketler farklı eşimle zorlasam olurmu ki:)

aa çok güzel canım.. benim eşim de hırvat kökenli amerikalı.. akraba sayılırsınız hala hırvatistana yazları tatile gideriz. Çok güzel bir ırkınız var kızım slav ırkının özelliklerini alsın istiyorum:)

kızlar ben günlük doğum hazırlığımı tamamladım saçlar maşalandı makyaj yapıldı süsümüz püsümüz tamam şimdi bide doktora gidicez bi bakmışımki doğum başlamız oohhh değmeyin keyfime haber veririm hemen öpüyorum hepiniziii

hadi inşallah canım

canım inşallah bu gece olsun tam zamanı akıllı kızın zamanında gelmiş olsun üzmesin annesini.. ben dün arkadaşımla konuştum 1 yaşında kızı var 42+1 de sezeryan oldu eşi de ankara ihtisaslı jinekolog düşün artık +15gün bekleyip sezeryan oldu normal doğumu bekletti eşi ama son anda kordon dolanmış sezeryana alınmış.. hayırlısı olsun canım boşver acele etmeyelim..

çok iyi yapmışsın ben de süslenecem bugün.. canım iyi haberlerini bekliyoruz.

gunaydıııın kızlaaaaaaaar :)))
aysenin nişanı gelmiş.darısı bekleyenlere :))))
ben yine uykusuz her geceeeeeeeeeeee sarkısını söylüyorummmm...:)
gökcen,cappicino ya bayıldıııımmm :))))))))))))))))

42+1 mi
neyse bu mesajdan sonra ben ümitle beklemeye devam etmeyi seçiyorum

Hayırdır inşallah canım güldürdün beni :)))
ay canım belki senin rüyan çıkar inşallah yarın doluyor ya günüm babası gibi dakik olursa kızım tam zamanında doğar.. Troy bilemedi ya eşim de bak bilemedin diye aradı bozuldu herhalde biraz :) ondan küsmüştür:)
canım kızımı gördün mü rüyandaki fotoğrafta bu arada:) bize hiç yüzünü göstermedi hiç fotoğrafı cdsi yok hep boş anlaşılmayan görüntüler o yüzden çok merak ediyorum..

42+1 mi
neyse bu mesajdan sonra ben ümitle beklemeye devam etmeyi seçiyorum

ama bence bundan sonra hergün kontrole gitmemiz lazım çünkü arkadaşım da hergün kontrole git dedi riske atmamak lazım.. doktor beni 3 günde bir çağırıyor ama yarından sonra hergün gelmek istiyorum diyeceğim..

benim henüz öyle bir kontrol düzenim yok
perşembe doğmazsa cts nst çektirip gelirsin demişti
sanırım ctsden sonra sıklaşır ya da en azından ne yapılacağını konuşuruz

ama bunları yazmak istemiyorum
ben bu gece doğumak istiyorum
artık sancım ya da suyum gelse ,acıdan ölsem de sevinçten gülerim doğuruyorum diye
herkese haber vermek istiyorum

hoşgeldin canım
amin teşekkürler..
sen nasılsın? nil hanım niye uyutmuyor seni gündüzleri çok mu uyuyor?
yaa sizin eşleriniz beyaza aa evet hayatım bu simsiyah diyor benimki de bana cappucino (Kapa çeneni)
diyor((( ah abim yok mu böyle kötü şeyleri o öğretiyor..

canım inşallah hayırlısıyla bu gece bebiş seni hiç zorlamadan kolayca ağrısız sızısız gelir..

günaydınn:))ben uykucuyum biraz ve hala beklemekteyim:)

ayyy hadi inşşallah nişan gibi duruyor.hayırlı haberlerini bekliyoruz..

inşallah başlamıştır ben de salı günü kontrole öyle gidicem kokoş annelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…