günaydııın
bugün 40 hafta oldu hala doğurmadım
acaba doğum yapan var mı diye açtım ama yok
nişanı gelmiş galiba hipperaktif arkadaşımızın bu da bişeydir,tebrikler şimdiden
ben de yürüyüşe fln başlıcam artık ,bi şekilde bebek girsin kanala
herkes gülüyor:84::84::84::84::84::84:
canım yabancı türk nasıl oluyor
benim de yarın doluyor canım acaba niye gelmiyorlar 9ay 10 gün oldu bi de kız yani di mi seninki de kızdı di mi canım e
bana yabancı işte annem sırp babam arnavut bende kosova doğumluyum eğitim ve savaş sebebiyle türkiyeye geldimde tanıştık eşimle evlendik yabancı eşler anlayışlı oluyolar dediler yaa bende bir umut zorladım
cok güldüm valla yabancımı bana yabancı bizimde memleketler farklı eşimle zorlasam olurmu ki:)
bana yabancı işte annem sırp babam arnavut bende kosova doğumluyum eğitim ve savaş sebebiyle türkiyeye geldimde tanıştık eşimle evlendik yabancı eşler anlayışlı oluyolar dediler yaa bende bir umut zorladım
kızlar ben günlük doğum hazırlığımı tamamladım saçlar maşalandı makyaj yapıldı süsümüz püsümüz tamam şimdi bide doktora gidicez bi bakmışımki doğum başlamız oohhh değmeyin keyfime haber veririm hemen öpüyorum hepiniziii
evet canım kız benim de
bilmiyorum etrafımda da kıza erken gelir diyorlar ama demek değil
hiç bir belirti de yok hala
ama bu gece olsun istiyorum cuma gecesi
annem gibi olmayı ümit ediyorum
gündüz hiç bi şeyi yokken gece bi anda doğuruvermiş bizi
işin kötüsü dün ablamla forumda çok araştırdık 42+2 ye kadar doğum yapmayanlar var inanamadık:84:
kızlar ben günlük doğum hazırlığımı tamamladım saçlar maşalandı makyaj yapıldı süsümüz püsümüz tamam şimdi bide doktora gidicez bi bakmışımki doğum başlamız oohhh değmeyin keyfime haber veririm hemen öpüyorum hepiniziii
canım inşallah bu gece olsun tam zamanı akıllı kızın zamanında gelmiş olsun üzmesin annesini.. ben dün arkadaşımla konuştum 1 yaşında kızı var 42+1 de sezeryan oldu eşi de ankara ihtisaslı jinekolog düşün artık +15gün bekleyip sezeryan oldu normal doğumu bekletti eşi ama son anda kordon dolanmış sezeryana alınmış.. hayırlısı olsun canım boşver acele etmeyelim..
günaydın arkadaslar nasılsınız kuzularınız uyuttumu gece.gökçen(kolega) rüyamda seni gördüm o subay geliyordu senin yanına sen dogurdun haberin yok cocugun bende benim dedigim tarihte gece dogurdun cocugunu ben aldım karnın su dolu diyordu bende hayır gökçen cuma doguracak ben onun fotografını cekicem deyip karnının resmini cekiyordum içeriden bebek görünüyordu subaya gösteriyordum bak burda işte cuma dogacak diye subayda bana küsüyordu:)rüyalarıma girmeye basladını son kalan anneler dogurun artık:)
42+1 mi
neyse bu mesajdan sonra ben ümitle beklemeye devam etmeyi seçiyorum
ama bence bundan sonra hergün kontrole gitmemiz lazım çünkü arkadaşım da hergün kontrole git dedi riske atmamak lazım.. doktor beni 3 günde bir çağırıyor ama yarından sonra hergün gelmek istiyorum diyeceğim..
gunaydıııın kızlaaaaaaaar :)))
aysenin nişanı gelmiş.darısı bekleyenlere :))))
ben yine uykusuz her geceeeeeeeeeeee sarkısını söylüyorummmm...:)
gökcen,cappicino ya bayıldıııımmm :))))))))))))))))
benim henüz öyle bir kontrol düzenim yok
perşembe doğmazsa cts nst çektirip gelirsin demişti
sanırım ctsden sonra sıklaşır ya da en azından ne yapılacağını konuşuruz
ama bunları yazmak istemiyorum
ben bu gece doğumak istiyorum
artık sancım ya da suyum gelse ,acıdan ölsem de sevinçten gülerim doğuruyorum diye
herkese haber vermek istiyorum
ayyy hadi inşşallah nişan gibi duruyor.hayırlı haberlerini bekliyoruz..KİMSE YOK MUUUUU?
kızlar sabah bir uyandım pedim böyle kahverengimsi gibi, hani adet öncesi gelir ya onun gibi ya da pembe mi ne anlayamadım. Ağrım sancım da yok. Dün banyo yapmıştım sıcak-ılık arası. O mu tetikledi acaba. Eşim şimdi okulda birazdan gelecek. korkuyorum
inşallah başlamıştır ben de salı günü kontrole öyle gidicemkızlar ben günlük doğum hazırlığımı tamamladım saçlar maşalandı makyaj yapıldı süsümüz püsümüz tamam şimdi bide doktora gidicez bi bakmışımki doğum başlamız oohhh değmeyin keyfime haber veririm hemen öpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?